Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel oyun. Fallout'u aklıma getiriyor ortam nedeniyle. Fallout'u sevmiş olanlar bu oyunu da sevecektir. Tek sorun vahşet yok oyunda. Şöyle kol bacak filan da uçaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 22 Mart 2007; 13:51:39 >
  • nasil vahset yok adam yaraliysa bagirmasi yeter adam ölmemiş bagiyordu köpekler saldirdi yemek için kafaya sıktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Güzel oyun. Fallout'u aklıma getiriyor ortam nedeniyle. Fallout'u sevmiş olanlar bu oyunu da sevecektir. Tek sorun vahşet yok oyunda. Şöyle kol bacak filan da uçaydı.

Neler ister olduk yaa bu laflarınıza dikkat edin yerin kulağı vardır sonra televizyonlarda gene oyunlarda şiddet tercih ediliyor falan gibi haberler çıkar aman diyim,ama bende isterdim soldier of fortune 2 aklıma geliyor neresinden vurursanız orasından ayrılıyordu harbi tam şiddetti oynayıp gerekli screenleri atarım oyun iyiymiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

nasil vahset yok adam yaraliysa bagirmasi yeter adam ölmemiş bagiyordu köpekler saldirdi yemek için kafaya sıktık

Ben o durumda mermi harcamıyorum, bıçakla hallediyorum işi. Fazla şiddet olmadan da gayet güzel oyun. Bakalım, tahminimce bu oyuna bayaa bi mod çıkar oblivion gibi modifikasyona uyumlu yaptılarsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zweihander

Muhterem arkadaşlar bu oyun nasıldır anlamadım bi türlü.Şimdi Full detay SShotlara bakıyorum grafikler oldukça iyi.Bazı muhteremler sağolsunlar ss koymuşlar ama grafikler tek kelime ile SHIT.

Gamespot un 85 verdiğini ve kolay kolay vermediği bi not olduğunu söylemiş biri ama gamespot 80 civarını olmadık oyunlara çok rahat veriyo.

Az buz değil 10GB ve benim 10.5 GB yerim var

7600GS Sonic ile nasıl çalışır bu oyun ??? Biraz daha yorum ve fraps açıkken alınan bi ss OLSA TAM SÜPER OLACAK.

Nasıl bi oyundur yav bişey söyleyin ?????

Hangi oyuna benzer? Yapay zeka ? Düşman sayısı , çeşitliliği, ne biliyim efedim cartı curtu.

Pek sevilmedi galiba : TEST DRIVE UNLIMITED 75 sayfa STALKER 5

Valla kardeş 7600 le iyi bir fps elde edeceğin kesin zaten ışıklandırmalar çok kötü fps yiyiyor.Hdr a benzeyen zavazingoyu sakın açma
    Ben 1600 pro 2 gb ram 3.0 ghz işlemci ile 1280*1024 detail:max ışıklandırma 1 seviye 80 fps alıyorum yanlız aldığın veya indirdiğin oyunun üzerine netten bi ilaç çekersen daha fazla fps alırsın arada bariz fark var deneyenler zaten görüşlerini belirtirler.Bu oyunu sadece konu için oynarım grafikler o kadar da önemli değil.Ancak az buz da grafik yok hani.Gayet tatmin edici.

İyi oyunlar...

• Bu oyunu oynayamayacak olmam kotu olmus artik Turkce tam aciklama yayinlaninca oynarim rpg ogelerini ve ingilizce kisimlari birazcik daha az tutsalarmis tam super olacakmis.
  • Oyundaki görevleri bulmak çok zormuş bea..
  • evet görevleri yapman için ingilizcenin olması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Bu oyunu oynayamayacak olmam kotu olmus artik Turkce tam aciklama yayinlaninca oynarim rpg ogelerini ve ingilizce kisimlari birazcik daha az tutsalarmis tam super olacakmis.

Dialogları sevdim.Yanlız o kadar da ing. gerektirmiyo ya abartıldı sanırım biraz ama mekanlar çok geniş görev sıralaması da yok bu iyi haber.
  • görünmez yaratıklar acayip korkutuyormuş karşına bir anda çıktığı için..hiç karşılaşan warmı
    ben oyunun trailerin da izledim oynayan kişi öldürmek için bayağı uğraşmıştı...
  • Anormal sinir bozucu yaratıklar. Yeraltı askeri üste çıktı karşıma. Öldürene kadar canı çıkıyor insanın. Bir de psişik bir mutant çıktı karşıma o daha da sinir bozucu.
  • Yaratıklar aşağıdaki gibi; teki bile anormal zor ölüyor:
  • oyunu 2 saat sonra indirmeye başlicam inşallah değer.
  • ne biçim sistem istiyor bu oyun 6400 önerilen işlemci pd 935 yeter mi oyunu oynayanlar imzamdaki sistemle nasıl çalıştırırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

ne biçim sistem istiyor bu oyun 6400 önerilen işlemci pd 935 yeter mi oyunu oynayanlar imzamdaki sistemle nasıl çalıştırırım

Yeter de artar rahat ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

oyunu 2 saat sonra indirmeye başlicam inşallah değer.

Çok keyif alacaksın emin ol
  • bu nekadar rezalet bir oyundur yagörüntü açısndan,bu pc oyunculuğu nereye gidiyor anlamadım,hadi crysis diyelim o da paraya bakıyor o oyunu full grafiklerde 2 tane 8800gtx i sli yapsak bile tam verim alamayızlanet olsun böle oynicaksak oyunları çıkartmasınlar kardeşim oyun falan bu ne be onu kıs bunu kıs yok kastı aa kapatayım yok bilmem ne oldu sanki aa dedikleri şey açınca çok bieşy ifade ediyormuş gibi göze,kat kat fps mizi alıyor çok fazla bişey sağlıyor ya

• Senin sistemd e kasıyorsa o kartla bende kasmıyor sende nasıl kastı
  • alsam mmı almasam mı karar veremedim grafikler çok yapay gözüküyor,sistemim aşağıda

1280-1024 full detayda bişeye benzermi garfikler??
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

alsam mmı almasam mı karar veremedim grafikler çok yapay gözüküyor,sistemim aşağıda

1280-1024 full detayda bişeye benzermi garfikler??

Kardeş sistemin süper bu oyunu 7900gtx de gördüm harika grafik var senin kart birde ati yani görüntü kalitesi süper sonuçta al derim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.