Şimdi Ara

SAATLER (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hislon bildiğim kadarayla eski bir marka, bir yorum alsak bilenlerden mümkünmüdür(ben önceki sayfalarda göremedim ama),

http://www.saatturk.com/pinfo.asp?pid=4363 saatin tasarımına dikkat size neyi anımsatıyor?????
  • Birde chrono24.com dan Tudor lara baktım rolex'in pazar payını arttırmak amacaıyla ürettiği söylene bu saatler omeganın saatleri yanında hem daha sönük hemde çok daha pahallı, hem de eta makinalı (kendi makinası yok omega gibi) ilginç.........
  • 75 ytl ye kadar alınabilecek saat önerileriniz nedir?
    (bay-bayan)
    çelik kasa ve çelik kordon tercihimdir
    şimdiden teşekkürler
    link verirseniz sevinirim
  • merhaba, gittigidiyor'da satılan seiko modellerinden alan oldu hiç? herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı? Ayrıca takım elbiseyle kullanabileceğim yani fazla spor olmayan bir model bakıyorum, çelik (ya da başka bir metal de olabilir) kasa ve kordon ve büyük çaplı bir saat olması şart benim için. SND519P1, SND491P1, SNN097, SNN103, SNAA45P1 ve SPC015 (bu benim favorim ama fiyatı pahalı) modellerinden kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserto -- 24 Eylül 2008; 2:46:48 >
  • Arkadaşlar geçen gün saatçi arkadaşımın yanına gittim. elinde replika saatler olduğunu görünce telefonumla resimlerini çektim. Siz Üstadlardan ricam aşağıdaki saatlerin makinaları, kendileri ve ederleri hakkında yorumlarda bulunmaları... Buradaki yorumlara göre kendime bir ikitane almayı düşünüyorum...

1
     SAATLER

SAATLER

2
     SAATLER

SAATLER

3
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

4
     SAATLER

SAATLER

5
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

6
     SAATLER

SAATLER

7
     SAATLER

SAATLER

8
     SAATLER

SAATLER

9
     SAATLER

SAATLER

10
     SAATLER

SAATLER

11
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

12
     SAATLER

SAATLER

13
     SAATLER

SAATLER

14
     SAATLER

SAATLER

15
     SAATLER

SAATLER

16
     SAATLER

SAATLER

• selam arkadasim bunlar cok kotu cin maknalari.
  • Buna nasıl karar verdin daha açıklayıcı olabilirmisin? Ayrıca buradaki üstadlardan da cevap bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solestar

Üstadlar merhaba; yeni bir saat almayı düşünüyorum, İki seçenek arasında kalmış durumdayım. Sizce hangisi?

SAATLER

SAATLER

1.saat:CASIO EF-514BK-1AVDF
    Solid Çelik Kordon
    - 3 Katlamalı Tek Basmalı Klips
    - Mineral Cam
    - Bombe Cam
    - Vidalı Arka Kapak
    - Alarm Tekrar Fonksiyonu
    - Alarm
    - Kronometre

2.saat: CASIO EF-510BK-1AVDF
    Solid Çelik Kordon
    - Üç Katlamalı ve Tek Basmalı Çift Kilitli Klips
    - Vidalı Arka Kapak
    - Mineral Cam
    - Bombe Cam
    - İkinci Saat
    - Kronometre
    - Alarm
    - Otomatik Takvim
    - 100 M Su Geçirmezlik

Yok mu fikri olan? İlk saati gözüme kestirdim gibi ama siyah kasa-kordon kolda nasıl durur acep, kullanan var mı bunlar gibi simsiyah saat??

Bir de internette çok az yerde bulabildim bu saati, tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?

• solestar, ustteki model yani CASIO EF-514BK-1AVDF, benim almayı düşündüğüm Seikonun Coutura modellerine benziyor, ama ben de kayışının ortasındaki bombeli kısım konusunda emin olamadım mesela nasıl durur diye, bence imkanın olursa bi saatçi dene. Bu arada fiyatları ne kadar bunların?
  • Alıntı yapmak yerine tek tek cevap veriyorum.

@bgrays

Rica ederim.

@Mustafa Bozer

Tudor ve Hislon hakkında bilgim yok. Gösterdiğiniz Hislon bana Audemars Piguet Royal Oak'ı anımsattı biraz.

@aserto

GG'dan hiç alışveriş yapmadım, o yüzden bilmiyorum.

@sasuta

Replika saatler hakkında benim bilgim yok, Yiğit Bey de artık uğramıyor foruma. Belki @uskan yardımcı olabilir. PM ile iletişime geçmeniz mümkün.

Merak ettim saatlerin fiyatları nedir, yazarsanız sevinirim.

@solestar

bu iki model hakkında fazla bilgim yok. İkisi de hoş duruyor ve özellikli saatler.

Casio'nun eleştirilen yönü mekanik aksamının plastik olması. Uzun periyotta sıkıntı yarattığı söyleniyor. Ama bu modellerin de iç aksamı plastik mi bilmiyorum.

