Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.361
Cevap
76
Favori
555.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam benim farlar orjinal hella ama camda hem hella hem volvo yaziyor

bu arada sanirim gercek cam bunlar gram leke sararma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    o benzinlik PO şuanda. Oralarda öyle tuhaf insanlar pek görmedim ama yinede dikkatli olmakta fayda var.

S40 bence S4 e göre daha iyi bir seçim olmuş. Audiye teşekkür :)
    Yalnız fotolardaki 850 içide süper ya. O kasanın içini çok seviyorum ben. Ama hiç temizi kalmadı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

hocam benim farlar orjinal hella ama camda hem hella hem volvo yaziyor

bu arada sanirim gercek cam bunlar gram leke sararma yok

Evet hepsi gerçek cam bizim farkların ve güzelliğide camlar değiştirilebiliyor.

Benimkilerde Hella farlar ama camlar bugüne değiştirilmiş tabi. Hatta birini ben değiştirmek zorunda kaldım :)
    e250 coupe ye arkadan patlatınca benim sağ far camı kırıldı onunda arka tampon :) Bu arabanın bu kadar sağlam olması şaşırttı. Hem vurduğum araba çok yeniydi hem arkadan vuran bendim. Bu dezavantajlara rağmen bişey olmadı.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Biz zamanında babama 1.8 otomatik alacaktık bu arabadan ama performansı yeretsiz gelmişti o zamanar vaz geçmiştik. Yani 1.6 manuel arabayla aynıydı diyim. Bizde olan Octaviayı kullanmaya devam etmişti babam. Yıllar sonra bende aynı arabayı almış oldum. Demekki Volvo da kısmetimiz varmış :) Benim araba şehir içinde biraz fazla yakıyor sizinkilere görede uzun yolda dizel kadar yakmaya başlıyor.
    Sanırım 120-130 gibi en rahat gittiği hızlar olarak hissediyorum.
  • Şaban AK Ş kullanıcısına yanıt
    Lastikçilerde genelde kesilip uyarlanan kaliteli paspaslar oluyor. Fİyatlarını çok bilmiyorum ama onları deneyebilirsiniz. Volvoya özel üretim olduğu zaman pahalı olabilir.
    Euromaster servislerde görüyordum bu tarz paspasları gayette kaliteli kalınlar. Bir bakın isterseniz.
  • Bakın ne buldum:

• znt de var bu ayna kapagi sanirsam 300tl gibi birseydi

guzel duruyor ama

Znt bu parçayı satıyor.

www.zntyedekparca.com
    S40 / V40 / S70 / 850 LED SİNYALLİ AYNA KAPAĞI TAKIMI
    http://www.zntyedekparca.com/s40-v40-s70-850-led-sinyalli-ayna-kapagi-takimi-pmu2737

ama takılmış yananını hiç görmemiştim. Güzel duruyor baya. Arabanın her hali güzel yaaaaa.

• Ben de şu farlara niyetlendim ama sinyalleri de karartmak gerekecek. En son sıraya yazdım gene bunu, belki gün gelir sıra ona da gelir.
    Mercekli farlar hem arabayı modernleştirir hem aydınlatma iyileşir.

Bunlara bende çok niyetliyimde sıra gelmez bunlara :) Yurt dışı sitelerde bunun beyazıda satılıyor. Bilginiz olsun alınacak ise beyazı almakta fayda var.

TopGearAutosport
    Volvo S40 1997-2003 Clear Projector Headlights with LED Daytime Running Lights
    http://www.topgearautosport.com/part/A103LX3G101/Volvo_S40_1997-2003_Clear_Projector_Headlights_with_LED_Daytime_Running_Lights.html

• amin, sağlıklı sıhhatli büyüsün hepimizinkiler

ben de kalitedeyim, soran olunca volvo kullanıyorum diyorum, tam bir kaliteci diyorlar
    yumuşak olmasına çok takılmayın, yoldaki çukurlar yüzünden öyle hemen balon yapmıyor. benim 25bin km oldu herhalde, aşınma normal, şimdilik yanaklarda da bir anormallik yok.

bu arada cc için soket işini çözebildiniz mi? ben baktım ama benim araçta bulamadım, lpg yüzünden de biraz karışık orası. aşağıdaki fotoğrafta tarif ederseniz tekrar bakabilirim.
     S40 I (1995-2004)

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzgursu

Bunlara bende çok niyetliyimde sıra gelmez bunlara :) Yurt dışı sitelerde bunun beyazıda satılıyor. Bilginiz olsun alınacak ise beyazı almakta fayda var.

TopGearAutosport
    Volvo S40 1997-2003 Clear Projector Headlights with LED Daytime Running Lights
    http://www.topgearautosport.com/part/A103LX3G101/Volvo_S40_1997-2003_Clear_Projector_Headlights_with_LED_Daytime_Running_Lights.html

Valla sıranın sonunda. Ayrıca şu anda önümüzdeki 6 ayım dahi belli değil ne ne olacak diye. Bu arabayı satacak mıyım binecek miyim belli değil henüz. İş konusu karışık azıcık. Zaman lazım biraz.

• ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Kaliteli araba bir başka geliyor. İş seyahatine gittikçe araba kiralama fırsatım oluyor. Geçen ay sıfır megan otomatik dizel kiraladım tam bir rezalet geldi. Basıyosun gitmiyor ve devamlı bir kalitesizlik hissi hiç beğenmedim.
    Umarım herşey istdiğin gibi gider. Bu günlerde herkes karışık. Ticaret yapsan başka dert çalışan olsan başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzgursu

Umarım herşey istdiğin gibi gider. Bu günlerde herkes karışık. Ticaret yapsan başka dert çalışan olsan başka.

Hocam iş yerinde işler o kadar karışık ki, kalacak yer dahi problem oluyor. Bir aralar ciddi ciddi minibüs düşünüyordum içinde konaklama için. Ki gidişat onu gösteriyor, önümüzdeki günlerde bakalım neler olacak..

satacak olursan seninkine hemen talip çıkar forumdan, arabanın herşeyini yeniledin nerdeyse
    İnşallah düzelir herşey. Yaşamak için geldiğimiz bu dünyada yaşamak ve gezmek için çalışalım .

• @ersin310 Hocam satmaya her denememde bir şeyler oldu, satamadım. Galerilere sordum, 11-12 bin liralar dolaştı, galeriyi komple aklımdan çıkardım. Biniciye satarken de başka sıkıntılar oldu. Satmadım ben de ama binek araba işimi görmüyor bu aralar. Görünüşte bu sıkıntıları binek arabayla atlatacağım gibi duruyor..

@yavuzgursu Hocam iş durumu sağ olsun beni bayağı gezdiriyor, çok memleket gördüm ama kurum da bize çok sıkıntılar yaşatıyor. Kalacak yer dahi sıkıntı oluyor ki ön koltuğu yatırıp üstünde uyumuşluğum çok.
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Hocam resimde işaretlediğim yerlerden, yani sigorta kutusunun arka kısmından, sigorta kutusunun altı gözükecek şekilde ve yine aynı şekilde bu sefer sol kısmından altı gözükecek şekilde fotoğraf lazım. Bu pompanın kablosu söylenilenlere göre sigorta kutusunun altında saklıymış.

LPG olunca alan bayağı daralıyormuş ama telefon falan sığarsa çekersiniz, yoksa uğraşmanıza gerek yok
     S40 I (1995-2004)

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.