Şimdi Ara

SAATLER (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Ben de CASIO EF-521SP-1AVDF model bir saat aldım...Şuradaki ürün :http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsef521sp1avdf
    Sizce nasıl bir seçim...190 YTL 4 taksitle...(Hepsiburdadan değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: befo

Merhaba arkadaşlar...Ben de CASIO EF-521SP-1AVDF model bir saat aldım...Şuradaki ürün :http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsef521sp1avdf
    Sizce nasıl bir seçim...190 YTL 4 taksitle...(Hepsiburdadan değil)

Çok şık bir saat, hayırlı olsun.

Resimleri de bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihani

o saat spor bir saat hocam ancak takım elbise üzerindede süper hem spor hem klasik bir saat istiyorsanız deri kayışlı kasası büyük olan saatleri öneririm ama o tür saatlerde genelde fiyatı yüksek olur ama sizler daha hesaplı olanı bulursunuz birkaç örnek sizin beğendiğiniz modelde güzel bu tarz saatlerede bakmanızı öneririm markasıda değil :) model olarak söylüyorum
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

quote:

Orjinalden alıntı: okyanus57

quote:

Orjinalden alıntı: okyanus57

Arkadaşlar hem klasik hemde spor kullanım için SEİKO Sportura SNA451P1 Modelini almayı düşünüyorum.Bu saati kullananlar ve saatten anlayan arkadaşlara soruyorum.Bu saat her iki giyim tarzı içinde kullanılabilirmi.Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=314913&productid=saseikosna451p1

Yukarıdaki soruma cevap alamadım forum ahalisi aloooo sesim geliyormuuuu

valla kardeş saatin siparişini gg den verdim bile

• arkadaşlar

forumun geleceğini tehlikeye atmayalım,

birbirimizle yazışırken görgü kurallarına uyalım

birbirimize hakaret etmeyelim,

gerçek hayatta birbirimize karşı kötü sözler kullanmamaya,

öfkemizi kontrol etmeye çalışıyoruz, burası da farklı bir ortam değil,

lütfen fikirlere saygı gösterelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

arkadaşlar

forumun geleceğini tehlikeye atmayalım,

birbirimizle yazışırken görgü kurallarına uyalım

birbirimize hakaret etmeyelim,

gerçek hayatta birbirimize karşı kötü sözler kullanmamaya,

öfkemizi kontrol etmeye çalışıyoruz, burası da farklı bir ortam değil,

lütfen fikirlere saygı gösterelim.

Çok haklısınız.

Hocam yoktunuz ortalarda uzun zamandır, paylaşıma haret kaldık...
  • yıllık izindeydim, gezerken kapalıçarşı'da, nuruosmaniye'de
    çeşitli dükkanlarda güzel saatler gördüm, aç kediler gibi baktım durdum :)

bu arada internette gördüğüm bir fotoğrafı aktarmak istiyorum:

SAATLER
  • bir saat güzelininin nü fotoğrafını yüklemek istiyorum, hazır sistem çalışıyorken:

SAATLER
  • merhaba arkadaşlar ben saatimle ilgili yorumlarınızı almak istiyordum bende seıko snd191p 7t92 mekanizmalı bir saat var güzel kullanışlı bir saat saatimle ilgili türlü yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

http://forum.donanimhaber.com/m_26241961/tm.htm
    arkadaslar lınkdekı saat için 180ytl fazlamıdır?satıcı arkadas 180ytl'ye verebileceğini soyledi,sizce bu fiyatı eder mı,
    cevap verirseniz memnun olurum

edit:bir oncekı sayfada saatın ederının 50ytl oldugunu ögrendim,ha birde delvec ww'nun karakterını ögrendim

evet onceki sayfada 50 lira dediler ama sadece dediler bulan yok varsa ben 3 tane alacam ticaret bu arkadaşım
    halada satan varsa alırım 50 liraya
    ama miyota makineli olacak ok

• quote:

Orjinalden alıntı: ulu*memo

quote:

Orjinalden alıntı: RoyalForce

arkadaşlar bu saat nasıl

SAATLER

Güzel bir saat Fiyatı ne kadar ?

