Şimdi Ara

SAATLER (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.923.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

ben otomatik pilsiz bi saat önerisi iştemiştim birisi seiko6 mı ne önerdi ama 200-300 demişti sanırım daha ucuz bi şey önerecek var mı ?

Eğer kaliteli bir şey istiyorsan maalesef o fiyatların aşağısında güzel bir şey bulman mümkün değil.GG'de 70-80 liraya bile otomatikler var ancak Allah'a emanet duruyorlar Ayrıca 130-140 lira gibi fiyatlara Seiko 5'ler rahatlıkla bulunabiliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Arabistan'dan saat getirilir mi?Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsinler..

• quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

ben otomatik pilsiz bi saat önerisi iştemiştim birisi seiko6 mı ne önerdi ama 200-300 demişti sanırım daha ucuz bi şey önerecek var mı ?

Eğer kaliteli bir şey istiyorsan maalesef o fiyatların aşağısında güzel bir şey bulman mümkün değil.GG'de 70-80 liraya bile otomatikler var ancak Allah'a emanet duruyorlar Ayrıca 130-140 lira gibi fiyatlara Seiko 5'ler rahatlıkla bulunabiliyor.

bu seiko5 ler iyi mi pei kurmalı mı oluyo pil yok nasıl

• quote:

Saat enerjisini kolunuzun yaptığı hareketlerden alır.Ve yaklaşık 45 saatlik güç depolayabilir.

Orijinalden alıntı: ggkhann

quote:

Saat enerjisini kolunuzun yaptığı hareketlerden alır.Ve yaklaşık 45 saatlik güç depolayabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar almanlarla iletişime geçtim biraz zor olsada :)

Aşağıda ki siyahı almayı kafaya taktım.

Bu siyah boya yağlı boya gibi soyulur mu ileridebunu öğrenmek istiyorum ? [saati temiz kullanırım bunuda göz önünde bulunduralım]

Çelik olanı alsam düz bakında içi tepsi gibi olacak yandan bakıldığı gibi görsellik olamyacak.

arada kaldım

Cevaplar için şimdiden sağolun...

SAATLER

SAATLER

> > < <

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar almanlarla iletişime geçtim biraz zor olsada :)

Aşağıda ki siyahı almayı kafaya taktım.

Bu siyah boya yağlı boya gibi soyulur mu ileridebunu öğrenmek istiyorum ? [saati temiz kullanırım bunuda göz önünde bulunduralım]

Çelik olanı alsam düz bakında içi tepsi gibi olacak yandan bakıldığı gibi görsellik olamyacak.

arada kaldım

Cevaplar için şimdiden sağolun...

SAATLER

SAATLER

Alıntıları Göster
    abi kaliteli ise soyulmaz pvd kaplaman bu kadar basit nedir ki bu almanlar? bir sürü yöntem teknik var o boyalı metal görünümü için kimisi basit kolay sökülen kaplama yaparken kimisi de direk kasa üretim esnasında metalle oynuyor birşeyler yapıyor çok daha acayip oluyor. hangi markadır bu? replica mıdır değil midir hiç bişey belli değil. replica ise her türlü bozulma yapardan yana kullanıyoum oyumu..

• quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

abi kaliteli ise soyulmaz pvd kaplaman bu kadar basit nedir ki bu almanlar? bir sürü yöntem teknik var o boyalı metal görünümü için kimisi basit kolay sökülen kaplama yaparken kimisi de direk kasa üretim esnasında metalle oynuyor birşeyler yapıyor çok daha acayip oluyor. hangi markadır bu? replica mıdır değil midir hiç bişey belli değil. replica ise her türlü bozulma yapardan yana kullanıyoum oyumu..

Alıntıları Göster
    replica değil dostum

MZI marka, 130 euro.

> > < <

• quote:

replica değil dostum

MZI marka, 130 euro.

Alıntıları Göster
    çok güzel fiyatmış ya al gitsin hangisini sevdiysen dikkatli kullanırsın nedir :)
    o fiyata full skeleton zor biliyorsunuz. pvd kaplama da muhteşem değildir haliyle ama ben alırdım siyahını gene de.. mzi nedir bu arada çin mekanizma mı var içinde biraz araştırayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ARkadaşlar iki çift sorum olacak...

