Şimdi Ara

SAATLER (1371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba..güzel bi baslık olmus emegi gecenlere tesekkürler..

27 yasındayım..dogru düzgün saat kullanmadım hiç...artık saat almamın zamanı geldi sanırım :)...ilk saatim olarak SNAA95P2 SEIKO almayı düşünüyorum...bileğim cok ince...ayrıca büyük saatlerden nefret ediyorum...tek saatim olacagı için bu saati alsam takım elbiseyle ve günlük kullanımda nasıl durur...büyük firmalarda fiyatı genel olarak 1250-1400 tl civarında...internette birkaç sitede 850 tl...güvenip ordan alabilirmiyim...yorumlar için teşekkür ederim...

SAATLER
  • SAYIN FORUM ÜYELERİ BU RESİMDEKİ SAAT HAKKINDA SORMAK İSTEDİĞİM BİR KAÇ SORU VAR

1-Kalite olarak nasıl uzun seneler kullanılabilecek bir saat mı
    2-fiyatı500-600 arası sizce bu fiyata değer mi yoksa onun yerine seiko vb bir marka mı alınmalı
    3-bu saat otomatik mi yoksa pilli mi
    4-casıo EDİFİCE serisi genel olarak nasıl bu seri hakkında bilgisi olan varmı
     SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 19 Aralık 2011; 20:06:16 >

• @S_wWw
    2500 TL'yi Yuan'a çevirince çok yüksek bir meblağ çıkar büyük ihtimal, şu anda ben çevirmedim ama öyledir.
    Dediğin gibi min. 2 saatle dön bence. Ananta belki küçük bir ihtimal bile olsa bulabilirsin o fiyata.
    Şu siteyi bir incele:http://www.seiyajapan.com/
    6Rxx makinalı seikolar rahatlıkla alırsın üstüne birde üst düzey bir 5 serisi (mesela purple yada white monster gibi) katarsın.
  • @gü
    Gösterdiğin Casio "Tough Solar" mekanizma içeren üst düzey bir Edifice serisi. Güzel, gösterişli bir saat ama bana sorarsan 600 TL'ye ben bayiden pazarlıkla otomatik Orient alırdım. Birde o fiyata pilli Seiko'lar da bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Meraklıları için Seiko'nun ürün gamına ait bir sözlük hazırlanmış WUS forumlarında. Birçok modelin resmi de mevcut;

http://forums.watchuseek.com/f281/seiko-branding-dictionary-209014.html

Güzel bir kaynak.
  • İki saatin de fiyatları pilli bir saate göre pahalı. Fakat bu zevk meselesi, hoşunuza gidiyorsa alır kullanırsınız.

Seiko için konuşmak gerekirse; Sportura serisinin çekiciliğini tartışmaya gerek yok. SNA481P1 ile başladı bende bu aşk, bitecek gibi de değil. SNAA95P2 de son derece kaliteli ve oturaklı bir saat. Kolunuzda olduğunu her zaman hissettirebilen bir model. Çok şık, çok alımlı. Uzun süredir SNAC03P1 kullanan bir arkadaşım var ve herhangi bir koku, su geçirme sorunu yaşamadı. İçinize siniyorsa alın diyeceğim ama bence yurtdışından getirtmeye çalışın. Türkiye'de abuk-subuk fiyatlardan satılan bir Seiko serisi varsa bu hepsinden önce Sportura'dır.

Casio için de aynı şeyler geçerli fakat o da pahalı sayılır. Yine de zevk meselesi tabi. Kalite olarak ortalama bir Sportura'dan farkı pek yok. Kauçuk kordon biraz daha rahat deri kordona göre. Kolumda herhangi bir rahatsızlık yaratmamıştı denerken ama uzun vadede ne olur bilemem. Sportif saatler için kauçuk kordonu daha mantıklı buluyorum ben. İçinize siniyorsa alın ama imkan varsa yurtdışından getirtin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gü

SAYIN FORUM ÜYELERİ BU RESİMDEKİ SAAT HAKKINDA SORMAK İSTEDİĞİM BİR KAÇ SORU VAR

2-fiyatı500-600 arası sizce bu fiyata değer mi yoksa onun yerine seiko vb bir marka mı alınmalı
     SAATLER