ABD fiyatı 120 dolar + kdv ordan aldırdım Türkiyede rastlamadım herhangi bir sitede bulan varsa fiyatını merak ediyorum burdaki

• Merhabalar bende 2 hafta önce bu saati aldım ilk başlarda ağır geldi fakat şimdi alıştım.

Model : CASIO EF-507D-1AVDF

SAATLER

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 17 Eylül 2008; 0:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vires

300 lira bütçen varsa bu saati alabilirsin.

SAATLER

Bu saati bahsettiğin fiyata nereden bulabilirim?
  • @asiruh2008, sözünü ettiğiniz saat bu olmalı:

SAATLER

Aslında pilli saatler için bir yorum yazmaktan kaçınıyorum, çünkü pilli saatleri ne yalan söyleyeyim artık sevmiyorum, ama bu seferlik bir değişiklik yapayım, çünkü pilli saatlerine yorum isteyenlere hemen hemen aynı şeyleri zaten sözlü olarak sürekli söylüyorum :)

Bu tasarım Büyük ve Usta Mimar Sinan'ın camileri gibidir, her yerde benzeri vardır ama özgün olanı son derece azdır. Kasa çok sıradan. milyon tane benzeri kasa tasarımı var. Aynı şeyleri kadranı için de söyleyebiliriz. Yaratıcı ve özgün olan herhangi bir parçası yok. (Bazen sıradan saatlerin de ilginç özellikleri olabiliyor.)

Fotoğraftaki gibi ve benzeri tarzdaki saatler için önemli olan dayanıklı olmasıdır. Bu sınıftaki bir saat için de bu yeterlidir, ötesi aranmaz zaten. Bilindiği gibi çoğu kullanıcı da bir saatte başka şey aramaz, ki Seiko pilli saatlerde öncü yeniliklere imza atan bir kuruluş ve çanak çömlek pantalon çanta yanında bir de saat üretip hava atan abuk sabuk sosyete şirketlerine benzemez, son derece iyi saatler üretir. Zaten mutlaka pilli saat almak isteyenlere Citizen veya Seiko öneririm. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizantolog -- 17 Eylül 2008; 16:53:59 >

• ggde bulabilirsin 350ytlye bu yada metal kordonlu olanını
    quote:

Orjinalden alıntı: maligs

quote:

Orjinalden alıntı: vires

300 lira bütçen varsa bu saati alabilirsin.

SAATLER

Bu saati bahsettiğin fiyata nereden bulabilirim?
  • teşekkürler dostum diğer arkadaşların da eklemek istedikleri olursa sevinirim.tabiki saati uygun fiyat ve kaliteli olmasından dolayı ve tabiki seıko olmasından dolayı tercih ettim.işte bir servis olayı için istanbul aydın saat e gönderilmesi gerekiyor pil değişimi için bile bu biraz olumsuz ama napalım kınetıcler çok pahalı herkesin gücü yetmiyor. birde bu çizilmelere karşı önerileriniz olurmu çizilirse nasıl çizik giderilir. vb. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruh2008 -- 18 Eylül 2008; 16:04:39 >
  • BUNLARDAN BİRİNİ ALIYORUM AMMA KARAR VEREMEDİM.....Yaşım 19 bunlardan hangisini öneririsiniz ben 2 'si arasında kaldım

D&G Dolce & Gabbana Men's Ibiza

Dolce & Gabbana Men's Navajo Chronograph

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 19 Eylül 2008; 2:46:34 >

• alttaki daha güzel.
  •  SAATLER

Sonunda bu saati almaya karar verdim arkadaşlar.

Liste Fiyatı : 125 YTL
  • Merhaba arkadaşlar , linkteki saat nasıl sizce ,
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsg1011a
    150 ytl geçmeyen bir saat almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar Belçika'dan amcam gelcek ve bir saat istemeyi düşünüyorum..Fazla pahalı olmasını istemiyorum..Ama büyük tokalı dikkat çekcek bi saat istiyorum...Siz hangi saatleri önerirsiniz?

Hayırlı Ramazanlar
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.