Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su x-ray engine v1.6 sorununa yardım edebilecek varmı.kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowwheart

arkadaslar su x-ray engine v1.6 sorununa yardım edebilecek varmı.kafayı yicem

Hacı ilacı değiştirirsen pripata çıkabilirsin
  • @TorwaK
    quote:

O zaman işaretli yere gittiğimde ikon neden beyaz üçgene dönüyor? Bu demektir ki hedefiniz o katta değil. Bunun yerine binanın tepesine tırmanıyorumen köşeye kadar yaklaşıyorum ve üçgen hemen sarı yuvarlağa dönüyor? Aslında ben yerde o işaretli alana girdiğimde ikonun sarı yuvarlağa dönmesi gerekmiyor mu?

doğru yere gidip gitmediğini bilmiyorum ayrıca doğru detektörü kullanıp kullanmadığını da.
    o yüzden umarım bu resimler sana yardımcı olur.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 19 Ekim 2009; 21:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

@TorwaK

Hocam 3 tane veles i verip gelişmiş detektör almamışsın heralde yoksa anomaly oraya gidince çıkıyo zaten

Teşekkür ederim. Ben o aletlerden fazla olanlarını satmıştım Şimdi yeniden aramaya koyuldum, 1 tane eksik kaldı. Ondan sonra doğru anomalinin olduğu yere gidip olayı inceleyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@TorwaK
    doğru yere gidip gitmediğini bilmiyorum ayrıca doğru detektörü kullanıp kullanmadığını da.
    o yüzden umarım bu resimler sana yardımcı olur.

Teşekkürler. Hellteam 'in dediğini yapmadım sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor.

Bir soru daha geliyor o zaman... Monolith askerleri hafızları silinmiş şekilde jupiter bölgesinde ve STALKER 'ların kaldığı yerde barınmak istiyor. Diğer grupların komutanlarıyla görüştüm fakat hiçbiri monolith grubunu aralarına almaya yanaşmadı. Bu konuda ne yapayım?

Aşağıda ne durumda olduğumu anlamanız açısından SS koyuyorum. Jupiter 'deki bütün görevleri bitirdikten sonra Pripyata doğru harekete geçeceğim.

• @TorwaK

Bişey değil hocam o monolith olayıda bu yeni detektörü alıp o stadyum gibi olan yere gidince bi pda bulacaksın o pda yla bu işi diğer grup komutanlarıyla

bi daha görüşürsen işin hallocaktır(diye hatırlıyorum yanlışım varsa affola) Kolay gelsin
  • Arkadaşlar oyunda birden silahlarım-elime ne alıyorsam daha doğrusu görünmemeye başladı.Sadece ateş edilecek yeri gösteren artı (+) işareti dışında... :)
    Neden olabilir acaba?
  • @TorwaK
    hellteam arkadaşın da dediği gibi hocam, 3 Veles veriyorsun ve bunlardan yapılan yeni detektörü alıyorsun.
    bu biraz sürüyor doğal olarak, 1-2 gün, ondan sonra önce bu anomalideki askerler görevini yapman lazım.
    oradan çıkan PDA ile de komutanlarla tekrar görşünce Monolith görevini de halledebilirsin.

bu arada senin daha hem Jupiter'de hemde ilk bölgede işlerin olacak.
    bence Pripyat'a gitmeye henüz acele etme...

birşey de ben sana sorayım, şu çerçeve içine aldığım artifaktı nereden buldun? hemde 2 tane?

@ismailyt
    bir resim koysana.
  • Şu an işteyim.Öğlen arası koyarım.
    Silah görünmüyor ama ateş edebiliyorum.Bıçak görünmüyor ama salladığım zaman zarar verebiliyor.
    Bu arada oyun açık iken "Print Screen" tuşuna basıyoruz ve onu paintle bir yere kaydediyoruz değilmi?
    Daha doğrusu diğer oyunlarda öyle yapıp resim alabiliyordum ama bu oyunda bir kaç denedim olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 20 Ekim 2009; 10:48:04 >
  • @ismailyt
    ohaaa, hayırola hocam canavarlaştın sende canavar avlaya avlaya...

oyunda mod filan var mı?
    her zaman her yerde oluyor mu bu?
    sürekli mi yoksa hata gelip gidiyor mu?

hem print screen hemde F12 çalışması lazım resim almak için.
  • Valla çoğuna dokunmuyorum aslında.Hayvan benden bulmasın yazıktır deyip uzaktan uzaktan (tırsarak yani :) ) dolanıyorum.

Oyunda ağırlık modu var.Ama ilk kurduğumda böyle bir sorun yoktu.Bir yerden bir artifackt buldum ve "midsummer" a geldim 1 ci helikoptere gidecektim ki silah gözükmüyor.
    Ağırlık modunu kaldırıp normal moda geçeyim bir deneyeyim olmazsa....
  • @ismailyt
    bence önce onu dene, modlar sık sık böyle hatalar yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@TorwaK
    hellteam arkadaşın da dediği gibi hocam, 3 Veles veriyorsun ve bunlardan yapılan yeni detektörü alıyorsun.
    bu biraz sürüyor doğal olarak, 1-2 gün, ondan sonra önce bu anomalideki askerler görevini yapman lazım.
    oradan çıkan PDA ile de komutanlarla tekrar görşünce Monolith görevini de halledebilirsin.

bu arada senin daha hem Jupiter'de hemde ilk bölgede işlerin olacak.
    bence Pripyat'a gitmeye henüz acele etme...

birşey de ben sana sorayım, şu çerçeve içine aldığım artifaktı nereden buldun? hemde 2 tane?

