Şimdi Ara

SAATLER (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polish

benim ilanım 4-5 aydır yayında, ama buraya hiç link koyduğumu gördünüzmü.

Görmedik.. Görmeyelim de hocam boşver.. Doğrusu buymuş zira öküz altında buzağı arayan çok.. Yanlış analayan çok.
    Karıştırmamak en iyisiymiş ben onu anladım..
  • Forumu kullanabilen biri linkleri kolayca bulur. İlanlara baktım, beğendiklerim var ama hiç durumum yok şu sıralar. :(
  • ben bir art niyetle dememiştim ama neyse...
    birdaha birşey demem
  •  SAATLER

Breitling- Limited edition

Arkadaşlar ben bu saati çok beğendim fakat bir türlü Türkiye de satış yeri bulamadım.
    Marka haakında düşünceleriniz nelerdir?

İzmirde satılan bir mağaza biliyormusunuz? yada netten?
  • Breitling satan pek çok yer biliyorum, ama hepsi de İstanbul'da.

Tektaş, Sami ya da Rhodium ile temasa geçmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Breitling satan pek çok yer biliyorum, ama hepsi de İstanbul'da.

Tektaş, Sami ya da Rhodium ile temasa geçmenizi öneririm.

Peki bu metal örgü kordonun bir özel adı varmıdır? Bu kordon şekli sadece bu markaya özelmidir?
  • Bu tip kordona mesh deniyor yabancı forumlarda.

Genelde dalgıç saatlerinde kullanılan bir kordon tipidir. Breitling'e özgü değildir. Markalar genelde saatin standardında mesh tipi kordon tercih etmseler de, pek çok boynuz aralığı için mesh tipi kordonlar üretilmektedir.

Şu anda Omega Seamaster Ploprof modelinde de mesh tipi kordon opsiyonu sunulmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aunsalg82

Selam arkadaşlar.

Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucunda Citizen BL9002-37a model saatte karar kıldım. Siparişinide verdim. Dışarıdan 550 TL civarı tuttu. İlk defa böyle uzun süre araştırarak saat alıyorum. Çok hoşumada gitti açıkçası. Şimdi herkes bu fiyata otomatik niye almadın diyecek ama benim istediklerime tam uyacak bir saat.
    Ayrıca minute repeater özelliği varmış ki bunu bu tür bir saatte yapmak çok zormuş. İşime yaramasada güzel yani.

Pil gerektirmeyecek olması, 2 tane farklı zaman gösterebilmesi, perpetual calendar özelliği olması benim işime en çok yarayacak özellikler. Ayrıca karanlıkta da çok güzel gösteriyor saat kendisini :) Bu forumda gösterilen saatlerin çoğu spor saatler. Ben böyle beyaz kadranlı ve gösterişli, aynı zamanda bir çok özelliği olan, pil gerektirmeyecek, takım elbiseylede kullanılacak bir saat bakıyordum. Buda tam cevabım oldu heralde :)Dur bakalım gelsin bakıcam artık.

Fakat 1 adette mekanik saat alacağım, saatlere bu sayede merak saldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

güzel bir seçim olmuş. çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Sami Türkiye'de en fazla saat markasının olduğu saatcidir desem yanlış olmaz. Getirdiği markalardan aklımda kalanlar söyle: AP, VC, Breguet, Blancpain, JLC, Zenith, Panerai, GP, Hublot, Breitling, Tag Heuer...

çok teşekkürler, sami saati daha öncede duymuştum. İstanbul'a geçince kesin uğrarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

ben bir art niyetle dememiştim ama neyse...
    birdaha birşey demem

estağfurullah, öyle bir durum yok zaten.
  • Arkadaşlar bu saati 3 aydır kullanıyorum sizce kaliteli bir markamı...?

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=25681&urun=Nivada+NM7055LCC3
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixus07

Arkadaşlar Tekrar Mrb,

Yakında evleneceğim ve eşimin ailesi gelenek olarak bir saat alcaklar ve bu da değerli bir saat olacak. Tabiki, müstakbel eşim istediğim
    modelin olması için benimle birlikte saatçileri geziyor ve isediğim modeli bulmaya çalışıyoruz :) ama çok kararsız kaldık, alcağım saat
    3,000 tl ile maksimmum 4,000 tl arası olacak, metal olsun istiyorum ve otomatık ve çapının en az 43mm olması diğer aradğı özellikler.
    Sizler bu fiyat aralığında , istediğim özelliklere sahip nasıl bir model önerirsiniz? Ayrıca, linte ki tag heuer model saat hoşuma gitti, fiyatı
    da uyuyor ama otomatik mi, pilli mi anlayamadım? yardımlarınızı bekliyorum

http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/calibre-s-laptimer-chrono/index.lbl?w=CV7A11.BA0795

sizi şimdiden tebrik ederim,
    linkini verdiğiniz calibre S mekanizma için hybrid deniyor. (hem quartz hem mekanik) fakat çarkları hareket ettiren sistem, elektronik devre ve bobinler olduğu için kesinlikle quartz kategorisinde değerlendirilen mekanizmalardır.

o fiyata tag heuer calibre 5 ; aquaracer, carrera ve link bulabilirsiniz calibre 6, 4000 liranın üzerine çıkar ama pazarlık ve nakit ödemeyle indirim alabilirsiniz.

ben o fiyat aralığında orislerede bakmanızı öneririm.
    kutusundan yedek silikon kordonda çıkıyor.

