Şimdi Ara

SAATLER (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayirli olsun gule gule kullan, Milgauss'u cok ama cok begeniyorum ama benim bilege ufak... Yine de senden birkac resim isterim ona gore

Asagidaki videoyu da ibretlik bir paylasim olarak(!) eklemek isterim.

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

PO'dan vazgeceli uzun zaman oldu. 8 ay önce yeşil camli Milgauss aldım.

Şimdiki hedef ise Fifty Fathoms. Çelik bilezikli ve kronografsiz model. Fiyatı ise biraz tuzlu ama FF orta hatta uzun vadede gerçekleşecek bir hedef. Geçenlerde inceleme fırsatı da buldum. Safir ve bombeli cam ve bezeli mükemmel görünüyor. Kasa işçiliği mükemmel.

Makinesi ise inanılmaz. 120 saat güç rezervli. Tamamen BP üretimi. COSC yok ama onun yerine BP'nin çok sıkı standartlarını karşılıyor.

OMEGA SMPO LIQUID METAL nasil yapilir buyrun:

youtube.com/watch?v=r71t-FSoFAI&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 14 Aralık 2010; 15:03:51 >

• Milgauss benim bileğime de biraz ufak ama saati o kadar beğendim ki aldım. Aksama fotograf eklerim.
  •  SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 14 Aralık 2010; 18:59:22 >
  • 704...le başlayanlar 38mm.dir, 705...le başlayanlar 42mm. dir.
    quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Arkadaşlar bende yurtdışı açık artırma sitesinden alacağım galiba araştırıyorum. Hamilton H70455733 modelinin kasa çapı nedir? Üç sitede baktım farklı yazıyor 38mm, 40mm ve 41mm. Bu saatin fiyatı 275$ civarı kapatıyor açık atırmada. Sizce bunun yerine ikinci resimdeki 44 mm çaplı H70615733 modeline mi yönelsem 300$ civarı kapatabilirim sanırım. Sizce bu fiyatlar uygun mu?
    H70455733
     SAATLER
    H70615733
     SAATLER

• çok teşekkürler aynı saate niye farklı büyüklükler yazıyor diye çıkamamıştım işin içinden. Demekki soldaki saat 38 mm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 14 Aralık 2010; 17:45:20 >
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Henüz karar aşamasındayım ve biraz başınızı ağrıtacağım kusuruma bakmazsanız sevinirim.

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki bende orjinal saatlerden yanayım fakat beğendiğim saatlerin orjinalini alacak kadar bütçem yok malesef. Orjinal olarak Orient ve Casio Pathfinder saatlerim var zaten. Replika olarak da Panerai, Maurice Lacroix ve Tag Hauer sahibiyim. Yalnız bendeki replikalar vasatın altında kaliteye sahipler. Bu nedenle orjinallerini alana kadar daha kaliteli replikalar ile iştahımı dindirmek istiyorum.

Üstatlardan aşağıdaki saatlerin makinesi ve genel kalitesi ile fiyatları hakkında yorumlar istiyorum umarım beni kırmazsınız.

OFFICINE PANERAI PAM 270 LUMINOR 10 DAYS MODEL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-panerai-luminor-officine-panerai-pam-270-luminor-10-days-model/detay

SAATLER

PANERAI PAM250 DAYLIGHT PVD PLATED

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-panerai-luminor-panerai-pam250-daylight-pvd-plated-fantastic-replica/detay

SAATLER

TAG HEUER CARRERA CALIBRE 1 VINTAGE

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-carrera-calibre-1-vintage-kurmali-makina/detay

SAATLER

OMEGA SEAMASTER PLOPROF 1200M. ASIAN ETA SPECIAL..!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-omega-omega-seamaster-ploprof-1200m-asian-eta-special/detay

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superman34 -- 14 Aralık 2010; 17:58:35 >

• http://www.saatvesaat.com/urun.asp?id=19475&urun=Fossil+FCH2559

Bu saati almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ?
  • replikalarla fazla bilgim yok..
    kuvarsitin sattığı bazı replikaların gerçek ETA mekanizmalı olduğunu duymuştum. Yanlız bu yukarıda koyduklarınız Asian ETA dediğimiz taklit ETA mekanizmalı olanlar.. Yine de 10 usd''lik Çin replikalardan iyi olabilir biraz ama değmez bence..
    Hakiki ETA mekanizmalı replika modelleri de zaten 500-600 TL'den satıyorlar haklı olarak.. Şimdi replika böyle bir saate o parayı ben yine vermem.. Onun yerine alırım bir Hamilton, Tissot.. Rolex ya da Panerai değil belki ama onlar kadar sağlam ve stabil saatler bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

mrb arkdaslar ilk defa saatçiden bi saat aldım daha önce hep hediye gelirdi.begenerek almak nasip olmamıstı kuz saatten 318 liraya viceroy 432055 aldım bu saat nasıl bir saattir.netten baktıgımda bi şey bulamadım pek bilinen bir marka değil heralde satan adam bana tag hauerle ortak oldugunu söylemişti bu markanın yorumlar için şimdiden tşkler...bu arada saat almak bağımlık yapıyormus

SAATLER

yokmu yorum yapacak merak ettim nasıl bir saat bu gidip kalitesiz bir mekanizmalı bir saatmi aldım???