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim

19 yıllık bir seiko 5 kullanıyorum.Halen 45 saate yakın güç depolayabiliyor.
    İyi akşamlar

Alıntıları Göster
    ilgilenenlere duyurulur

http://forum.donanimhaber.com/m_31643895/mpage_1/key_//tm.htm#31643895
    INTEL Core i7 6950X ||| ASUS Rampage V Edition 10 ||| EVGA GeForce GTX1080 Ti x 2 SLI ||| CORSAIR 64 GB (4X16GB) Dominator Platinum DDR4 3200Mhz CL16 ||| ASUS ROG Swift PG348Q ||| SAMSUNG 1TB 960 PRO M.2 Sata NVMe SSD ||| EVGA SuperNOVA 1600W P2 Platinium ||| CRYORIG A40 ULTIMATE (2x120mm)||| THERMALTAKE Core P5 ||| RAZER Deathstalker ||| RAZER Mamba

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

@Shadow_catcher

Dünyanın en büyük saat satiş sitelerinden biri olanwww.chrono24.com da bu markaya (Bernhard H. Mayer) ilişkin hiç bir saat bulamadım.

Zaten bu markayı da hiç duymadım.

Diğer arkadaşlar da bir yorum yapsınlar ama 2.000 Euro ciddi para, sakın araştırmadan atlama bu saatin üzerine.

biraz hort gibi olucak ama saati bulamamanız normal. Özel bir firma ile dağıtımı yapılıyor. Ilgilenen olursa pm atması yeterli Saatlerin tamamı isveçde yapılıyor ve el yapımı. Saati beğenen ya da almak isteyen olursa bana pm atması yeterli ayarlaması mümkün Daha dün gözümün önünde arkadaşımın kolunda pek ala Apollo Galaxy ismindeki saati gördüm ve gerçekten çok şık bir saat Ayrıcadan birkaç saat de ben ekliyeyim

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Psycho -- 29 Temmuz 2009; 10:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldf1re

ilgilenenlere duyurulur

http://forum.donanimhaber.com/m_31643895/mpage_1/key_//tm.htm#31643895

Alıntıları Göster
    devedeki hamiltonda benim aklım da hala ya alsam mı acaba. çok takıldı aklıma rahatsız oldum fiyatı da çok güzel beğenmezsem geri veririm 1 gün sonra nedir.. alsam mı ya ha alayım mı? :) kadran tam benim kalem. swiss made ve eta 2824-2 için istiyorum. hiç swisim olmadı bi alıp tecrübe etmek istiyorum. manuel de kurulabilen otomatik cezbediyor beni. öte yandan gün göstergesi olmayışı ve parlak göz alıcı kasası itici geliyor.

SAATLER

bende de buna benzer seiko var aslında ama bunun gibi değil tabi

SAATLER

tecrübeli üstatlar bir yol gösterin bana. saat sevdasına kaptırdım ama yanlış mı yapıyorum bilemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ARkadaşlar iki çift sorum olacak...

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim

19 yıllık bir seiko 5 kullanıyorum.Halen 45 saate yakın güç depolayabiliyor.
    İyi akşamlar

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar seiko saatlere kafayı fena takmış durumda.Yok o paraya seiko almam gider isviçre yapımı tissot alırım hamilton alırım v.s.Arkadaşlar 1 senedir seiko sportura sna451p1 kullanıyorum.500 tl sıda para verdim.Hem çok göz alıcı hemde mükemmel bir saat.Bir daha buradan lütfen seiko ya dil uzatmayalım.Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanus57

Bazı arkadaşlar seiko saatlere kafayı fena takmış durumda.Yok o paraya seiko almam gider isviçre yapımı tissot alırım hamilton alırım v.s.Arkadaşlar 1 senedir seiko sportura sna451p1 kullanıyorum.500 tl sıda para verdim.Hem çok göz alıcı hemde mükemmel bir saat.Bir daha buradan lütfen seiko ya dil uzatmayalım.Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.Saygılarımla...

