Şimdi Ara

SAATLER (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravoecho

buyrun buradan alin... ebay'da acik arttirma PATEK PHILIPPE SKYMOON TOURBILLON PLATINUM icin...

1.5 MILYON USD istiyorlar !!!

tiklayin

Saatinb fotosunu koymamışlar ama şimdi bu saate 20-30$ kargo vermek adama koyarrrr

• Resim var dostum,

SAATLER

Postacı çalıcak zili, paket var abi.

Allah patek geldi diyecen
  • Ben sayfayı açtığımda foto görünmüyordu.

Ayrıca tourbillon yazıyor ama görünmüyor.
    Genelde bu sistemler saatin 6 yönünde olurlar ve görünürler.
    Bu iç kısmında herhalde.
  • Orijinalden alıntı: aaltindeger

Selamlar.
    Öncellikle ebayda göremediği saati orjinal saymayan arkadaslara sesleniyorum.

(Kutu ya da kullanım kılavuzlarını taklit etmek çok zor olmasa gerek.Ortada bir fatura ya da imzalı garanti kartı gözükmüyor.

Ebay de göremedim. Bir tek şu modeli var. O da taiwan dan satılıyor. Şüphe uyandırcı tabii.)

Siz orjinal saat ile replika saati ayırt edebiliyormusunuz.

Bence siz kötümser değil kötü niyetlisin.
    Lütfen sitemizde ikinci el orjinal bölümünden seçtiğiniz bi saati size getireyim bayiye götürmeden orjinal olup olmadıgını bana söyleyin.
    Biz ALLAH'A şükür tüm dünyaya orjinal saat satıyoruz.
    şüpheniz var ise fiyatda uygun ise elden almayı deneseydiniz bayiye götürüp orjinal olup olmadıgını teyit ettirip alsaydınız.
    Boş boş konuşup kafa karıştırmayın derim.
    selamlarımla.
    kuvarsit

ben dahil birçok insan sitenizi bu forum sayesinde öğrenmiştir..ve bu forumda genellikle sizin hakkınızda hep olumlu yorumlar yapılmıştır.. sizin güvenilir bir satıcı olduğunuzu düşünüyorum ( eğer antepliyseniz aynı zamanda hemşeriyiz) ama bu denli sert çıkışmanızı garipsedim açıkçası, burası bir forum ve her türlü insan aklına takılan her soruyu soruyor buda çok normal..böyle çıkıp boş boş konuşmayın falan gibi fırça atan konuşmalar yakışmamış..

Her insanın aynı duruma karşı farklı tepkisi olur. Soğukkanlılık elbetteki bir meziyettir, ancak hangimiz her konuda her zaman soğukkanlılığını muhafaza edebiliyor ki ?Size karşı yalancı denen bir duruma soğukkanlılıkla cevap vermesi de herkesten beklenemez. Ben Kuvarsiti şahsen tanıdığım, satışlarını da yıllardır izlediğim için böyle bir ithama verdiği tepkiyi son derece normal karşılıyorum.Her Anadolu delikanlısı her lafı kaldırmaz. Onu siz de tanısaydınız verdiği tepkide haklı olduğuna kanaat getirirdiniz. Kaldı ki burada '' boş boş konuşmayın'' dışında dikkat çekecek bir söz de yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dslrman

Ben sayfayı açtığımda foto görünmüyordu.

Ayrıca tourbillon yazıyor ama görünmüyor.
    Genelde bu sistemler saatin 6 yönünde olurlar ve görünürler.
    Bu iç kısmında herhalde.

evet mekanizmayı göstermemeleri çok kötü olmuş

aynı şekilde jaeger hybris'tede tourbillon gösterilmemiş

3 milyon dolar ver sistem içinde olsun ( kabul etmem :) )
  • http://www.breitling.com/super-avenger-blacksteel/presentation_en.html

Bu saat harika ama içi biraz karmaşık.
    Kronometreler olmasa, çok daha klas bir saat olurmuş.
  •  SAATLER

Siyah saat arayan arkadaşlara bir öneri olabilir.
    İyi akşamlar.
  • öyle saçmalık mı olur ya tourbillion içinde ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggkhann

SAATLER

Siyah saat arayan arkadaşlara bir öneri olabilir.
    İyi akşamlar.

bakmıştım zamanında. kötü bir saat..
    dizaynı çok kötü bu ailenin (pvd olmayan kasaları da var) hiç beğenemedim. yanda kurma kolu koruması için bir plastik parça var ki o kadar çirkin birşey olamaz. sanki 3-5 çocuk saati tasarmışlar, prototipi çıkarıp incelemişler ve demişler ki kurma kolu korumasını unuttuk! hemen 2 vida bir plastik getirin de takalım... o derece sonradan takma o dere çirkin resmen..