SAATLER

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crixus07

Arkadaşlar Tekrar Mrb,

Yakında evleneceğim ve eşimin ailesi gelenek olarak bir saat alcaklar ve bu da değerli bir saat olacak. Tabiki, müstakbel eşim istediğim
    modelin olması için benimle birlikte saatçileri geziyor ve isediğim modeli bulmaya çalışıyoruz :) ama çok kararsız kaldık, alcağım saat
    3,000 tl ile maksimmum 4,000 tl arası olacak, metal olsun istiyorum ve otomatık ve çapının en az 43mm olması diğer aradğı özellikler.
    Sizler bu fiyat aralığında , istediğim özelliklere sahip nasıl bir model önerirsiniz? Ayrıca, linte ki tag heuer model saat hoşuma gitti, fiyatı
    da uyuyor ama otomatik mi, pilli mi anlayamadım? yardımlarınızı bekliyorum

http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/calibre-s-laptimer-chrono/index.lbl?w=CV7A11.BA0795

sizi şimdiden tebrik ederim,
    linkini verdiğiniz calibre S mekanizma için hybrid deniyor. (hem quartz hem mekanik) fakat çarkları hareket ettiren sistem, elektronik devre ve bobinler olduğu için kesinlikle quartz kategorisinde değerlendirilen mekanizmalardır.

o fiyata tag heuer calibre 5 ; aquaracer, carrera ve link bulabilirsiniz calibre 6, 4000 liranın üzerine çıkar ama pazarlık ve nakit ödemeyle indirim alabilirsiniz.

ben o fiyat aralığında orislerede bakmanızı öneririm.
    kutusundan yedek silikon kordonda çıkıyor.

SAATLER

yardımların için çok teşekkürler polish ,

saat mekanizmasında hybrid ilk defa duydum çok ama çok ilginç geldi. Peki, Longines'leri önerirmisin?
    ve son olarak istanbul'da Oris saat bir saatçi hiç görmedim. Bildiğin satan bir mağaza var mı?

• Sayın Polish Üstadım 26mm nato kayış normalde var mı acaba?Sadece amazonda gördüm ben fakat ebayda falan baya aramama rağmen malesef bulamadım satıcılara bir mesaj atayım bilginiz var ise şimdiden teşekkür ederim.
  • Longines iyi markadir. Oris'i ise Kanyon Pirlant ve Sirkeci Tevfik Aydın'da bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Hocam acaba 500-600TL arasında üniversite öğrencisine yakışacak spor bir saat arıyorum. Önerileriniz nedir acaba? Bileğim çok kalın değil bu arada. Ayrıca deri kordonlu bakıyorum ama sizin her türlü önerinize açığım.

Yok mu öneride bulunucak?

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=18700

http://www.siparissaati.com/pinfo.asp?pid=19380

http://www.hepsiburada.com/Liste/tissot-t34172852-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt34172852&categoryId=25008404#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/Liste/tissot-t0356171605100-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satistt03561716051&categoryId=25008404#Gorseller

http://www.saatcity.com/pinfo.asp?pid=17219

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/products_id/4139-SEIKO-SPC003P

http://www.saatium.com/Hamilton-HM76412553-Erkek-Saati_2058.html#0

pazarlıkla ve saatçiden alırsanız çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz

Hocam öncelikle zaman ayırdığınız için çok teşekkürler. Önerdiğiniz saatlerin hepsi birbirinden güzel. Seiko Sportura 1/100 sec. Recrograde Chronograph'i çok beğendim ancak bütçemi biraz aşıyor. Acaba Güngören'deki mekanlarına gidip pazarlık yapsam fiyat en azından 700lere iner mi? Veya saatime 1-2 ay daha geç kavuşacağım. Ama o saat için değer

• quote:

Orijinalden alıntı: td80

ben bir art niyetle dememiştim ama neyse...
    birdaha birşey demem

hocam sizle alakası yok zaten dediklerimin. Boşuna üzerinize alınmışsınız :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam acaba 500-600TL arasında üniversite öğrencisine yakışacak spor bir saat arıyorum. Önerileriniz nedir acaba? Bileğim çok kalın değil bu arada. Ayrıca deri kordonlu bakıyorum ama sizin her türlü önerinize açığım.

Yok mu öneride bulunucak?

fiyat veripte, saat isteyenlere cevap yazmıyorum ama madem öğrencisiniz ve parada kolay kazanılmıyor, gidip 500-600 lirayı tuhaf saatlere vermenizi istemem,

en azından ne tarz saatleri seversiniz, kronometreli - düz, büyük - küçük, sade - cafcaflı, açık tonlar - koyu tonlar vb gibi bilgi verinki yelpaze daralsın.

Hocam ilginize çok teşekkürler öncelikle. Nasıl tarz saatleri sevdiğime gelirsek açıkcası çok bir fikrim yok. Siyah deri kordonlu bir şeyler bakıyorum. Tek kriterim bu diyebilirim. Yaşımdan dolayı biraz cafcaflı şeyler tercihim. "Büyük adam" olduğumuzda daha ağır saatlere bakarız
    İlginize tekrar tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@polish üstad senden bu saat için bir değerlendirme rica ediyorum ( edox-titanium-chronograph-spirit-of-norway )

@Muhendis78 ve @Polemik arkadaşlarında değerli yorumlarını bekliyorum tşk...

SAATLER

SAATLER

SAATLER

edox'lar elit saatlerdir, bir çok power bot ve yelken yarışlarının, ve takımlarının sponsorudur. class 1 serisinin çok meraklısı var. kanlı canlı inceleme fırsatım oldu (abimde var), mükemmel bir, siyah seramik bezele sahip. koldaki duruşuna hasta oldum. abimi ikna edersem tag ile takas yapacağım. elime geçince fotoğrafta eklerim

şu güzelliğe bakarmısın hocam muhteşem birşey yapmışlar

SAATLER

• Edox

SAATLER
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.