Bildirim
S40 I (1995-2004) (111. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 sayfa yazı olmuş, gece gaza gelmiş forum, hangi konuya cevap vericez şimdi
iyi oldu böyle, renk geldi foruma -
benim kuşaklar sağlam ama güneş yüzünden griye doğru rengi solmuş durumda. birkaç yere sordum, bunlar bir acaip ne sert ne yumuşak, düzeltemeyiz dediler. en son pasta-cila da ne sürdülerse fena değil şuan. ama en mantıklı seçenek plastidip bence de. benim çıtalar 3-4 ay önce serviste söküldü, herhalde klipsler kırılmadı ki faturada görmedim
tampon ve kapıdaki çıtalar orjinal bu şekilde. phase 2 lerin hepsinde böyle sanıyordum ama değilmiş anlaşılan. herhalde sadece 2003-2004 te böyle üretilmişler.
ayrıca bizim araçların olayı tampondaki park lambaları bence. diğer volvo modellerinde bile bizimkiler kadar belirgin değil. parklar yanıyorken ciddi dikkat çekiyor. bir de yeni arabalar gibi profili yüksek olmadığı için yandan bakınca parklar da yanıyorsa çok şık duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 17 Ekim 2017; 8:10:29 >
-
hocam, nokianı petlasla karşılaştırmak net hata olur. bence lassa ve petlası direkt eleyin, fiyatlara bakmadım ama nokiana çok yakındır sanıyorum. ayrıca model olarak wr d4 performansı çok iyi ve fiyat da fena sayılmaz bence.
şuan nokianın yazlıklarını kullanıyorum, çok yumuşak ve sessiz. yağmur performansı çok iyi. belki biraz çabuk bitebilir, yanakları da çok kalın değil ama kesinlikle öneririm. ayrıca kışlıkta zaten nokian başkadır, daha önce yazmıştım nokian çivili kullandım bir süre, inanılmaz bir tutuşu var ve hala elimdeler, hiç sertleşmediler.
ne hikmetse aldığım her arabada petlas denk geldi. bu sınıf lastikler ilk alımda güzel oluyor ama çabuk sertleşiyor, tutuşu zamanla azalıyor ve gürültü yapmaya başlıyor. s40 ı aldığımda ilk işim kışlık petlaslardan kurtulmak oldu. şimdilik kış lastiğim yok, alırsam hiç düşünmeden nokian alacağım. -
-
Ben iş yerinde canım sıkıldıkça foruma giriyorum. Keza evdede akşamları bakmaya çalışıyorum. Bakıyorum fikrim olan bişey var ise direk yazıyorum valla -
benim akşamları pek bakma fırsatım olmuyor, malum ufaklık var evde
ama işyerinde aklıma geldikçe f5 -
allah bağışlasın bizdede durum aynıda ancak çocuk uyuduktan sonra.
Bu günlerde euro yüksek olduğu için bizim işler yavaşladı. Bende satış bölümündeyim vaktim var o yüzden. Sizin gibi güzel insanlarla konuşmuş oluyorum böylece. Forum canlandıkça daha güzel oluyor. -
Meraba arkadaslar. Sitede yeniyim. Forum reklamlarindada gormussunuzdur. Gitti gidiyorda satilan kaucuk havuzlu paspas aracina alip kullanan varmi. Uygunlugu be kullanimi nasildir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adet başına 35 lira fark var. Yani aralarında aman aman bir fark yok.
Tek endişem biraz daha yumuşak olduğu için balon yapma ihtimalinin artıyor olması. Gerçi şu an yazlıklar 185/65 kışlıklar da aynı ebat olacak. Yani yanak boyutu azalmayacak, buradan telafi eder sanırım.
O değer benzin mi LPG mi? Bu arada benim değer anca uzun mesafeli otoban yolculuğunda geçerli olur, çünkü gişeden girerken başlattım çıkarken bu değeri yakalamıştım. İşin içine şehir içi girince fırlıyor
Hoş geldiniz. Ben kauçuk paspas sevmediğim için halıkullanıyorum. Ama bu havuzlu olan özel markaya üretilmişler var eğer onlardansa güzel olacağını düşünüyorum ama lastik kokuyor ya arabada, yinede siz bilirsiniz. -
Benim bu değer lpg ile giderken yol bilgisayarının ölçtüğü. Sabah evden çıkıp sıfırlamıştım işe gelene kadar. Ama öyle çok durkalk yapmadan açık yol sayılır yani. Senin araba 1.6 mı çok iyi bir değer çünkü -
Hocam tam Şarköy çıkışında bir benzinlik var, Total ya da PO olabilir. Oradan yakıt aldım, market kapalıydı hatta tek pompacı vardı. Olay 2015 sonbaharında oldu.
Beyaz bir Aveo idi camlar filmli ön tamponun sağ köşesinde de vuruk vardı hatta.
Ne olduğunu bilmiyorum, niyetlerini bilmiyorum ama öğrenmediğim için de hiç şikayetçi değilim. -
Hocam o zaman size bir detay daha vereyim.
Volvo ilk bu arabayı tasarlarken ilk yeni nesil isimlendirme bu arabada kullanıldı. İlk düşünce bu arabanın S4 olarak çıkmasıydı. Station modeli de F4 olacakmış. Ama Audi S4 ismini daha önceden almış bulunduğu için Volvo model ismini S40 olarak değiştiriyor. Bu sefer de Station modeli F40 olacağı için onu da V40 yapıyorlar.
Yukarıdaki videoda da 13. saniyede S4 yazısı bariz bir şekilde görüldüğü gibi, sonraki sahnelerde '0'ın sonradan yapıştırıldığı belli oluyor.
Hatta burada da ilk model isminin S4 olarak verildiği görülüyor.
https://www.volvoclub.org.uk/press/pdf/presskits/1996MY-PressKit.pdf
-
1.8 otomatik hocam. Bir LPG kadar olmasa da trafiksiz yolda makul miktarlarda yakıyor.
Katalogda spor ve konfor şasiden bahsediliyor. Benim arabaya rot ayarı yaparken usta bilgisayardan S40 sport olanı seçmişti. Standart olarak hangi şaside geliyor bir bilginiz var mı?
Acaba iki şaşı arasındaki tek fark alt takımın ayarları mı yoksa fiziksel farklılıklar da var mı?
Malum onumuz kis hali paspas kis sartlarinda pek kullanisli olmuyor. ZNT volvoda var orjinal ama fiyat cok yuksek. 350.00 tl dediler.
Hocam ilk 97 modellerde farklı alt takım parçaları var. Sonrası hep aynı bildiğim kadarıyla. Belki T4'lerde falan süspansiyonlar daha sert olabilir.
Ya da Heico modellerinden bahsediliyor olabilir. Ama hiç bir yedek parça kataloğunda farklı bir alt takım parçası görmedim. -
İngilizceniz varsa eBay'de falan çok daha ucuza bulabilirsiniz. S40 floor mat diye arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 17 Ekim 2017; 11:31:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X