Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @sahafiec hocam ; teşekkür ederim. Dediğim yerler aynen gösterdiğin yerler SS'ler ve belgelerle konuşuyorsun her zamanki gibi
  • @BeyzadeM
    maksat daha iyi anlaşılmak, bunda da görselliğin üstüne yoktur genelde.

bu arada oyunu tekrar başladım sıfırdan, hiçbir mod filan yok.
    çok ilginç şeyler geliyor yine başıma, ilk oynayışta yapamadıklarımı tamamlıyorum.
    fakat birçok yeni şey de keşfediyorum, bu oyunun her oynayışı farklı bir zevk yahu...

bakıyorum benden başka pek resim ekleyen yok. ben bari renklendireyim biraz konuyu.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

• Sahafiec ben resim çekemiyorum mesela.F12 ye veya Print Scren e de bassam olmuyor.
    (Yani oyunda iken bunlardan birine basınca Paint e CTRL-V yapıp kopyalamaya çalışıyorum ama kopyalamıyor...
    Birde bu kayıp Monolight askerleri söylentisi nedir.Eğer böyle bir görev varsa nereden veriliyor ve o askerler nereden bulunacak?
  • Oyun çıktımı yahu bu ne ??
  • @ismailyt
    olması lazım, sen oyunun savelerinin olduğu klasöre bir bak istersen.
    orada birde screenshot klasörü olacaktı, resimlerin orda olması lazım.

@The Jolly Joker
    günaydın hocam...
    biz oyunu ikinciye oynuyoruz sen çıktı mı diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 22 Ekim 2009; 17:24:14 >
  • Sahafiec usta şu kayıp Monoliğht askerleri meselesi...? :)
  • @ismailyt
    eee? ne olmuş onlara?
  • Usta Monolight askerleri söylentisi nedir.Eğer böyle bir görev varsa nereden veriliyor ve o askerler nereden bulunacak?
    Geçmiş sayfalarda konusu geçmişti.Yani yakınlarındaysam falan veya pripyat için gerekliyse bulayım onları o açıdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 22 Ekim 2009; 18:37:25 >
  • @ismailyt
    onları bulman şart değil ve görevi sana ekstra biri vermiyor.
    bu görev tamamen senin isteğine kalmış birşey, almak da sana bağlı başarıyla bitirmek de...

kısaca konu şu:
    bir gurup Monolith bir anomaliye yakalanıyor ve kendini Jupiter bölgesinde buluveriyor.
    kendilerine ne olduğu ve buraya nasıl geldiklerini hatırlamıyorlar ve tamamen bir boşluktalar, öylece yerlerinde duruyorlar.
    onları Jupiter'in güneybatısında göl kenarında bulabilirsin, konteyner deposunun hemen üst tarafındaki göl.
    onlara gidip komutanlarınla konuş, o da sana hiyakelerini anlatacak...

muhabbet ilerledikçe onlara Yanov garına gelip gurupların birine katılmalarını öneriyorsun.
    tabii ki onlar tereddütlü çünkü geldikleri yerde, yani Zone merkezinde, Freedom, Duty ve Stalker'lere düşmandılar.
    dolayısıyla düşman olarak karşılanmaktan korkuyorlar, sende "ben sizin için Yanov'dakilerle konuşup onları ikna ederim" diyorsun...

ve eğer istersen öyle de yapabilirsin, Freedom ve Duty komutanlarıyla onlar hakkında konuşabilirsin.
    tabii ki hemen kabul etmiyorlar ama komutanların birinin güvenini kazanman yeterli...

peki bunu yapmanın sana getirisi ne?
    - birincisi onları yalnızlık ve ölümden kurtarıyorsun
    - ikincisi hepsi çok iyi asker olduklarından onları dost olarak kazanıyorsun
    - üçüncü ve en önemlisi onların komutanı seninle Pripyat'a gelebilir, eğer sorarsan.

bu akşamki masal da bukadar, yarın görüşmek üzere...
  • heeeyt bea ne sondu öle ya.oyunun sonundaki videodan yarım yamalak ingilizceyle bişeler anladık hadi bakalımyardımı geçen arkadaşlar çok sağaolun.

