Şimdi Ara

SAATLER (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa Bozer

BOMBA

Bu Dockers Danyel klayn falan neyin nesi beyler?

Hayır madem çala çırpa saat yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın. Yuh bee

SAATLER

Bu Concord c1
     SAATLER

•  SAATLER

SAATLER

Arkadaşlar bu Swatch saatin modeli nedir, nasıl bi saattir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. Sadece Roma rakamlı Swatch'ların pek olmadıklarını biliyorum okadar. Üstünde yazanlarıda bilgi olarak veriyim belki anlarsınız.

Swatch Swiss
    1994
    Patented Waterresistant
    Swiss Made
    Four (4) Jewels
    517

Ayrıca kordondada LARGE altında ise Made İn U.S.A

• Arkadaşlar göze hitab edecek iki saat.

Martin Braun

15.000$

SAATLER

25.000$

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 25 Temmuz 2009; 19:50:50 >

• ilk saat oldukça güzel gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ARkadaşlar iki çift sorum olacak...

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim

sorularıma cevap verebilcek kimse yokmu ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: donjohnson

quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

Orjinalden alıntı: donjohnson

Gittigidiyor'da kuvarsit 2600TL ya ORIS CARLOS COSTE satıyor. Ben mi çok kötümserim yoksa 2600 TL ya Replica saat mi satmaya çalışılıyor bilmiyorum ?

linki bi eklesene bakalım... neymiş...

Bu orjinali :
    http://urun.gittigidiyor.com/Oris-Erkek-Kol-Saati-Carlos-Coste-Chronograph_W0QQidZZ13719880

Bu da diğeri:
    http://urun.gittigidiyor.com/ORIS-CARLOS-COSTE-LE-CHRONOGRAPH-LMTD-EDT-ROLEX_W0QQidZZ18149419

Eski yorumlardan satıcının o olduğu anlaşılıyor.

ya eski sattıkları hakkaten çok iyi perlicalarmış ama bu oris orjinal ya kutu garanti belgeleri fln bayaa teferruatlı yani saat kullanılmış fiyat ondan düşük sanırım..... ebay dan al bence yaaaa.... boşver ikinci eli orada fiyatlar ne kadar baktın mı?

Selamlar.
    Öncellikle ebayda göremediği saati orjinal saymayan arkadaslara sesleniyorum.

(Kutu ya da kullanım kılavuzlarını taklit etmek çok zor olmasa gerek.Ortada bir fatura ya da imzalı garanti kartı gözükmüyor.

Ebay de göremedim. Bir tek şu modeli var. O da taiwan dan satılıyor. Şüphe uyandırcı tabii.)

Siz orjinal saat ile replika saati ayırt edebiliyormusunuz.

Bence siz kötümser değil kötü niyetlisin.
    Lütfen sitemizde ikinci el orjinal bölümünden seçtiğiniz bi saati size getireyim bayiye götürmeden orjinal olup olmadıgını bana söyleyin.
    Biz ALLAH'A şükür tüm dünyaya orjinal saat satıyoruz.
    şüpheniz var ise fiyatda uygun ise elden almayı deneseydiniz bayiye götürüp orjinal olup olmadıgını teyit ettirip alsaydınız.
    Boş boş konuşup kafa karıştırmayın derim.
    selamlarımla.
    kuvarsit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvarsitwatch -- 25 Temmuz 2009; 21:04:03 >

• quote:

quote:

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim

sorularıma cevap verebilcek kimse yokmu ):

Saat enerjiyi içinde zaten 40 saat gibi süreliğine depoluyor.Sen saati 40 saat boyunca olduğu yerde bırakırsan çalışır.Ancak güç rezervi bitmeye başladığı zaten eline alıp rotorunu döndürmen lazım.Camlar konusu son 10 sayfa içinde detaylı bir şekilde konuşulmuştu.Eski sayfalara bakarsan bulabilirsin.

