Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.361
Cevap
76
Favori
555.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklayıcı bilgi için teşekkürler. Benim anahtar eski tip olduğu için delik üzerindeki metal kısımda değil ama plastik kısmında var. Sanırım iç kısıma koymuşlar ve oradan çıkması zor gözüküyor.
    Benim sustalı işi yatacak gibi.
  • Benim anahtar da plastik. Hatta şunun aynısı:

S40 I (1995-2004)

İmmobilizer plastik kısımda, o deliğe iğne sokunca öbür taraftan hemen çıkıyor. Gayet kolay.
    Dediğim gibi sustalının anahtar kısmı çalışır yani immobilizer çipini içine yerleştirince arabayı çalıştırabilirsiniz ama uzaktan kumanda işi olmayabilir.

Beni de rahatsız ediyor anahtardan sarkan ayrı bir kumanda, manevralarda bacağıma ve diğer plastik kısımlara çarpıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 18 Ekim 2017; 13:35:27 >

• nacker kullanıcısına yanıt
    Ben uzaktan kumanda işini daha önce yaptırmıştım. Anahtarcı kumandayı önce bi makinede kopyalıyor sonra yeni anahtarlığa o bilgiyi aktarıyor. Bana yaptığı anahtarda sıkıntı yaşamamıştım ben. Ama o yaptırdığımda bizimki gibi ayrı bir alarm sistemi idi yani sustalıya geçirtmemiştim. Çoğaltma amaçlı yaptırmıştım. Ben bir anahtarcı bulursam sorarım oluyormu diye sizide bilgilendiririm buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

bu V40 volvonun en sevdigim station vagon arabasi

adamlar harbi guzel kasa yapmislar diger modellerin arka kapaklari cok koseli ve duz

videoda guzel cikmis :)

şöyle birşey verelim o zaman, banttan yeni çıkmış, taptaze
     S40 I (1995-2004)

•  S40 I (1995-2004)

bizim anahtarlar icin bu var

ben baktim da cok kaliteli birsey degil ayrica biraz kaba

ama orjinal kumandadan devreyi cikartip sustaliya takiyorlar sadece sok tak var birde sustalinin ucuna dis acilacak ve immo chip i kabin icine konacak

Turkiyedede satiliyor 50 tl civari birsey

S40 I (1995-2004)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  S40 I (1995-2004)

Bu konuya sağolsun , bir arkadaş yönlendirdi haberim yoktu... Bizde de S40 .20T 1998 Model var. Güzel araçlar , temizi çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 18 Ekim 2017; 19:38:13 >
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Araçta yaşadığınız sorun veya merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Sizin arabalar gibi cici olmuyor benimki. O yüzden ben direk pis resim koyayım.

Çamuru gördüğümde frene basmak için çok geçti, dursam kalkamazdım ben de bastım gaza.
     S40 I (1995-2004)

Gürcistan'lara kadar gittik kendisiyle.
     S40 I (1995-2004)

Kar ayrı bir yakışıyor bu arabaya.
     S40 I (1995-2004)
     S40 I (1995-2004)

T4 Jantlarını sonradan mı taktınız hocam, kaça geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Araçta yaşadığınız sorun veya merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı oluruz.

Aracımızın klima, fan vs göstergelerinin ışığı yanmıyor. S40 Club Turkey'de konuştuk az çok , direksiyon altındaki sigortaları kontrol edeceğim bir ara hiç yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

Aracımızın klima, fan vs göstergelerinin ışığı yanmıyor. S40 Club Turkey'de konuştuk az çok , direksiyon altındaki sigortaları kontrol edeceğim bir ara hiç yaşayan oldu mu?

Sigorta degil icindeki ampuller patlamistir on paneli sokup ampul degisimi yapmaniz lazim yakin tarihte degisim yaptim ben.