devamı ne zamandört gözle bekliyorum

arkadaşlar bu arada bilmiyorum haberi olan varmı ama kazanın yaşandığı chernobil plant'ın yanına anıt gibi bişe yapmışlar.kazadan sonra olaya müdalede can veren itfaye erleri için herhalde.geçte olsa gzl bi olaybu anıtın yeni yapılacak oyuna eklenmesi rica olunur

incelemek istiyenler için:http://www.grcade.com/viewtopic.php?t=2217

• Arakdaşlar Jupiter 'deki görevleri bitirdim Pripyata geçeceğim fakat sorun var Gerekli olan 2 belgeyi toparladım fakat 3 ncu olan sanırım olduğu binanın girşini bulamıyorum. Her yeri gezdim ama giriş yok :( Nedir bunun olayı? Resimler aşağıda.

• Eyvallah Sahafiec hayırlı geceler...
  • @TorwaK
    quote:

O iki adet artifaktı Jupiter bölgesinde buldum, tam yerini akşam size bildiririm. Bu artifikat felaket kuvvetli ve PSI, Chemical, Healt vs vs hepsine +3 veriyor fakat tek negatif noktası -5 Radyoaktif. Daha uygun bir suit satın almadığım için sonraya saklıyorum. Sanırım kendime bir adet skeleton suit alacağım Ağırlık konusunda sıkıntım var mod falan da kullanmaya kesinlikle istemiyorum.

hocam meraktan çatlatacan bizi. bu kadar naza ne gerek var yahu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@TorwaK
    quote:

O iki adet artifaktı Jupiter bölgesinde buldum, tam yerini akşam size bildiririm. Bu artifikat felaket kuvvetli ve PSI, Chemical, Healt vs vs hepsine +3 veriyor fakat tek negatif noktası -5 Radyoaktif. Daha uygun bir suit satın almadığım için sonraya saklıyorum. Sanırım kendime bir adet skeleton suit alacağım Ağırlık konusunda sıkıntım var mod falan da kullanmaya kesinlikle istemiyorum.

hocam meraktan çatlatacan bizi. bu kadar naza ne gerek var yahu???

Hatırlasam yazacağım ama cidden hatırlayamıyorum. Ben Jupiter bölgesinde neredeyse 20dk 'da bir anomali bölgelerini gezdim, her seferinde değişik artifactlar çıktı. Büyük ihtimalle buda onların arasındaydı.

Bu arada benim sorumla ilgilenecek birileri var mı?
  • @sahafiec & beyzadem
    İlgilendiğiniz için teşekkürler. geminin oraya baktım. malesef yine artı radyasyon veren 2 artifact buldum. ama neyseki biri graviydi ve gittim tüccara sattım. iyi para verdi namıssız yeraltına çanta lamak için daha önceden girmiştim.çıkana kadar yusuf yusuf bidaha girebileceğimi sanmıyorum. malum orda "snork" lar var. kapalı yerler sıkıyo beni neyse bide jupitere geçtiğim zaman orda arayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 22 Ekim 2009; 23:34:40 >
  • @TorwaK
    tamam hocam, sağlık olsun. hatırlayamadığına göre bu artifaktlar anca Nuh'unkiler olabilir.
    bu artifaktlar hiçbir anomaliden çıkmıyor çünkü...

oyunu acaip modlamışsın yahu, tabanca yerine bile G36 taşıyorsun...vay vay vay...

bu arada senin eklediğin resimler neden hep bukadar soluk?
    oyunun içinde de görüntü böyle mi?
    benim eklediğim resimlerle seninkiler arasında bariz bir parlaklık fakrı var.
    monitörünü mü özellikle öyle ayarladın acaba, benimki de düşük parlaklıkta aslında...

soruna gelince, tam anladığıma emin değilim. tam olarak nereye girmeye çalışıyorsun ve neden?

bir iyi geceler resmi daha, bize Gingerbeat'ı sağlayan adam....