İkisi de şık saatler, özellik olarak da yakın zaten. Mutlaka ikisini de dene ve içine sineni al.

• Sevgili Polemik, fiyatlarını model model bilmiyorum ama 50 ila 200 lira arasında değiştiğini biliyorum. Zaten ben resim çekerken arkadaşım orda değildi o yüzden net fiyatları bilemiyorum. Bu arada Yiğit bey neden uğramıyor foruma bileniniz var mı acaba?
  • Hocam saatler konusunda sanırı mbelki bir birikimin var...Rica etsem Bana 40 zorlasam en fazla 50 ytl olur ağır duran sportif veya böyle siyah renkli ağır duran bir saat görünüş aslında önemli:) dersem kendimi kandırırım neyse üniversitede farkedilsin istiyorum:)umarım yardımcı olabilirsin link verirsen çok ama çok sevineceğim teşekkürler
  • @ aserto & Polemik
    Cevaplar için teşekkür ederim.
    Beğendiğim saatler internette 250-300 ytl civarında. En iyisi görüp deneyerek almak ama piyasada kolay kolay bulunmuyorlar. Örneğin ilk saati kuz optik- konyalı saat gibi yerlerde bulamadım(Konya'da). Fiyat almak istedim; bilgisayardan baktıklar yine bulamadılar.
  • Ya arkadasim bu cok harika bir saat. satlikmi? hemen alirim
    eger satmak istersen mail gondereblirsiniz. mustafa.gok@monet.no
  • arkadasm senin ekledigin saat markasi dunyanin en iy saatlerinden birisi. vacheron dedinmi iki dakkika dusunmek lazimk.
    benim nick name de vacheron
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: Hercule Poirot

Merhaba arkadaşlar , linkteki saat nasıl sizce ,
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsg1011a
    150 ytl geçmeyen bir saat almayı düşünüyorum.

Yaklaşık 8 yıl G-Shock kullandım. Tecrübelerim size yardımcı olabilir.

1995'ten 2002'ye kadar modelini hatırlamadığım bir G-Shock kullanmıştım. O zamanlar G-Shock serisi bu kadar yaygın değildi, bu yüzden çok dikkat çekiyordu.

Saati kullanmaya başladığımda 4. sınıfa gidiyordum. Sınıfa geldim ve dedim ki bende bir saat var, ve çok dayanıklı. Arkadaşlar da deneyelim dediler. Başladık deneylere: önce suya attık saati, bir süre bekledik, tık yok. Güneşe bıraktık, yine tık yok. Ardından son ve en zorlu deneye başladık: dayanıklılık. Saati her yükseklikten aşağı attık, 3. kattaki sınıfın penceresinden dahi attık. Sonuç: ufak çizikler dışında sorunsuz. O gün itibarıyla saat taraflı tarafsız herkesin saygısını kazandı.

Saati 7 seneden uzun bir süre boyunca kolumdan hiç çıkarmadım desem yeridir, banyo, deniz, havuz, spor... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk pili dahi 4 yıldan uzun süre gitti. Pilini değiştirmek için saatçiye götürdüğümde, içinden 3 voltluk pil çıktığını görmüştüm.

Benimki eski bir modeldi, aydınlatması tam ekran değildi, F91 gibi sol tarafta küçük bir aydınlatma vardı. Termometre, alarm ve çözemediğim birkaç özelliği daha vardı.

2002 yılında, saatin plastik olan dış kasası tamamen parçalandı. Bu, dışta olan ve saati su, toz, darbe gibi dış etkenlerden koruyan kasa. Dış kasa diyorum, çünkü parçalandığında saatin iç aksamı da başka bir kasanın içindeydi.(iç içe iki kasa düşün, bir cismi önce küçük bir kutuya koy, o kutuyu da daha büyük bir kutuya koy, o şekilde düşün kasa sistemini) Ayrıca saat hala kusursuz çalışıyordu, ama dış etkenlere karşı korumasızdı.

Saatimi çok sevdiğimden tamir ettirmek, yani parçalanan kasanın yerine yenisini taktırmak istedim. Ama yedek parçacılar ellerinde olmadığını söyledi, ben de çok arştırmadım. 7 seneyi aşkın G-Shock macerası böyle bitti.

Uzun zamandır takip etmiyorum dijital saatleri, ama parnın karşılığı veren bir seridir G-Shock. Kesinlikle öneririm.

Yorumun için teşekürler.
    Bir şey sormak istiyorum 4. sınıfta kullanmaya başladığını söylemişsin ben 21 yasındayım ve gelenlikle rahat şeyler giyorum.Bu saat bana göre biraz çocuksu mu kalır ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Merhaba arkadaşlar , linkteki saat nasıl sizce ,
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsg1011a
    150 ytl geçmeyen bir saat almayı düşünüyorum.

Yaklaşık 8 yıl G-Shock kullandım. Tecrübelerim size yardımcı olabilir.

1995'ten 2002'ye kadar modelini hatırlamadığım bir G-Shock kullanmıştım. O zamanlar G-Shock serisi bu kadar yaygın değildi, bu yüzden çok dikkat çekiyordu.

