Şimdi Ara

SAATLER (1373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız?

teşekkürler hediye olarak alındı ama beraber aldık tissot çanakkale yetkili bayisinden 1100 civarı birşey dedi 750 liraya bıraktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

sağ olun daha iyisi sizlerin olsun inş.

Arkadaşlar bu arada yakın bir zamanda iş için Çin'e gideceğimi öğrendim biraz önce!!
    Tamda yeni saat almayı düşünüyordum forumu takip ettiğim kadarı ile birkaç kişi de Çin'e gittiğinde çok hoş saatleri uygun fiyatlarla alarak dönmüş.

Ben öğrenciyken işe bir başlayayım en az 2-3 ayda bir saat alacağım dediğimde doktorların erken teşhis koyamadığı (oda arkadaşımında tıpçı olmasına rağmen), askerlik bitip işe de başlayınca son 3 ay içinde 3 adet saat alıp evde fırtınalı günlerin geçmesine sebep olmuş amansız saat hastalığına tutulmuş biri olarak, bu haberi aldığımda içimden "ooo yeeehhhh" diye sevinç nidaları atıp hemen buraya havadisi yetiştirdikten sonra sizden fikir alıp bir iki de soru sormak niyetindeyim.

1) 3-5 tane saat alsam dönüşte hava alanında Çinli memur arkadaşlar bizi çevirir mi. birader nereye gidiyorsun bu kadar saatle derler mi? onlar demese bile bizim Türkiye 'deki memur kardeşlerimiz diyebilir mi? Belirli bir sınır var mıdır?
    2) Pekin 'de orijinal saat alabileceğim bir yer bilen var mı daha önceden giden arkadaşlardan? Bİzim Çinli 'lere sordum meşhur bir black market varmış, el altından kaçak satıyorlarmış oradan bulabilirsin dediler normal mağazalardan çok daha ucuza ama orijinal olduğunu hemen nasıl anlarım bilmediğim için daha önce tecrübesi olan ve memnun kalan var sa oralardan alayım bende.
    3) Saat önerisi istiyorum sizden arkadaşlar, güzel tasarımlı kaliteli mekanizmalı, uzakdoğuda bulabileceğim saatler. Hem spor hem de klasik olabilir. hedefim en az bir metal, bir silikon, bir deri bir de tekstil kordonlu saat almak, olursa bir de dijital alayım diyorum değişiklik için. 2500TL ayırabileceğimi planlıyorum . 4-5 tane diyorum ama eğer sizden güzel öneriler gelirse ki eminim gelecektir, ve özel bir saate rastlarsam Seiko Ananta-Premier-grand seiko-credor gibi 2 adet bu tarz nispeten pahalı saatlerden de alabilirim (2 tane alabilirsem eğer bu fiyata tabii, oradaki fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz iyi olur), misal w_ashburn bir grand seiko almıştı sanırım geçenlerde
    4) Bu konu için ayrı başlık açayım mı? Buradan götürür müyüz işi?

saygılar sevgiler...

Kardeş ben üç tane saat aldım herhangi bi sorun çıkmadı. Bir tanesini zaten koluma taktım. İkisinin faturası garantisi bütün belgeleri vardı. Pekini bilemem ama tokyo bu işin cenneti :)
    Şunuda söyleyeyim ne kadar doğru bilmiyorum bana şehir efsanesi gibi geldi ama kendini belli eden saatlerden sordugun zaman adamlar direkt hangi ülkeden oldugunu sorup ona göre fiyat verir diyorlar.

• Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun bir sorum var. Aslında şu saatten almayı planlıyordum hem dijital hem analog oldukça beğenmiştim.

SAATLER

Fakat biri youtube'daki videosunun altına "akrep tam saatlerde iki rakamın arasında kalıyor kafa karıştırıyor" benzeri bir yorum yapmış yani anladığım kadarıyla saat 9da akrep tam 9'un üzerinde 9.30'da da tam 9 ile 10'un arasında olması gerekirken bu saatte böyle bir tutarsızlık olduğunu belirtmiş. ( Swiss yapımı bir saat'ten beklenecek birşey değil aslında üstelik genel olarak amazon'da aldığı puan 5 yıldız'a oldukça yakın )

Sırf bu yorum sebebiyle bu saatten vazgeçtim. Ve üstteki postumda belirttiğim gibi şu modeli almaya karar verdim

SAATLER

Fakat sonra birşey gözüme çarptı. örnek resimde Yelkovan 20geçe'ye yakın konumda ama akrep tam olarak 8'in üstünde duruyor üstteki resme dikkat edin.

