Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onlardan doğrudan görev alamıyorsun, ondan.
    fakat yeni detektörü alınca o anomaliden düşen askerlerin birinde bir PDA var.
    onun içinde Duty gurubunun kuruluşu ve ilkeleri ile ilgili gizli bilgiler var.
    onu aldıktan sonra 2 gurubun biriyle dost olacaksın, PDA yı hangi komutana vereceğine bağlı olarak...
  • O görevi geçeli çok oldu ya ben pda falan bulamadım ne yazıkki.Cesetlerde kayboldu sadece silahları duuryor..
  • @master of darkness
    o görevin zaten asıl amacı o PDA ya ulaşmak.
    bende cesetler epey durmuştu orada PDA yı hemen almış olmama ramen.
    istersen bir git bakın oralarda tekrar, o PDA olmadan komutanlardan birini nasıl ikna edersin bilmem.
    belki başka bir yolu da vardır ama henüz bilmiyorum.
  • O zaman bulmuş ama başka birirne vermiş de olabilirim..Neyse boşver..:)
  • yine de Monolithlerin komutanına seninle Pripyat'a gelmesini teklif et.
    belki herşeye ramen kabul eder, çok faydası oluyor...
  • Bende bulmuştum o PDA yı ve Mıdsummer daki bir komutan almıştı.
    O savem duruyor galiba geriye dönüp PDA yı aldıktan sonra Monolıht leri bulmaya giderim olmazsa...
    Şu bilim ve ilim adamlarını içeriye silah sokabilsem vuracağım.Veya dışarıya çıkarlarsa vurayım.Artifackt beğendiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Bende bulmuştum o PDA yı ve Mıdsummer daki bir komutan almıştı.
    O savem duruyor galiba geriye dönüp PDA yı aldıktan sonra Monolıht leri bulmaya giderim olmazsa...
    Şu bilim ve ilim adamlarını içeriye silah sokabilsem vuracağım.Veya dışarıya çıkarlarsa vurayım.Artifackt beğendiremiyorum.

• @ismailyt
    onlarda bunu bildiği için ne dışarı çıkar ne de sana içerde silah çektirir.

ama ben böyle bir sorun yaşamamıştım, sende niye oldu ki?
    adamlar zaten topu topuna 2-3 artifakt arıyor onlarda zaten belli.
  • Ashes e gidiyorum bir Artifackt buluyorum olmuyor-ya istedikleri artifackt o değil-çünkü bir ara usta animalilerden her zaman başka artifackt çıkabilyor demiştin.
    Bakıcaz artık bir çaresine...
  • @ismailyt
    yahu sen Ashes de ne arıyorsun ki?
    onlar sana zaten hangi artifaktı istediğini söylüyor ve yeri hakkında da ipucu veriyor...
  • Ashes bir örnekti usta.Mesela bir anomaliden "soft" artifaktı istiyorlar.Gerçi SOFT anomali adımı artifakt mı anlamdımda.Açılan konuşma penceresinde alt alta sıralanıyor anomali ve artifakt lar.Ben sıra ile soruyorum.Ashes,.... bazısına yes falan diyor ben varıyorum o Anomaliye buluyorum bir artifakt getiriyorum yine aynı konuşmalar...
    Ya yanlış yapıyorum...
  • var bu işte bir yanlışlık bence ama resim görmeden yardımcı olamam ki.
  • Akşam bir resim koyarım.İlgin için tekrar teşekkürler usta...
  • Bu her sorumda Navikov un bana verdiği cevap.Prof Herman ı mutlu et gibi bir şeyler söylüyor.
     S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

Bunlarda Herman ın söyledikleri:

Buda Oasis hakkında söyledikleri.Ne söylüyor ki... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 26 Ekim 2009; 19:33:29 >
  • @ismailyt
    yahu bu çok farklı bir olay, bu görev değil.
    sen ona anomalilere yerleştirdiğim detektörler artifakt tespit etmiş mi diyorsun.
    o da sana hangi anomalide diyor, sen anomali seçiyorsun ve o da ona göre artifakt var ve ya yok diyor...
  • Yav demekki ... doğrudur.
    Ama ne zaman gelsem bu konuşmalar geçiyor.Peki istediklerini nasıl öğreneceğim veya hangi artifackları istiyorlar?
    Belkide o zaman artifackları getirdim ve istediklerini aldılar.Daha önce iki artifack istemişler ve bende getirmiştim.Onları alıp odada en dipte birer hücreye yerleştirdiler.Üç hücre (bölüm veya bölme adı neyse) var birisi hala boş...
  • @ismailyt
    tamam işte, sen artifakt görevlerini halletmişsin.

