Şimdi Ara

SAATLER (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.965.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sami

gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerden saat alanınız varmı adamlar amerikadan gelecek garantili 1 haftada fedex ile kapınıza teslim gibi ilanlarla satıyorlar sizce buralardan saat alınırmı mesela aşağıda örnek bir link

http://urun.gittigidiyor.com/2008-SEIKO-VELATURA-KINETIC-DIRECT-DRIVE-SRH005_W0QQidZZ9296042

Şimdi gg. den bence saat yada başka bir şey alınabilir, sonuç olarak onay olayı var.
    (Sahibinden. i kullanmadım ama, onun hakkında bir şey diyemem.)

Ama benim anlamadığım, ürün bir hafta da elinizde diyorlar ya...
    Bildiğim kadarıyla gg. de 3 günlük bir onay süresi var.
    Yani diyelim herhangi bir şey aldınız, satıcı da kargo kodunu girdi.
    Bu ürünün sizin elinize ulaşmasıbewlli bir süre ve ulaştıktan sonra da onay vermeniz için belli bir süre var.
    Bu kargo süresi 1 hafta falan olduğu zaman bu nasıl oluyor, öğrenmek lazım.

• arkadaşlar RENATA marka saat pilini istanbulda nerde bulabilirim acaba pil taktıracam da seikoya kaliteli bişey olsun istiyorum

Orjinalden alıntı: bravoecho

arkadaşlar bahsettiğim satıcı 2 adet foto yollamış. exif pro ile fotolara baktığımda bugün sabah 16 saniye ara ile çekildiğini görüyorum. Bir sorun yok yani, lakin bir resimde tekerlek üstü bir resimde kutuda tam anlamadım hangisi paket içeriği

fiyat en son 1950 USD kargo ve sigorta dahil

SAATLER

SAATLER

tekerlek resmi kutunun kapalı hali değil mi?diğeride açık hali neyi anlamadınız?

• Arkadaşlar Tachymetre nedir ya?Saatimin etrafında 60 dan 400 e kadar rakamlar var onlar tachymetre herhalde ama nasıl kullancam bu birinci sorum..Bu arada saatim rolex daytona

2. sorum ise eta mekanizma nedir?

Birde ayı gösteren kısımda eksik çizgi var sanki?

Saat üstadları yardım edin lütfen
  • longines te çok güzel hele bu modele bayıldım görünümü harika http://www.indiaprwire.com/downloads/2008072111309-1.jpg birde bişey sormak istiyorum bu saatler isviçrede buraya göre daha ucuzmudur verdiğim adresteki saat tahminen isviçrede ne kadardır?

Orjinalden alıntı: -tayfun-

longines te çok güzel hele bu modele bayıldım görünümü harika http://www.indiaprwire.com/downloads/2008072111309-1.jpg birde bişey sormak istiyorum bu saatler isviçrede buraya göre daha ucuzmudur verdiğim adresteki saat tahminen isviçrede ne kadardır?

burada daha indirimli alabilirsiniz longines satan yerler sirkecide var iyi bir pazarlıkla inerler.

Orjinalden alıntı: rainbow 6

Herkese kolay gelsin. Ankara'dan yazıyorum u-boat veya tw steel replicası bir saat almak istiyorum.
    Forumu biraz inceledim ve 1.sınıf replicalarınn fiyatları bana göre değil.
    Bu saatlerin replicalarını incelediğimde sahibinden.com ve bunun gibi bir kaç türk sitesinde 180-240 YTL arasında satıldığını gördüm.
    Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz, değeri bu kadar mıdır,
    hadi bu parayı verdim diyelim, mekanizması bir tarafa, ele alındığında sanki metal kısımlarının vb çok sönük ve silik olacağı gibi bir korkum var.
    En az 3-5 sene kullanılıp, rengi atmadan kullanılabilir mi?
    Şimdiden teşekkür ederim.

quote:

Dışarıdan gelenlere burada pek yardım edilmiyor mu? sanki çok kapalı bir forum olmuş gibi.

Hocam bende Ankara'da yaşıyorum, ama ne varki Ankara'da bunları satan bir yer bilmiyorum,
    dolayısıyla elden görüp ona göre almanız zor.
    GG. deki veya sahibinden. deki satıcı Ankara'daysa onunla temasa geçip,
    ürünü görmek istediğiniz söyleyebilirsiniz.
    180-240 ytl 1. sınıf olmayan replikaya vermek bence yanlış olur.
    Zaten bu saatleri de 3-5 yıl aldığınız günkü gibi kullanabileceğinizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 28 Ekim 2008; 20:54:24 >