@Lifetaker
    olur mu hocam daha bugün bu iki mekandan artefakt aldım, biri -2 biri de -3 radyasyon azaltıcı.
    doğru yerlere baktığına ve mevcut tüm artifaktları aldığına eminmisin?

snorklar hiç sorun değil yeter ki iki işi aynı anda yapmaya kalkma - hem artifakt arayıp hem snork vuramazsın.
    temizle önce snorkları ondan sonra rahatla ara artifaktları. zaten orada topu topuna 4-5 snork var fazla değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 22 Ekim 2009; 23:43:06 >
  • abi geminin hemen sağında suyuniçinde hareket eden 2 artifact var. onları aldım biri gravi çikti diğeri night star. ikiside arti radyosyon veriyor. veles te baska artifact gözükmüyor. birde diğer mekana gideyim. yerlatına. snorkları halledip arayayım.

EDIT: tamam şimdi hatırladım ya. yeraltından çıktığımız tam orda yukarda bi artifact vardı. ama yukardaydı böle nası diyeyim kayanın yıkılmış olan yerinde. alamamıştım. gideyim onu almak için uğraşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 23 Ekim 2009; 0:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@TorwaK
    tamam hocam, sağlık olsun. hatırlayamadığına göre bu artifaktlar anca Nuh'unkiler olabilir.
    bu artifaktlar hiçbir anomaliden çıkmıyor çünkü...

oyunu acaip modlamışsın yahu, tabanca yerine bile G36 taşıyorsun...vay vay vay...

bu arada senin eklediğin resimler neden hep bukadar soluk?
    oyunun içinde de görüntü böyle mi?
    benim eklediğim resimlerle seninkiler arasında bariz bir parlaklık fakrı var.
    monitörünü mü özellikle öyle ayarladın acaba, benimki de düşük parlaklıkta aslında...

soruna gelince, tam anladığıma emin değilim. tam olarak nereye girmeye çalışıyorsun ve neden?

bir iyi geceler resmi daha, bize Gingerbeat'ı sağlayan adam....

Açıkçası o kadar çok artifact topladım ki nereden ne çıktı hatırlamam mümkün değil. Oyunu kesinlikle modlamadım, bu tür şeylere alerjim var. Yaptığım sadece tabancayı satıp onun yerine tüfeği mouse ile sürüklemek oldu.

Benim girmek istediğim yer Pripyata geçiş yapacağımı düşündüğüm bina. Bu bina 'da bana kitap gibi iki adet evrak toparlattılar fakat aşağıya koyduğum üçüncü resme bakarsan radar 'da gitmem gereken bir bölüm var ve oraya geçecek kapı, geçit, tünel vs bulamıyorum. Bu bölge Jüpiter 'de sağ alt köşedeki bina grubu.

Resimlerin soluk olması sanırım benim grafik ayarlarımdan kaynaklanıyor, herşey full+full sistem Corei7 920i@4Ghz, 6Gb DDR3 Ram, Nvidia GTX 295 ile 22" monitorde oynuyorum.

Son olarak şu iskelet nerede cidden çıkaramadım, herşey o kadar birbirine girdiki... PDA 'de ne vardı hangi görevdi vs hatırlatırmısın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 23 Ekim 2009; 0:17:41 >
  • @torwak

yanlız Barges i bulamadım o jupiterde mi ? o damı ölü aca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

@torwak

yanlız Barges i bulamadım o jupiterde mi ? o damı ölü aca?

Joker deyince hemen hatırladım. Görevi zaten aldım ama adamdan ses seda yok tabi neyse iskeletine gidelim o zaman

Bu arada yukarıda soruma bir iki bilgi eklemek istiyorum. Benim takıldığım yer Pripyat hakkında not topladığımız görev. Görevde benden 3 adet belgeyi bulmamı istiyorlar, bu belgelerden iki tanesini aldım fakat ucuncunun oldugu binaya gecemiyorums anırım gizli bir geçit mevcut. Yardımlarınızı bekliyoruma rtık.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.