Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski videolarında olduğu söyleniyordu hatta eski beta sürümünde kullanılıyordu araç...
  • cevap lütfen benim sistem nasıl oynatır
    quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

ya ben fearı çok rahat oynamıştım bu nasıl olur.acaba kasarmı
  • quote:

cevap lütfen benim sistem nasıl oynatır
    quote:

ya ben fearı çok rahat oynamıştım bu nasıl olur.acaba kasarmı

grafik ayarlarında çok uçmazsan rahatlıkla oynarsın
  • Oyundaki mekanlar çok iyi, operation flashpointi anımsatıyor biraz. Bir de başlangıç bölümü aldatmasın, ilerledikçe çok sağlam hale geliyor oyun. Bir de Rpg yapısında olduğu için baştaki silahlarla pek bişey yapamazsınız, doom türevi oyunlara göre daha zor bir oyun. İlerledikçe güzel, modifiyeli silahlar çıkıyor.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 21 Mart 2007; 14:40:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

Arkadaşlar

İşlemci: P4 3.0 GHz
    Ram: 2 Gb 533 Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire 1950 Pro
    Monitör: Samsung 226 bw

Bu sistemde 1680x1050 kasma yapar mı?

ne kasması uçarsın...
  • Bi screenshot daha:

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyundaki mekanlar çok iyi, operation flashpointi anımsatıyor biraz. Bir de başlangıç bölümü aldatmasın, ilerledikçe çok sağlam hale geliyor oyun. Bir de Rpg yapısında olduğu için baştaki silahlarla pek bişey yapamazsınız, doom türevi oyunlara göre daha zor bir oyun. İlerledikçe güzel, modifiyeli silahlar çıkıyor.

sistemin nedir bilmiyorum ama koyduğun resimdeki kadar grafik elde edebildikten sonra bu oyuna kötü grafikli demek haksızlıktır bence...sence benim aşağıdaki sistemde nasıl bir sonuç elde ederim

edit: ram 4x512mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 21 Mart 2007; 14:48:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: flywer

bu oyunda araç kullanabilme özelliği varmı?

araç mı tank bile kullanırsın bu oyunda şaka filan evet war hatta o kadar gerçekçi ki oyunda yağmur silahını bozuyor soğuktan donuyorsun ve en önemlisi kafana düşen yıldırımla ölebiliyorsun artı küçük çaplı manyetik fırtınalar da yer alıyor...yani tamamen gerçekçi

• quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Oyundaki mekanlar çok iyi, operation flashpointi anımsatıyor biraz. Bir de başlangıç bölümü aldatmasın, ilerledikçe çok sağlam hale geliyor oyun. Bir de Rpg yapısında olduğu için baştaki silahlarla pek bişey yapamazsınız, doom türevi oyunlara göre daha zor bir oyun. İlerledikçe güzel, modifiyeli silahlar çıkıyor.

sistemin nedir bilmiyorum ama koyduğun resimdeki kadar grafik elde edebildikten sonra bu oyuna kötü grafikli demek haksızlıktır bence...sence benim aşağıdaki sistemde nasıl bir sonuç elde ederim

edit: ram 4x512mb

Senin sistem benimkinden iyi, oyun sistemi fazla kasan bir oyun değil. Açık alanlarda arada 1-2 saniyelik yüklemeler oluyor, ama 2gb ramle onlar bile olmaz. Grafikleri de gerçekçi, atmosferi oluşturmada oldukça başarılı. Fazla parıltı yok grafiklerde, ama zaten oyun da karanlık bir atmosferde geçiyor. Dediğim gibi ik bölümü geçtikten sonra grafikler insanın ağzını açık bıraktırabiliyor. Işıklandırmalar da hakikaten iyi, ama dış mekanlarda fazla belli olmuyor hava genel olarak bulutlu ve yağmurlu olduğu için. Zayıf nokta olarak görülebilecek tek şey adamları vurduğunuzu tam hissedememeniz, kol bacak filan kopmuyor. Ama ilerde modu çıkar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 21 Mart 2007; 15:03:36 >

• Oyun güzel mi beyler şimdi.. İndirecegim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLex20*

@venom , oyun td unLimitedı aLdıgımız yerde var , ayrıyetende fps sıkıntısı cektiğimiz şu günLerde iLac gibi geLdi.

