Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @sahafiec silah görünmesini ben yanlışlıkla seçeneklerden kapatmışım... :)

Neyse oyuna gelecek olursak bir tünelden artifackt aldım bunker dan arkadaşlarla.Ama ben tek döndüm çünkü bir yaratık onları öldürdü.Birisinin üzerinden ünlü ''dedector Veles'' çıktı.Lab a dönünce bilim ve ilim adamları 3 adet küçük radarcık verdiler onları yerleştirdim.Asfalt anomalisinden bir artifackt istediler onu buldum.Bu arada iki küçük radar daha varmış bohçamda onuda yolda öğrendim.Yerleşek yerlerine.
    Birde zulu ile konuştum.Önce içtik ve muhabbet ettik.Sonra birisi ile beraber tekrar yanına ziyarete gittik.Önüme gelene benimle Pripyata gelirmisin diye soruyorum.Şu an galiba ''Zulu,ziyarete beraber gittiğim adam ki ben çıkarken yanına oturuyordu zulu nun-bir de ben.
    Şimdilik nasıl gidiyorum Sahafiec ve neler yapmam yararıma olur anlatırsan sevinirim...?
  • @ismailyt
    iyi gidiyorsun hocam aynen devam.
    bence 2 kişi daha bulmadan ve Jupiter'de tüm görevleri yapmadan Pripyat'a gitme en iyisi...
  • Aslında bir kişi daha var.Zulu ile ilk görüşmemden sonra hemen yandaki ''midsummer'' da bir yeşil yıldız belirdi.(yani PDA da)
    Midsummer dan içeri girdim ve konuştum -gelirmisin dedim ama bir şeyler mırıldandı ama anlamadım.Şimdi konuşmaya çalıştığımda sadece -Hast.- yazısı çıkıyor.Acaba kötü bir kelimemi söylüyor-küfür mü ediyor.Dışarıya davet edeyimmi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 21 Ekim 2009; 12:47:51 >
  • ewt hocam aynı cvbı bnde alıyorum sırtında sniper olan bi adamla konuşmak istiyorum ve banada verdiği cvp hast oluyo.

bnmde 2.bölgede 1-2 yapmadığım görev var mesela doktorların istediği 2 tane taş var onları bulamadım bide ilk bölgede elemanın bi tanesi snowflake die bişe istiyodu onuda halledemedim sanırsam.

ama bn dün dayanamayıp yanımda 4 kişi ile pripyata geçtim.pripyatamı geçtim çatışmaya mı gittim belli değil heryerden yaratık zombi çıkmaya başladı.kendi kendime dedmki oyun şimdi başlıyor heraldebakalım şimdi bi silahı bulma görevi verildi onu bulmaya çalışıyorum.bu forumun çok yardımı oluyo önceki oyunlara nazaran bu oyunda daha çok takılıyorumtek tek isim sölemicem ama oyun hakkında burada yardım eden arkadaşlara çok çok teşşekür ederim
  • O hast diyen adam zaten gelmiyo pripata (sonra orda karşınıza çıkacak)Zaten sizinle beraber en fazla 5 kişiyle gidebiliyonuz

O tüneller gerçekten güzel bi film sahnesi gibi güzeldi ama pripattaki görevler koftiymiş
  • Evet o adam.Aslında biz söylüyoruz sanki o hast.kelimesini.Yani hadi lenn mi diyoruz ne?

Bu arada COLLİNG TOWER dene yerdeyim.(İki adet radarcık daha yerliştirdikten sonra.) PDA mda orası işaretliydi. "Anoumaly activicty...... "
    Kurumuş baraj yapısına benzer yer.Elimde dedectör bekliyorum telsizden bir şeyler söyleniyor.Burada ne yapacağım...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 21 Ekim 2009; 14:15:22 >
  • yahu kimden bahsediyorsunuz? koysanıza bir resmini görelim şu adamı..

@ismailyt
    eğer bilimadamlarına 3 Veles detektörü verip yeni model detektörü almadıysan orada boşuna bekliyorsun.
    o görevi anca yeni detektörle yapabilirsin. ama burada durup beklemek hoşuma gidiyor diyorsan o başka.

Pripyat'a geçmek üzere olanlara genel bir uyarı:

arkadaşlar,
    Pripyat'a geçmek diğer bölgeler arasındaki yolculuğa benzemiyor.
    mümkün olduğu kadar fazla adamla, en iyi zırh ve silahlarla ayrıca bol bol mermiyle yola çıkmanızı öneririm...
    kolay gelsin...

@sakgoz79
    bence bu oyun en az ilk oyun kadar iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Ekim 2009; 16:22:03 >
  • serinin ilk iki oyununa göre kıyaslama yaparsak onlardan ıyı mı bu son oyun?
  • arkadaslar su xray engine hatasini hala cozemedim yeni indiriorum.baska bi cozum bilen varmi lutfen...
  • @shadowwheart
    hellteam arkadaşın önerisini denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Ekim 2009; 16:52:39 >
  • Valla aklıma geldiydi manzarayı seyrederken @Sahafiec usta.Çünkü "... perfect dedectör...vs " gibi bir yazı hatırlar gibiyim.
    Neyse bir ipucu versenez diğer iki veles için.. :) olmazmı?

