Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de teknosaya bu cuma günü, ürünün 13. gününde mağazaya iade ettim.
    Umarım bir sıkıntı çıkarmazlar.

Müşteri hizmetlerini aradım biraz önce, muhasebede iade kodu bekliyor dediler
  • Özellikle satıcı olarak hepsiburadayı seçtim diğerlerinden 20-30 tl fazla olmasına rağmen,müşteri hizmetleri ile görüştüm telefonu almadan önce bana inanılmaz güven verdi ,hepsiburada güvencesi var 2 yıl garantili tüm sorunlarında bizle iletişimse olacaksınız... Vs sonrası tam bir hüsran 2 bin tl bugün az para değil bir haftadır günüm bayramım zehir olsu bu yaptıkları tam olarak dolandırıcılık.arkalar alırken iyi bakın jelatinli olmadına rağmen kutunun kağıdı kesilmişti.telefon sıfır değil resmen program atmışlar knox 1 görünüyor .aurıca durduğı yerde şarj yiyor. Yatarken %70 olan sarj sabaha bitmiş oluyor.oof of keşke hiç bulaşmasaydım. Aman arkadaşlar fiyata aldanmayın hepsiburadanın ismi var kendi yok. Diğer sattığı ürünleri bilmem ama telefon kesinlikle alınmaz burdan. Karalama değil yüZde yüz yaşadığım olay bu.gittigidiyor n11 daha mantıklı hiç değilse parayı onay vermeyimce alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.albyrk -- 10 Temmuz 2016; 18:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    Telefon bir gün sonra kargolandı tertemiz bir şekilde tüm aparatları ile eksiksiz,yani inanmak çok zor bu yaptıklarına en kötüsüde muhatap yok müşteri hizmetleri bilgisiz ve yetkisiz sadece söylediklerini yazıyorlar.

• şuan 2.el s6 ve s6 edgeler kaçtan alınabilir ?
  • Gecmis olsun ayip etmisler. Thh uzerinden bastirip hakkinizi alin.

• Teşekkürler!artık a yolu deneyip bu durumdan kurtulmaya çalışacağım.eğer iade alabilirsem ilk işim yüz yüze bir mağaza bulup türkiye garantili cihaz alacağım.ucuz etin yahnisi yenmiyormuş!

• Yaklaşık 15 gündür ikinci el ve sıfır S6 fiyatlarını takip ediyorum. İkinci elde 2-3 aylık cihazları sıkı pazarlıkla 1200'lere kadar indirdim. 1500'e 18 ay garantisi kalan Samsung Türkiye garantili sıfır değişim cihazı yakaladım. Ancak iş alma kısmına gelince elim bir türlü cebime gitmedi. Beni alıkoyan en büyük etmen pil ömrü oldu. Farklı platformlarda uzunca araştırmalar yaparak cihazın pilinin gerçekten vasatın da altında olduğunu gördüm.

Tasarım olsun, performans olsun, kamera olsun çok güzel bir cihaz ama günde 2 kez şarj etmek zorunda kalacaksam bunların hiçbir önemi yok.

İPhone 7'nin çıkmasıyla S7 ve iphone 6s fiyatlarında düşüş bekliyorum. O zamana kadar çok iyi bir fırsat yakalamadığım sürece cihaz almayı düşünmüyorum. Sizlere tavsiyem ise, ikinci el sitelerinden (malum siteden) sıfır değişim cihazlarına bakın, gerçekten güzel fiyatlar yakalayabilirsiniz. Faturanın sizin adınıza olması için ek 200-300 lira vermenize gerek yok, değişim cihazlarının mağazadan aldığınız cihazlardan hiçbir farkı yok.

• Merhaba arkadaşlar gelen yoğun özel mesajlar üzerine net bir açıklama yapma gereği hissetim.Öncelikle açıklamak istiyorum bu işten kesinlikle kar elde etmeyecem.O yüzden kimse sıcak fırsatlarda satıcılıkla suçlamasın beni.Bir arkadaşım ırak a gidecek e gittiğinde bana cihaz getirebileceğini söyledi.Bende bunu forumla paylaşıp yardımcı olmak istedim. Fakat Irak'ta sabit bir fiyat yok.Fiyatlar dolar üzerinden o yüzden tr için anlık değişebiliyor yani.Ayrıca orada satıcı o an az bulunan rengin fiyatını yüksek verebiliyor.O gittiğinde bana cihazların fiyatlarını verecek bende o an size iletecem.işinize gelirse ok lersiniz cihaz gelince benim veya sizin yaşadığınız şehirde(aynı ilde güvendiğimiz kimse varsa) satış elden gerçekleşir.Cihazlar türkiye ile tam uyumlu ve %100 rijinal cihazlardır.Tek farklılık şarj aletinde olur.En son aldığım cihaz fiyatları şunlar

note 5: 1550tl
    s6 : 1300tl
    s6 edge: 1500tl
    s7: 1680tl
    s7 edge: 1950tl
    lg g3(32) : 750 tl
    lg g5: 1550 tl
    iphone 6s 16 gb : 1890 tl

• Dün Marmara Park Teknosada S6 Edge 1697 tlydi.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Gece kuşundan S6 aldım, ancak bahsettiğiniz knox ve diğer problemler için nasıl bir yol izlemem gerekir? Cihazımda problem var mı acaba?
  • arkadaşlar son zamanlarda sıcak fırsatlar altında bazı arkadaşlar satış yapamaya çalışıyor özellikle yeni üye olan arkadaşlar güvenmeyin bu tür satıcılara çoğunlukla dolandırıcı çıkabiliyorlar daha önce forumda çok yaşandı kimsenin canı yansın istemem

• Bu cihazı alınca problem olup olmadığını, iade mî değil mi nasıl anlayacağız? knox falan nedir neye bakacağız? saygılar

• Uygun fiyat var mı

• Hepsiburada ithalatçı garantiliye bulaşmayın, KNOX ve deep sleep sorunu var. ben de aldım şimdi iade edicem. Sabaha kadar şarjı bityor telefonun, kabul etmezlerse uğraşırlar benimle, acayip tersimdir..
  • HB den uygun fiyatlı Samsung TR garantili satan yok sanırım. Axess ile 50 lira chip para kampanyası ile alacağım sanırım. Yeşil rengi için yorumunuz nedir?
  • haziranda gg den aldığım s6 cihazı satıyorum ithalat garantili hiçbir sıkıntı yaşamadım kozmetik yazılım herşey 10/10 , 1599 tl ye aldım 1400 tl ye bırakıyorum
  • enkog kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatla sende kalmaya devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bu fiyatla sende kalmaya devam eder

bir aylık cihaz 1000 tl ye mi verelim.
  • enkog kullanıcısına yanıt
    1250 - 1300 o da bir aylık olduğu için. (İthalat ürünü olduğunu göz ardı ediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1250 - 1300 o da bir aylık olduğu için. (İthalat ürünü olduğunu göz ardı ediyorum)

1300 olsun peki sizi mi kıracam, ithalat a hiç takılmadım kimsede takılmasın bence ekran kırılmasında nasıl olsa hiçbiri garanti kapsamında değil daha kötüsü de yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.