Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.370
Cevap
75
Favori
604.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...309...616617618619
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba, öncelikle hayırlı olsun, S40 grubundan bildiğim bir araç.

İstanbul'da Dora Grup oto, Gökşen oto yedek parça ve Özzey oto firmalarını önerebilirim. Ankara'da yaşıyorum ama oradan getirtiyorum genelde lazım olan parçaları.

Usta konusunda da bu parçacılara danışabilirsiniz.

Kontağı açtığımızda ekran lambaları yanacakmı yoksa teybi açmak için açmam yeterlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Volvo S40 model aracımda kullanırken kendi kendine gaz verme durumu oluştu. Bunu neredeyse her kullandıgımda ve araç durur vaziyetteyken yapıyor. Örneğin ışıklarda durduğumda frene basmasam araba verdiği gazla öndeki araca girecek. Devir 1500 civarına çıkıyor zaman zaman. Bu neden kaynaklı olabilir ve yaklaşık ne kadar masraf çıkartır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 31 Ekim 2025; 17:22:10 >
  • Selamlar hocam ya rölanti valfinde bir sorun var ya da hararet müşüründe. Bizim araçlar hararet müşüründe bir problem olunca kendini hararet yapıyor gibi sanıp devirdaimi arttırmak için gaz yükseltiyor. Bu da yolda kendi kendine hızlanma gibi tepki verdirtiyor. Hararetin söketini kontrol edin. Her şey yolunda ise imkanınız varsa OBD ile hararetini gözlemleyin tekrardanher şey yolunda ise rölanti valfini kontrol edin.

hava akışmetrenin soketini sökün. alma verme düzelirse( yüksek çalışabilir 1000 devir civarı ) hava akışmetre arızalı.

• 12 yillik bir volvo S40 Kullanicisi olarak bu forumdan ve yabaci forumlardan cok fayda gordum o nedenle buraya katilmayi bir borc bildim en azindan benimde birilerine faydam olursa ne mutlu bana.aracim 2003 s40 1.8 ov.Rolanti olayini bende yasadim maf sensoru hava filtresi kazaninin cikisindako sensor evet ondanda yapar lakin o parcanin ici cok hasastir ona ozel elektronik devre spreyi veya onun ozel spreylerini kullanin derim balata spreyleri o parcayi bozabilir.

2000 model bir s40 aracım var, forumda yeniyim. Ankara'da güvendiğiniz bir elektrik ustası var mı? Bazı göstergeler, benzin depo seviyesi arızası, antenin inanılmaz akım çekmesi gibi ufak tefek sorunları var. Bi göstereyim diyorum. Var mı öneriniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

En buyuk problemim bu depo seviye arizasi aslinda. Nerde yaptirabilirim bunu Ankara'da?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.