Saol teşekkür ederim oradan alırım artık Bu arada hakikaten gökyüzü çok fazla sırıtıyor gibi geldi bana. Yani diğer öğelere göre gökyüzüne daha fazla özen gösterilmiş sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Oyun güzel mi beyler şimdi.. İndirecegim??

kesinlikle indir derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Oyun güzel mi beyler şimdi.. İndirecegim??

kesinlikle indir derim

Oblivion ve halflife ikinin karışımı sayılabilecek bir oyun. Kaçmaz.
  • Muhterem arkadaşlar bu oyun nasıldır anlamadım bi türlü.Şimdi Full detay SShotlara bakıyorum grafikler oldukça iyi.Bazı muhteremler sağolsunlar ss koymuşlar ama grafikler tek kelime ile SHIT.

Gamespot un 85 verdiğini ve kolay kolay vermediği bi not olduğunu söylemiş biri ama gamespot 80 civarını olmadık oyunlara çok rahat veriyo.

Az buz değil 10GB ve benim 10.5 GB yerim var

7600GS Sonic ile nasıl çalışır bu oyun ??? Biraz daha yorum ve fraps açıkken alınan bi ss OLSA TAM SÜPER OLACAK.

Nasıl bi oyundur yav bişey söyleyin ?????

Hangi oyuna benzer? Yapay zeka ? Düşman sayısı , çeşitliliği, ne biliyim efedim cartı curtu.

Pek sevilmedi galiba : TEST DRIVE UNLIMITED 75 sayfa STALKER 5

• quote:

Orjinalden alıntı: Zweihander

Muhterem arkadaşlar bu oyun nasıldır anlamadım bi türlü.Şimdi Full detay SShotlara bakıyorum grafikler oldukça iyi.Bazı muhteremler sağolsunlar ss koymuşlar ama grafikler tek kelime ile SHIT.

Gamespot un 85 verdiğini ve kolay kolay vermediği bi not olduğunu söylemiş biri ama gamespot 80 civarını olmadık oyunlara çok rahat veriyo.

7600GS Sonic ile nasıl çalışır bu oyun ??? Biraz daha yorum ve fraps açıkken alınan bi ss OLSA TAM SÜPER OLACAK.

Hangi oyuna benzer? Yapay zeka ? Düşman sayısı , çeşitliliği, ne biliyim efedim cartı curtu.

7600 ile rahatlıkla oynarsın...
    10 gb değil 5.47 gb yer kaplıyor...
    oyunu sevip sevemicek kadar oynamadım(ilk bölümü geçemedim daha ) o yüzden konu hakkında yorum yapmıyorum...
    bir önceki sayfada eklediğim resimler fraps ile 1024x768 medium detay dynamic lighting kapalı(40-45 fps) olarak alındı...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya77

quote:

Orjinalden alıntı: Zweihander

Muhterem arkadaşlar bu oyun nasıldır anlamadım bi türlü.Şimdi Full detay SShotlara bakıyorum grafikler oldukça iyi.Bazı muhteremler sağolsunlar ss koymuşlar ama grafikler tek kelime ile SHIT.

7600 ile rahatlıkla oynarsın...
    10 gb değil 5.47 gb yer kaplıyor...
    oyunu sevip sevemicek kadar oynamadım(ilk bölümü geçemedim daha ) o yüzden konu hakkında yorum yapmıyorum...
    bir önceki sayfada eklediğim resimler fraps ile 1024x768 medium detay dynamic lighting kapalı(40-45 fps) olarak alındı...

hatta artanı ihtiyacı olanlara bile verebilirsin...

• Bir oyunun iyi ya da kötü olmasını değerlendirmek için grafik kalitesine mi bakmak lazım? Yoksa içeriğine mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer

Bir oyunun iyi ya da kötü olmasını değerlendirmek için grafik kalitesine mi bakmak lazım? Yoksa içeriğine mi?

bana göre;
    ilk önce içeriğine sonra da grafiğine bakarım
  • içerikten kastın senoryo ise bence her zaman senaryo grafikten önce gelir...ama grafik rezalet olmadığı sürece bu kural geçerlidir. her iki unsuru da kusursuz barındıran oyunlar da zaten klasik olurlar (Half life serisi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

içerikten kastın senoryo ise bence her zaman senaryo grafikten önce gelir...ama grafik rezalet olmadığı sürece bu kural geçerlidir. her iki unsuru da kusursuz barındıran oyunlar da zaten klasik olurlar (Half life serisi)

eğer bana dediysen evet içerikten kastım senaryo yani konusu diğer bir deyişle oynanışı...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.