Şimdi Ara

SAATLER (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.963.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Z3U5

Arkdaşlar aşağıdaki saati almayı düşünüyorum ne dersiniz kullanan varmı veya buna benzer önerebileceğiniz başka bir model varmı?

SAATLER

Tipi güzelmiş.. Fiyatı da uygundur.. Aynı fiyat aralığında alternatifinin olabileceğini düşünmüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

ilk sökmeye çalıştığımda hayli uğraşmıştım. kordonun baklalarını (saatçi bakla diyor) baya bir hırpaladım. birazda çizdim. çok belli değildi çizgi ama gıcık oldum. 2 tane bakla sipariş verdim. (3.5 euro tanesi)
    saatçi 2 baklayı ne yapacağımı sordu. bende lazım işte diyerek geçiştirdim.
    küçücük çiziği gösteripte buna gıcık oldum desem, kafayı yemiş derdi kesin.
    sonra bu işi yapabilecek iyi bir alet aradım. elimdeki hırpalanmış baklalar üzerinde en iyi başarıyı raptiye verdi. (kağıt tutturmada kullanılan raptiyelerden)
    sizin mesajınızı da ilk gördüğümde cevap vermedim, bu konunun erbabı kişilerin cevabını beklemiştim.

Valla saatcide aparatı kullandı ama yinede cizdi. cizilse bile kedim yapmayı daha cok isterdim birde Bendeki Casio EF-509D-1A ve saatci cizilir sorun olursa gelirsin yeniliyoruz hic bir sorun olmuyor yrnisi gibi oluyor dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

ilk sökmeye çalıştığımda hayli uğraşmıştım. kordonun baklalarını (saatçi bakla diyor) baya bir hırpaladım. birazda çizdim. çok belli değildi çizgi ama gıcık oldum. 2 tane bakla sipariş verdim. (3.5 euro tanesi)
    sonra bu işi yapabilecek iyi bir alet aradım. elimdeki hırpalanmış baklalar üzerinde en iyi başarıyı raptiye verdi. (kağıt tutturmada kullanılan raptiyelerden)
    sizin mesajınızı da ilk gördüğümde cevap vermedim, bu konunun erbabı kişilerin cevabını beklemiştim.

Keske yeni bakla almasaydin, saatci onlari firca-zimparadan gecirir yenilerdi.
    Sirkecide saat malzemesi satan yerlerde senin isini gorecek alet edavat satilir sanirim, yine ayrica ebay'de hong kong'taki saticilar bikac euroya satiyorlar ama gelmesi bir iki hafta alir.
    Nasil yapilacagina gelince:

http://www.lesmala.net/jean-michel/speedmaster/how.htm

ya da

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/BraceletSizingTools/AFBraceletSizingToolUse.htm#HOW%20TO%20resize%20the%20SEIKO%20SKX779K/SKX781K%20MONSTER%20bracelet

http://www.pmwf.com/Watches/WatchSchool/WS%2014%20How%20to%20Resize%20Common%20Bracelets/WS%2014%20How%20to%20Resize%20Bracelets.htm

http://www.amazon.fr/Outil-indispensable-raccourcir-bracelet-montre/dp/B001ZKIL2S/ref=pd_sxp_f_pt/276-3333270-9747043

http://www.promomontres.com/96-regler-et-raccourcir-votre-bracelet-de-montre.html

http://www.conrad.fr/webapps/outil_pour_raccourcir.html

http://www.pearl.fr/bricolage/outillage/horlogerie-et-precision/outil-agt-pour-montre-pointe-pour-bracelet-en-metal_PE7644.html

Super Bilgi Teşekürler.

