Şimdi Ara

SAATLER (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.963.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tdemiray
    Altta verdiğim Linkteki Satıcı orjınal ürünmü yoksa Replica satıcısımı bilen varmı
    http://www.jomashop.com/

Jomashop'dan ben alisveris yapmadim ama yurtdisi forumlarda cokca guvenilir oldugu konusuluyor. Yanliz yanlis hatirlamiyorsam Turkiye'ye saat yollamiyorlardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: tdemiray
    Altta verdiğim Linkteki Satıcı orjınal ürünmü yoksa Replica satıcısımı bilen varmı
    http://www.jomashop.com/

Jomashop'dan ben alisveris yapmadim ama yurtdisi forumlarda cokca guvenilir oldugu konusuluyor. Yanliz yanlis hatirlamiyorsam Turkiye'ye saat yollamiyorlardi

ok.Bilgi için teşekkür ederim.
  • herkese merhabalar. bu bölüm saat almak isteyenler için inanılmaz bilgisağlayıcı bir bölüm olmuş. benimde beyendiğim bir saat var. hatta saat hakkında yorumlarıda forumdan okudum. saatin markası fossil fch 2573 . bu saati internette dolaşırken sans eseri gördüm. inanilmaz beyendim. arastırdım ve cok uygun bir fiyata buldum. 149 tl gibi bi fiyata buldum. sonra burdaki yazılara rastladım. bir arkadaşta aynı saati almak istemişti ve yapılan yorumları okudum. su anda alıp almamakta çok kararsızım. okuduğum yazılardan yorumları yapan arkadaşların gerçekten çok usta oldukları anlaşılıyor. bi ricam var : benim maddi durumlar okadar iyi değil ve bir tane saat almak istiyorum. siyah spor güzelde durabilecek bir saat. fossil in modelindeki görünümde veya da o modele yakın bir bir model öneriniz. ayrıca piyasa fiyatlarını inceledim fossil fch 2573 ün ve 230 dan asagı bi fiyat yokken nasıl bu fiyata verebiliyorlar. lütfen beni aydınlatın. ilk defa bir saat beyendim ve hiç saat takmayan birisiyim. ilk defa saat alıcam bi oyunada gelmiyim istiyorum.

eğer o saati alırsam sizce yaşayabileceği sorunlar nelerdir? daha çok fossil fch 2573 hakkında bana bu yazımdan daha da uzun aydınlatıcı yorum ve öneriyle dönebilirseniz çok sevinirim. şimdiden konuyla ilgili emek harcıyan siz arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
    hatta wolkan_immortal@hotmail.com adresini ekleyip bilgi verebilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim.

• Mutlaka titanyum bir saat almak istiyorum. Bu saatle ilgili fikri olan var mı?

Nautica Men's N13520 Titanium Round Analog Watch

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 14 Aralık 2010; 22:41:04 >

Sadece içleri farkli ? bu modelden kullanan varmıdır aramızda ? hangisi daha güzel gozuküyor sizce ? bana beyaz gibi geldi daha havali dursun istiyorum kolumda

TİMEX T49819

SAATLER

edit: az önce kararim değişti ve aradığım saati buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 15 Aralık 2010; 0:13:06 >

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45222334 yardım lütfen!!! FOSSIL FCH2573 modeli için. yazım yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkanimmortal -- 15 Aralık 2010; 0:15:32 >

Orijinalden alıntı: OLabiLemez

Arkadaşlar Seiko Black ya da Orange Monster'u güvenerek alabileceğim bir yer var mıdır?

Orange Monster için polish üstada bir pm atın. Satmadıysa vardı onda bir tane..
    Yurt içinde mağazalarda bulamazsınız. Forumlarda ya da alışveriş sitelerinde bakacaksınız. 300 TL civarına gidiyor piyasada..

şaka bir yana beğeniyorsanız alın gitsin 149 tl az bir miktar zaten fosillin replikası yok....
    oyuna gelmezsiniz sadece sıfır olup olmadığına bakın.....

ileride yanına birde seiko 5 alırsınız olur biter....