• ya arkadaşlar bir yardımcı olun 2 hafta önce ebayden aldığım seiko saatim gelmişti ancak son günlere aniden duruyordu ben de pilindendir diye bugun pilini değiştirdim içine maxell pil takıldı ama pil takıldıktan 2 saat sonra yine durdu saat.saatin kurma kolunu çekiyorum tekrar ittiriyorum çalışıyor.sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir saati premierworld den almıştım bilen bilir.yardımcı olursanız çok memnun kalırım

Orjinalden alıntı: emrecelik

ya arkadaşlar bir yardımcı olun 2 hafta önce ebayden aldığım seiko saatim gelmişti ancak son günlere aniden duruyordu ben de pilindendir diye bugun pilini değiştirdim içine maxell pil takıldı ama pil takıldıktan 2 saat sonra yine durdu saat.saatin kurma kolunu çekiyorum tekrar ittiriyorum çalışıyor.sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir saati premierworld den almıştım bilen bilir.yardımcı olursanız çok memnun kalırım

Hımm evet hocam pilden midir diye sormuştunuz, hatırlıyorum. Ben de pilden olduğunu düşünmüştüm, demek değilmiş.
    Yalnız kurma kolu çekilip, itilince bir süre çalışması sonra da durması hakikaten enteresan.
    Şimdi iki seçenek var gibi görünüyor;
    - Ya kargo parasını göze alıp, uluslararsı garantisi için yurtdışına göndermek. (Yada ebay deki satıcıdan öğrenilecek nereye gönderilebileceği)
    - Ya da masraf ve yapılamama riskini göze alıp, memeleketimizdeki bir tamirciye götürmek...

• teşekkürler onboardx

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Arkadaşlar Tachymetre nedir ya?Saatimin etrafında 60 dan 400 e kadar rakamlar var onlar tachymetre herhalde ama nasıl kullancam bu birinci sorum..Bu arada saatim rolex daytona

2. sorum ise eta mekanizma nedir?

Birde ayı gösteren kısımda eksik çizgi var sanki?

Saat üstadları yardım edin lütfen

tachymetreli bir saat aynı zamanda kronograf demektir. yani bi<im deyimimizle kronometre. Genelde araba yarışlarında aracın hızını ölçmek için kullanılır.Belirli bir mil yada km başladığında koronometre çalıştırılırır. 1 m,l yada km bitiminde kronometre durdurulur. saniyenin gösterdiği yerdeki rakam okunarak aracın hızı tesbit edilir. Mesela 1 km yi 15 sn yede alıyorsa aracın hızı karşılığını gösterdiği 240 km/saattir. zaten Daytona da adını daytona araba yarışlarından almıştır.
    Eta bir isviçre markasıdır. Özellikle saat mekanizması yapar. Özellikle otomatik mekanizmaları çok meşhurdur. Birçok saat firması bu mekanizmaları ya direkt olarakalır kullanır ya daen az 5 yerini değiştirerek kendi kalibresi olarak adlandırarak kullanır.
    bu arada bunların hepsini geçen sayfalarda yazmıştım ama okumadınız herjhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: -tayfun-

teşekkürler onboardx

rica ederim bende longines kullanıyorum beğendiğiniz saatin kasası çelik olanı.sizin beğendiğiniz saatin siyah kısmı seramikten yapılmış.sert bir darbe aldığında kırılabilir o yüzden uzun ömürlü olması açısından çelik kasa öneririm.

TISSOT, Ballade

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Menes -- 25 Ekim 2008; 0:08:34 >

• marka: glashutte

SAATLER

SAATLER

SAATLER

bu saat hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim...saat otamatiktir..orjinal olup olmadığı hahhında pek fikrim yok ama çok dakik bir saat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brazen -- 25 Ekim 2008; 13:41:26 >

• Arkadaşım çeliği flan pek hoşuma gitmedi, gerçi belki eski bisaattir o rasını bilmem ama eğer orjinalse elinin altında bir servet var demektir, bence bir saatçiye göster,

Arkadaşlar iki sorum var bu ronda, eta valjoux gibi mekanizma üreticileiri kıyaslamak gerekirse nasıl bi sıralama olur?

Bu Gant markası nasıl bir marka bilgilendirirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 25 Ekim 2008; 16:48:47 >

Orjinalden alıntı: brazen

marka: glashutte

SAATLER

SAATLER

SAATLER

bu saat hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim...saat otamatiktir..orjinal olup olmadığı hahhında pek fikrim yok ama çok dakik bir saat...

orjinal değil replika bir glashütte.

• quote:

Orjinalden alıntı: brazen

marka: glashutte

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Ben de orjinal olduğunu düşünmüyorum.

Saat kronometreli değil. Kronometreli değil ise kurma kolunun alt ve üstündeki tuşlar olmamalı. Replika saatlerde de görüntü sağlamak için böyle fazladan şeylere yer verilir.

Ama Glashütte hakkında çok bilgim yok, emin değilim. Ama bence orjinal değil.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.