Binbaşı
18 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Herkese teşekkürler.

Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır TT mobile üyesiyim. iphone 11 ile beraber hattımı kullanmaktayım. Son 1 haftadır sadece 3G ile internete bağlanmaktayım. Aynı konumda başka bir TT hat takınca sağ üst köşede LTE ibaresi gelirken ben kendi hattımı takınca 3G yazmakta. Son 6 günde müşteri hizmetleri ile sayısız görüşmek gerçekleştirdim. Servis ayarları güncellendi, 4.5G pasife alınıp yeniden aktifleştirildi, hat resetlendi vs çözüm olmadı. Acaba sim kart mı bozuldu dedim kartı değiştirdim yine sorun çözülmedi. Resmen çaresiz kaldım. Telefon ayarlarımda LTE ve VoLTE açık şuan bile sağ üst köşe de 3G yazmakta. Bana bi yol gösterin lütfen.

Teşekkürler

Arkadaslar Merhaba

1,5 senedir Turk Telekom Prime musterisiyim. Bu zamana kadar gercekten hic bir sorun yasamamistim ki bu Ramazan Bayraminin ilk gunune kadar.

Degerli arkadaslar Bayramin ilk gununden beridir halen devam etmekte olan bi problemim var. Kimi ararsam arayayim ilk 5 dk’lik konusma suresinin icinde bu genelde 1. Ya da 3. Dakika civari gerceklesiyor. Karsi tarafin sesi gelmiyor ve ben gorusmeyi sonlandir basiyor bir kac saniye ekran donuyor ve gorusme sonlaniyor. Hemen geri arama yapamiyorum arama gerceklesmiyor ama bi 15-20 saniye sonra tekrardan karsi tarafi arayabilip daha uzun sureler 15-20 dk civari ayni problemi yasamadan gorusebiliyorum. Ne olduysa Bayramin ilk gunu basladi...

Daha once Turk Telekom ile benzer sorun yasayaniniz oldu mu bu arada evde ki diger TT kullanicisi olan annemde de benzer sorun yasanmaktadir. TT Musteri hizmetlerine sorunu bildirdim fakat donus alamadim.

Onerileriniz veya benzer sorunu yasayip cozebileniniz var ise yorum birakirsa sevinirim.

Saygilarimla.
Arkadaslar Merhaba

MacOs destekli kablosuz ve arkadan aydinlatmali fazla kaba olmayacak klavye almak istiyorum, onerilerinizi rica ederim.

Saygilarimla
Arkadaslar Merhaba

D14 ile Matebook 14 arasinda kaldik kiz kardesime alacagim arkadaslar hangisini onerirsiniz. Her ikiside 8gb ram 256 ssd li olan versiyon olarak dusunuyorum.
Arkadaşlar merhaba herkese sağlıklı günler diliyorum,

Bundan yaklaşık 2 ay önce yürürken sağ kalçama aşırı fazla olmayan bi ağrı saplandı, sonrasında eve gittim sıcak bi duş alıp uzandım fakat doğrulamadım, zar zor ayağa kalkıp acile gittim ağrı kesici kas gevşetici vs. yaptılar ertesi gün işime gittim.

Evet benim hikayemin başlangıcı bu şekilde. Sonrası gün MR çekildim L5-S1 sinir köküne bası yapan disk protuzyonu olann bir rapor aldım. O günden bugüne kadar ayaklarımda özellikle oturduğum zaman ayak tabanımın parmaklara yakın olan bölgesinde yanma, sızlama tarzı bir acı yaşamaktayım, bu acı uzun yürüyüşler ve oturunca olmakta ve her iki ayağımdada bunu yaşamaktayım.

2 senedir toplamda 7 beyin ve sinir cerrahi, 3 nöroloji ( huzursuz bacak sendromu dediler parkipeks kullandım sonra değilmiş dediler, nöropatik olabilir dediler neurontin kullandım değilmiş dediler, emg çekildim iğneli iğnesiz sıkıntı yoktu temizdi raporlar)

1 ay fizik tedavi gördüm , 7-8 seans manuel terapi (kayropraktik) tedavisi aldım yine acım geçmedi. Kan tahlillerimde temiz.

Beyin ve sinir cerrahları parmak ucunda yürütüyor bütün bel fıtığı muayenelerini yapıyorlar bütün muayenlerde negatif tepki veriomuşum bel fıtığı olan bu hareketleri yapamaz diyorlar ama mr da var tabi fıtık.

Her neyse ben bunları sizinle paylaşmak istedim bi umut belki referans oalbileceğiniz biyer vardır diye, gerçekten artık çok bıktım, psikolojimide bozdu bu durum iyice.

Yaşım 28, 187 cm 80 kiloyum.
Arkadaşlar merhaba;
Bir süredir kendime deri kayışlı sade ve kaliteli nispetende uygun fiyatlı minimalist bir saat arıyordum, sonunda uzun araştırmalarım sonucunda BRATHWAIT markasıyla tanıştım, swiss quartz, 1.9 mm incelik , sapphire cama sahip olması açıkçası beni kendisine çekti.

Geçen hafta 25 USD’lik indirim kuponuna sahip olmamla beraber 185 USD’lik saati 160 USD’a ücretsiz kargo ile rose gold ve koyu kahve rengi kayış seçeneği ile saati almış bulunmaktayım, DHL ile 4 günde elime ulaştı saat, gerçekten bu konuda çok hızlılar.

Gümrük ve faturalandırma konusunda BRATHWAIT ile iletişime geçebilirsiniz, hallediyorlar.

Bence değerinden fazlasını hakeden bir saat, markayla herhangi bir bağım yoktur zaten sadece internetten satış yapıyorlar ben çok beğendim, ihtiyacı olanlarda kaçırmasın derim.

https://brathwait.com/

Öncelikle herkese Merhaba,

Ben iktisat mezunu ve ifrs konusudan uzman olan sizin gibi forumda sıradan bir üyeyim. Benim anlam veremediğim konu şudur, hani o çok pahalı olduğu söylenen Apple 'ın 16 Gb'lık iPhone 6'sı ile 32 Gb'lık M9 kontratsız olarak Amerika'da yaklaşık aynı fiyattan satılırken bu iki ürün benim güzel ülkemde neden 300-400 lira farkla satılıyor.İkiside memleketimize şuan ki uçmuş olan dolar ve aynı vergilerden giriyorsa neden HTC Tr. ürününe aşırı kar marjı koyuyor. Ve bu yüksek oranlı kar marjı neden hala bi şekilde savunulmaya çalışılıyor.

Bir tüketici olarak bu konuyu açtım, hatta bu konuda Sayın editörümüz Mesut Bey ile twitter üzerinden yaşadığımız seviyeli tartışma hakkında sizide bilgilendirmek isterim.

https://twitter.com/SinanHancer/status/577236060645670912
Arkadaşlar saatten pek anlamam ama bu modeli tavsiye eder misiniz ? ( Tissot ya da Seiko düşünmüyorum)

İyi akşamlar.

http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss-Army-Vision-Quartz/dp/B00BFIEI68

Victorinox Swiss Army 241596
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı ?

https://pbs.twimg.com/media/BYQSn38IcAAOSnZ.jpg:large
Hakkında
Hakkımda:
Sadece Fenerbahçe
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.088
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 44.382 (Bu ay: 1.361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 782 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.