Şimdi Ara

SAATLER (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: td80

http://www.amazon.com/Mens-Seiko-Automatic-Blue-Fabric/dp/B000HGDWXE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1292283106&sr=8-3

http://www.amazon.com/Armitron-204406SVSV-Automatic-Silver-Tone-Round/dp/B00152WIO8/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1292283220&sr=1-4

amazon herhalde saatlere fiyat biçerken fazla hata yapmaz:) çünkü burada fiyet konusunda epey taktir alıyor....

Fiyatı Amazon mu biçiyor? Ne demek istiyorsunuz anlamadım.
    Fiyatı o markanın sahibi biçiyor saatlerine. Amazon bu Çin malı markasına "sizi ancak şu fiyattan satarım ona göre" mi diyecek??
    Bu çin malları özellikle iskelet saatlere yöneliyor zaten son zamanlarda, zira iskelet saat müşterisi genelde daha çok gösterişe önem veren ama içeriği düşünmeyen tipler. O mekanizmaların satış fiyatlarını da yazmış Polish üstad..

Şu verdiğiniz linkteki Seiko saat dururken %100 Çin olan ve muhtemelen 3-5 aydan fazla iş görmeyecek saate daha fazla parayı vermek akıl işi değildir. E veren olmazmı.. olur tabi.. Her malın alıcısı var.. Burada konu alınabilecek doğru saati bulabilmek..

Timex'e 100 TL veren arkadaşa Amazon örneğini de ben verdim. ama ben o arkadaşa Amazon'dan al demedim zaten. Bizim memlekette zaten saatler hep en az 2 misli fiyattan satılıyor. Amazon'da 35 usd olan saat için burada 2 katından da fazlasını ödediyseniz yazık dedim.. O da ödememiş zaten :)

• IWC Pilot Double Chrono bir saatte ancak bukadar muazzam bir işcilik olabilir gece gece uykum kaçtı

SAATLER
  •  SAATLER

kadranı beyaz klasik sinn tarzı bir saat tavsiyesi istiyorum. ayrıca damasko nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish
    quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN
    Merhaba Arkadaşlar,
    Hafif olması ve kolda kendini az hissettirmesi nedeniyle titanyum saat almak istiyorum. Hem kasası hem de kordonu titanyum olan, günlük kullanıma uygun, 1000 lirayı geçmemek şartıyla, ne alabilirim?

titanyum, silikon kordonla birlikte, özellikle yazın çok rahat ve kullanışlı olur, full titanyum otomatik bir saat 1000 TL altında olamayacağı için, pilli seikolara bakın. 400-500 liraya bulunabilir.

Teşekkür ederim arkadaşım. Model ismi önerebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 14 Aralık 2010; 8:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

http://www.amazon.com/Mens-Seiko-Automatic-Blue-Fabric/dp/B000HGDWXE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1292283106&sr=8-3

http://www.amazon.com/Armitron-204406SVSV-Automatic-Silver-Tone-Round/dp/B00152WIO8/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1292283220&sr=1-4

amazon herhalde saatlere fiyat biçerken fazla hata yapmaz:) çünkü burada fiyet konusunda epey taktir alıyor....

Fiyatı o markanın sahibi biçiyor saatlerine. Amazon bu Çin malı markasına "sizi ancak şu fiyattan satarım ona göre" mi diyecek??
    Bu çin malları özellikle iskelet saatlere yöneliyor zaten son zamanlarda, zira iskelet saat müşterisi genelde daha çok gösterişe önem veren ama içeriği düşünmeyen tipler. O mekanizmaların satış fiyatlarını da yazmış Polish üstad..

Şu verdiğiniz linkteki Seiko saat dururken %100 Çin olan ve muhtemelen 3-5 aydan fazla iş görmeyecek saate daha fazla parayı vermek akıl işi değildir. E veren olmazmı.. olur tabi.. Her malın alıcısı var.. Burada konu alınabilecek doğru saati bulabilmek..

Timex'e 100 TL veren arkadaşa Amazon örneğini de ben verdim. ama ben o arkadaşa Amazon'dan al demedim zaten. Bizim memlekette zaten saatler hep en az 2 misli fiyattan satılıyor. Amazon'da 35 usd olan saat için burada 2 katından da fazlasını ödediyseniz yazık dedim.. O da ödememiş zaten :)

sizin ve sn polish in katkılarını her zaman çok önemli buluyorum...ve sizleri zevkle okuduğumuda belirttim....sadece bazı saatlere 1 dolar fiyat biçmek bana iddaalı geldi o kadar.... ben armitron otomatiklerin amazaonda 70-95 dolar aralığında satıldığını göstermek için linki verdim saate 1 dolar fiyat biçmek garip geldiği için....
    evet armitron belki üst düzey bir saat değil ama amerikada orte sınıfın güvenerek aldığı bir markadır diğeri ise timex dir....
    ayrıca benim sattığım armitronlar 3 ay da bozulacaksa epey iade alacağım demekki:)
    not: seiko 5 lafım yok ama biraz oyuncak gibi durduğu ve küçük olduğu unutulmamalıdır....