Saati kullanmaya başladığımda 4. sınıfa gidiyordum. Sınıfa geldim ve dedim ki bende bir saat var, ve çok dayanıklı. Arkadaşlar da deneyelim dediler. Başladık deneylere: önce suya attık saati, bir süre bekledik, tık yok. Güneşe bıraktık, yine tık yok. Ardından son ve en zorlu deneye başladık: dayanıklılık. Saati her yükseklikten aşağı attık, 3. kattaki sınıfın penceresinden dahi attık. Sonuç: ufak çizikler dışında sorunsuz. O gün itibarıyla saat taraflı tarafsız herkesin saygısını kazandı.

Saati 7 seneden uzun bir süre boyunca kolumdan hiç çıkarmadım desem yeridir, banyo, deniz, havuz, spor... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk pili dahi 4 yıldan uzun süre gitti. Pilini değiştirmek için saatçiye götürdüğümde, içinden 3 voltluk pil çıktığını görmüştüm.

Benimki eski bir modeldi, aydınlatması tam ekran değildi, F91 gibi sol tarafta küçük bir aydınlatma vardı. Termometre, alarm ve çözemediğim birkaç özelliği daha vardı.

2002 yılında, saatin plastik olan dış kasası tamamen parçalandı. Bu, dışta olan ve saati su, toz, darbe gibi dış etkenlerden koruyan kasa. Dış kasa diyorum, çünkü parçalandığında saatin iç aksamı da başka bir kasanın içindeydi.(iç içe iki kasa düşün, bir cismi önce küçük bir kutuya koy, o kutuyu da daha büyük bir kutuya koy, o şekilde düşün kasa sistemini) Ayrıca saat hala kusursuz çalışıyordu, ama dış etkenlere karşı korumasızdı.

Saatimi çok sevdiğimden tamir ettirmek, yani parçalanan kasanın yerine yenisini taktırmak istedim. Ama yedek parçacılar ellerinde olmadığını söyledi, ben de çok arştırmadım. 7 seneyi aşkın G-Shock macerası böyle bitti.

Uzun zamandır takip etmiyorum dijital saatleri, ama parnın karşılığı veren bir seridir G-Shock. Kesinlikle öneririm.

Yorumun için teşekürler.
    Bir şey sormak istiyorum 4. sınıfta kullanmaya başladığını söylemişsin ben 21 yasındayım ve gelenlikle rahat şeyler giyorum.Bu saat bana göre biraz çocuksu mu kalır ?

Rica ederim.

Saat çocuksu mu durur ise, biraz göreceli. Ben o yaştayken-ben de şimdi 21 yaşındayım-neredeyse hiç bir arkadaşımda yoktu G-Shock. Ben sanırım biraz erken kullanmış da olabilirim.

Ayrıca G-Shock saatten estetik beklentisi neredeyse 0 olan, tamamen fonksiyonellik ve dayanıklılık arayanların saatidir. Günlük kullanımda da spor şeyler giyiyorsan kötü durmaz. Ama yine de karar senin. Bence bir saatçiye git ve dene, ardından zaten kararın netleşir.

• Saat almadan önce sizlere danışmak istedim, iki model beğendim.
    Bu saatlerden birini almayı düşünüyorum değermi? Teşekkürler. SWATCH YRS401
    http://www.swatchblog.fr/les-retrograde

SAATLER

Çelik Kasa -/Deri Kayış -/Analog Kronometre -/Tarih Göstergesi -/2 Yıl Pil Ömrü -/Hardlex Kristal Cam -/Su Geçirmezlik -/ 9AF016
    Bulunduğum şehirde 350TL civarı.

Diesel DZ4128
    Birde bu saat. Bu saati almak istersem daha çok beklemem gerekecek çünkü arada yaklaşık 150TL fiyat farkı var ve bulunduğum şehirde mevcut değil. Taksitle almayı düşünüyorum. (435TL)

SAATLER

Çelik Kasa - Deri Kordon - Mineral Kristal Cam - Kronograf - 50m Su Geçirmezlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 27 Eylül 2008; 18:38:19 >

• merhaba arkadaşlar size bir saat gösterecem bunu almayı düşünüyorumda fiyatı türkiyede yaklaşık 600 ytl civarı ama ebaydan 190$ kafama acaip takıldı bu ürünün sahte olma olasılığı nedir? adam orjanal olduğunu yazmış sizce nasıl em,n olabilirim orjinal olup olmadığını? ayrıca saat hakkında fikirlerinizide benimle paylaşırsanız sevinirim.
    http://cgi.ebay.com/NewMens-AUTOMATIC-Black-MECCANICO-Watch-AR4612_W0QQitemZ330273233555QQihZ014QQcategoryZ31387QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas_hak -- 27 Eylül 2008; 5:35:24 >

• hocam birde bu saat hakkında düşünce ve önerileriniz alabilir miyim üstteki ve bu saat arasında kaldım karar veremedim. teşekkürler
    http://www.sibertek.com/pinfo.asp?pid=8006
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.