Şimdi Ara

SAATLER (1374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13721373137413751376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: musavas

selam,

24 saatlik 2623 mekanizmalı Aviator'u koleksiyona kattım. fotoğrafını paylaşıyorum

SAATLER

sırada kahverengi deriden, perçinli kordon var.

Güle güle kullan dostum marka ile ilgili birşey söylemeye lüzum yok zaten. O 24 saat olay gerçekten çok ilgimi çekti doğrusu. Ne kadara aldığını ve eğer bildiğin var ise başka marka da olabilir bu 24 Saat kadranlı saat söyleyebilirsen sevinirim.

• Bu ne yav?? Burası coşmuş bugün konu almış başını gitmiş.

@musavas
    Yeni kurmalı Aviator hayırlı olsun. Güç tutması kaç saat??

@Canzz
    Hiç tereddütsüz Hamilton derim ben.

@serkanky
    Güzel bir Tissot, çok satılan ve tutulan bir model. Hayırlı olsun.

@Burbank, polish hocam zaten bir MM alırsa ben direkt-bizzat incelemeye giderim.
    quote:

@ Polish
    Bunca güzel saatin yanına bir MM lazım zaten Hocam. Biz de @ Deniz'le saate kolunda bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 20 Aralık 2011; 17:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Bu ne yav?? Burası coşmuş bugün konu almış başını gitmiş.

@musavas
    Yeni kurmalı Aviator hayırlı olsun. Güç tutması kaç saat??

@Canzz
    Hiç tereddütsüz Hamilton derim ben.

@serkanky
    Güzel bir Tissot, çok satılan ve tutulan bir model. Hayırlı olsun.

@Burbank, polish hocam zaten bir MM alırsa ben direkt-bizzat incelemeye giderim.
    quote:

@ Polish
    Bunca güzel saatin yanına bir MM lazım zaten Hocam. Biz de @ Deniz'le saate kolunda bakarız.

bir bana cevap vermemişsiniz sanırım =)

• watcher üstadımız hiç uğramıyor buralara uzun zamandır, gören var mı?
  • @erhan850

Arada kaynamış senin mesaj, silmişim herhalde.
    144 dolar yapar sana 272 TL. 300 dersek yuvarlak hesap, bu fiyata otomatik 5 serisi bulabilirsin. Senin gösterdiğin Fossil'in tipi güzel, havalı ama işte ben pek öyle tasarım yönünden yorum yapamam. Kişisel zevk sonuçta. Beğenen olur beğenmeyen olur.
    O fiyata kronolu bir casio edifice bulabilirsin siyah kasa aynı bunun gibi.
    Bu arada yarın (21 Aralık) markafonide CASIO indirimi varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

watcher üstadımız hiç uğramıyor buralara uzun zamandır, gören var mı?

2. saat olan Rumi ile uğraşıyor şu aralar Türk Saat'te. O saat çok güzel olacak, çok nefis bir kasa-kadran kombinasyonu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Yeni Tissot PRC200 üm

SAATLER

Hayırlı olsun fakat Tissot kaliteyi çok düşürdü bende kullandım senesi dolmadan arıza verdi ve içindeki eta makina komple değişmişti
  • casio edifice modellere baktım ama açıkçası pek beğenmedim bu gösterdiğim model daha sade ve daha şık gibi duruyor. casio edifice lar kadranında tasarımsal fazla malzeme kullandığından saat estetik olarak çok göze batıyor.
  • @ Can-KSK

teşekkürler

vector x-31

sağlık olsun bende de saat hastalığı var bir sonraki hedef panerai luminor
  • @Canzz

Moskova dönüşü şeremetyevo havaalanından 8000 rubeleye (yaklaşık 250-260 dolar) aldım, geçen sene de 3133 mekanizmalı bir Şturmanskiy almıştım. yeni anakart+ram güncellemesi yalan oldu yani. benim aldığım saat bu, mağazanın internet sitesini veriyorum.

http://www.aviatortime.ru/a2623-1225830.htm

24 saat kadranlı saati genellikle ruslar yapıyor, 2623 kalibreli mekanizmayı kullanarak modeller çıkarıyorlar (aviator, vostok, shturmanskie, raketa). bu işin asıl uzmanı Raketa markasıydı, şimdilerde modernleşip moda markalarına benzeyen modeller çıkarmışlar, hem beğenmedim hem pahalı geldi. eski modellerini internette 50 dolar cıvarına satanlar var, güvenilir bulursam almayı düşünüyorum 1 tane.

