Şimdi Ara

SAATLER (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.914.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.
    Dün gece itibariyle ödemeyi yaptım, siteden siparişimi verdim.

Bilgilendirme amaçlı söylüyorum; attığım maile cevap geldi ve
    sitenin, Türkiye'ye olan kargolarının 8-16 gün arasında ulaştığını yazdılar.
    Şimdi bize beklemek kaldı. Bakalım görücez.

Orjinalden alıntı: asiruh2008

saol bir şey daha benim saat te bu sertifika programından acaba geçtimi snd191p seıko mekanizmayı sormuştum birde rodaj acaba uyarmı...

yorum bekliyorum.

Orjinalden alıntı: bravoecho

hayırlı olsun güle güle kullan axiaziz

Hocam teşekkür ederim, baya yardımın dokundu gerçekten.
    Kazasız belasız gelir umarım saat de

Zaten saat gelince de site ve kargo süresi ile bilgileri burada paylaşırım. Belki o siteden bir şey almak isteyen arkadaşlar olabilir.
    Sitenin indirimde olan saatlerinin (ki benim aldığım onlardan biriydi) gerçekten fiyatları uygun göründü bana...
    Neyse dediğim gibi saat gelince (gelirse) gereken bilgilendirmeleri burada yaparım zaten.

• quote:

quote:

saol bir şey daha benim saat te bu sertifika programından acaba geçtimi snd191p seıko mekanizmayı sormuştum birde rodaj acaba uyarmı...

yorum bekliyorum.

Cosc enstitüsü (controll official Swiss chronometer) doğal olarak isviçre saatlerine sertifika yani chronometer ünvanı verir. Japon vs saatlere vermez. Bir saatin chronometere olup olmadığı kadrandaki chronometer yazısından kolaylıkla anlaşılır. Burada karıştırılmaması lazım gelen nokta chronometre yazısının bizim bildiğimiz anlamda Kronometre olmadığıdır. Yabancılar bizdeki ölçüm yapan kronometre karşılığı olarak Chronograph kullanır.

• saol peki dostum ikisi arasındaki fark nedir.birde diğer sorularıma cevap alabilrsem sevinirim teşekkürler.

Eğer chromometer ile chronograph arasındaki farkı sorduysanız durum şöyle:

Chronograph, bizim bildiğimiz klasik kronometredir. Kronometreli bir saatin resmini koyuyorum.

SAATLER

Chronometer ise bir unvandır. COSC'un sapma toleransı testlerini başarı ile geçen saatlere COSC tarafından CHRONOMETER unvanı verilir ve bu unvan saatin COSC standartlarına göre dakik olduğu anlamına gelir. Chronometer unvanı kronometreli ya da kronometresiz saatlere verilebilir, önemli olan kronometre değil saatin dakikliğidir.

SAATLER

Rodaj için ise bu işi iyi bilen bir saatçi ile görüşmekte fayda var, çünkü rodajın iyi olup olmaması çeliğin kalitesi ile yakından alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 18 Ekim 2008; 14:06:34 >

• meraba bu konuya ilk defa giriorm ve direk son sayfaya geldm.
    böyle saatlerden ii anlayan yani saat modelleri bilen bi abi bana yardmcı olablr mi ben constantine filmndeki tarzda yani böle siyak kayış içi beyaz olan sade bi saat arıorm ama biraz da kalınca olmasını istiorm tabi fiyat ta el yakımcak türden olmalı..çok fazla şey oldu ama böle bi saat bilenz varsa bi link falan verebilr mi..teşekkrler

Orjinalden alıntı: hamiltonyen

meraba bu konuya ilk defa giriorm ve direk son sayfaya geldm.
    böyle saatlerden ii anlayan yani saat modelleri bilen bi abi bana yardmcı olablr mi ben constantine filmndeki tarzda yani böle siyak kayış içi beyaz olan sade bi saat arıorm ama biraz da kalınca olmasını istiorm tabi fiyat ta el yakımcak türden olmalı..çok fazla şey oldu ama böle bi saat bilenz varsa bi link falan verebilr mi..teşekkrler

Aradığın saate benzeyen birkaç resim eklersen ve bunun yanında bütçeni de belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Aksi halde işin zor.

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: hamiltonyen

meraba bu konuya ilk defa giriorm ve direk son sayfaya geldm.

Aradığın saate benzeyen birkaç resim eklersen ve bunun yanında bütçeni de belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Aksi halde işin zor.

abi resm eklemeyi bilmiorm ama ş linkteki tarzda "http://www.sahibinden.com/orjinal_daniel_klein_polat_alemdar_saati_!WQQaXQQ3507998WQQpXQQdisplayitem"
    böyle birşey yani sade ama şık güzel ama ucuz:D içinde çelikiler barındıran bi saat yani bütçem sınırlı hocm 50ytl ye kadar bişey düşünebilirm ancak yani orjinal olamaz o yzden sanırm

• kardeş sen HAMILTON saatlere bak... amerikan malıdır. oldukça kalitelidir.... örneğin H77612133
  • quote:

Orjinalden alıntı: sudkostik

kardeş sen HAMILTON saatlere bak... amerikan malıdır. oldukça kalitelidir.... örneğin H77612133

saol hocm bakıorm hemen.eyw
  • Hamilton Amerikan şirketidir, ancak üretimini İsviçrede yaptırdığı için (meşhur İWC gibi) İsviçre saati olarak kabul edilir. 2. dünya savaşında 1000000 saati ücretsiz olarak yapıp orduya dağıttığı için amerikalıların çok sevdiği bir markadır.Ben de tavsiye ederim. Hem Khaki hem de amerikan klasik modelleri her yaşa ve zevke hitap ediyor.

http://www.delmaresaat.com/index.php
  • Arkadaqşım bence bu saatler beyenilmez kznımca, PRC olduğu belli

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=122172 bu linkte aradğım tipte 3 saat var bublar hakkında billgisi olan var mı?

selam benim seçimim grovana olurdu ki modeller birbirine çok benzer hem burada satılıyor olmasıda avantaj isviçre üretimi bir saat.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.