Şimdi Ara

s3,a45,cla45 neden ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-s3-sportback-2.0-tfsi-quattro-s-tronic-291482652/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yenikoy-motors-2014-mercedes-a-45-amg-4matic-bayi-cikisli-273935266/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ss-motors-2014-mercedes-cla-45-4matic-amg-mat-kutup-gumus-bayi-283322628/detay

Bu araçlar neden böyle ucuz anlamıyorum.Şimdi diyecekler neresi ucuz
    Bmw m2 415BİN TL 370hp
    AUDİ S3 220BİN TL 300hp
    MERCEDES A45AMG 284 BİN TL 381hp
    MERCEDES CLA45 AMG 313BİN TL 381hp

Yani garip bir durum var fiyatlar acaip derecede orantısız a45 almak çok mantıklı şöyle bir şeyde var s3 çok ucuz değil mi niye bilmiyorum audiye ne kadar süslü vw desem de sevmesem de bu alınır kesinlikle alınır.4 coupe yerine bile alırım 300hp ve 220bin tl üstelik sıfır
    Yalnız a45 veya cla45 normalden dış tasarım anlamında pek fark yokya yolda 1 serisi a3 falan normal sanıp ara gaz verecek sonra gözden kaybolacaksın ona çok gülerim en zevklisi odur.
    Sempatim arttı s3'e karşı 300hp oluşu sıfırı 220bin tl oluşu cezbediyor inşallah ilerde apaçilerin eline düşmez.

Yalnız üstteki araç orjinal değil bu orjinal bunda ses falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 3 Mayıs 2016; 14:14:07 >

• Evet resmen bedava fiyatlar. Sudan az pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin para kazandığın zaman bu konuyu o zaman tartışalım dostum.
  • Abi adam o kadar belirtmiş bahsettiği şeyi yine anlamamışsınız.
    Bu araçlar ucuz demiyor, ''Neden diğerlerine göre daha ucuz, sizce de mantıklı değil mi ?'' diyor.

• Onu anladik tabiki. De fakirlik iste. Yine de belirteyim dedim

• Demeye çalıştığımı anlamadınız.Bakın şimdi s3den gidecem sıfırı 220bintl 300hp bakın bu fiyat bandında arabalara 4coupe c coupe faso fiso
    a45,cla45 2.elde ucuz oluyor 250 bine mis gibi
    m2 aşırı pahalı söylenecek söz yok gereksiz hem a ve cla 381hp m2 370 yani gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Karadenizli

Abi adam o kadar belirtmiş bahsettiği şeyi yine anlamamışsınız.
    Bu araçlar ucuz demiyor, ''Neden diğerlerine göre daha ucuz, sizce de mantıklı değil mi ?'' diyor.

Tebrikler anlamışsın kardeşim veya abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cupra 290 bg 150 bin
    Typer 310 bg 160 bin
    Scirocco R 280 bg 170 bin

Asıl bunlar ucuz bence.
  • Dogrudur usta. Parasi olan illa ki en pahalisini alacak diye bir sey yok. Tabi en pahalisi en iyisi olacak diye bir sey de yok. Mantikli bakmak lazim mevzuya

• Hastahanebaşından selamlar :)

• Onlar ucuz degil digerleri pahali hocam

Edit: A45 ilk ciktiginda 150-160 gibi bir fiyattan gelecegi konusuluyordu. Sonra mb turkiye secmeli zorunlu edition paketi dayayip fiyati 200 civarina arttirmisti gibi bir sey kalmis aklimda. Gecen zamanda yine artmis tabi 300 leri gordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 3 Mayıs 2016; 1:35:18 >
  • Bence diğerleri aşırı pahalı,S3,A45 vs pahalı..
    Leon cupra ve Civic Type-R ucuz denilebilir bak.Söylediğini anladım.Ama örnek verilen araçlar konusunda aynı fikirde değilim.
  • MTV ve işletme giderleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Cupra 290 bg 150 bin
    Typer 310 bg 160 bin
    Scirocco R 280 bg 170 bin

Asıl bunlar ucuz bence.

Haklısın bir şey demiyorum asıl bunlar ucuz ama ben 3 büyüklere baktım prestij aradım ayrıca cupra,scirocco gibi araçlar apaçi arabası oldular typer a bir şey demek istemiyorum keşke focus st gelse o civarlara işte o alınır.
  • Mercedesleri salla da, Audi S3 yanıyo be hocam. Kesinlikle o paraya böyle kaliteli ve sürüş keyfi veren başka bir hot hatch bulmak zor. Megane trophy var ama marka algısını da düşünmek lazım
  • A45 amg mühendileri tarafından firen diskine kadar her parçası AMG. Ucuz olmasanın sebebi ise 2.0 motorlu bir amg oldugu için yani vergi dilimine takılmıyor diğer amglerde ıcuz aslında ama türkiyede pahalı çünkü 4.0-5.0 motorları var mesela c63 amg yada e65 amg

• Haklısın, premium araçların çok değer kaybetmesi gibi bunlarda yüklü araçlar olarak piyasada sayılılar ve tercih eden kesim belli. Bu gibi nedenlerden dolayı daha fazla değer kaybediyor olsalar gerek.

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    hocam marka algısı en iyi hothatch megane trophy'dir zaten ayrıca S3'ten daha keyifli ve 50-60 tl daha ucuz

edit: ama doğruya doğru trophy'nin içine binince motoru çalıştırana kadar yine sert plastikli bir renoya binmiiş oluyorsun onuda hesaba katmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interceptor_0000 -- 3 Mayıs 2016; 1:50:39 >
  • Hocam anla işte bendeki Megane'ın sinirlisi trophy :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gayet pahalı.

Bu paralara ikinci el full donanım 535xd, 911 Carrera, Cayman, E92 M3 vs... gibi ne canavarlar alınır.

Alakasız alakasız şeyler yazıyorsunya ne alaka şimdi;
    5 serisi yaşlı arabası ben genç arabası bakıyorum
    porsche m3 gibi arabaların vergisini osunu busunu kaldırabilecek miyiz öyle ben biliyorum sallamayı daha mütevazi araçları karşılaştırıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.