Casio EF-509D-1A

BEnde ki saat linktekinden kullanımı biraz garip ve sat için yorumlarınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabren -- 6 Temmuz 2009; 13:36:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

Keske yeni bakla almasaydin, saatci onlari firca-zimparadan gecirir yenilerdi.
    Sirkecide saat malzemesi satan yerlerde senin isini gorecek alet edavat satilir sanirim, yine ayrica ebay'de hong kong'taki saticilar bikac euroya satiyorlar ama gelmesi bir iki hafta alir.

saatçiye o kadarcık çiziği sorun yaptığımı söyleyemezdim.

• Arkadaslar Bizantolog kardesim Istanbul saat bulusmasinin resimlerine yorumlar eklemeyi bitirmis bir goz atmanizi cidden tavsiye ederim.
    Link:

http://mekaniksaat.blogspot.com/
  • ben su an saat almaya dusnuyorumda kafam ınanın cok karısık hangısını alayım die oncelıkle cerrutinin 100 yılına ozel saatlerınden celık kordonlu olanınıhttp://www.alsasaatcilik.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=2289&sub_cat_ID=153&cat_ID=63 ayrıca tissotun daha sanırsam turkıyede bulunmayan bi saati war onu mu alsam linki yolluyorumhttp://cgi.ebay.com/Tissot-T-Sport-Black-Strap-Men-Watch-T014-421-16-057-00_W0QQitemZ370224926377QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item5633200ea9&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1325%7C293%3A5%7C294%3A50#ebayphotohosting
    ya da armaninin 2009 meccanico modellerının bırını mı alsam sayın watcher abımız den yardım help me:))

• bide şu marka war sanırsam alman malı ROUSSEAU die bır marka bu ebayda gayetr uygun otomatık saatlerı felan acaba replıka mı dıcem oda yasak ebayda o saat hakkında bılgı werır mısınız cıddı sekılde o saatıde almayı dusunuyorumda tesekkurler

Orjinalden alıntı: tumer1903

bide şu marka war sanırsam alman malı ROUSSEAU die bır marka bu ebayda gayetr uygun otomatık saatlerı felan acaba replıka mı dıcem oda yasak ebayda o saat hakkında bılgı werır mısınız cıddı sekılde o saatıde almayı dusunuyorumda tesekkurler

Uzakdoğuda üretilen basit kalitede saatlar üzerine absürd bir isim koyup satıyorlar Wohler için de geçerli.

haklısın wohler bıraz once arastırdım gayt tırık bır marka yukarıda yazdıgım msj hakkıda hangı saatı almamı onerırsınız pekı...

Tissot'u almak en mantıklı seçim olur özellikle Armani saatlerinden uzak dur içindeki makineler Çin yapımı oldukça kalitesiz.Cerruti ise bir moda markası sadece saat üreten bu konuda oldukça deneyimli markaları alman iyi olur mesela o linkteki saat 800 TL civarı bu meblaya chronolu Hamilton saat alabilirsin.
  • o tissot sanırsam daha yenı cıktı ben 250 lıraya alıcam armanıyıde 250 lıraya alıcam ama karar wermedım buyuk ıhtımal tissot alıcam sonrada cerruti alırım daha sonrada guess collectıon alıcam bu saatlerın hepsı 300 lıra cıwarında amerıkadan getırtıyorumda..

o tissot sanırsam daha yenı cıktı ben 250 lıraya alıcam armanıyıde 250 lıraya alıcam ama karar wermedım buyuk ıhtımal tissot alıcam sonrada cerruti alırım daha sonrada guess collectıon alıcam bu saatlerın hepsı 300 lıra cıwarında amerıkadan getırtıyorumda..

Armani alma verdiğin paraya yazık.
    Öneride bulunursaniz cok sevinirim.

Orjinalden alıntı: bravoecho

Hayat pişmanlıklarla dolu demişken, bekar arkadaşlar mutlaka Lübnanı, Rusyayı, Venezuella'yı hatta güney AMeriak'nın hepsini, İskandinav ülkelerini ziyaret edip saat görgülerini arttırsınlar...

