Şimdi Ara

SAATLER (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacılar ya bu saat nasıl hem takım elbise hemde spor bişi olmalıydı kafayı taktım 160 ciwari satılıyor.casio edifice serisi

SAATLER
  • casio dedin mi nedense aklıma çocuk saatleri geliyor. çocukken çok severdim yok hesap makinalı yok hafızalı falan gözümde hiç imajı kalmadı bu saati fena değilmiş ama başka markalarıda değerlendir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

buraya sormak en dogrusu olur sanırım seiko kinetic serisinden bir saat vardı eskiden reklamlarda cıkıyordu tam hatırlamıyorum ama bi formula pilotu vardı reklamda bilen varsa modelini ve fotografını koyabilirmi

bu saat sanırım seiko sportura retrograde.

SAATLER

• Arkadaşlar hem klasik hemde spor kullanım için SEİKO Sportura SNA451P1 Modelini almayı düşünüyorum.Bu saati kullananlar ve saatten anlayan arkadaşlara soruyorum.Bu saat her iki giyim tarzı içinde kullanılabilirmi.Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=314913&productid=saseikosna451p1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus57 -- 14 Eylül 2008; 10:36:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

SAATLER

Fiyat : 80 YTL

Üst limitim 80 YTL arkadaşlar başka saat öneriniz varsa pm ile veya buradan link gönderirseniz sevinirim. (Not: Dijital saat istemiyorum.)

Başka önerisi olan yokmu arkadaşlar ?

• benim kolumdaki saat +

SAATLER
  • quote:

quote:

quote:

SAATLER

Fiyat : 80 YTL

Üst limitim 80 YTL arkadaşlar başka saat öneriniz varsa pm ile veya buradan link gönderirseniz sevinirim. (Not: Dijital saat istemiyorum.)

Başka önerisi olan yokmu arkadaşlar ?

300 lira bütçen varsa bu saati alabilirsin.

SAATLER

• benim saatim nasıl? orient marka.

SAATLER

not:foto çekimide hiç fena olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 14 Eylül 2008; 11:31:06 >
  • ÜNİVERSİTEYE GİDİYORUM HANGİ MARKA SAAT ALMALIYIM?

FOSSIL
    DIESEL
    GUESS
    SWATCH
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ÜNİVERSİTEYE GİDİYORUM HANGİ MARKA SAAT ALMALIYIM?

FOSSIL
    DIESEL
    GUESS
    SWATCH

hangisinde sana yakışıcak modeli beğenirsen onu al markaların hepsi orta sınıf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ÜNİVERSİTEYE GİDİYORUM HANGİ MARKA SAAT ALMALIYIM?

FOSSIL
    DIESEL
    GUESS
    SWATCH

guess tasarım olarak daha güzel swatchlar oyuncak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vires

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

buraya sormak en dogrusu olur sanırım seiko kinetic serisinden bir saat vardı eskiden reklamlarda cıkıyordu tam hatırlamıyorum ama bi formula pilotu vardı reklamda bilen varsa modelini ve fotografını koyabilirmi

bu saat sanırım seiko sportura retrograde.

SAATLER

evet bu tesekkürler

• Bu saat işinde iyi para var sanırım. İnternette sörf yaparken bir isviçre firması buldum. Saatlerin satış fiyatları 199€ - 999€ arasında değişiyor. 5-6 farklı marka altında Eta ve Ronda mekanizmalı ürünleri var. 30 adetin üzerindeki alımlarda %45 - %50 indirim yapıyor. İlginç geldi paylaşayım dedim.
  • Arkadaslar Harry Winston (ozellikle opus V) replika saat bulabilir miyim? Bulursam nerede bulurum? Satan ya da bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa cok sevinirim. Ozel mesaj atarsaniz daha da bir mutlu olurum.

Imkansiz bir sey istediysem affola, cahilligime verin.

Herkese iyi forumlar
  • pilli rolex mekanizması
     SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: okyanus57

Arkadaşlar hem klasik hemde spor kullanım için SEİKO Sportura SNA451P1 Modelini almayı düşünüyorum.Bu saati kullananlar ve saatten anlayan arkadaşlara soruyorum.Bu saat her iki giyim tarzı içinde kullanılabilirmi.Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=314913&productid=saseikosna451p1

Yukarıdaki soruma cevap alamadım forum ahalisi aloooo sesim geliyormuuuu

• o saat spor bir saat hocam ancak takım elbise üzerindede süper hem spor hem klasik bir saat istiyorsanız deri kayışlı kasası büyük olan saatleri öneririm ama o tür saatlerde genelde fiyatı yüksek olur ama sizler daha hesaplı olanı bulursunuz birkaç örnek sizin beğendiğiniz modelde güzel bu tarz saatlerede bakmanızı öneririm markasıda değil :) model olarak söylüyorum
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

quote:

quote:

Arkadaşlar hem klasik hemde spor kullanım için SEİKO Sportura SNA451P1 Modelini almayı düşünüyorum.Bu saati kullananlar ve saatten anlayan arkadaşlara soruyorum.Bu saat her iki giyim tarzı içinde kullanılabilirmi.Teşekkürler.

Yukarıdaki soruma cevap alamadım forum ahalisi aloooo sesim geliyormuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihani -- 15 Eylül 2008; 22:34:40 >

• güzel saat replika mı bu?
  • benim koyduğum resimleri soruyorsan orjinal saatler tabi güzeller çünkü parası güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

güzel saat replika mı bu?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.