bu ne acayip çıkış olmuş böyle. her ne kadar seikoları çok çok sevsem de yanlışsınız. tamam zevk meseli biraz da ama bir yere kadar.. "o paraya seiko almam swiss alırım" açılımı çok mantıklıdır. seikolar uygun fiyatlı belli bir kalitede, çok güzel gözüken ve bol seçenekli oldukları için popülerler. ama 300 ytl üzerini hiç bir "pilli" saat hakedemez kanımca. 300ü de ancak chrono alarm titanyum ve muthiş görünüm gibi ekstraları olan, çok tatmin edici dolu dolu bir pilli hakedebilmeli. ki bunların içine kinetic, eco drive gibi elektronikler de giriyor. spring drive gibi çok abuk ( ki seikonundur ) bir elektronik saat olmadıkça yazıktır yüksek meblalara quartz saat almak. üzerinde patek philippe de yazsa, vacheron constantin de yazsa kainatın efendisini de yazsa yazıktır "pillidir".

ek:
    sizin saatinizin içindeki 7t62 mekanizmanın aynısından bende titanyum kasa içinde vidalı kurma kollu 200m su geçirmeme özelliklisi var. bir de bond nato dedikleri kayışlardan taktım 325 milyona geldi bana muthiş konforlu oldu. kolunuzda mı hissettirmiyor bile. severek kullanıyorum ama otomatik tadını vermiyor. ve sürekli başka saatleri kovalayıp duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 29 Temmuz 2009; 12:02:02 >

• quote:

valla şahsen yapmazdım tasarımları hoş seikonun ona bişi demem fakat dün bir saat gördüm mayerin elime falan aldım inanılmaz duruyor. Öyle el yapımı swissleri kötüleme
    quote:

teng kardeş yeğenin yakında çin'e gidecek mi acaba ?

Ulysse Nardin "Minute Repeater" ın replicasının gerçekten olup olmadığını çok merak ediyorum.

Cevabıni için şimdiden sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 29 Temmuz 2009; 18:50:09 >

Orijinalden alıntı: teng

Benim yeğenim gitmedi ki Çin'e ? Ben gittim. Şu aralar öyle birşey gözükmüyor.
    Ayrıca Minute Repeater'in orijinali bile zor yapılırken replikasının olması imkansızdır bence.
    quote:

Ulysse Nardin "Minute Repeater" ın replicasının gerçekten olup olmadığını çok merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    benim şöyle bir sorum olacak, biliyosunuz stowa kendi saatlerini internet üzerinden satıyor, ileride ciddi biçimde ordan saat almayı düşünüyorum ama şu gümrük meselesi kafamı karıştırdı, stowa diyo ki, saati fedex ile göndeririz ve fedex saati teslim ederken sizden ülkenizde geçerli olan vergiyi alır.. ilk sorum, bu vergi ne kadar tutar ? başka yerden aldığım bilgiye göre ise saat zaten 100 euronun üzerindeyse gümrükten geçemiyormuş, gümrük bizi arayp gelin alın diyomuş ve orda vergiyi alıyorlarmış... şimdi bu iş baya karışık gibi geldi bana biraz da soğuttu beni,
    bu işi iyi bilen biri vergi fiyatını, gümrük olayını anlatabilir mi bu prosedür nasıl işliyo? Bu arada stowa'dan saat alan var mı diye de sorayım

• quote:

Öncelikle burasının FORUM olduğunu hatırlatmak isterim. Saatler hakkında konuşuluyor ve kimsenin saati için olumlu söz söylemek gibi bir mecburiyetimiz yok. Burada herhangibir markanın taraftarı ya da başkasının muhalifi yok ! Herkes her marka hakkında bildiği gibi konuşabilir. Seiko yerine göre tavsiye de ediliyor, yerine göre sakın almayın da deniliyor. Siz geçtiğimiz sayfaların hepsini okusaydınız böyle olduğunu görecektiniz.Ve yine geçtğimiz sayfaları okusaydınız aynı paraya daima bir İsviçre saatinin tercih edileceğini bilirdiniz. Bence bütün forum sayfalarını okuyunuz ve saatler hakkında bilgisi olan bu kadar insanın neden böyle dediğine hak vereceksiniz.
    Ayrıca kimseye de ''seiko'ya laf söylemeyin, kedi yetişemeyince mındar dermiş'' deme durumunuz olmadığını hatırlatmak isterim. Çünkü sözkonusu saatler Seikodan daha pahalı hatta bazen bir tanesi ile Seiko dükkanı açılabiliyor. Selamlarımla...