İlerde bravoecho demişti dersiniz

valla Lübnan, Rusya(şanslıyım orada doğdum büyüdüm :)) ve G.amerika diyince hep kafamda o hurilerin temsilleri canlanıyor... :))) hiç saatler aklıma gelmiyor nedense... bu kötü bir şey mi iyi bir şey mi bilmiyorum.. tek bildiğim aman hanım duymasın )))

• quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

Forbidden kardeş Hamilton hayırlı olsun...

Ben de son 1 yıldır MeisterSinger ve Oris konulu rüyalar görmekteyim...

bir meistersinger şart arkadaşlar... her eve lazım gibi bir şey bence :)) ne dersiniz?

o tissot sanırsam daha yenı cıktı ben 250 lıraya alıcam armanıyıde 250 lıraya alıcam ama karar wermedım buyuk ıhtımal tissot alıcam sonrada cerruti alırım daha sonrada guess collectıon alıcam bu saatlerın hepsı 300 lıra cıwarında amerıkadan getırtıyorumda..

Ben de sana kolleksiyon ve merak konularinda ciddi tecrubeleri olan bir abi tavsiyesinde bulunayim.
    Eger bir seferde uc saat alacaksan hepsini tek saatte topla ve bir tane ust seviyelerde saat al, kucuk markalar her zaman bir sure sonra biktirir ve diger secenekler aramaya yoneltir.
    Simdiki aklim olsa o kadar saatim olacagina on tane ciddi saatim olmasini tercih ederdim ama artik cok gec satmak istesem bile uzun zaman alir.
    Bu olaylara yeni baslayan birisi icin en dogrusu dogru olani yapmak, istersen su linkte kolleksiyon uzerine anlattiklarima da bir goz at:
    http://saatforumu.forumactif.net/antika-saatler-forumu-f3/saat-kolleksiyonu-nasil-yapilmali-t3.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: vervito

bir meistersinger şart arkadaşlar... her eve lazım gibi bir şey bence :)) ne dersiniz?

Tek ignelisine allah derim ilk firsatta bi tanem olsun istiyorum ama eger hemen alamazsam bendeki saatlerden birinin yelkovanini sokup ona benzetecegim bu gidisle

Orjinalden alıntı: lupus16

Merhabalar, saatlar hakkinda cok bilgili arkadaslar var burada gördügüm kadariyla.
    Ben de bu aralar bir saat almayi düsünüyorum ama hangi marka olucagi konusunda bir fikrim yok.
    Fiyat araligi, 150-200 Lira olan siyah kordonu(deri degil) olan bir saat ariyorum.
    Öneride bulunursaniz cok sevinirim.

Gozu kapali, bir seiko otomatik derim

Orjinalden alıntı: Polemik

Mete Abi, bütçem 5.000 TL civarında olacak.

Abi durum şu: Çalışmaya yeni başladım. Uzun yıllardır da bir Omega hayalim vardı. 1 yıl boyunca para biriktireceğim. Sonra da parama kıyabilirsem bir saat alacağım.

Babamla konuştum, istersen istediğin saati sana ben alayım dedi. Ben de kabul etmedim ve para biriktirme düşüncemden bahsettim. O da sen bu kadar parayı biriktirirsin ama bir anda sadece bir saat için hepsini harcayamazsın, verdiğin emeği düşünürsün ve saatten vazgeçersin dedi. Bunu ben de düşünmüştüm, ama bakalım, biriktirmeye başladım.

Çok fazla param olmadığı için replika alıp deneme işine çok sıcak bakamıyorum açıkçası, zararım büyük olur gibi geliyor.

dostum capitol'deki omega mağazasında PO (kaç mm hatırlamıyorum) nakitte 5000'e bırakırız demişlerdi... kriz nedeni ile sanırım 1 yıl içinde daha da aşağı çekerler.. acele etme bence... mete abinin de dediği gibi sabır sabır sabır... :)) iş hayatında kolaylıklar dilerim.
    bu arada Mete abi, size bir pm atmıştım taa geçen hafta

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.