4r15 makinası 6r serilerinin kırpılmışı(no hacking no manuel wind) ki 7s serilerinden bir farkı yok pratikte. ekstra luzumsuz 1 jewel eklemişler ve power reserve yayını yenilemişler 40 küsür değil 50 küsür saat saat reservi olmuş balans düzeneğini de azıcık değiştirmişler hepsi bu. hemen yeni kalibre ismi vermişler.. parçalar da eminim ki uyumludur 7slerle ama fiyatları 7slerden çok daha fazla ne işse..

kadranı ve kolları da ayrı bir çakma ayrı bir komedi.. kırmızı mavi sarı kollar falan bir de büyük iç halka (chapter ring) hiç yakışmamış bu modele. çok severim normalde sade kadran, sade saat, sinn stili, kurmalı-otomatik (seikoda 6r15) makina, kovalayıp duruyordum bu modellere özellikle bakınmıştım ama tek düşüncem yazık olmuş saate, seiko çok yanlış yapmış eline yüzüne bulaştırmış bu model ile.. 42 kasaya elimde ne varsa takayım rengarenk acayip bişeyler yapayım satarım işte.. mantık bu sanırsam.

Sinn 656ye gibi kadranı ama 37mm kadranı alıp 42mm kasa içine koyma yoluna gitmişler ucuz olsun diye, haliyle boşluğu doldurmak zorunda kalmışlar şık olmamış. ufak kasalar için ürettiği kadranları büyükçe bir iç halka ile daha büyük kasalara takması üretimini kolaylaştırıyor belki ama genellikle sipastik oluyor saatler işte böyle. sadece bir modelinde çok sırıtmıyor ucuza kasa büyütme tekniği ona da ben sahibim :)

bunlar 3 kardeşler gibi gözüküyor ama sarısını da gördüm var yani farklı bişiler daha. ikisi parlak çelik diğeri de pvd kaplamalı siyah. fiyatları da diğer 7sler gibi ucuz değil haketmiyorlar yani yüksek ücretlerini bu çirkin saatler. son kez çok yazık..
    Model # : SRP025K - Blue markers
    Model # : SRP027K - Red markers/ ion-coating
    Model # : SRP029K - Full Black TiCN coating

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 27 Temmuz 2009; 3:14:05 >

• http://www.hepsiburada.com/tissot-v8-t36.1.316.72-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=313470&productid=satist36131672
     SAATLER

arkadaşlar merhabalar görüyorum ki forumda saat konusunda oldukça bilgili arkadaşlar var ,ben bu saati almaya karar verdim ,hem günlük hayatta hemde takım elbise ile uyum sağlayabilecek başka saat markası önerebilirmiziniz ,marka olarak sizce tissot nasıl? yiğit bey sizde yardımcı olursanız,şimdiden teşşekür ederim..

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_boy -- 27 Temmuz 2009; 19:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sea_boy

http://www.hepsiburada.com/tissot-v8-t36.1.316.72-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=313470&productid=satist36131672
     SAATLER

arkadaşlar merhabalar görüyorum ki forumda saat konusunda oldukça bilgili arkadaşlar var ,ben bu saati almaya karar verdim ,hem günlük hayatta hemde takım elbise ile uyum sağlayabilecek başka saat markası önerebilirmiziniz ,marka olarak sizce tissot nasıl? yiğit bey sizde yardımcı olursanız,şimdiden teşşekür ederim..

SAATLER

Bence çok güzel bir saat seçmişsiniz.

• saat işi tamamen zevk işi, ben olsam o tissot yerine 2 katına bu orisi alırdım sanırım.

http://cgi.ebay.com/LOWEST-PRICE-ORIS-CLASSIC-DATE-AUTO-GENTS-SILVER-WATCH_W0QQitemZ250472059169QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item3a514c5121&_trksid=p3286.c0.m14

ama önemli olan sizin beğenmeniz tabii ki, ben sadece quartz saatleri nedeniyle tissot sevmiyorum. şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Emsalleri varmıdırki piyasada. Yani bu saat hakkında bi yerlerden bişi öğrenmek istiyorum daha çok Yüzeysel cevap vermişsiniz biraz. Yinede teşekkürler.

Hüseyin, saat hakkında bilgim yok ama ne yazık ki para etmeyeceğini söyleyebilirim.

Eyvallah kardeşim içime doğmuştu zaten

• birbirine benzeyen, hatta aynı gözüken, çok çok hoşuma giden almak istediğim saatlerden bir örnek daha
    gene military, gene temiz kadran minimalist.. başka markaların da muadillerini görürseniz lütfen haber verin bana otomatik çok uçuk fiyatlı olmayan alınabilir bir tane. kadranda marka yazmasa daha da güzel daha da temiz..

