Şimdi Ara

SAATLER (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.913.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu iki saatten birini almak istiyorum.daha çok premier automatic i istiyorum ama yinede sizlere sorayım dedim.iki saat arasındaki farkları,hangisi daha iyi her bakımdan yazarsanız sevinirim teşekkürler

SAATLER

SAATLER

• Yapilan yorumlar ve koleksiyondaki parcalara bakarak en guvenli sitelerden biri olarak http://www.collectorstime.com sitesini onerebilirim. Sitedeki saatler orjinal ve gayet hesapli. Mr.Zeetan internet ortaminda musteri memnuniyeti ve sattigi mallarin kalitesi ile isim yapmis bir satici. Zaten yakin bir surede bende bir adet siparis verecegim nasipse, kendisinden urune ait yakin cekim fotograflari - orjinal urun kutusu, sertifika ve garanti belgelerinin de fotograflarini istedim bugun yarin elime ulasir. Ayrica sitenin sol alt kosesinde saat satan -replika yada orjinal- ve kullanici yorumlariyla guvenilirligi kanitlanmis TOP100 gibi bir link var incelemeni ve fiyatlari kiyaslamani tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: sami

uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum saatler hakkında cok şey öğrendim hatta artık saplantı olmaya başladı karşılaştığım kişinin ilk önce saatine bakıyorum neyse benim asıl söylemek istediğim bu konuşulan saatleri nasıl ve nerden temin edeceğiz tecrübeli arkadaşlar orjinal veya replikaları nerden nasıl en garantili ve en ucuz şekilde temin yollarını anlatırlarsa sevinirim (yurt içi veya yurt dışı ) internette en güvenli ve en hesaplı neresi mağza olarak tavsiyeniz nedir bunkları anlatırsanız her halde coğu okuyucu memnun olacaktır..saygılarımla

• Umarim bu saati makul bir fiyata bulabilirsin, cunku SEIKO japon kokeniyle isvicre fiyatlarini isteyen bir marka. Mekanizmalari iyi olsa bile odeyecegin esdeger miktar ile daha kaliteli bir isvicre alman mumkun olabilir diye dusunuyorum. Neden boyle olumsuz konustugumu birkac sayfa onceki mesajlarimdan okuyabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: -tayfun-

ben bu iki saatten birini almak istiyorum.daha çok premier automatic i istiyorum ama yinede sizlere sorayım dedim.iki saat arasındaki farkları,hangisi daha iyi her bakımdan yazarsanız sevinirim teşekkürler

SAATLER

SAATLER

• Herkese kolay gelsin. Ankara'dan yazıyorum u-boat veya tw steel replicası bir saat almak istiyorum.Forumu biraz inceledim ve 1.sınıf replicalarınn fiyatları bana göre değil. Bu saatlerin replicalarını incelediğimde sahibinden.com ve bunun gibi bir kaç türk sitesinde 180-240 YTL arasında satıldığını gördüm. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz, değeri bu kadar mıdır, hadi bu parayı verdim diyelim, mekanizması bir tarafa, ele alındığında sanki metal kısımlarının vb çok sönük ve silik olacağı gibi bir korkum var. En az 3-5 sene kullanılıp, rengi atmadan kullanılabilir mi?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: bravoecho

Yapilan yorumlar ve koleksiyondaki parcalara bakarak en guvenli sitelerden biri olarak http://www.collectorstime.com sitesini onerebilirim. Sitedeki saatler orjinal ve gayet hesapli. Mr.Zeetan internet ortaminda musteri memnuniyeti ve sattigi mallarin kalitesi ile isim yapmis bir satici. Zaten yakin bir surede bende bir adet siparis verecegim nasipse, kendisinden urune ait yakin cekim fotograflari - orjinal urun kutusu, sertifika ve garanti belgelerinin de fotograflarini istedim bugun yarin elime ulasir. Ayrica sitenin sol alt kosesinde saat satan -replika yada orjinal- ve kullanici yorumlariyla guvenilirligi kanitlanmis TOP100 gibi bir link var incelemeni ve fiyatlari kiyaslamani tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: sami

uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum saatler hakkında cok şey öğrendim hatta artık saplantı olmaya başladı karşılaştığım kişinin ilk önce saatine bakıyorum neyse benim asıl söylemek istediğim bu konuşulan saatleri nasıl ve nerden temin edeceğiz tecrübeli arkadaşlar orjinal veya replikaları nerden nasıl en garantili ve en ucuz şekilde temin yollarını anlatırlarsa sevinirim (yurt içi veya yurt dışı ) internette en güvenli ve en hesaplı neresi mağza olarak tavsiyeniz nedir bunkları anlatırsanız her halde coğu okuyucu memnun olacaktır..saygılarımla

bence yinede dikkatli olun derim alacağınız saat ucuz değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: asiruh2008

bir şey sorucam saat leri dış etkenlerden korumak için bir böyle ne bilim kılıf falan saatin dış yüzeyine takılan varmdır var diye duydumsanki ....

