Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalniz abartmamak lazim duyanda oyunun grafiklerini berbat sanar oyunun grafigi dx9 motoru kullaniyor ve hersey full olunca gayet iyi yani dx9 oyunu icin yeterli grafiklere sahip.oblivan oynamadim ama half life a benziyorsa yandik oyunda gene gereksiz amelelikler varmi yani tugla tasimak gibi veya bidonlari ust uste koyup biryere cikmak gibi yandik o zaman
  • Güzelmiş yani tamam bugün indiriyorum..
  • Yanlış anlama olmasın, bu oyun temelinde Rpg. Sadece strength, agility, endurance vs. tarzı istatistikler yok. Oblivionı sevenler bu oyunu da sever. Ama fear tarzı bişeyler arayanları pek tatmin etmeyebilir.
  • Oblivion un silahlı versiyonu desenize..
  • Aynen öyle.
  • The graphics engine lack the pizzazz of the latest games, but it still delivers a highly detailed world to explore.

"pizzazz" Ne ya ???

Gamespot un grafik motoru hakkındaki yorumu: En son oyunlardaki pizzazz yokmuş grafik motorunda
  • Pizza derken heralde gloom, hdr, gcm, hede, hödö tarzı şeylerden bahsetmişlerdir.
  • Full dynamic lightning'i açınca 15fps kapatınca 40 fps veriyor ne güzel demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 21 Mart 2007; 22:32:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Full dynamic lightning'i açınca 15fps kapatınca 40 fps veriyor ne güzel demi

Full dynamic lightning açınca yerinden kımıldayabildinmi bari benim makina açınca ruhunu teslim etmeye kalktı valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya77

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Full dynamic lightning'i açınca 15fps kapatınca 40 fps veriyor ne güzel demi

Full dynamic lightning açınca yerinden kımıldayabildinmi bari benim makina açınca ruhunu teslim etmeye kalktı valla

Kımıldadım tabikide ama ramden dolayı kasılmalar fazlaydı.

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Yanlış anlama olmasın, bu oyun temelinde Rpg. Sadece strength, agility, endurance vs. tarzı istatistikler yok. Oblivionı sevenler bu oyunu da sever. Ama fear tarzı bişeyler arayanları pek tatmin etmeyebilir.

Yani iyi derecede ingilizce bilmek sart diyorsunuz adamlarla konusacaksiniz vs...Genelde rpg ler zor ve karmasik oyunlardir bu oyun icin FPS agirlikli diyorlardi oblivan ise cok uzak isin asli nedir peki bu oyun oynanmasi zor olan ve yuksek derece ingilizce isteyen bir rpg mi yoksa gercekci bir FPS mi?
  • Oyun fps özellikleri olan rpg. İyi derecede ingilizce gerekiyor. Yoksa ordan oraya boş boş koşturursunuz. Dediğim gibi, istatistik özellikleri hariç her türlü rpg öğesi var oyunda. Hatta rakiplerle kapışılan arena bile koymuşlar oyuna.
  • Adamla dışardan nasıl oynuyoruz biraz da rpg de oynayayım
  • yav ilk bölümde adamla konuştum çıktım ateşin başındaki adamla konuştum silahla gittim göreve adamları öldürmeye başladım yerden silah alıyorum öldürdüğüm adamlardan sağlık felanda çıkıyor neyse mermi bitti değiştireyim dedim başka silah yok sonra gittim en baştaki adama (bakkal) öldürdüğüm adamlardan aldığım silahları verdim yerine ekmek su aldım ama mermi alamadım

sorda diğer görev için yola çıktım yolda paso yıldrımlar manyetik olayalar felan bi tünelin oraya geldim içerde acayip bir elektrik akımı var tünelin içinde dışatan öyle gözüküyor enazından daldım içerim hayda meftaaa oldum sonrada kapattım oyunu

mermi olayı çok kasıyor alamadım mermi nasıl alınacak veya düşmandan alınana silahlar kullanılabilirmi
  • Başlarda mermi işi çok kasıyor. Bakkalda tabanca mermisi oluyor genelde. Düşmanlardan çıkan silahları kullan, mermi de çıkıyor heriflerden. Tünellerden uzak dur bi de.
  • Oyun çok güzel... Çok hoşuma gitti bide adam gibi bir grafikle oynayabilseydim daha güzel olucaktı :( Medium ayarda dışarı çıkamadım:S
  • oyunda agırlık olayı cok güzel olmus silah alırken dikkatli olmakta fayda var ilerde agırlık yüzünde cabuk yorulmasi saklanırken hızlı hareket etmesi lazim
  • bu oyun bizi baya yoracak gibi bazi görevleri anlaya bilmek için sözlük bakıyorum yaa

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

• sözlük olayın PDA yı actıktan sonra işaret ile görev yeri belirtilmemiş ise bakıyorum
  • oyunu daha oynama fırsatım olmadı ama güzel e benziyo
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.