Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o Jupiterde, orada hikaye kendiliğinden çözülecek zaten.

alabildin mi hocam Snork'ların elinden artifaktı?

@TorwaK
    hocam senin sorununa gelince bana kalırsa sen tüm Skat helikopterleri araştırmamışsın henüz.
    senin eklediğin binadaki resimde sarı işaret görünüyor, bu sadece ana görevler için kullanılır.
    Jupiter fabrikasına düşen Skat'ı araştırman lazım, o fabrika çatısına düşüp çatıyla birlikte çöküyor.

eğer yanılmıyorsam girişi de şu resimde işaretlediğim yerde, aşağı yukarı tabii...

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

valla sisteminin maşallahı var, güle güle kullan. AA filan da full açtığın belli oluyor zaten.
    lakin bu solukluğa ben hala anlam veremiyorum resimlerde?!
    şöyle güzel havada dışarda çekilmiş bir resim koysana bakalım orada da öyle mi...
  • @sahafiec
    abi yeraltına girdim ne 4-5 i 10 tane felan snork hakladım. içerde hiç artifact yokda çıktığımız yerde yukarda anomalynin içinde vardı onu aldım. -2 radyasyonlu. ama içerde medkit harcadım mermi felan gitti. içeri dalmadan kaydetmiştim. tekrar yükledim. çünkü içerde taş bulamadım. 2.yüklememde yukardakini aldım geçtim direkt.
    ya bu artifactler herkeste yada tekar yüklemelerde farklımı çıkıyo yani değişiyomu. you.tube da bi video izledim adam geminin ordan benimkinden değişik taşlar buluyo!?
    Şimdiiiiiiii, joker in iskeletini bulmuştum (tabi senin ss olmasaydı biraz zor). creek te görev kalmadı galiba ana ve yan. bi tüccarın istediği artifactler bide tamircinin fine tools ve calibration tools kaldı. jupiter e geçeyim artık nedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 23 Ekim 2009; 16:55:11 >
  • @Lifetaker
    valla birçok şey bu oyunda her oynanışta farklı olabiliyor, o yüzden kesin bişey söylemek oldukça zor.
    bende o mağrada en fazla 5 ve ya 6 Snork vardı ve bunu etkileyen birçok faktör var.
    mesela aynı anda anomali tarafından mağraya stalkerlar yaklaşırsa bazı Snork'lar onlara saldırıyor.
    bu durumda içerdeki Snork sayısı azalabiliyor, yani oyun tamamen dinamik ve esnek bu yüzden ben hiçbir şeye şaşmıyorum artık.

sana bir tavsiyem var yaratıklar konusunda, Svadovsk gemisinde bir avcı var.
    hatırlarsan onunla Himera avlanmaya gidiyoruz bir gece görevinde.
    onunla konuş ve yaratıkları sor, sana herbirinin alışkanlıklarını, saldırı şeklini ve zayıf noktalarını anlatır.
    çok faydalı bilgiler veriyor özellikle yaratıkları avlama hakkında...

Joker'i bende tesadüfen buldum o anomalinin üzerindeki ağaca binince gördüm uzaktan.
    ağacın üzerindeki yuvadan artifaktı aldım ve onu da görünce gittim yanına, iyi oldu.
    şimdi ilk bölgeye gelince, tüccarin artifakt görevleri ilk bölgeyle sınırlı değil.
    istediğin zaman istediğin yerde arayabilirsin onları lakin aradığı artifaktler hep iyi olanlar.
    2 adet bulmadan birini ona satmanı tavsiye etmem, para anomaliye girince bir işe yaramaz - artifakt can kurtarır.

Callibration Tools'lar Pripyat'da, o konuda şu an yapabilecek birşeyin yok.
    ama Fine Tools'lar hala o bölgede ve bence onları bulmadan Jupiter'e geçme.
    zira onlarla tüm 2 seviye iyileştirmeleri yapabiliyor tamirci ve bu çok işe yarıyor...

altta hangi tools'ların ne işe yaradığını daha iyi görebilirsin...

• SLM DOSTLAR ÖNCELİKLE BU KADAR ÇOK STALKER SEVER OLMASI ÇOK GUZEL:) ARKDASLAR Bİ SORUM OLCAK BEN BU CALL OF PRİPYATTA Bİ YERE GELDİM VE O GOREVİ YAPAMİYORUM TAB A BASTIGIMDA UNKNOWN WEAPON:GET İNFORMATİON DİOR AMA GİDECEGİM YERİ GOSTERMİOR NE YAPACAGIM YARDIM PRİPYATIN JUPİTERİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİM BU GOREVİ GECEMİORUM KAC GUNDUR ZATEN PRİPYATA GİTMEK İÇİN HERSEYİMİ SATTIM SUİT ALMAK İÇİN Bİ DONUM VAR BİRDE AK-74 U VAR KUCUK KELES ELİMDE FAVORİ SİLAHİM.LUTFEN YARDIM SU GOREV İÇİN!!!AS
  • @sahafiec abicim özellikle yanıtlarsan sevinirim sorumu
  • @Sahafiec

Takıldığım görevde göreceğin üzere gidebileceğim bir SKAT kalmadı. Benim o binaya girip belgeyi almam gerekiyor sanırım fakat daha önce dediğim gibi girişi bulamıyorum.