Bilgiler için teşekkürler. Pripyata geçmeye hiç niyetim yok diyebilirim çünkü en çok istediğim şeyi bu STALKER versiyonunda yapmışlar ve görevlere zaman aşımı koymamışlar. İstediğiniz gibi ortalıkta gezebiliyorsunuz.

O iki adet artifaktı Jupiter bölgesinde buldum, tam yerini akşam size bildiririm. Bu artifikat felaket kuvvetli ve PSI, Chemical, Healt vs vs hepsine +3 veriyor fakat tek negatif noktası -5 Radyoaktif. Daha uygun bir suit satın almadığım için sonraya saklıyorum. Sanırım kendime bir adet skeleton suit alacağım Ağırlık konusunda sıkıntım var mod falan da kullanmaya kesinlikle istemiyorum.
  • ben orda işararetli olan 2 artifagı 1 bölgede bergeden buldum. 3. yıkık gemi kapısını actıgımız zaman adam ates ediyor.onda hem pda hemde bu iki artifak var.ben dayanamadım geberttim adamı :)

toolslar hariç butun görevleri yaptım pripyata 5 kişi girdik ama merdivenleri cıkınca hala hata verıyor.x-ray engine v.16 bug felan filan.kafayı yemek üzereyim iyice sıkılmaya basladım.ustelik bir kez daha oyunu en bastan oynadım yine aynı hatayı verıo.acaba oyunun dosyasımı bozuk.cunku ben ingilizce indirdim.partları actıgım zman oyunun butun dosyaları geldi yuklememe gerek kalmadı. sorun nedir hala anlamadım.lütfen yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowwheart

ben orda işararetli olan 2 artifagı 1 bölgede bergeden buldum. 3. yıkık gemi kapısını actıgımız zaman adam ates ediyor.onda hem pda hemde bu iki artifak var.ben dayanamadım geberttim adamı :)

toolslar hariç butun görevleri yaptım pripyata 5 kişi girdik ama merdivenleri cıkınca hala hata verıyor.x-ray engine v.16 bug felan filan.kafayı yemek üzereyim iyice sıkılmaya basladım.ustelik bir kez daha oyunu en bastan oynadım yine aynı hatayı verıo.acaba oyunun dosyasımı bozuk.cunku ben ingilizce indirdim.partları actıgım zman oyunun butun dosyaları geldi yuklememe gerek kalmadı. sorun nedir hala anlamadım.lütfen yardım...

Sorunun çözümünü yukarıya yazmıştım ama exe yi değiştirmen lazım

Bende o gemideki adama sıkıp o artifacti aldım işe yarıyo baya
  • @TorwaK
    bu çok ilginç, Jupiter'de dolaşmadığım yer ve anomali kalmadı sanıyordum.
    ama bu artifakt gerçekten oradansa mutlaka yerini bilmek isterim.

@shadowwheart & hellteam
    bende bu artifaktı görev icabı Nuh'dan almıştım ve sadece onda var biliyorum.
    ama bakın arkadaş Jupiter'de buldum diyor, çok ilginç bir yenilik.

yahu siz ikiniz biraz daha medeni olamazmısınız?
    şartmıydı bunun için Nuh'u öldürmek?
    görev icabı isteyince zaten kedni veriyor adamcağız...
  • @sahafiec

Hocam jupiterdeki yerini bende bilmek isterim

Nuh u öldürüp aldım o ek görevde bende çıkmadı zaten bunun farkındayım napalım Türk üz işte birilerine sıkmak kanımızda var
    O ek görev neydi bu arada bende çıkmadı
  • @hellteam
    çıkmayacak tabii vurmuşsun adamı zamansız da ne görevi çıkacak.

şimdi...
    yeni detektörü beklerken birinci bölgede üst kattaki tüccarla konuşuyorsun ya hani sana para verecek olan Veles'ler görevi için.
    o da diyor aşağıdaki tüccarın bana borcu var git ondan al diye, o sakallı tüccardan gemi zemininde.
    işte onunla konuşurken sana görevi o veriyor, git bu artifatkı bana bul getir diye.
    ondan sonra Nuh'a gidiyorsun - o da tabii (senin gibi) önce sıkıyor sonra "kim o?" diyor...

neyse konuşuyorsun onunla bana bu artifakt lazım sende varmış diyorsun.
    o da çıkarıp al gözün doysun diyor o kadar, alıp geliyorsun geri - yalnız görev icabı teslim etmen lazım.
    ben ne kadar yararlı olduğunu görünce vazgeçtim görevden yapmıyorum dedim tüccara.

böylece artifakt bende kaldı, lakin bundan 2 tane olduğunu bilmiyordum.
    acaba benim bilmediğim başka bir görev de mi var?
    ben bu artifaktın anomalilerden çıkmadığını sanıyordum ama anlaşılan işin içinde iş var...

bakalım TorwaK arkadaşımız neler anlatacak bize...
  • @sahafiec

Hocam Nuh ta zaten 2 tane var adam birini vermiş sana biz adama sıktığımız için 2 sinide aldık doğal olarak

Başka da bundan olduğunu zannetmiyorum
  • bize oldurmenize ne gerek vardi diyo.verilen gorevi yapmio bak gor oyunu acip ilk isi o adami oldurup o artifaki almak olcak :) ayrica saveye 2 radyasyon artifagi birde nuhdan aldimiz artifagi koyunca mukemmel oluo.
  • @shadowwheart
    tamam da bunu Nuh'u öldürmeden de yapabilirdin.
    ayrıca bu şekilde sonradan mümkün olan görevlerden haberin olurdu ve hikayeyi daha iyi anlardın...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.