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.saatvesaat.com/urun.asp?id=19475&urun=Fossil+FCH2559

Takı olarak düşünüyorsanız, yani bilezik, bileklik falan gibi zevk size kalmış.. O noktada zevk meselesi işin içine girer..
    Ancak SAAT olarak pek bir değeri olmayan. İşçilik olarak da vasat bir Çin yapımı saat bu. Fossil, Amerikan markasıdır ama fabrikaları Çin'dedir. Bir küçük atölye de İsviçre'de var ama ordan çıkan saatler 10.000 usd (yine fahiş) civarına satışa konuyor.. Swiss Made yazıyor tabi onlarda.. Armani Bvlgari gibi fashionmarkaları da Çin'deki saat üretimlerini Fossil'e emanet etmişler.. Fossil gidiyor onlara da yaptırtıyor oralarda..

İlk dediğim yere döneriz.. Takı diye bakıyorsanız olaya zaten keyif sizin zevk sizin para sizin..
    Saat diye bakıyorsanız ben bu saat bana hediye bile gelse takmam herhalde pek koluma :)

• @polish üstad senden bu saat için bir değerlendirme rica ediyorum ( edox-titanium-chronograph-spirit-of-norway )

@Muhendis78 ve @Polemik arkadaşlarında değerli yorumlarını bekliyorum tşk...

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• Ezelin dünkü bölümünden iki saat yıl 1973

kenan karakterinin kolundan
     SAATLER

buda abisinden
     SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Hocam acaba 500-600TL arasında üniversite öğrencisine yakışacak spor bir saat arıyorum. Önerileriniz nedir acaba? Bileğim çok kalın değil bu arada. Ayrıca deri kordonlu bakıyorum ama sizin her türlü önerinize açığım.

Yok mu öneride bulunucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Takı olarak düşünüyorsanız, yani bilezik, bileklik falan gibi zevk size kalmış.. O noktada zevk meselesi işin içine girer..
    Ancak SAAT olarak pek bir değeri olmayan. İşçilik olarak da vasat bir Çin yapımı saat bu. Fossil, Amerikan markasıdır ama fabrikaları Çin'dedir. Bir küçük atölye de İsviçre'de var ama ordan çıkan saatler 10.000 usd (yine fahiş) civarına satışa konuyor.. Swiss Made yazıyor tabi onlarda.. Armani Bvlgari gibi fashionmarkaları da Çin'deki saat üretimlerini Fossil'e emanet etmişler.. Fossil gidiyor onlara da yaptırtıyor oralarda..

İlk dediğim yere döneriz.. Takı diye bakıyorsanız olaya zaten keyif sizin zevk sizin para sizin..
    Saat diye bakıyorsanız ben bu saat bana hediye bile gelse takmam herhalde pek koluma :)

Hocam gerçekten tebrik ederim. Her sayfada en az iki kez bu mesajı yazıyorsunuz. Bıkmadan ve usanmadan. Gerçekten bu yaptığınız davranış takdirlik. :) Özgecilik sizde biraz fazla gelişmiş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

barometreli ve termometreli saatler (casio) randımanlı olur mu

Bende Casio Edifice EFA-120L modeli var. Termometre çok alakasız değerler veriyor. Koldaki sıcaklıktan etkileniyor. Masaya koyup bıraktığında da değeri bulması uzun zaman alıyor. Belki daha kaliteli modeller vardır onlar doğru gösteriyordur onu bilemem ama benim deneyimim bu özelliğin öylesine koyulduğu saatlere güvenmemektir.

kullandığınız serinin yanlış ölçüm yapması normal. protrek modelleri, bu işler için yapıldığından bu tür kullanımlar için daha uygun olur.
  • quote:

quote:

Tissot almak istiyordum ama o kadar limitim yok maksimum 300-350 civarı. Söylediklerinzde haklısınız ama bu bütçem bu kadar.

• quote:

quote:

quote:

Tissot almak istiyordum ama o kadar limitim yok maksimum 300-350 civarı. Söylediklerinzde haklısınız ama bu bütçem bu kadar.

Seiko 5 diyecem şimdi

Bu arada Casio 550D kullanan var mı?

• bvlgari assioma 28155 bu modeli almak istiyorum replika ama nereden alacağım konusunda karar veremedim Türkiye de bulamadım yurtdışı sitelerinden almaya çalışacağım fakat hangisi güvenilir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim,

http://www.copwatches.com/bvlgari-assioma-28155-28155.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkcemre29 -- 13 Aralık 2010; 19:19:01 >
  • Altta verdiğim Linkteki Satıcı orjınal ürünmü yoksa Replica satıcısımı bilen varmı
    http://www.jomashop.com/
  • Arkadaşlar elimde Casio EF-333D-1AVDF var çelik kordunu çıkartıp deri kordon taktırabilirmiyim ?Çünkü aynı kasada deri kordonlu modelde var fotolarını koyuyorum yardım ederseniz sevinirim.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 14 Aralık 2010; 20:20:57 >

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.