• Nihayet 3 veles dedektörünü buldum bunker daki Navikov ada verdim ama hani o ünlü dedectör elime geçmedi.
    Nerede verilecek bu dedektör?
    @Shafiec usta sen oyunu Rusça mı oynuyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 23 Ekim 2009; 22:38:48 >
  • Sorunu çözdüm. Çatısıya düşen helikopterin orada benim gitmem gereken ve içersinde mavi dökümanın bulunduğu odaya açılan bir koridor varmış. Nasıl gözümden kaçtı anlamadım. Herneyse şuanda 5 kişi Pripyata gitmek üzere hazır ve nezırız
  • Sayfa 7 ye baktığımda orada anlattığına göre zotan daki tüccar la-ki oaradayım zaten- konuşmak lazımmış.Konuştum da.3 dedektörü sakalova verdin değilmi dedi.Bende verdim kardeşim yarına hazır olsun bak karışmam sonra dedim.
    Ben gemiden biraz ayrılayım o zaman.Biraz dolaşayım.
    Kaldı bir yıldız geçidi.
  • @TorwaK
    tamam hocam, şimdi hatırladım - aslında bu bir ara-ana-görev o yüzden o da sarı renkte.
    zaten helikopter olsaydı biraz daha aşağıda olması gerekirdi.
    ben hemen helikopteri araştırınca bunu da hallettim o yüzden ilk başta hangi görevden bahsettiğini tam anlayamadım.

hallettiğine sevindim, kolay gelsin.

Pripyat hakkında yazdıklarımı aklının bir köşesinde tutarsan daha rahat edersin...iyi yolculuklar.

@ismailyt
    hocam sana bu 3 Veles detektörü görevini ilk bölgedeki tüccar verdi di mi?
    dolayısıyla detektörleri teslim edince ilk bölgeye gidip onunla bir konuşman ve ödülünü alman lazım.
    asıl orda işler karışacak ya...daha falza spoiler yok...

evet, ben oyunun orjinal rusçasını oynuyorum...

@kenny92
    aramıza hoşgeldin arkadaşım, buyur geç şöyle baş köşeye bir Stalker Vodkamızı iç..

şimdi takıldığın yeri daha iyi anlamam için biraz daha fazla bilgi lazım.
    - sen şimdi Pripyat'da Monolithlere pusu kurup Gauss silahını aldın mı?
    - ondan sonra Gauss silahını ilk bölgede gemideki tamirciye teslim ettin mi?
    - o sana bir kart verdi ve sen bununla ilk bolgede en altta en solda helikopterin düştüğü ve bol elektrik anomalisi olan yerde yeraltı laburatuvarına gittin mi?
  • Ödülü aldım @Sahafiec.Ama ortalık pek karışmadı gibi.Biraz uyudum gerçi.Ertesi gün bazı daha büyükce yaratıklar gördüm.Yol kenarlarında ölmüş ve ortalık ıssızdı.
    Bu arada dedektörle stadyuma varmadan şu Lab uğrayıp bazı emanetleri (bilim adamlarının istediği artifacktlar) vereyim dedim.O da ne?Adamlar istemiyorlar ve başka anomali- artifackt istediler.Bu da oyunun dinamikliğinden kaynaklanıyor galiba söylediğin gibi.
    Pripyata da üç kişi gideceğiz galiba.Birde SAM Valkov mu neydi onunla konuşacağım olmazsa el mahkum...
  • İlk oyunu (ve ek paketi) oynamadan bunu oynasak çok fransız kalırmıyız?
  • Bu fine toolsu nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 24 Ekim 2009; 20:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

İlk oyunu (ve ek paketi) oynamadan bunu oynasak çok fransız kalırmıyız?

eh yani
  • Hadi be xD Peki oyunun hikayesini bulabileceğim bir yer var mı?
  • aldım oyunu yüklüyorum şimdi
  • @ismailyt
    evet, aynen öyle - bilimadamları için görev yaparken kendini sadece o göreve versen daha iyi olur.
    özellikle bu artifakt görevlerinde, yoksa fikir değiştirebilirler.

bence Pripyat'a gidiş için 3 kişi az, hele de daha fazla adam bulma imkanın varken.
    bana sorarsan gurubu tamamla yani toplam 5 kişi gidin, bunun çok faydasını göreceksin.
    özellikle de o Monolith gurubun komutanını mutlaka al yanına..

@balparmak
    evet hemde çok fransız kalırsın ama bu oyundan zevk alamazsın anlamına gelmiyor.
    oyunun hikayesini resmi sitesinden bulabilirsin:http://cop.stalker-game.com/

@master of darkness
    fine tools'lardan toplam iki takım var ve ikisinde Pripyat'da.

@Re-1
    iyi bir seçim, kolay gelsin.

ilgisini çekenler için birkaç manzara daha...

• O Monolith grubunu bulamadım ki...
    Bir ipucu verseniz...
    Birde Prof Sokorov diye birisinin ismi geçiyor.Bu prof u sonramı bulacağız?
    Yıldız geçidine uğradım.Erken mi uğradım daha sonramı uğrayacaktım bilmiyorum.Ama 3-5 defa yağan yıldızların altından değiştirip geçtim hep aynı noktaya attı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 25 Ekim 2009; 22:09:31 >
  • @ismailyt
    nasıl bulamazsın yahu koca gurubu?

bende o gurup şu resimde işaretlediğim yerdeydi, aşağı yukarı.

o profesörün adı bana birşey çağrıştırmadı. resim koysana?

yıldız geçidi biraz şans ve çok sabır meselesi, bazen kolay bazende epey zor oluyor.
  • Sahafiec teşekkürler..Bir sorum dahan olacak monolith gurubu görevinde bir türlü freedom veya dutylerden görev alamadım güvenlerini kaznamak için..Nedendir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.