Şimdi Ara

SAATLER (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fazla pahalı olmamak üzere yakında saat almak istiyorum da, dijital seviyorum, öneride bulunabilir misiniz? 0-50 ytl arası belki biraz daha pahalı da olabilir.
  • Arkadaşlar bu iki saatten birini gözüme kestirdim, hangisi daha karizma duruyor ?

Siyah olanın boyası aşınırsa diye korkuyorum ilerde .

Cevaplar için şimdiden sağolun...

SAATLER

SAATLER

• mzi di mi bu alman yapımı denip aslında çin yapımı olan

bence 2.si çok daha güzel birinciye göre.

aslında ben 2.yi alacaktım fakat foruma sorunca çok kötü falan demişlerdi vazgeçmiştim. ama kötü anlamını senelerce gitmeyecek bir saat olarak söylemişlerdi.

bunların bir de kasasının 4 bir yanında yeşil taş olan versiyonu var. bence onu alırsan saati okuman kolaylaşır.
  •  SAATLER

Arkadaşlar bu saat hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz markası modeli özellikleri fiyatı Tr de nereden bulabilirim kardeşime hediye alacağım yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Ben olsam bu paraya farklı alternatiflere yönelirdim.

Fiyatı 700 lira civarındadır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 24 Temmuz 2009; 21:52:41 >
  • Arkadaslar bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler. Ben 1900 Euro'ya aldim. Azizim 2000 dolar civari demis, ben biraz pahaliya aldim, galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar bu iki saatten birini gözüme kestirdim, hangisi daha karizma duruyor ?

SAATLER

SAATLER

hocam senin bütün mesajlarını takip ediyom ama hiç link falan vermiyosun :D
    bu yukardaki iskeletleri nerden alcan kaç para mesela :D bende kovalıyom bi kaç tane. uygunsa senin adresten bizde alak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben olsam bu paraya farklı alternatiflere yönelirdim.

Fiyatı 700 lira civarındadır sanırım.

Kendisi bu saati çok beğenmişti doğumgünüde yaklaşıyor onun için bu saati almak istiyorum bu saati nereden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

SAATLER

Arkadaşlar bu saat hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz markası modeli özellikleri fiyatı Tr de nereden bulabilirim kardeşime hediye alacağım yardımlarınız için teşekkür ederim

Orjinalinin fiyatını bilemeyecem ama burada replikası 170 dolar, fikrin olsun, modelini de yazmamışlar gerçi...

http://www.ebrandedbag.com/productshow.asp?id=1531&mnid=15977&classname=Armani&uppage=/product.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar bu iki saatten birini gözüme kestirdim, hangisi daha karizma duruyor ?

SAATLER

SAATLER

Siyah renk çok daha güzel.Eğer gümüş rengini alırsan eline geldiğinde fotoğrafdaki gibi durmayacağına emin olabilirsin.Siyah saat kötüde olsa kendini belli etmez gümüş kadar.

• Orjinalini nerede bulabilirim tr de
  • quote:

SAATLER

http://urun.gittigidiyor.com/EMPORIO-ARMANI-AR0513-OVERSIZE-MENS-DATE-SAAT_W0QQidZZ18506702
    Buradan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueICE

Arkadaslar bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler. Ben 1900 Euro'ya aldim. Azizim 2000 dolar civari demis, ben biraz pahaliya aldim, galiba...

Çelik kordonlu modeli 2.300 Dolar'a civarında sen seri kayışlı aldığın için bu fiyat biraz daha düşer(tabi bu indirimli fiyatı) ama piyasa fiyatı 3.900 dolar civarında yani sen piyasa fiyatına göre almışsın bu şartlarda herhangi bir yüksek ücret ödeme söz konusu değil.
  • Azizim bu verdiğin linkteki saat orjinalmi bana pek orjinal gibi gelmedi daha çok replikaya benziyor bu yorum sadece fiyatından yola çıkarak yapıyorum
  • ogameci saatlerin linkini verebilir misin? Bakarsın ben de düşünürüm.
  • gönderdim dostum
  • Değerli arkadaşlar

http://urun.gittigidiyor.com/EMPORIO-ARMANI-AR0513-OVERSIZE-MENS-DATE-SAAT_W0QQidZZ18506702

bu saatin orji olup olmadığını nasıl anlarız fiyatından dolayı bana sanki replika gibi geldi

yardımcı olabilirmisiniz kardeşime alacağım
  • BOMBA

Bu Dockers Danyel klayn falan neyin nesi beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 25 Temmuz 2009; 13:51:37 >
  • quote:

Azizim bu verdiğin linkteki saat orjinalmi bana pek orjinal gibi gelmedi daha çok replikaya benziyor bu yorum sadece fiyatından yola çıkarak yapıyorum

Orijinal kutu,kitapçık,garanti belgesi ile veriliyorsa orijinaldir satıcının profili %100 olumlu.
  • ARkadaşlar iki çift sorum olacak...

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.