cevap larını zı bekliyorum...ha birde bu kınetıc teknolojisi sadece SEIKO da mıdır...
  • quote:

quote:

bir şey sorucam saat leri dış etkenlerden korumak için bir böyle ne bilim kılıf falan saatin dış yüzeyine takılan varmdır var diye duydumsanki ....

cevap larını zı bekliyorum...ha birde bu kınetıc teknolojisi sadece SEIKO da mıdır...

-Saatlerin dış yüzeyi için bir kılıf vb. ürün bilmiyorum.
    Zaten bu dış yüzey için sürekli cam ve kasa teknolojisini geliştiriyorlar.

- Kinetic teknolojisi Seiko'ya has değildir.

quote:

Umarim bu saati makul bir fiyata bulabilirsin, cunku SEIKO japon kokeniyle isvicre fiyatlarini isteyen bir marka. Mekanizmalari iyi olsa bile odeyecegin esdeger miktar ile daha kaliteli bir isvicre alman mumkun olabilir diye dusunuyorum. Neden boyle olumsuz konustugumu birkac sayfa onceki mesajlarimdan okuyabilirsin.

Hocam yalnız bu seiko konusunda şöyle bir durum var; Seiko'nun 1000-2000 dolardan başlayan modelleri de mevcut ve bunları almak
    bence de pek mantıklı değil, bu kısımda katılıyorum. Ama ne var ki; 200-400 ytl arasındaki modelleri arasında
    (bu fiyatları gg.com u ve yurt-dışı ederi olarak söylüyorum) bu 200-400 ytl leri hem dizayn hem de teknoloji açısından
    hak eden saatleri mevcut. (Aynı şey Citizen için de geçerli.)

SAATLER

peki bu saat nasıl sizce 1900 falan fiyat ama sahibinden sitesinde 1100 liraya var çok beğendim saati şeklini alınabilrmi sizce

SAATLER

1900 ytlye longines öneririm linkteki saat:

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25206

• quote:

1900 ytlye longines öneririm linkteki saat:

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25206

Yok arkadaş resmini koyamadığı saati 1.100 e bulmuşta, o fiyata alınır mı diyor.
    1.900 vericem demiyor...

evet nasıl saat yani o fiyata alınabilirmi beğendim şekil olarak falan çünkü bahsederseniz sevinirim saatten

Hocam saati sorarken sanırım resim koymayı denedin, olmamış. (en azından bende görünmüyor.)
    Sen almayı düşündüğün saatin herhangi bir siteden linkini ver, anlayan arkadaşlar ordan baksın.

evet nasıl saat yani o fiyata alınabilirmi beğendim şekil olarak falan çünkü bahsederseniz sevinirim saatten

elden alma imkanınız varsa alınabilir.seikoların replikaları olmaz orjinaldir.
  • gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerden saat alanınız varmı adamlar amerikadan gelecek garantili 1 haftada fedex ile kapınıza teslim gibi ilanlarla satıyorlar sizce buralardan saat alınırmı mesela aşağıda örnek bir link

http://urun.gittigidiyor.com/2008-SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH005_W0QQidZZ9296042
  • arkadaşlar bahsettiğim satıcı 2 adet foto yollamış. exif pro ile fotolara baktığımda bugün sabah 16 saniye ara ile çekildiğini görüyorum. Bir sorun yok yani, lakin bir resimde tekerlek üstü bir resimde kutuda tam anlamadım hangisi paket içeriği

fiyat en son 1950 USD kargo ve sigorta dahil

SAATLER

SAATLER

• Hocam resimlere baktım ama o kutu ve lastik olayını ben de çözemedim...

Edit; Çüzdüm; @onboardx haklı. Kutu tekerlek şeklinde (ki bence gereksiz olmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 24 Ekim 2008; 1:57:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.