SAATLER

Ben şahsen beğeniyorum ve tavsiyede ederim
    1- Casio üst sınıf modeli uzun süre kullanabilirsin emin ol
    2-bence fiyatına değer
    3- Bu saat güneş enerjisi ile dolan pili var
    4- Edifice serisi orta ve üst sınıf saatlerle dolu kaliteli saatlerdir. Tam ne öğrenmek istersin

Buradan uygun fiyata güvenerek alabilirsin
    http://www.saatcell.com/Casio-Erkek-Edifice-saat-modelleri/16388-casio-eqs-500c-1a1.html

Dileyene diğer modelleri de inceleyebilir
    http://www.saatcell.com/265-Casio-Erkek-Edifice-saat-modelleri

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanr

quote:

Orijinalden alıntı: gü

SAYIN FORUM ÜYELERİ BU RESİMDEKİ SAAT HAKKINDA SORMAK İSTEDİĞİM BİR KAÇ SORU VAR

SAATLER

SAATLER

Ben şahsen beğeniyorum ve tavsiyede ederim
    1- Casio üst sınıf modeli uzun süre kullanabilirsin emin ol
    2-bence fiyatına değer
    3- Bu saat güneş enerjisi ile dolan pili var
    4- Edifice serisi orta ve üst sınıf saatlerle dolu kaliteli saatlerdir. Tam ne öğrenmek istersin

Buradan uygun fiyata güvenerek alabilirsin
    http://www.saatcell.com/Casio-Erkek-Edifice-saat-modelleri/16388-casio-eqs-500c-1a1.html

Dileyene diğer modelleri de inceleyebilir
    http://www.saatcell.com/265-Casio-Erkek-Edifice-saat-modelleri

@ sayın teomanr
    değerli yorumun için teşekkürler beni düşündüren o kadar paraya isveç alınmalı acaba diye düşünüyorum bir de edifice genel olarak kaliteli mi sanırım casıo edifice ın bambaşka bir versiyonu

• teomanr hocam bu sitenin fiyatları iyi güzel de taksitli alamıyoruz o güzel fiyatlara
    ah bi anlaşsanız şu bankalarla.....
  • arkadaşlar cümleten selamlar. aşağıdaki üç saati aldım orient kalırsa diğer ikisini iade edeceğim.şekil olarak güzel ancak orient markasına fazla güvenmiyorum.1988 yılında dayım hac dan bana orient otomatik kardeşlerime q&q pilli düz dandik saat getirmişti ürünler orijinaldi .benim orient 2 senede tırt olurken kardeşimin olan q&q saati anneme verdi ve 23 senedir kullanmakta ve 3-5 senede bir pil değiştirip devam. valide sana güzel bir saat alayım diyorum oğlum bu saat güzel okunaklı diyor :).okduğum tüm forumlarda orient ile ilgili hemen hemen hiç olumsuz yoruma rastlamadım hatta kendi fiyat segmentinde en çok tavsiye edilen marka.kalite yükseldi mi acaba kafama takılıyor.casiolar ise benim için sağlamlık abidesi. elimde 15 senelik bir sıradan kore yapımı casio saatim vardı peder saatim yok deyince çıkardım verdim o da okunaklı:).ama bana casiolar biraz kaliteyi düşürmüş gibi geldi.yanılıyor olabilirim.mako 400 lira casio duro 100 lira casio retro model 220 lira. tercihimi nasıl yapmalıyım

SAATLER

SAATLER

SAATLER

edit:imla

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 19 Aralık 2011; 21:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan83

teomanr hocam bu sitenin fiyatları iyi güzel de taksitli alamıyoruz o güzel fiyatlara

@oguzhan83 Türkiyedeki en çok kredi kartı müşterisi olan 3 banka ile anlaşmamız var ve 12 aya kadar taksit imkanımız var World Bonus Maximum Sanırım sende sadece axess var axess ve finansla da görüşmeler sürüyor ama malum bankalar ve işleyişleri ortak noktalarda buluşmaya çalışıyoruz

@gü Edifice Casionun özel serilerinden birinin adı ve casiolarda kullanılan japon mekanizmalarının kalitesini tartışmam.
    http://www.casio-intl.com/wat/edifice/ bakabilirsin

• quote:

quote:

teomanr hocam bu sitenin fiyatları iyi güzel de taksitli alamıyoruz o güzel fiyatlara

@oguzhan83 Türkiyedeki en çok kredi kartı müşterisi olan 3 banka ile anlaşmamız var ve 12 aya kadar taksit imkanımız var World Bonus Maximum Sanırım sende sadece axess var axess ve finansla da görüşmeler sürüyor ama malum bankalar ve işleyişleri ortak noktalarda buluşmaya çalışıyoruz

@gü Edifice Casionun özel serilerinden birinin adı ve casiolarda kullanılan japon mekanizmalarının kalitesini tartışmam.

