Şimdi Ara

SAATLER (1372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

gecen gun markafonıde armanı erkek saatlerı 200 lıradan satıldı , yetısemedım :(

Fazla birşey kaçırmamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Güneş enerjisiyle şarj olan pillerde azami 15 yıl götürür. Belli bir süre sonra değişim gerekir. Tıpkı Citizen Eco-Drive'da olduğu gibi.

Pratikte o kadar götürmüyor diye duymuştım. 8-10 yılda şarj kapasitesi % 80 azalıyor. Pilleri de pahalıdır.
  • casio fırması world timer modellerınde ınatla zaman aralıklarını belırtırken IST ıstanbul sehrını kullanmıyor.Ben bu tur saatlere bakınca gozum hemen kahıre mı ıstanbul mu yazıyor dıye cerceveye kayıyor mesela Seıko da IST yazısını gorebılıyorsunuz casıo atına moskova tahran derken bızı ınatla es gecıyor bu yuzden hıc ama hıc ılgılenmıyorum tımezone lu casıo larla
  • Ya bir luminox yada bunu alacağım

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Güneş enerjisiyle şarj olan pillerde azami 15 yıl götürür. Belli bir süre sonra değişim gerekir. Tıpkı Citizen Eco-Drive'da olduğu gibi.

Pratikte o kadar götürmüyor diye duymuştım. 8-10 yılda şarj kapasitesi % 80 azalıyor. Pilleri de pahalıdır.

Doğru. Zaten bu süre kağıt üstünde böyle yoksa dediğin gibi 8-10 yıl arasında pil ölür. Gerçi başka kaynaklarda 12 yıl, 14 yıl kapak açmamış kullanıcılar yazmışlar hala daha pil bitmedi diye. Biraz da şans işi bu. Saatin üretim yılına da bağlı. Eco-drive pillerinin fiyatlarını bende merak ediyorum.

• Grand-Seiko saat almak istiyorum. Nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Grand-Seiko saat almak istiyorum. Nerden alabilirim?

Kusura bakma pek inanasim gelmedi ama Watchuseek de Higuchi, Seiya ve Chino kullanicilarini bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Kusura bakma pek inanasim gelmedi ama Watchuseek de Higuchi, Seiya ve Chino kullanicilarini bul.

fiyattan haberin varmı bilmiyorum ama 20.000 TL civarında bildiğim kadarıyla. SEIKO fanatiği olunmadığı sürece o saate kadar ne Rolex'ler ne Vacheron'lar var peeh
  • quote:

Orijinalden alıntı: triplexo

arkadaslar merhaba..güzel bi baslık olmus emegi gecenlere tesekkürler..

27 yasındayım..dogru düzgün saat kullanmadım hiç...artık saat almamın zamanı geldi sanırım :)...ilk saatim olarak SNAA95P2 SEIKO almayı düşünüyorum...bileğim cok ince...ayrıca büyük saatlerden nefret ediyorum...tek saatim olacagı için bu saati alsam takım elbiseyle ve günlük kullanımda nasıl durur...büyük firmalarda fiyatı genel olarak 1250-1400 tl civarında...internette birkaç sitede 850 tl...güvenip ordan alabilirmiyim...yorumlar için teşekkür ederim...

SAATLER

Pilli bir Seiko için fiyat yüksek. Ayrıca bu model biraz büyük saat sınıfına girer. Bileğiniz çok inceyse küçük olur.

Markafoni'de Seiko/Tissot kampanyası var. Şu aşağıdaki Tissot otomatik çok güzel bir seçim olabilir. 40 mm çapıyla kolunuza da uyar.

http://www.markafoni.com/product/1527288/

• quote:

Orijinalden alıntı: seastar1000

casio fırması world timer modellerınde ınatla zaman aralıklarını belırtırken IST ıstanbul sehrını kullanmıyor.Ben bu tur saatlere bakınca gozum hemen kahıre mı ıstanbul mu yazıyor dıye cerceveye kayıyor mesela Seıko da IST yazısını gorebılıyorsunuz casıo atına moskova tahran derken bızı ınatla es gecıyor bu yuzden hıc ama hıc ılgılenmıyorum tımezone lu casıo larla

Mantıklı Burada da az satan bir marka değil. Dediğiniz gibi almamak lazım, pazar payı düşünce belki araştırma ihtiyacı hissedip bu konuya hassasiyet gösterirler. Distribütörlerin de bu konuda ülke hassasiyetlerini iletmesi lazım aslında. Ama işte satışlar iyi olduğu sürece kimse ilgilenme ihtiyacı hissetmiyor.

Yoksa biz gerekli hassasiyeti gösterdiğimiz zaman "Yalan Rüzgarı" dizisinin finalini 2. kez mutlu sonla bitecek şekilde çektirtmiş bir milletiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

arkadaşlar cümleten selamlar. aşağıdaki üç saati aldım orient kalırsa diğer ikisini iade edeceğim.şekil olarak güzel ancak orient markasına fazla güvenmiyorum.1988 yılında dayım hac dan bana orient otomatik kardeşlerime q&q pilli düz dandik saat getirmişti ürünler orijinaldi .benim orient 2 senede tırt olurken kardeşimin olan q&q saati anneme verdi ve 23 senedir kullanmakta ve 3-5 senede bir pil değiştirip devam.