• quote:

TEşekkür ederim

19 yıllık bir seiko 5 kullanıyorum.Halen 45 saate yakın güç depolayabiliyor.
    İyi akşamlar
  • Selamlar.

(Kutu ya da kullanım kılavuzlarını taklit etmek çok zor olmasa gerek.Ortada bir fatura ya da imzalı garanti kartı gözükmüyor.

Ebay de göremedim. Bir tek şu modeli var. O da taiwan dan satılıyor. Şüphe uyandırcı tabii.)

Lütfen sitemizde ikinci el orjinal bölümünden seçtiğiniz bi saati size getireyim bayiye götürmeden orjinal olup olmadıgını bana söyleyin.
    şüpheniz var ise fiyatda uygun ise elden almayı deneseydiniz bayiye götürüp orjinal olup olmadıgını teyit ettirip alsaydınız.
    selamlarımla.
    kuvarsit

ben dahil birçok insan sitenizi bu forum sayesinde öğrenmiştir..ve bu forumda genellikle sizin hakkınızda hep olumlu yorumlar yapılmıştır.. sizin güvenilir bir satıcı olduğunuzu düşünüyorum ( eğer antepliyseniz aynı zamanda hemşeriyiz) ama bu denli sert çıkışmanızı garipsedim açıkçası, burası bir forum ve her türlü insan aklına takılan her soruyu soruyor buda çok normal..böyle çıkıp boş boş konuşmayın falan gibi fırça atan konuşmalar yakışmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaltindeger -- 25 Temmuz 2009; 22:36:56 >

• Arkadaşlar,

internet ortamında herşeye şüphe ile yaklaşmak çok normal [para verecek sonuçta] neden kötü yönden anlıyor insanlar.

Adamlar paranın taklidini yapıyorda gerisi daha ne olsun.

Bunun için bu şüphe olayını sert çıkarak değil, kanıtlarla kullanıcı yorumları ile yıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 25 Temmuz 2009; 23:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

SAATLER

SAATLER

Arkadaşlar bu Swatch saatin modeli nedir, nasıl bi saattir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. Sadece Roma rakamlı Swatch'ların pek olmadıklarını biliyorum okadar. Üstünde yazanlarıda bilgi olarak veriyim belki anlarsınız.

Swatch Swiss
    1994
    Patented Waterresistant
    Swiss Made
    Four (4) Jewels
    517

Arkadaşlar bu saat hakkında bişeyler bilen biri varmı. Bu saati internette araştırdım ancak bişi bulamadım. Bunu satmak istiyorum ama ne kadar eder hiçbi fikrim yok

• quote:

quote:

SAATLER

SAATLER

Swatch Swiss
    1994
    Patented Waterresistant
    Swiss Made
    Four (4) Jewels
    517

Arkadaşlar bu saat hakkında bişeyler bilen biri varmı. Bu saati internette araştırdım ancak bişi bulamadım. Bunu satmak istiyorum ama ne kadar eder hiçbi fikrim yok

En iyimser konuşursak 40-50 lira eder.O fiyata bile satarsan sevin bence

• Emsalleri varmıdırki piyasada. Yani bu saat hakkında bi yerlerden bişi öğrenmek istiyorum daha çok Yüzeysel cevap vermişsiniz biraz. Yinede teşekkürler.
  • quote:

Emsalleri varmıdırki piyasada. Yani bu saat hakkında bi yerlerden bişi öğrenmek istiyorum daha çok Yüzeysel cevap vermişsiniz biraz. Yinede teşekkürler.