• quote:

quote:

Öncelikle burasının FORUM olduğunu hatırlatmak isterim. Saatler hakkında konuşuluyor ve kimsenin saati için olumlu söz söylemek gibi bir mecburiyetimiz yok. Burada herhangibir markanın taraftarı ya da başkasının muhalifi yok ! Herkes her marka hakkında bildiği gibi konuşabilir. Seiko yerine göre tavsiye de ediliyor, yerine göre sakın almayın da deniliyor. Siz geçtiğimiz sayfaların hepsini okusaydınız böyle olduğunu görecektiniz.Ve yine geçtğimiz sayfaları okusaydınız aynı paraya daima bir İsviçre saatinin tercih edileceğini bilirdiniz. Bence bütün forum sayfalarını okuyunuz ve saatler hakkında bilgisi olan bu kadar insanın neden böyle dediğine hak vereceksiniz.
    Ayrıca kimseye de ''seiko'ya laf söylemeyin, kedi yetişemeyince mındar dermiş'' deme durumunuz olmadığını hatırlatmak isterim. Çünkü sözkonusu saatler Seikodan daha pahalı hatta bazen bir tanesi ile Seiko dükkanı açılabiliyor. Selamlarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

tayfun abi
    aslında burada seiko pahalı.. olay o yani. daha ucuza veya dengi fiyatlara çok daha güzel alternatifler var. arkadaş araştırmış bakınmış forumlara ona üzülmüş anladığım kadarı ile.. ben de bu kadar para verdiğinizi ilk okuyunca kinetic, grand seiko falan ayrıntılı birşey sanmıştım. yapacak birşey yok güle güle kullanın.

-----------------------

shelby500gt, stowa çok güzel saatler yapıyor benim de dikkatimi çekti bir kaç modeli. siz hangisini almak istiyorsunuz?
    gümrük muhabbetini ben sormuştum 5-10 sayfa geride tecrübeli abilerimiz birkaç birşey yazmışlardı. gümrüğe takılırsa çok muhteşem paralar değil anladığım kadarı ile. bir de bayram zamanlarına denk getirirseniz alışverişinizi daha yüksek limitlerle belki takılmaz saatiniz gümrüğe. fiyatları oranları ben de tam olarak bilmiyorum. önceki mesajlara bakın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: watcher6150

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Gerçekten çok iyi olur watcher,

U. Nardin Minute repeater'ıda yapmış galiba bu çinliler onuda sordurabilir misin acaba çünkü
    youtube'ta videoyu izlerken arkadan çince konuşmalar geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=8cB8ftBRJGM&feature=related

Hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum dostum

Ok dostum

Alıntıları Göster
     SAATLER

Sizce bu saat nasıl ? Sanırım GUESS italian malı demi ? yoksa bunlardamı chıne de yapılıo

• quote:

Benim yeğenim gitmedi ki Çin'e ? Ben gittim. Şu aralar öyle birşey gözükmüyor.
    Ayrıca Minute Repeater'in orijinali bile zor yapılırken replikasının olması imkansızdır bence.
    quote:

nası yani Tayfun hocam çin e gittiniz ve benim haberim yok
    şu öğrenci gence satabileceğiniz bi replica aldığınızı söyleyin

resimdeki zatı muhterem benim bu arada :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

SAATLER

Sizce bu saat nasıl ? Sanırım GUESS italian malı demi ? yoksa bunlardamı chıne de yapılıo

Offical sitesi ABD fakat üretimi İsviçre açıkçası böyle çanta,aksesuar vs. ürünler üreten firmaların saatlerini almak pek mantıklı değil daha önce defalarca söyledik sadece saat üreten bu konuda deneyimli markaların ürülerini almanız daha uygun olur piyasa fiyatı 350 civarı Hamilton,Tissot,Seıko,Cıtızen gibi kaliteli ve uygun fiyattan saatler üreten markalara bakmanızı öneririm ayrıca ürün ve model çeşitliliği daha fazla.

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.