Selam arkadaşlar fazla saat meraklısı değilimdir ama aldığım saatinde biraz göze biraz da kullanışlı olmasını isterim. Beğendiğim bir saat 390TL gibi bir fiyat a 0 almayı düşünüyorum sizce bu saate bu fiyat değermi yoksa bir seiko yamı yönelmeliyim. Casiolar sorunsuz 10 yıl kullanılırmı?
Beğendiğim model : Casio EF-535SP-1AVDF
Seiko 5' ler uzun yıllar kullanılacak modellerdir. Otomatik mekanizmalı, beğenebileceğiniz bir modele bakmanızı öneriyorum.
Arkadşlar kimsenin beni dinlediği yok ya:)Bu saat heralde pek tutulmuyor.
devamı
devamm
devaaaam
Tissot T-Touch'ın problemli olduğu forumda birçok kez belirtilmişti.Hem bir saatin dokunmatik olmasının ne güzelliği var ki ? Çok gereksiz bir saat bence.
hocam kasası çok tatlı duruyor.yakından inceledim ben.dokunmatige tav olmadım
quote:
Orijinalden alıntı: adrianinho
quote:
Orijinalden alıntı: ggkhann
merhaba arkadaşlar. bu resimdeki saat hakkında bilgisi olan var mı?marka,kalite,fiyat... şimdiden teşekkürler
Ben bu markaya benzettim. watcher agbi onermisti daha onceleri.
saatin fiyatı nedir ? ve satış linki var mı acaba?
@adrianinho,saatler çok benzer ama dediğiniz marka değil galiba.küçük de olsa bir çok fark var.
@dslrman,hublot'u araştırdım böyle bir modele rastlayamadım.
Evet haklısınız kadran benziyor
Arkadaşlar,
mineral camın kalitesi nasıldır ?
Arkadaşlar seikonun bu otomatik arctura modeli nasıl sizce.Tissot -t -touch yerine tercih edilir mi...gerçi amaçları biraz farklı ama ..
quote:
Orijinalden alıntı: BlueICE
Arkadaslar Saatlerden pek anlamam, ama yillardan sonra ilk defa bir saat aldim. Saat biraz pahali, ama dusuncelerinizi almak istiyorum.
Saat, Raymond Weil 7730 modeli. Ayrica Raymond Weil marka olarak nasil bir markadir?
Saate ait ornek resimler...
Üst düzey bir marka olmasa da Hamilton,Tissot,Movado ile aynı aynı sınıfta yer alan bir marka.Saatiniz çok şık ve kaliteli Raymond Weil'in ilk day-date fonksiyonlu chronolu modeli 2000 Dolar civarında bir piyasa fiyatına sahip biraz yüksek bir mebla ama herkese Hamilton,Tissot vb.markalar öneriyoruz siz farklı bir markadan güzel bir model saat tercih etmişssiniz güe güle kullanın.