ee yeter o zaman, bana kalırsa o bile fazla sinir oldum bu oyuna ya sen kalk yıllar bekle herifler sana ne sunsun...
Gayet güzel oyun. 2 tane screenshota bakıp da yorum yapmak saçma.
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
Gayet güzel oyun. 2 tane screenshota bakıp da yorum yapmak saçma.
evet de biz kötü demedik be hocam ama yinede daha ii olabilirdi...
Bir ekran görüntüsü. Orta karar bir sistemle orta ayarlarda. Hollywood tarzı oyunlara güzel bir alternatif olmuş. Oldukça karanlık bir atmosferde sürükleyici, keşfetmeye dayalı bir oyun. Sürekli geiger sayacının ötüp durması alien vs predatorun atmosferini anımsattı bana biraz. Oyundaki Npc'ler çsadece direk sizinle konuşurken çok ağır aksanla kısa ingilizce konuşuyorlar, kendi aralarında konuştukları sürekli rusça. Bu da ortama yabancılık hissinizi arttırıyor ve oyunun içine biraz daha çekiyor kendini.
Tüm ayarlar son noktada 1680x1050 16af fps oynanabilir düzeyde Herkeze kendi sistemine göre ince ayar yapma şansı sunulmuş Oyuna gelince değişik ve bence multisi daha çok tutacak tek kişilik oyun çok iyi değil
Gökyüzü güzel görünüyor... Akşama bir kaç yere uğriyim belki gelmiştir ^^
valla bu THQ nun yaptığı tüm oyunlar pc yi kasıyor en iyi örnek hard truck serisi demekki firmadan kaynaklı bişey
Oyun, inceleme yapan sitelerden iyi puan almış bende merak ediyordum açıkcası bu oyunu. Yıllardır çıktı çıkacak dendi sonunda geldi şimdi buralara gelmesini bekleyeceğiz. Sizlerden ricam biraz daha fazla ekran görüntüsü koymanız
@venom , oyun td unLimitedı aLdıgımız yerde var , ayrıyetende fps sıkıntısı cektiğimiz şu günLerde iLac gibi geLdi.
HELLGATE DAHA yeni kızılaydan aldim bekledigimiz gibidir insallah
ya ben fearı çok rahat oynamıştım bu nasıl olur.acaba kasarmı