Orijinalden alıntı: polish

SAATLER

Hocam bu Hamilton Regatta muazzam saat gerçekten de..
    Ancak bu resimde saat 12 bölgesinde camla kadran birleşim yerinde bir hata mı var? AYnı resim sanırım Hamilton kendi resmi sitesinde de kullanmış ???

Bi de bu saatin kadran üzerinde swiss-made yazmıyor. İsviçre yapımı değil mi bu? Makine 7750 efsane isviçre chrono o eyvallah da montajlama USA falan olabilir mi?

• momentus marka saatler hakkında fikri olacak arkadas yorumlarını yazarsa sevinirim...

Şimdi netten baktım biraz fotolarına..
    Yokmuş öyle bir kadran hatası falan.. Fotoda ışık falan parlamış herhalde.. Daha doğrusu bu Hamilton'un kendi sitesinde duran foto sanırım ilk demosu, tasarımı falan. Zira saatin kendi resimlerini buldum o olay yok.. Ayrıca Swiss Made de yazıyormuş..
    Saat 5 ve 7 pozisyonlarında.. Ancak bu sizin eklediğiniz fotoda o da yok ??

İşte resimler..
     SAATLER

SAATLER

• İnvicta Swiss Combat 6516 hakkında ne düşünüyorsunuz.hafif loş ışıkta okuması kolaymı akrep yelkovan gözükebiliyor mu

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Kendim sordum kendim cevaplayayım :)

Şimdi netten baktım biraz fotolarına..
    Yokmuş öyle bir kadran hatası falan.. Fotoda ışık falan parlamış herhalde.. Daha doğrusu bu Hamilton'un kendi sitesinde duran foto sanırım ilk demosu, tasarımı falan. Zira saatin kendi resimlerini buldum o olay yok.. Ayrıca Swiss Made de yazıyormuş..
    Saat 5 ve 7 pozisyonlarında.. Ancak bu sizin eklediğiniz fotoda o da yok ??

İşte resimler..
     SAATLER

SAATLER

Yahu yine baktım ve gördüm ki bu saatin kadranında 5 ve 7 pozisyonlarında swiss made yazan ve yazmayan iki çeşidi var!

Buyrun bi de bu var..
     SAATLER

Yabancı kaynaklardan yaptığım araştırma neticesinde Hamilton'un 1990'lı yıllarda Swatch tarafından satın alınarak isviçre ekolüne geçmesinden sonra zaman zaman bu şekilde kadranda swiss made yazmayan versiyonları da üretiyorlarmış. Özellikle USA pazarına yollanan saatlerde genelde Swiss Made koymuyorlarmış ki Amerika'lı tüketici yılların efsane Amerika'n markasını hala Amerika'n diye düşünsün diye :)

Gerçekten enteresan..

Sadece bu modelde değil.. Çoğu yeni dönem Hamilton'da var bu olay :)
    Amerika'dan getirtirseniz kadranda "swiss made" yazmayabilir ;)

• -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

momentus marka saatler hakkında fikri olacak arkadas yorumlarını yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 15 Aralık 2010; 2:46:57 >

Orijinalden alıntı: vector x-31

@Muhendis78 takip ediyorum biraz geç oldu ama sonunda olayı çözmüşün

Evet gecenin şu saati dert oldu bana :)
    Neyse rahatladım artık uyuyabilirim :)
    ''Hayatı Şişede Görenler''
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Hocam acaba 500-600TL arasında üniversite öğrencisine yakışacak spor bir saat arıyorum. Önerileriniz nedir acaba? Bileğim çok kalın değil bu arada. Ayrıca deri kordonlu bakıyorum ama sizin her türlü önerinize açığım.

Yok mu öneride bulunucak?

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=18700

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=19380

http://www.hepsiburada.com/Liste/tissot-t34172852-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt34172852&categoryId=25008404#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/tissot-t0356171605100-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satistt03561716051&categoryId=25008404#Gorseller

http://www.saatcity.com/pinfo.asp?pid=17219

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/products_id/4139-SEIKO-SPC003P

http://www.saatium.com/Hamilton-HM76412553-Erkek-Saati_2058.html#0

pazarlıkla ve saatçiden alırsanız çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Aralık 2010; 5:24:58 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.