IWC Mark XI
    jaeger le coultre
    PRS-1 Speedbird
    bir de bunlara daha az benzer, çakmaları Seiko 4r15 sus :)

hepsi de pahalı hepsi de uzak :( bir önceki alman benzer saatler gibi.. aralarında ufak tefek detay farkları var trityum var lölö var lele var bişiler var işte ama temel görünüş ve kalite çok farklı değildir sanırım bu iwc, jg, prs1 gibi swissler arasında.. bir kaç tane daha buldum benzer modeller loginesin falan da var hatta ama antikalar resmen. bunlar da antika gerçi...

SAATLER

SAATLER

SAATLER

bulamazsam kendi saatlerimden birini modifiye edeyim kadran kollar falan sipariş edeyim ucuz seikolarla idare edeyim gene bir süre daha.. meselahttp://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=15333 buradakiler veya benzeri birşey kullanılabilir. ama swiss, kurmaya izin veren otomatik saatim olsun istiyorum ben.. içimden kaliteli bir saat alıp çook uzun süre seve seve kullanmak geçiyor. bu ucuz 7s serisi seiko5lerle doldurdum evi hep ama çabuk geçiyor hevesi bunların.. o 400lük hamiltonlar 37mm olmasaydı keşke :( siyah military stili 2824 etalısı çok çok güzel oysa ki.

kalın sağlıcakla :)

http://www.watcharoo.co.uk/prs1.htm
    http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?t=25334

--------------------------------------------------------------------------
    ek: güzel kadranlar buldum seikolara
    20 dolar kargo dahil. kolları da deiştir oldu bitti aslında :)

bu yukardakilerin çakması
     SAATLER

bu da sinn çakması

SAATLER

ayrıca kollar da var, safir kristaller lastik contasından tarih diskine herşey var ya seikolara milyon tane mod parçası var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 28 Temmuz 2009; 8:39:08 >

• deve sitesine yeniden hamiltonlarla ilgili bir mesaj attım. bakalım ne cevap gelecek. eğer saat bu resimdeki saat ise 38mm bile olsa alabilirim sanırım.
    maksat koleksyona swiss girsin :)

SAATLER

bu arada 42 38 modelleri var bunun birisin arka kapak şeffaf diğeri değil. umarım 42mm olanı satıyorlardır

iki hamilton;
    http://www.monowatches.com/watch+ku-12204-id-Hamilton-id-H70575533.asp
    http://www.monowatches.com/watch+ku-12182-id-Hamilton-id-H70455733.asp

------------------------------------------------------------------------------------------------
    ek:
    aah vazgeçtim hammyden gene.. deveciler mesajıma cevap atma zahmetinde bulunmadı. bir de en iyi ihtimalle parlak çelikli gün göstergesi olmayan 38mm diğer saatlerimden çok da farklı gözükmeyen birşey geçecek elime. ihityacım da yok aslında 350 milyon fiyatı görünce bir afalladım. keşke gün göstergesi ve mat çelik görünüşü -titanyum gibi- olsaymış, soğudum hemen.. tezcanlı mıyım neyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 28 Temmuz 2009; 11:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ggkhann

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ARkadaşlar iki çift sorum olacak...

1. Sekio otomatik 5 serisi..bu saatler pilsiz ama sonucta hareket enerjisini bir yerde depolamıyormu, yani bikaç yıl sonra o depoladığı birimde eski gücünü yitirmeyecekmi?

2. camların kısaca farkları özellikle hardlex le mineral safir cam arasındaki farklar..

TEşekkür ederim

19 yıllık bir seiko 5 kullanıyorum.Halen 45 saate yakın güç depolayabiliyor.
    İyi akşamlar

Hocam seikolar güzel. Bendede seiko sportura var gerçekten çok memnunum.
  • teng kardeş yeğenin yakında çin'e gidecek mi acaba ?

Ulysse Nardin "Minute Repeater" ın replicasının gerçekten olup olmadığını çok merak ediyorum.

Cevabıni için şimdiden sağol..
  • ben otomatik pilsiz bi saat önerisi iştemiştim birisi seiko6 mı ne önerdi ama 200-300 demişti sanırım daha ucuz bi şey önerecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

ben otomatik pilsiz bi saat önerisi iştemiştim birisi seiko6 mı ne önerdi ama 200-300 demişti sanırım daha ucuz bi şey önerecek var mı ?

Eğer kaliteli bir şey istiyorsan maalesef o fiyatların aşağısında güzel bir şey bulman mümkün değil.GG'de 70-80 liraya bile otomatikler var ancak Allah'a emanet duruyorlar Ayrıca 130-140 lira gibi fiyatlara Seiko 5'ler rahatlıkla bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.