Anlamadım kronik bir problem mi nedir bu? bunlara aldırmayıp bu markaya güvenip saati alayım mı yoksa Wenger'den direk vaz mı geçeyim anlamadım ?Sinir bozucu

Çok mu dikkatliyim yoksa problem mi arıyorum bilemedim. Siz bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

teşekkürler hediye olarak alındı ama beraber aldık tissot çanakkale yetkili bayisinden 1100 civarı birşey dedi 750 liraya bıraktı

bir iki post yukarda ben de aynı saati gösterip öneri istedim farkındamısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Grand-Seiko saat almak istiyorum. Nerden alabilirim?

Kusura bakma pek inanasim gelmedi ama Watchuseek de Higuchi, Seiya ve Chino kullanicilarini bul.

fiyattan haberin varmı bilmiyorum ama 20.000 TL civarında bildiğim kadarıyla. SEIKO fanatiği olunmadığı sürece o saate kadar ne Rolex'ler ne Vacheron'lar var peeh

Bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum yoksa gerçekten almayı düşünüyordum. Aslında koyu Hamilton fanatiğiyim. 3-5 milyar arası olsa yine alınırdı... neyse tşk.ler.

• quote:

Fakat sonra birşey gözüme çarptı. örnek resimde Yelkovan 20geçe'ye yakın konumda ama akrep tam olarak 8'in üstünde duruyor üstteki resme dikkat edin.

Anlamadım kronik bir problem mi nedir bu? bunlara aldırmayıp bu markaya güvenip saati alayım mı yoksa Wenger'den direk vaz mı geçeyim anlamadım ?Sinir bozucu

Çok mu dikkatliyim yoksa problem mi arıyorum bilemedim. Siz bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Bence resme takılma
    O resimleri çizim programında yapıyorlardı veya prof çekimdir.
    Yani çizimcinin hatasıdır
    Yoksa saat o şekilde duramaz
    Bu saatin metal kordonlusu yok mu acaba
    dijital modeli de güzelmiş

• @polish

SBDX011 iyiymiş de şimdi ona taşıma ruhsatı falan istemesinler, yolda polis falan çevirir maazallah, suç aleti gibi
    SBDX001 gerçekten güzelmiş de, dediğim gibi ben ancak 2500TL ayırabilirim bunların fiyatları çok uçuk. o taraflarda durum nedir bilginiz var mı ?

@w_ashburn
    tokyo ah tokyo, zaman olsa da keşke o tarafa geçebilsek fakat şimdi hem ayrıca git konsolosluğa başvur birsürü para öde cepten falan, o tarafa iş çıkar da gidersek sömürürüm zaten oraları.
    dediğim gibi Pekin tarafına gideceğim. vakit bulduğum ilk fırsatta da Hong Kong 'a geçmeye çalışacağım.
    Siz Japonya 'dan mı almıştınız?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Grand-Seiko saat almak istiyorum. Nerden alabilirim?

Kusura bakma pek inanasim gelmedi ama Watchuseek de Higuchi, Seiya ve Chino kullanicilarini bul.

fiyattan haberin varmı bilmiyorum ama 20.000 TL civarında bildiğim kadarıyla. SEIKO fanatiği olunmadığı sürece o saate kadar ne Rolex'ler ne Vacheron'lar var peeh

Bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum yoksa gerçekten almayı düşünüyordum. Aslında koyu Hamilton fanatiğiyim. 3-5 milyar arası olsa yine alınırdı... neyse tşk.ler.

Ben söyledikten sonra diğer arkadaşlar daha ucuz olduğu söylediler bir araştır dostum istersen

• @S_wWw
    Evet kardeş tokyodan aldım ben. Fırsatın olursa hiç kaçırma derim ben yinede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Bence resme takılma
    O resimleri çizim programında yapıyorlardı veya prof çekimdir.
    Yani çizimcinin hatasıdır
    Yoksa saat o şekilde duramaz
    Bu saatin metal kordonlusu yok mu acaba
    dijital modeli de güzelmiş

Compass serisinin de metal kordonlu olanı yok şurdan renklere bakabilirsinizhttp://www.wengerna.com/compass

Türkiyede Eminönü'de bir yer yazıyor sadece sitesinde. Cumartesi gidip bakacağım. Yorumlarımı yazarım

• arkadaşlar şu saati almayı düşünüyorum

Ne düşünüyorsunuz hem tasarımı hem markası hemde genel olarak saatin kendisi hakkında