S40 I (1995-2004)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LPG ciye gittim bi şey bulamadı tekrar da aynı sorunu yaşamadım. Ne yapsam bile şimdi tamirciye de mi gitsem ki

2014 senesinde çıkma almıştım hocam. Lastikler dahil 1000 liraya almıştım ama lastikleri "sen atarsın" diye göndermişti sahibi.
  • benim anahtar icler acisi :(

S40 I (1995-2004)

• LordMayros kullanıcısına yanıt
    Benim anahtar da öyleydi. Gürcistan'da gittiğim usta bana söylemeden yapmış bi anahtar çok da sağlam malzeme. Para da almamıştı. Türkiye'de yaptırdım bir anahtar 6 ayda ucu çentildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

quote:

Sigorta degil icindeki ampuller patlamistir on paneli sokup ampul degisimi yapmaniz lazim yakin tarihte degisim yaptim ben.

S40 I (1995-2004)

Desenize uzun iş , tanıdık bir elektrikci var göstermem gerekecek

• quote:

2014 senesinde çıkma almıştım hocam. Lastikler dahil 1000 liraya almıştım ama lastikleri "sen atarsın" diye göndermişti sahibi.

Çok yakışıyor şu jant...

Çıkma fiyatları 900-850TL Civarı ve boyanması vs. yine olacak.

Üstüne biraz daha veririm, bunu alırım hem beyaz renk arabada harika durur diye düşündüm ben de... Lastiklerin sıfır olması ve alacağımız jantta uymamasından dolayı acele etmiyorum ama gelecek haziran temmuz gibi denk gelirse de kaçırmam galiba

Eliniz tornavida tutuyorsa hepsini kendiniz değiştirebilirsiniz. Linkte ayrıntılı anlatım mevcut, resimlere bakınca gözünüz korkmasın maksimum 20 dk.lık bir iş. Bu arada klima modülünün arkasındaki siyah koruma kapağını söküp bütün devreyi açığa çıkarmanıza gerek yok, ampüller o deliklerden sökülebiliyor.
    www.volvoforums.org.uk
    Dash Bulb Replacement 01-04 S40/V40 - Volvo Owners Club Forum
    https://www.volvoforums.org.uk/showthread.php?t=85607

Yine bir not yazayım. Klima kontrol panelini sökerken ucunu plastiğe zarar vermemesi için bantladığınız bir düz tornavida ile resimlerdeki gibi soldan değil sağ taraftan (attığım linkteki araç sağdan direksiyonlu olduğundan) sokup dışarı doğru biraz hareket ettirince hemen çıkıyor. Eğer elektrikçi yapacaksa bu hususa dikkat etsin yoksa çizilme veya kırılma falan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 18 Ekim 2017; 21:58:51 >

• quote:

quote:

Çok yakışıyor şu jant...

Üstüne biraz daha veririm, bunu alırım hem beyaz renk arabada harika durur diye düşündüm ben de... Lastiklerin sıfır olması ve alacağımız jantta uymamasından dolayı acele etmiyorum ama gelecek haziran temmuz gibi denk gelirse de kaçırmam galiba

Aslında jantı boyamadan taksanız da götürür gibi duruyor. Ayrıca jant alacaksanız bizim arabaların jant ölçüsü 4x114,3. Yani ilandaki jant uymaz.

Şu T4 jantını da düşünebilirsiniz aslında:

• quote:

quote:

quote:

Çok yakışıyor şu jant...

Aslında jantı boyamadan taksanız da götürür gibi duruyor. Ayrıca jant alacaksanız bizim arabaların jant ölçüsü 4x114,3. Yani ilandaki jant uymaz.

Şu T4 jantını da düşünebilirsiniz aslında:

Hocam o jant 4x114.3 / 4x100 olarak da var. (Tork-181 Mat Gun diye geçiyor) , Diğerinin jant kapakları çok daha hoş . bana göre TORK yazısı Çin işi kalıyor, sırıtıyor.

O T4 Jantı 1 yıla yakındır ilanda, işlemli falan. Zaten üstündeki kapağın aynısı Üniversiteye giderken , birazcık daha sportif hava beklentim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrn3. -- 18 Ekim 2017; 22:38:27 >

• LordMayros kullanıcısına yanıt
    Benim kumandada açma ve kapamanın altında bir de bagaj için düğme var ama nedense çalışmıyor. Ne yapsam çalıştıramadım

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.