Evet bencede ilk oyun kadar güzel.Fakat bir şey itiraf edeyim.Ben ilk oyunu öylesine oynamışım.Çünkü sadece sarı(ana) görevleri yapmıştım-belkide bir kaç yan görev ve para kazanma yollarını falan bilmeden oynamışım.İlerde tekrar ilk oyunu oynamayı düşünüyorum kesinlikle.
  • iste exesini degistirmek icin farkli bi yerden indiriorm.ama anlayamadimki ya.tamda pripyata girerken oluo olaya bak :)
  • @ismailyt
    valla bu eksik Veles detektörleri meselesi tam bir yılan hikayesine dönüştü.
    herkez başka yerde bulmuş o yüzden kesin bir çözüm veremiyorum.
    bende şöyle oldu, kendimde bir tane zaten vardı bir tane de bilimadamları verdi - anomali ölçümleri görevi ödülü olarak.
    son detektörü de stalker üssüne yakın bir zombi cesedinin üzerinde buldum...

yani dolaş ortalıkta bandit ve zombi temizle, mutlaka bir yerden çıkacaktır.

@shadowwheart
    eğer birkaç sayfa geri bakarsan aynı hatayı espada1 arkadaşımız da almıştı aynı yerde.
    oraya çözümünü de yazmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Ekim 2009; 17:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    @ismailyt
    bende şöyle oldu, kendimde bir tane zaten vardı bir tane de bilimadamları verdi - anomali ölçümleri görevi ödülü olarak.

Bu arada eklemek lazım, 3 adet veles dedektörünü bilim adamlarına verip gelişmiş bir dedektör alınabilmesi için 1nci bölgede geminin içersinde ikinci katta alet satan elemandan bu görevin başlatılması gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 21 Ekim 2009; 17:44:18 >
  • @TorwaK
    hocam bundan yola çıkıyorum zaten.
    zira bu görevi birinci bölgedeki tüccardan almayan bu görevin farkında bile olmaz.

bu arada hepimiz sabırsızlıkla senden artifakt yerini bekliyoruz.
    unuttun mu yoksa?
  • quote:

@ismailyt

@shadowwheart
    eğer birkaç sayfa geri bakarsan aynı hatayı espada1 arkadaşımız da almıştı aynı yerde.
    oraya çözümünü de yazmıştı...

bnde 2.bölgede doktorları koruyan grubun hepsini temizleyip 3.veles dedektörünü ölü leşlerin birisinde buldum
  • quote:

yahu kimden bahsediyorsunuz? koysanıza bir resmini görelim şu adamı..

@ismailyt
    eğer bilimadamlarına 3 Veles detektörü verip yeni model detektörü almadıysan orada boşuna bekliyorsun.
    o görevi anca yeni detektörle yapabilirsin. ama burada durup beklemek hoşuma gidiyor diyorsan o başka.

Pripyat'a geçmek üzere olanlara genel bir uyarı:

arkadaşlar,
    Pripyat'a geçmek diğer bölgeler arasındaki yolculuğa benzemiyor.
    mümkün olduğu kadar fazla adamla, en iyi zırh ve silahlarla ayrıca bol bol mermiyle yola çıkmanızı öneririm...
    kolay gelsin...

@sakgoz79
    bence bu oyun en az ilk oyun kadar iyi...

saolasın dostum hemen edınelim ozaman
  • arkadaslar radyasyon etkisini azaltan artifact nerde bulabilirim? creek te anomaly olan hemen her yeri dolaştım hatta yer altına bile indim envayi çeşit artifact buldum ama hepsi radyasyon veriyo. o yüzden bohçama atamıyom. bi tane eksi radyosyon özellikli olsa koyacam yok bulamadım.
    Radyasyon azaltan artifact ara , 3 tane veles ara, ara ara ara offff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar radyasyon etkisini azaltan artifact nerde bulabilirim? creek te anomaly olan hemen her yeri dolaştım hatta yer altına bile indim envayi çeşit artifact buldum ama hepsi radyasyon veriyo. o yüzden bohçama atamıyom. bi tane eksi radyosyon özellikli olsa koyacam yok bulamadım.
    Radyasyon azaltan artifact ara , 3 tane veles ara, ara ara ara offff

Hocam belki çok gezmişsin oralarda ama bana denk gelen 2 tane yer söyliyeyim sana.En azından ben oralarda buldum. Yer 1.Harita. Şu 2 adet anomlynin sürekli cemberler cizdiği yerin ilerisinde bir yer var. Hani şu yer altındaki arabadan itemi alıp çıktığımız yer.Bir tanesini orda bulmuştum. 2.cisini ise oyunun başında bir gemiye item almak için görev veriliyordu.Onun sağ kısmında anomaly tepesi var.Hatta çukurların arasında geziyor.Bir tanede orda bulmuştum. -2 radyasyon veriyor.
  • @ghan87
    hocam o Psi ölçümü yapılan görevde tunelde olanlardan bahsediyorusan, o kader artık.
    o gurubu öldürmek zorundasın hayatta kalmak için.
    gel gör ki bende o gurupta tek bir Veles çıkmadı...

@sakgoz79
    kesinlikle pişman olmazsın bence.

@Lifetaker
    sanırım BeyzadeM arkadaşımızın tarif etmeye çalıştığı yerler burası:

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.