SAATLER

FOSSIL CH2737

ebay amerikada buldum 111 dolara turkiyeye kargo ile 33 dolara geliyor. yani toplam rakam 144 dolar oluyor.

ebay linki de budur.
    http://www.ebay.com/itm/Fossil-CH2737-Decker-Chronograph-Black-Mens-Watch-/140657567854?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5023426571695618661#ht_3387wt_1037

şimdi asıl soracağım soru ise şudur 111 dolarlık bu saat gümrükten geçiş problemi yaşarmı? gümrükte maksimum ne kadar ücrete vergi alınmıyor? bu konularda beni aydınlatırsanız gerçekten sevinirim.
    teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

bir iki post yukarda ben de aynı saati gösterip öneri istedim farkındamısınız

ben ne zamandır bu saate niyetleniyordum biraz da denk geldi özellikle tasarımı ve kalitesi çok güzel pişman olunmayacak bir saat kolda da harika bir duruşu var tavsiye ederim özellikle beyaz kadranlısını

• selam,

24 saatlik 2623 mekanizmalı Aviator'u koleksiyona kattım. fotoğrafını paylaşıyorum

SAATLER

sırada kahverengi deriden, perçinli kordon var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

arkadaşlar şu saati almayı düşünüyorum

Ne düşünüyorsunuz hem tasarımı hem markası hemde genel olarak saatin kendisi hakkında

SAATLER

FOSSIL CH2737

ebay amerikada buldum 111 dolara turkiyeye kargo ile 33 dolara geliyor. yani toplam rakam 144 dolar oluyor.

ebay linki de budur.
    http://www.ebay.com/itm/Fossil-CH2737-Decker-Chronograph-Black-Mens-Watch-/140657567854?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5023426571695618661#ht_3387wt_1037

şimdi asıl soracağım soru ise şudur 111 dolarlık bu saat gümrükten geçiş problemi yaşarmı? gümrükte maksimum ne kadar ücrete vergi alınmıyor? bu konularda beni aydınlatırsanız gerçekten sevinirim.
    teşekkürler.

ona verilecek para ile otomatik bir seiko alıp uzun yıllar kullanmanızı tavsiye ederim ya da pilli bir seiko chronograph

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

arkadaşlar şu saati almayı düşünüyorum

SAATLER

FOSSIL CH2737

ebay linki de budur.

teşekkürler.

ona verilecek para ile otomatik bir seiko alıp uzun yıllar kullanmanızı tavsiye ederim ya da pilli bir seiko chronograph

açıkçası bu saati tasarım olarak çok beğendim. siyah olmasını ve hafiftende kendisini belli etmesini istedigim için bu saat uygundur diye düşünüyorum ama sizlerinde tasarım hakkında orjinal görüşlerinizi öğrenmek istediğim için yazdım tabiki.
    ayrıca bu gösterdiğim saati seiko gibi uzun yıllar kullanamayacağımı düşündüren şey nedir size?

• @ erhan850

tasarım olarak hoş bir saat fakat ben saati kendi yapan firmalardan alma taraftarıyım yani içindeki çin malı pilli makinaya cilalı bir kasa koyup ederinin 5 katına saat satan bir firmadan saat almam ama yinede seçim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 20 Aralık 2011; 16:34:10 >
  • 200TL'ye TAG Heuer? Vay!
  • quote:

@ erhan850

tasarım olarak hoş bir saat fakat ben saati kendi yapan firmalardan alma taraftarıyım yani içindeki çin malı pilli makinaya cilalı bir kasa koyup ederinin 5 katına saat satan bir firmadan saat almam ama yinede seçim sizin

Fossil markasını çevremden aldığım olumlu yorumlar ve tasarım olarak beğendiğim için seçtim. Ayrıca amerikadan abim de bir tane almıştı bu marka bir saat ve fena değil açıkçası hala da kullanıyor.
    peki bu saati linkini verdiğim siteden o fiyatla alsam gümrükte herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan birisi varmı?
  • Arkadaşlar markafonideki olayı gördünüz mü? 1850 TL lik saati 1199TL yazıcaklarına 119.90 TL yazmışlar ve saatte tükenmiş doğal olarak sizce bu saatleri yollarlar mı? ve aranızda alabilen oldumu

Edit : saat linki eklemeyi unutmuşum :

http://www.markafoni.com/product/1520032/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 20 Aralık 2011; 16:52:07 >
  • 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.