her oraya gidişinde anomalilere yerleştirdiğin detektörlerden o anomalide artifakt var mı yok mu öğrenebiliyorsun.
    eğer anomalide artifakt varsa gidip onu alabiliyorsun, ama kendine bilimadamlarına değil.
    yani her seferinde her anomaliye gidip artifakt arayacağına bu şekilde önceden nerede artfakt olduğunu görüyorsun.
    bu durumda sadece oraya gidiyorsun, bu kadar yani olay...

o hücrelerden biri boş çünkü yıldız geçidinden geçip o artifaktı almadın daha her halde.
    o son boş yere o gelecek...
  • Ustam tüm cevaplar için tekrar teşekkürler.
    Şimdi o zaman kaldı bir yıldız geçidi.
    Oranın mantığı ney peki?Yani niçin oradan geçeceğiz?
    Tabi Piripyat a gitmeden geçilmesi gerekiyor?
  • @ismailyt
    birşey değil, kolay gelsin..

şimdi, yıldız geçidi ve neticede ulaşılan artifakt sadece bir yan görev.
    bunu yapmak zorunda değilsin ve oyunun akışını da etkilemez.
    ben şahsen herşeyi yapmayı tercih ediyorum çünkü oyunu uzatmak bana zevk veriyor.

bu yıldız geçidi ve artifaktı bir efsane ve yan görev bu efsanenin doğru olup olmadığını araştırmak.
    eğer yapacaksan mantık şu, orada bir anomali var ve kocaman kolonlar dolu bir odanın içinden geçiyorsun.
    oradan geçince o anomali senin artifakta devam etmeni engelliyor ve başladığın noktaya geri atıyor.
    birkaç kez öyle yürüyünce kolonların arasında yıldız geçitleri beliriyor.
    onların içinden geçmen lazım ki çoğalsınlar, her seferinde hepsinin içinden geçerek yürümen lazım.
    ayrıca yarım tur atmaman lazım, yürürken taa geri atılana kadar yürü ve yarı yolda durma.

en sonunda seni anomali geri atmayacak ve artifaktın olduğu odaya ilerleyebileceksin.
    o bir ağacın dalında asılı, onu alıp oradaki merdivenden yukarı çıkacak ve bilimadamlarına götüreceksin.
    tabii eğer istersen, vermen dersen sende de kalabilir - seçim senin...
  • mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum ve stalker serisi oynamış bu Türk olduğuna gerçekten şaşırdım:D insanlar stalker ismini duyunca genelde black metal grubu veya tezgahtar zannediyorlar. sadece 1 sorum var o da: İlk harita olan Creek deki teknisyen Cardan nın üçüncü alet seti tam olarak nerde birisi screenshot koyabilirse sevinirim. ilk iki seti verdim upgradelerimi yaptım ama 3. sü lazım ve bir türlü bulamıyorum. yabancı sitelerde pripyattaki binaların bodrum katlarından fln bahsediyorlar ama gittim baktım hiç bişe yok oralarda. bulan arkadaşlarımız ilgili olurlarsa sevinirim. sorulan sorulara bilgim yetiyorsa cevap vermeye çalışacağım.
    edit: 3. setin yerini buldum paylaşayım hemen; Pripyata gidip department store binasında bi kapı var etrafı barikat gibi masa dolapla fln çevrili. o kapı açılıyo, arkasın 10 kapı fln daha var 5-6 tane de mickey mouse var. kapıların birinin ardında bodruma inen bi merdiven var, inin aşağı hemen orda duruyo 3. alet takımı(calibration tools).
    silah ve zırh geliştirmelerinde çok iyi bi gelişme olmuş. clear skyda son upgrade'e ulaşmak için belirli bi dallanma izlemek zorunda kalınıyordu. ancak CoP da bi önceki seviyeden zorunlu bir upgrade olması gerekmiyor. mesela %40 accuracy için hep accuracy yapmak gerekiyordu ama artık impact veya rate of fire da yapılabiliyor.
    bir de pripyatta bi merc i öldürdüğümde FT-200m çıktı adamdan:D full upgrade basıldığında; acc ve rate of fire tavan yapıyor, diğerleri de thunder dan iyi olmasa da oldukça iyi kalıyor. ama dürbün modifiyelerinde asla 3. seviye için ayarlanabilir dürbünü seçmeyin iğrenç bişey onun yerine dürbünü açınca adamları işaretleyen sistemi seçin.
    Lab H8 görevi de hiç eğlenceli değil aşağı inince hemen bitiyor. shadow of chernobyle deki X16 lab documents gibi bişe olsa süper olurdu.
    sonm olarak ilk kez chimera denen mutantı gördüm.Çok çevik ve acayip zıplayan bişey güzel olmuş ama hala burer göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noldor1907 -- 27 Ekim 2009; 17:09:56 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.