Bence bu durum sizin aldığınız modeldeki bir hata veya kullanımınızla ilgili özel bir durum olabilir.

Yoksa Orient, Seiko, Citizen'in otomatik saatleri oldukça dayanıklıdır. Düzenli bakımları yapıldığı, extreme aktivitelerde kullanılmadığı, sağa sola sertçe çarpılmadığı sürece sorun çıkarmazlar.

Hatta özellikle Seiko'nun Diver serisi otomatikleri sert darbelere karşı bile dayanıklı olabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Ya bir luminox yada bunu alacağım

SAATLER

Hayırlı olsun.
  • @ Polemik,

Fortis'in koleksiyonunu incelemeni tavsiye ederim.
    Güzel Flieger modelleri var.

http://www.fortis-watches.com/front_content.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 20 Aralık 2011; 12:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

fiyattan haberin varmı bilmiyorum ama 20.000 TL civarında bildiğim kadarıyla. SEIKO fanatiği olunmadığı sürece o saate kadar ne Rolex'ler ne Vacheron'lar var peeh

O kadar değil. Seiya'da 6671 USD.

http://www.seiyajapan.com/product/S-SBGH001/Grand-Seiko-Automatic-SBGH001-Hi-Beat-36000.html

Yine 9s mekanizmalı 72 saat power reservli başka bir Grand Seiko modeli de 3700 USD.

http://www.seiyajapan.com/product/S-SBGR051/Grand-Seiko-SBGR051.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 20 Aralık 2011; 12:40:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Polemik,

Fortis'in koleksiyonunu incelemeni tavsiye ederim.
    Güzel Flieger modelleri var.

http://www.fortis-watches.com/front_content.php

SAATLER

Saat tek kelime ile mükemmel. bir umut amazon.com'a girdim ama bütçemin çok üzerinde. ~$2000

• 9S85 kalibre 37 jewel grand seiko aldım ben. Aldıgım magazanın kaliteli ürünlerindendi Onuda Can kardeşin dedigini 4 de 1 i denecek fiyata aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

sağ olun daha iyisi sizlerin olsun inş.

Arkadaşlar bu arada yakın bir zamanda iş için Çin'e gideceğimi öğrendim biraz önce!!
    Tamda yeni saat almayı düşünüyordum forumu takip ettiğim kadarı ile birkaç kişi de Çin'e gittiğinde çok hoş saatleri uygun fiyatlarla alarak dönmüş.

Ben öğrenciyken işe bir başlayayım en az 2-3 ayda bir saat alacağım dediğimde doktorların erken teşhis koyamadığı (oda arkadaşımında tıpçı olmasına rağmen), askerlik bitip işe de başlayınca son 3 ay içinde 3 adet saat alıp evde fırtınalı günlerin geçmesine sebep olmuş amansız saat hastalığına tutulmuş biri olarak, bu haberi aldığımda içimden "ooo yeeehhhh" diye sevinç nidaları atıp hemen buraya havadisi yetiştirdikten sonra sizden fikir alıp bir iki de soru sormak niyetindeyim.

1) 3-5 tane saat alsam dönüşte hava alanında Çinli memur arkadaşlar bizi çevirir mi. birader nereye gidiyorsun bu kadar saatle derler mi? onlar demese bile bizim Türkiye 'deki memur kardeşlerimiz diyebilir mi? Belirli bir sınır var mıdır?
    2) Pekin 'de orijinal saat alabileceğim bir yer bilen var mı daha önceden giden arkadaşlardan? Bİzim Çinli 'lere sordum meşhur bir black market varmış, el altından kaçak satıyorlarmış oradan bulabilirsin dediler normal mağazalardan çok daha ucuza ama orijinal olduğunu hemen nasıl anlarım bilmediğim için daha önce tecrübesi olan ve memnun kalan var sa oralardan alayım bende.
    3) Saat önerisi istiyorum sizden arkadaşlar, güzel tasarımlı kaliteli mekanizmalı, uzakdoğuda bulabileceğim saatler. Hem spor hem de klasik olabilir. hedefim en az bir metal, bir silikon, bir deri bir de tekstil kordonlu saat almak, olursa bir de dijital alayım diyorum değişiklik için. 2500TL ayırabileceğimi planlıyorum . 4-5 tane diyorum ama eğer sizden güzel öneriler gelirse ki eminim gelecektir, ve özel bir saate rastlarsam Seiko Ananta-Premier-grand seiko-credor gibi 2 adet bu tarz nispeten pahalı saatlerden de alabilirim (2 tane alabilirsem eğer bu fiyata tabii, oradaki fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz iyi olur), misal w_ashburn bir grand seiko almıştı sanırım geçenlerde
    4) Bu konu için ayrı başlık açayım mı? Buradan götürür müyüz işi?

saygılar sevgiler...

bulursan, SBDX001 veya 011 al, beğenmezsen eğer ben alırım.

Hatta sen direkt beğenme, gelir gelmez bana sat

• Hangisini Tercih edeyim arkadaşlar sürekli fikir değiştirip duruyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• @ Polish
    Bunca güzel saatin yanına bir MM lazım zaten Hocam. Biz de @ Deniz'le saate kolunda bakarız.

@ Canzz

Ben Hamilton derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 20 Aralık 2011; 14:06:27 >
  • Yeni Tissot PRC200 üm

SAATLER
  • 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.