@teomanr bey ben de bonus var ve ben vade farkı açısından söylemiştim,onun dışında fiyatlar süper.
    günde en az 3-4 defa sitenize girip saatlerce saat bakıyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

arkadaşlar cümleten selamlar. aşağıdaki üç saati aldım orient kalırsa diğer ikisini iade edeceğim.şekil olarak güzel ancak orient markasına fazla güvenmiyorum.1988 yılında dayım hac dan bana orient otomatik kardeşlerime q&q pilli düz dandik saat getirmişti ürünler orijinaldi .benim orient 2 senede tırt olurken kardeşimin olan q&q saati anneme verdi ve 23 senedir kullanmakta ve 3-5 senede bir pil değiştirip devam. valide sana güzel bir saat alayım diyorum oğlum bu saat güzel okunaklı diyor :).okduğum tüm forumlarda orient ile ilgili hemen hemen hiç olumsuz yoruma rastlamadım hatta kendi fiyat segmentinde en çok tavsiye edilen marka.kalite yükseldi mi acaba kafama takılıyor.casiolar ise benim için sağlamlık abidesi. elimde 15 senelik bir sıradan kore yapımı casio saatim vardı peder saatim yok deyince çıkardım verdim o da okunaklı:).ama bana casiolar biraz kaliteyi düşürmüş gibi geldi.yanılıyor olabilirim.mako 400 lira casio duro 100 lira casio retro model 220 lira. tercihimi nasıl yapmalıyım

Bence sizdeki Orient'te bir arıza vardı veya çok sert kullandınız.

Orient şuan Seiko'nun alt firması. En az Seiko kadar iyi saatler üretebiliyor. Bence Mako alın. Casio'da iyi saat ama otomatik saat tadını vermez.

•  SAATLER

Bu saati nerede bulabilirim acaba? (Ankara içi olursa daha iyi olur)

modeli hislon GHL3040GKPS sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 19 Aralık 2011; 23:13:34 >
  • quote:

quote:

quote:

@teomanr bey ben de bonus var ve ben vade farkı açısından söylemiştim,onun dışında fiyatlar süper.

taksitli vade farklı halleri bile diğer sitelerden iyidir aslında 3 taksiste kadar vade farksız tek çekimde ekstra indirimli olduğu için sen öyle algılıyorsun isteyene 50 lirayada saat var 1500 lirayada
    http://www.saatcell.com/40_casio

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: seytancekici

Arkadaşlar çok pahalı olmayan, tamamen şeffaf yani önden arkadan iç mekanizması komple gözüken bir saat arıyorum. Bildiğiniz böyle bir model var mı acaba?

SAATLER

Swatch Irony skeleton

Sıkıntılı bir model bir cok forumda sapmasindan dolayi yerden yere vurulmuş..swatch artik klasik cizgisinden cikmaya calisyor ..kalirsa baticagini anladi cunku..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Bu saati nasıl bilirsiniz, alınır mı?

SAATLER

Bence başarılı bir model ama komple siyahi piyasada yok kırmızılı olanı ve özelliklerini buradan inceleyebilirsin
    http://www.saatcell.com/Casio-Erkek-Edifice-saat-modelleri/795255-casio-eqs-500c-1a2dr.html

Hepsiburada 300 küsürlü fiyatlara satti ..o zamnlar bile bu paralari casio ya vermek cilginlik gibi geldi ..citizen eco drive tercih edilmeli bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

taksitli vade farklı halleri bile diğer sitelerden iyidir aslında 3 taksiste kadar vade farksız tek çekimde ekstra indirimli olduğu için sen öyle algılıyorsun isteyene 50 lirayada saat var 1500 lirayada
    http://www.saatcell.com/40_casio

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.Son bir soru bu tough solar saatlerin pili ömür boyu gider mi yanki otomatik bir saat gibi sonsuza dek çalışır mı güneş enerjisiyle?

• Güneş enerjisiyle şarj olan pillerde azami 15 yıl götürür. Belli bir süre sonra değişim gerekir. Tıpkı Citizen Eco-Drive'da olduğu gibi.
  • @oguzhan83 @Can-KSK cevabı vermiş
  • 
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.