Şimdi Ara

SAATLER (1375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fossiller nasildir almayi dusunüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

@ecbn

Armani o fiyatı haketmiyor. Citizen'in fiyatına da daha hoş görünümlü bir saat olduğunu düşünerek, bütçenizi birazcık daha arttırıp kesinlikle Jacques Lemans Jlf-5007C'ye bakmalısınız diyorum: http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLF-5007C

Özellikle beyaz kadranlı olanı beğendiğim için yukarıdaki linki verdim. SaatVeSaat dışında daha ucuza satan yer varsa ben bilmem. Yalnızca göstermek için o sitenin linkini koypyaladım.

Sonundaki "C" renk kodu. Dilerseniz A'dan E'ye kadar renk ve kordon çeşidi mevcut. Bu paraya alınabilecek en iyi kronograf olduğunu düşünüyorum. Pilli olduğunu hatırlatayım.

Evet fiyatı oldukça yüksek :)
    Bütçeyi şuanlık yükseltemem ancak yaza 500 civarına çıkabilirim. Verdiğiniz linkteki saate baktım saat hoşuma gitti fakat biraz fazla karışık geldi bana Ayrıca şunuda belirtmeliyim ki o kasaya en fazla beyaz kadran yakışıyor :) Bu konuyu incelerken bir saat dikkatimi çekti ve cidden hoşuma gitti.

SAATLER

Bu saat nasıldır ? Fiyatı nedir, baktım ama bulamadım.

• konuda mesajım bulunsunda rahat takip edebiliyim
  • O gösterdiğiniz saat Grand Seiko (SBGH001) 36000 vuruşluk bir otomatik saat. Fiyatı yaklaşık 6700$

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 20 Aralık 2011; 22:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecbn

SAATLER

O saat Grand Seiko. Bütçenizin çok çok üstünde ve buralarda bulamazsınız. Siz de bizim gibi izlemekle yetinmek durumundasınız :)
  • quote:

Herkese merhaba,
    1 ay içerisinde saat almayı düşünüyorum arkadaşlar. Fakat karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Maksimum 300 hadi olsun olsun 350.. Ne önerirsiniz acaba ?

Teşekkürler.

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLN-1557B

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLU-32G

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

O gösterdiğiniz saat Grand Seiko (SBGH001) 36000 vuruşluk bir otomatik saat. Fiyatı yaklaşık 6700$

SAATLER

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

SAATLER

O saat Grand Seiko. Bütçenizin çok çok üstünde ve buralarda bulamazsınız. Siz de bizim gibi izlemekle yetinmek durumundasınız :)
    Vuuv :D Cidden sadece izlemekle yetiniyorum :)

• Valla bana da o citizen daha karışık geldi. Nihayetinde kronografların derdi biraz da bu; ortalığı karıştırıp geçici bir illüzyonla insanlara kendilerini sattırmak. Yoksa kim çalıştırmış o kronometreyi, saati eline alıp da ilk defa kurcalamak isteyen bir arkadaşınızın dışında...

Zevk sizin tabi. Bir de Seiko 5'lere bakın diyeceğim ama yurtiçinde yok denecek kadar az çeşidi var. Ve malesef en tırt modelleri diyebilirim. Ha bir de Orient'e göz atın bence.
  • aşağıdaki saati arıyorum.gören duyan bilen varsa makbule geçer.
    Seiko5 SNZF17-Sea Urchin olarakda geçiyor

SAATLER

yada muadili olarak skx007

SAATLER

bunların dışında uygun fiyatlı orient mako yada ray modelide olabilir.efsanevi mavi kadran
    ray
     SAATLER

mako
     SAATLER

ilgili saatleri satan veya getirtebileceğini düşünenler varsa pm ile irtibata geçelim.
    yada ebayden benim yerime alıp kom. vs ne gerekiyorsa farkını vereyim
    steinhart ocean 1 da olabilir.

• Sea Urchin modeli bytepire'nin elinde vardı. Onunla irtibata geçebilirsiniz.
  • Orient distribütörü Aslan Saat'ten yakın zamanda tam da fotoğraftaki renkte "ray" diye bahsettiğiniz modeli satın aldım. Y.dışından biraz daha pahalıya geliyor ancak öbür türlü karın ağrısına dayanamayacaktım açıkçası. Saatten çok memnun olduğumu da belirteyim tabi...
  • bytepire ile görüştüm.elindeki saat çin üretimi olduğu için sıcak bakamadım.yanlış anlaşılmasın saatin orjinalliğinde bi sıkıntı yok fakat benim aradığım made in japan seiko idi.
  • @freedom36 acaba ne kadara aldınız?peşin-taksit?
  • Ben de orientin ray modelini yaklaşık 1 ay önce ebaydan aldım. Çok şükür ki gümrük sorunu falan yaşamadım. Saat bana 282 TL ye mal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Yeni Tissot PRC200 üm

SAATLER

Hayırlı olsun hocam, saati kaça aldın?
  • @ LSG

Sağol üstadım 1100 dedi peşin 750 ye bıraktı
  • Nakit havale ile 350 TL'ye aldım. Ancak İstanbul'da olup Sirkeci'deki yerlerine gidebilseydim, yüz yüze pazarlıkla daha düşük bir fiyata alabilirdim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Nakit havale ile 350 TL'ye aldım. Ancak İstanbul'da olup Sirkeci'deki yerlerine gidebilseydim, yüz yüze pazarlıkla daha düşük bir fiyata alabilirdim diye düşünüyorum.

bende telefonda nakit için o fiyatı aldım.geçen markafonide 290 tl ye vardı.alayım almayayım derken kaçırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Yeni Tissot PRC200 üm

SAATLER

Hayırlı olsun hocam, saati kaça aldın?

cok enterasan capı bunun 39mm değilmıydı,daha genıs cıkmıs,yada senın bılek bayağı ınce?

hangısı?39mmden daha genıs caplı prc200 var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fightthepower

aşağıdaki saati arıyorum.gören duyan bilen varsa makbule geçer.
    Seiko5 SNZF17-Sea Urchin olarakda geçiyor

bunların dışında uygun fiyatlı orient mako yada ray modelide olabilir.efsanevi mavi kadran
    ray
     SAATLER

mako
     SAATLER

ilgili saatleri satan veya getirtebileceğini düşünenler varsa pm ile irtibata geçelim.
    yada ebayden benim yerime alıp kom. vs ne gerekiyorsa farkını vereyim
    steinhart ocean 1 da olabilir.

Orient için istediğin modellerden Karpa ithalatçısının orijinal 2yıl garantili Orienti uygun fiyatlı incele istersen

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795644-orient-sem65001b.html

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795645-orient-sem65002d.html

ikinci kalmışmı yarın öğrenip bilgi vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 21 Aralık 2011; 2:21:24 >

• 
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.