• Merhaba arkadaşlar, benm yine bir sorum olacaktı SEIKO 5 MILITARY SNK807K2 siyah olanını istanbul içinde bi mağazada deneyerek almak istiyorum da sirkeci de fln bulmak mümkünmüdr acaba? Alırken de dikkat etmem gereken bişeyi de var mıdır? cevaplarınıza göre hareket edecğm üstadlar ilk otomatiğim olacakta
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44317955/tm.htm

satan kişiyi tanımam ama fiyatı iyi geldi bana:)

ama size siyah lazım galiba ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 14 Aralık 2010; 10:12:28 >
  • Hocam acaba 500-600TL arasında üniversite öğrencisine yakışacak spor bir saat arıyorum. Önerileriniz nedir acaba? Bileğim çok kalın değil bu arada. Ayrıca deri kordonlu bakıyorum ama sizin her türlü önerinize açığım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

sizin ve sn polish in katkılarını her zaman çok önemli buluyorum...ve sizleri zevkle okuduğumuda belirttim....sadece bazı saatlere 1 dolar fiyat biçmek bana iddaalı geldi o kadar.... ben armitron otomatiklerin amazaonda 70-95 dolar aralığında satıldığını göstermek için linki verdim saate 1 dolar fiyat biçmek garip geldiği için....
    evet armitron belki üst düzey bir saat değil ama amerikada orte sınıfın güvenerek aldığı bir markadır diğeri ise timex dir....
    ayrıca benim sattığım armitronlar 3 ay da bozulacaksa epey iade alacağım demekki:)
    not: seiko 5 lafım yok ama biraz oyuncak gibi durduğu ve küçük olduğu unutulmamalıdır....

Evet sizin yukarida linkini verdiginiz Seiko 5 biraz ufak. 37mm olan seriden. Lakin 45mm olsn Seiko otomatik saatler de var elbet. Ne olursa olsun en az bi 30 sene calisir her halukarda :)

ote yandan su an moda olan "iri saat" olayina da cok takilmamak lazim. 10 sene once 33-35-37 mm saatler icin normal, 40mm saatler icin extra large diyorlardi..

10-15 yasinda temiz kullanilmis 37mm bir Omega saat yakalasam affetmeyecegim bu aralar :)

• evet bende 42 mm üzeri saat kullanmıyorum mesela....
    omega 2. el nereden bakıyorsunuz.....
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_44317955/tm.htm

satan kişiyi tanımam ama fiyatı iyi geldi bana:)

ama size siyah lazım galiba ....

Evet bakmıştım bende bu ilana bir de boyutlarını bilmediğimdn deneyerek almayı düşünüyrdm da o yüzdn mağaza önerisi olarak sorsam?
  • barometreli ve termometreli saatler (casio) randımanlı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

barometreli ve termometreli saatler (casio) randımanlı olur mu

Bende Casio Edifice EFA-120L modeli var. Termometre çok alakasız değerler veriyor. Koldaki sıcaklıktan etkileniyor. Masaya koyup bıraktığında da değeri bulması uzun zaman alıyor. Belki daha kaliteli modeller vardır onlar doğru gösteriyordur onu bilemem ama benim deneyimim bu özelliğin öylesine koyulduğu saatlere güvenmemektir.
  • Arkadaşlar bende yurtdışı açık artırma sitesinden alacağım galiba araştırıyorum. Hamilton H70455733 modelinin kasa çapı nedir? Üç sitede baktım farklı yazıyor 38mm, 40mm ve 41mm. Bu saatin fiyatı 275$ civarı kapatıyor açık atırmada. Sizce bunun yerine ikinci resimdeki 44 mm çaplı H70615733 modeline mi yönelsem 300$ civarı kapatabilirim sanırım. Sizce bu fiyatlar uygun mu?
    H70455733
     SAATLER
    H70615733
     SAATLER

• Arkadaşlar şu linke bakıp yardım edebilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_45103620/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45135064
  • bozulana kadar casio prt 41 kullanmıştım yükseklik ölçme özelliği kullanışlı ama termometre koldaki sıcaklıktan etkileniyor....
    şimdi timex in yükseklik ölçer saati var ondandan memnunum ama sadece dağda takıyorum yükseklik ölçtüğü için .... şehirde kullanmıyorum....
  • eEE nooldu Omega SM PO'dan vaz mi gectin?

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben bir Blancpain Fifty Fathoms alsam yeterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho
    eEE nooldu Omega SM PO'dan vaz mi gectin?

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben bir Blancpain Fifty Fathoms alsam yeterdi.

PO'dan vazgeceli uzun zaman oldu. 8 ay önce yeşil camli Milgauss aldım.

Şimdiki hedef ise Fifty Fathoms. Çelik bilezikli ve kronografsiz model. Fiyatı ise biraz tuzlu ama FF orta hatta uzun vadede gerçekleşecek bir hedef. Geçenlerde inceleme fırsatı da buldum. Safir ve bombeli cam ve bezeli mükemmel görünüyor. Kasa işçiliği mükemmel.

Makinesi ise inanılmaz. 120 saat güç rezervli. Tamamen BP üretimi. COSC yok ama onun yerine BP'nin çok sıkı standartlarını karşılıyor.

• quote:

evet bende 42 mm üzeri saat kullanmıyorum mesela....
    omega 2. el nereden bakıyorsunuz.....

Nereden olacak eBay'den ve yurt dışı sitelerden bakıyoruz mecburen...
    Şunun gibi temiz bişeyler yakalasam, fiyatı da kıstırsam belki alacağım..
    Tabi anca seneye :) Hedef 2011 :)
    2011 Ocak sonu gibi seyahatim olacak Hong Kong'a.. Saat cenneti orası.. Ümitliyim bakalım :)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220709274114&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_566wt_907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 14 Aralık 2010; 13:56:14 >

• bende bu aralar kumalı klasik saat arayışındayım glashütte alman markasından haberim oldu saatler hoş gerçekten ama fiyatları da hoş

http://www.minutemachines.com/watches/GlashutteOriginal/SenatorAuto.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun9992001 -- 14 Aralık 2010; 14:16:02 >
  • 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.