Daha önce birçok kez buraya danışmıştım öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. YKS'ye tekrar girme kararı aldım. Biraz geç bir karar oldu ama hala toparlayabileceğime inanıyorum. TYT konularına hala hakimim. (biyoloji ve geometri hariç) AYT'ye tekrardan hazırlanmam lazım ama kimyada organik hariç tüm konulara hakimim, fizikteki çoğu konuya aşinalığım var az tekrarla konuları tekrar hatırlayacağımı düşünüyorum. 2023'te ayt'de fizik ve kimyayı fullemiştim, matematik 38'e 1'di, biyoloji ve tyt türkçe beni batırmıştı). Yalnızca biyoloji, LTİ ve geometri çalışmam lazım. Bugün kendimi denemek için 3D mat ayt sb'den polinomları bitirdim ve 2-3 soru dışında hepsini hatasız çözdüm bayağı bir moralimi yükseltti. Dershane düşünmüyorum deneme kulüpleri için fiyat öğreneceğim. Ücretli koç/rehber vb şeyler de düşünmüyorum. 3k yapmış arkadaşım vakit buldukça yardımcı olacak. 10k yapmıştım ilk girişimde (2023) bu sefer hedefim ilk 5k. Top tier makine ya da A tier İngilizce tıp (Çapa Marmara Gazi ya da VSLO'ya sahip burslu vakıflar) istiyorum. Zamanla mühendislikleri daha da araştıracağım daha mantıklı karar verebilmek için. Eğer başarmazsam da Aydın tıpa myp ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum tıpta akraba öğretim üyesi olduğu için, kalacak yerim olduğu için ve transkriptimde sınıfta kalmış görünmemek için. (usmle/yurtdışında phd yapmayı planlıyorum) Tek sorum olacak myp ile aynı bölüme farklı okulda dersleri saydırmadan yatay geçiş yaparsak transkriptimizde sınıfta kaldığımız görünür mü? Tekrardan teşekkür ediyorum. Umarım seneye bu zamanlarda ilk 5k'ya girmiş şekilde burada başlık açıyor olurum. |