Dostum neyini öğreneceksin ki ? Swatch'un pilli yüzlerce modelinden biri.Hadi otomatik bir saat olsa belki araştırmana değer ama sonuçta pilli bir saat.Araştırsan da farklı bir şey bulamazsın eminim

• Seiko 5 otomatik saatinin mekanizması, bir sportura' daki yarı pil yarı hareket olayına dayanan kinetik teknolojisi mi yoksa gerçekten hiç pil değişimine hiç bir zaman gerek duymayan(10 yılda bir bile) diğer markaların otomatik sistemlerinden(gerçek otomatik) mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dslrman

Seiko 5 otomatik saatinin mekanizması, bir sportura' daki yarı pil yarı hareket olayına dayanan kinetik teknolojisi mi yoksa gerçekten hiç pil değişimine hiç bir zaman gerek duymayan(10 yılda bir bile) diğer markaların otomatik sistemlerinden(gerçek otomatik) mi ?

Gerçek otomatik mekanizma.
  • Orijinalden alıntı: aaltindeger

Selamlar.

selamlarımla.
    kuvarsit

ben dahil birçok insan sitenizi bu forum sayesinde öğrenmiştir..ve bu forumda genellikle sizin hakkınızda hep olumlu yorumlar yapılmıştır.. sizin güvenilir bir satıcı olduğunuzu düşünüyorum ( eğer antepliyseniz aynı zamanda hemşeriyiz) ama bu denli sert çıkışmanızı garipsedim açıkçası, burası bir forum ve her türlü insan aklına takılan her soruyu soruyor buda çok normal..böyle çıkıp boş boş konuşmayın falan gibi fırça atan konuşmalar yakışmamış..

Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın fakat bi müşteri bugün replika saatleri orjinal diye satıyormuşsunuz diyip satıştan vazgecti
    Gerekce olarak bu konuyu verdi.
    Burada güzel bi ortam var vakit buldukca forumda geziniyoruz.
    Hakkımızda olumlu veya olumsuz yazılar yazılıyor hiç birine dahil olmuyoruz olmamızda yanlış olur buranın bir forum oldugunun bilncindeyiz.
    Bu yüzden foruma dahil olup kullanıcıları etkilemek istemiyoruz..

Tabi insanlar kendi paraları ile ürün alıyorlar araştırma yapmaları gayet dogal ve doğrudur...Biz 2000 adet üretilmiş ltd edt olan bi saatin 704 nolu üretimidir diye yazmışız.
    Mesaj ile ürünün faturası sorulsa idi faturayıda mail atabilirdik...
    Biz zaten ürünü güvenli ticaret sistemi ile satışa sunmuşuz ne olursa olsun geri iadesi yok dememişiz.
    İnternet ortamında daha güvenli şekilde alışveriş nasıl olur bilmiyorum.
    Arkadaslar istediğini yazar fakat emin olmadıgı bişeyede ön yargı ile yaklaşıp böyledir demesi hoş olmuyor.
    Replika saati orjinal diye satmak dolandırıcılıktır ve bizde bugün dolandırıcı olmakla suçlandık eminim sizde böyle bi durum ile karşılaşmak istemezdiniz..
    Yanlız bu konuda saatin orjinal olmadıgı ispat edilmeye çalışılmış ve ön yargı ile yaklaşılmıştır.
    Bu konu dışında hiç bi arkadasın görüs ve düsüncelerine saygısızlık yapmadık.
    Selamlar Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvarsitwatch -- 26 Temmuz 2009; 3:04:12 >

• quote:

Emsalleri varmıdırki piyasada. Yani bu saat hakkında bi yerlerden bişi öğrenmek istiyorum daha çok Yüzeysel cevap vermişsiniz biraz. Yinede teşekkürler.

Hüseyin, saat hakkında bilgim yok ama ne yazık ki para etmeyeceğini söyleyebilirim.
  • buyrun buradan alin... ebay'da acik arttirma PATEK PHILIPPE SKYMOON TOURBILLON PLATINUM icin...

1.5 MILYON USD istiyorlar !!!

tiklayin
  • Bir satıcı vardı o 1.100.000'e satıyordu.

Aşırı param olsa bu saati alırım, üstüne 100$ yazdırıp kargolatırım buraya hediye diye.

Emin olun gümrükten geçerdi..
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.