Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: forious

Oyun 5.47GB yer kaplamaktadır

ee yeter o zaman, bana kalırsa o bile fazla sinir oldum bu oyuna ya sen kalk yıllar bekle herifler sana ne sunsun...
  • Gayet güzel oyun. 2 tane screenshota bakıp da yorum yapmak saçma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Gayet güzel oyun. 2 tane screenshota bakıp da yorum yapmak saçma.

evet de biz kötü demedik be hocam ama yinede daha ii olabilirdi...
  • Bir ekran görüntüsü. Orta karar bir sistemle orta ayarlarda. Hollywood tarzı oyunlara güzel bir alternatif olmuş. Oldukça karanlık bir atmosferde sürükleyici, keşfetmeye dayalı bir oyun. Sürekli geiger sayacının ötüp durması alien vs predatorun atmosferini anımsattı bana biraz. Oyundaki Npc'ler çsadece direk sizinle konuşurken çok ağır aksanla kısa ingilizce konuşuyorlar, kendi aralarında konuştukları sürekli rusça. Bu da ortama yabancılık hissinizi arttırıyor ve oyunun içine biraz daha çekiyor kendini.

• Tüm ayarlar son noktada 1680x1050 16af fps oynanabilir düzeyde Herkeze kendi sistemine göre ince ayar yapma şansı sunulmuş
    Oyuna gelince değişik ve bence multisi daha çok tutacak tek kişilik oyun çok iyi değil

• Gökyüzü güzel görünüyor... Akşama bir kaç yere uğriyim belki gelmiştir ^^
  • valla bu THQ nun yaptığı tüm oyunlar pc yi kasıyor en iyi örnek hard truck serisi demekki firmadan kaynaklı bişey
  • Arkadaşlar

İşlemci: P4 3.0 GHz
    Ram: 2 Gb 533 Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire 1950 Pro
    Monitör: Samsung 226 bw

Bu sistemde 1680x1050 kasma yapar mı?
  • Yapmaz.
  • Oyun, inceleme yapan sitelerden iyi puan almış bende merak ediyordum açıkcası bu oyunu. Yıllardır çıktı çıkacak dendi sonunda geldi şimdi buralara gelmesini bekleyeceğiz. Sizlerden ricam biraz daha fazla ekran görüntüsü koymanız
  • @venom , oyun td unLimitedı aLdıgımız yerde var , ayrıyetende fps sıkıntısı cektiğimiz şu günLerde iLac gibi geLdi.
  • HELLGATE
    DAHA yeni kızılaydan aldim bekledigimiz gibidir insallah
  • ya ben fearı çok rahat oynamıştım bu nasıl olur.acaba kasarmı
  • dynamic lighting açık odandan bile çıkamadım o derece kastı, kapatınca sorun kalmadı...

• kusura bakmayında oyun bana battlefield wiatnamın grafiklerini andırıyor
  • Oyunda en güzel şey gök yüzü gerçekten çok güzel yapmışlar. Sanki tüm eforlarını bunun için sarfetmişler.
  • bu oyunda araç kullanabilme özelliği varmı?
  • oyun güzel kurdum novice ye başladım,o odadan dışarı çıkamadım her yer kilitli anlamadım nasıl çıkacam odadan dışarı yardım please....
  • Orada bi kel kafa dayı var onunla konuşacaksın F ile sonra kapıya gidip açacaksın dışarı çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.