Avrupalı markalardan tek tük model çıkaran var, breitling, longines vs. ama bana göre çok pahalılar. işin uzmanı ise Glycine Airman dir bana sorarsan. herkese almak nasip olur inşallah.

http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail.e.jsp?ID_Group=100000&ID_Display=10002Z#

birde bu var, meraklısına.

http://www.botta-design.de/en/einzeigeruhr-uno-24.html?___from_store=de

@Can-KSK

süre tutmadım ama firma verileri 42 saat görünüyor, gayet yeterli bence 36 saat bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musavas -- 20 Aralık 2011; 18:50:05 >

• bende Grand Seiko sordum yetkılı bayııye getıreceklerını soyledıler netıcede Ananta dan bıraz pahalıya bır GS alınabılır.kolunuzdakı Seıko nun Rolex fıyatında olmasının verecegı zevk herhalde tartısılmaz
    ben Omega Seamaster takarken kımılerı Seıko 5 gıbı duruyor dıyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

arkadaşlar cümleten selamlar. aşağıdaki üç saati aldım orient kalırsa diğer ikisini iade edeceğim.şekil olarak güzel ancak orient markasına fazla güvenmiyorum.1988 yılında dayım hac dan bana orient otomatik kardeşlerime q&q pilli düz dandik saat getirmişti ürünler orijinaldi .benim orient 2 senede tırt olurken kardeşimin olan q&q saati anneme verdi ve 23 senedir kullanmakta ve 3-5 senede bir pil değiştirip devam. valide sana güzel bir saat alayım diyorum oğlum bu saat güzel okunaklı diyor :).okduğum tüm forumlarda orient ile ilgili hemen hemen hiç olumsuz yoruma rastlamadım hatta kendi fiyat segmentinde en çok tavsiye edilen marka.kalite yükseldi mi acaba kafama takılıyor.casiolar ise benim için sağlamlık abidesi. elimde 15 senelik bir sıradan kore yapımı casio saatim vardı peder saatim yok deyince çıkardım verdim o da okunaklı:).ama bana casiolar biraz kaliteyi düşürmüş gibi geldi.yanılıyor olabilirim.mako 400 lira casio duro 100 lira casio retro model 220 lira. tercihimi nasıl yapmalıyım

SAATLER

SAATLER

SAATLER

edit:imla

SAATLER

SAATLER

SAATLER

orient mako xl nin kalitesi için tereddüt etmeme gerek yok anladığım kadarıyla.saatları görmeden aldım bakalım hangisi yakışacak.

• Orient fiyatına nazaran muhteşem işler çıkarıyor. Tam bir fiyat/performans ürünü... Güle güle kullanın şimdiden.
  • Herkese merhaba,
    1 ay içerisinde saat almayı düşünüyorum arkadaşlar. Fakat karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

SAATLER

İlk saatimiz yukarıdaki. Fiyatı yaklaşık olarak 800 lira civarı.

SAATLER

İkinci saatimizde budur :) Fiyatıda yaklaşık olarak 600 lira civarı. Biliyorum iki saatte çok zıt :) Fakat bu saatleri gerçekten çok beğendim fakat benim bu kadar bütçem yok maalesef. Maksimum 300 hadi olsun olsun 350.. Ne önerirsiniz acaba ?

Teşekkürler.

• beyler 200tlyi aşmayacak güzel bir saat öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecbn

SAATLER

İkinci saatimizde budur :) Fiyatıda yaklaşık olarak 600 lira civarı. Biliyorum iki saatte çok zıt :) Fakat bu saatleri gerçekten çok beğendim fakat benim bu kadar bütçem yok maalesef. Maksimum 300 hadi olsun olsun 350.. Ne önerirsiniz acaba ?

Teşekkürler.

Bu saate kefilim, çok kaliteli bir Eco Drive. Yalnız stoklarda yoktu ben baktığımda, nereden buldunuz?

Bu arada, ben bakarken kurlar böyle değildi. Bu saate 375 lira fiyat almıştım. 600 lira çok uçuk geldi.

• @ecbn

Armani o fiyatı haketmiyor. Citizen'in fiyatına da daha hoş görünümlü bir saat olduğunu düşünerek, bütçenizi birazcık daha arttırıp kesinlikle Jacques Lemans Jlf-5007C'ye bakmalısınız diyorum: http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLF-5007C

Özellikle beyaz kadranlı olanı beğendiğim için yukarıdaki linki verdim. SaatVeSaat dışında daha ucuza satan yer varsa ben bilmem. Yalnızca göstermek için o sitenin linkini koypyaladım.

Sonundaki "C" renk kodu. Dilerseniz A'dan E'ye kadar renk ve kordon çeşidi mevcut. Bu paraya alınabilecek en iyi kronograf olduğunu düşünüyorum. Pilli olduğunu hatırlatayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: ecbn

SAATLER

Teşekkürler.

Bu saate kefilim, çok kaliteli bir Eco Drive. Yalnız stoklarda yoktu ben baktığımda, nereden buldunuz?

Bu arada, ben bakarken kurlar böyle değildi. Bu saate 375 lira fiyat almıştım. 600 lira çok uçuk geldi.

Evet benimde çok hoşuma gitti :) Saatlerle ilgili teknik bilgiye pek sahip değilim açıkçası görünüşüne bakıyorum :)
    Buradan link vermek yasak değildir umarım ?
    Tıklayın.

• 
Sayfa: önceki 13721373137413751376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.