Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla öyle adamlar leblebi gibi gidiyor silahlarım da full upgrade mermi bile yakmıyom tek atış
    Fakat şu 2. bölgede bilim adamlarının hemen üstünde yolu şekilli bir yer var hem alltta bir kod isteyen kapı üsttede cephanelik var oraları nasıl açacaz acaba bende 2 tane kart var işe yaramıyor "required code" diyor sen açtınmı buraları ?
  • @spawn42
    orası kartla açılmıyor hocam. üstteki binada evrak var onda aşağıdaki kapının şifresi yazıyor.
    yani evrağı bulup aldın mı kapı kendiliğinden açılıyor...
  • Şu an dediğim jupiterdeyim hala.Helikoptere varmadan etraftaki binalarda geziyorum.Bir binada epey evrak buldum.Hepsini aldım.Birde değişik bir silah buldum.Pompalı mermisi atıyor ve 12 tane alıyor.Sırtımda epey yüklü.(silah vs var)
    Shafiec usta silah-mermi vs satışından epey para kazandım diyordu.Yakınlarda sstabileceğim bir yer varmı (yani jupiterde falan) yoksa ''Stavkodoks'' a veya istasyona mı gitmem lazım?
    Bu arada yeni silahı bulduğum dolabın bir rafında da evrak var ama yanına yaklaşınca beni al demiyor ve dışarda da bazı ayak sesleri geliyor ... Galiba yine çatışma çıkacak...
    Bu evraklar lazım olurmu bana?
  • @ismailyt
    bulabildiğin her evrağı al, mutlaka bir işe yarayacaktır.
    topladıklarını Yanov garındaki tüccara satabilirsin, Svadovska kadar gitmene gerek yok.

o yeni pompalı tüfek çok şahane birşey, mutlaka modlayıp kullan bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Ekim 2009; 13:19:11 >
  • @sahafiec

Hocam üstte ki binada kapı kilitli yanına gelince rusça bi yazı çıkıyor. Kısaca açılmıyor kapı başka bir yerden girişi de yok pencereler demirli. Sen nasıl girdin buraya.
  • Teşekkürler Shafiec.Akşam artık işten sonra eve varınca benim ufaklık ta rahat bırakırsa Yanov un yolunu tutarım...
  • @spawn42
    hocam yan odaya da bak, evrak orada olmalı - cesetleri de ara.
    mutlaka bulursun, orası ilginç ve sürpriz dolu - oynamanı tavsiye ederim...
    neticede o demir parmaklaklıkların arkasındaki odaya çıkacaksın ve tüm ganimetleri toplayacaksın...

@ismailyt
    kolay gelsin hocam...
  • Oyunu sildim ingilizce sürümü ile oynamaya karar verdim.
  • @feriox
    hocam ingilizce rapack çıkıt zaten 2,7GB ve Clear Sky da gerektirmeiyor.
    kullananlar var...
  • Buldum hocam o kadar gittim geldim yan odada ki evrağı nasıl görmemişim hayret, içeriside bi garipmiş bi çocuk ağlama sesi geliyor bi açtım kapıyı öyle mi tırsılır yıkacaktım ortalığı... Tüm silahlarıda buldum hepsi bende artık pripyatta ki evleri gezmek vakti geldi ...
  • Bu ek paket mi yoksa direk kurulabilen serinin yeni oyunu mu?
  • @sp@wn
    İndirdiğin yere göre değişiyor bazı yerlerde re-pack var clear sky istemiyor direk oyna. Bazı yerlerde de rus dilinde clear sky istiyor. Malum yerlerde Call of Pripyat Re-Pack diye aratırsan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 14 Ekim 2009; 10:45:18 >
  • Shadow of Chernobyl üstüne mi kurulması lazım illa yoksa sadece pripyat indirip kurabiliyormuyuz ? Expansion pack falan mı bu nedir , yada 2. oyun falan , tam bi açıklık getirilirse sevinirim..
  • @Deamien

Arkadaşım konunun geri sayfalarda bunun açıklaması yapılmıştı, ana neyse bi daha söyleyim.

Oyun expansion pack değil, fakat kurulurken Clear Sky istiyor üstüne kurulduğu için felan değil sadece yapımcılar böyle istemişler.
    Ek olarak, bazı vatandaşlar bu oyunu kurmuş ingilizce dili entegre etmişler Clear Sky istemeyen bir oyun haline getirmişler, bunuda bulabilirsiniz internetten. İsmi Call of Pripyat repack diye geçer. Direk indirir oynarsın hiç bişey sormaz. Boyutu 2.7gb
  • Sağol cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@feriox
    hocam ingilizce rapack çıkıt zaten 2,7GB ve Clear Sky da gerektirmeiyor.
    kullananlar var...

Sağol hocam indiriyorum. Bu sefer acele etmeden , Noah denen herifi vurmadan, yavaş yavaş oynıycam Bu oyundaki atmosfer bir başka
  • @feriox
    hadi bakalım kolay gelsin...
    öyle her önüne geleni vurma, önemli biri olabilir.
    anca sana düşman olan ve sana ateş edenleri rahatlıkla vurabilirsin.
  • fsgame.ltx check your working folder hatası hakkında bilgisi olan
  • @feriox
    bende olmadı, kurulumu tam anlatıldığı gibi mi yaptın?
    bazı sürümlerde kurulum klasörünün yerini değiştirmemek gerek...

evet arkadaşlar,
    nihayet bende oyunu bitirdim - malesef...

oyun bırakın ek paket olmayı full oyunu bile aratmıyor ve bence şahane olmuş.

hiç oyundan atma yaşamadım, grafikler de tam benim zevkime göre, görevler bol ve ilginçti.
    kasma yok denecek kadar azdı - bir tek Jupitere ilk geçtiğimde kastı fakat sonradan oyuna bağlı olmadığını anladım.

neticede bence çok iyi iş başarmışlar ve ben şimdiden S.T.A.L.K.E.R. 2 için gün saymaya başladım...

ayrıca hikayeyi oyunun sonunda güzel bir şekilde toparladıkları için çok memnun oldum.
    soru işareti tabii ki kalıyor ama uykusuz geceler yaşatıp rahatsız edecek kadar değil.
    sağlıklı bir şekilde merak uyandıracak kadar...

ve işte tüm serinin başkahramanı...STRELOK...onu burada görmeyi ummuyordum ama şükür kavuşturana...

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

birkaç güzel Pripyat manzarası, gitmeyen, henüz gidemeyen ve ya dönmüş olupta özleyenlere...

bu arada "Pripyat'da kalanlar ve gidenlerin arkasından el sallayanlar" kulübü kuruyorum arkadaşlar.
    üye olmak isteyen Pripyat'daki askeri üsse gelsin kaydını yaptırsın...

• @sahafiec

Evet hocam zaten oyuna söylenecek söz yok mükemmel yalnız gauss u kullanamadım ben kardan a vermiştim bida geri vermedi

Bu oyunun üstüne bi kere daha clear sky atarım artık
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.