Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ana Banker-Navikov denen adamın karşısındayım.Üç tane dedektör istiyor galiba?
    Yerlerini değilde nasıl bir dedektör bunlar tarif etsenizde olur hani... :)
    Bu arada Prf.Nerman dan da bir görev aldım galiba ama anlamadım?
    Lütfen yardım...
  • Arkadaşlar ben oyunda Jupitere kadar geldim. Herşeyi yaptım Pripyata geçmeyi bekliyorum ama geçmeden önce bütün upgade'leri tamamlamak istiyorum fakat sonuncu upgrade'nin açılması için gereken tools'u bir türlü bulamadım. Acaba jupiterde yada creek'te nerde bulunuyor bu tools'lar. Benim bulduklarımdan birincisi trenin içinde hani şu içinde elektirik saçan yaratığın olduğu diğeride pripyata gitmek için girdiğimiz plant jupiter bölgesinde.

quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar şu ana Banker-Navikov denen adamın karşısındayım.Üç tane dedektör istiyor galiba?
    Yerlerini değilde nasıl bir dedektör bunlar tarif etsenizde olur hani... :)
    Bu arada Prf.Nerman dan da bir görev aldım galiba ama anlamadım?
    Lütfen yardım...

En gelişmiş dedector'den istiyor 3 tane onları alıp birleştirecek dahada gelişmiş bir dedektor verecek sana onuda bir görevde kullanacaksın. Daha fazla bilgi verirsem spoiler olur yapamazsan özelden ulaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckli -- 14 Ekim 2009; 23:05:58 >
  • @hellteam
    hocam Gaussu almak için kendin gitmen lazım, o seni ekstra çağırmıyor.
    ayrıca ondan Gauss için cephane de satın alabiliyorsun.
    ondan sonra kullan istediğin kadar Pripyat'da...

@ismailyt
    o bilimadamlarına görev icabı 3 adet Veles detektör teslim etmen lazım.
    onları kullanarak daha gelişmiş bir model üretecekler, daha doğrusu onların tamircisi...
    bu arada o bilimadamlarının tüm görevlerini yapmakta fayda var...

@smnckli
    hocam Pripyat'a geçmeden üçüncü en üst seviye upgradeleri yapamazsın.
    onlar için gereken ince ayar alet takımları Pripyat'da, hemde her ikiside...
  • Teşekkür ederim. Birşey daha sorayım. Birkaç sayfa okudumda pripyata geçebilmek için 3 adam bulmak gerekiyormuş ben sadece 2 kişi buldum zulu ile beraber 3. buldugum adamların birisi bilim adamlarının ordaki lieutenanat sokolov diğeride midsummer'deki vano. 3. adamı nerden alacağım. Ayrıca istersek 3'ten fazla adamla gidebiliyormuyuz gelecek adam bulabilirsek :)

Edit: Geçiliyormuş fakat ne kadar çok adam o kadar iyi diyerekten yanıma birkaç tane daha adam almak istiyorum. Nereden bulacağım benimle birlikte pripyata gelecek adamları? Bir sayfa önce spawn42 rogue diye bir adamdan bahsetmiş fakat ben göremedim öyle birini. Ya benimle bir göreve geldi ve o görevde öldü yada yanlış yerde arıyorum adamı. Ayrıca memlekette neredeyse kimse kalmadı ya bir ben birde mutantlar dolanıyoruz ortalıkta, ilk baştaki canlılıktan eser yok şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckli -- 15 Ekim 2009; 0:00:33 >
  • Oyunda ilerleyen arkadaşlara sormak istiyorum. 1.bölgedeki (Creek) "Anomoly Iron Forest" da kilitli olan kapıyı görev icabı uğrayıp açacakmıyız, değilse nasıl? Sanırım gerideki sayfalarda bahsedilmişti ama bulamadım. Birde "Detector Veles" sadece iki adet bulabildim birini yeri söylenen zuladan, diğerinide 1.bölgede yaptığım bir görevle sahip oldum o kadar, ne zombilerden, insanlardan ne de bulabildiğm zulalardan çıkıyor. Heralde tamamen şans eseri bulunucak.

Size yıldızlı geçitlerden bahsedeyim. Zorlanmışsınız okuyabildiklerime göre. Tamamen sesle alakalı bir olay açılan her geçit sırayla ses çıkarmaya başlıyor (Çıkan seslerin sıraları değişebiliyor yanlış yaptığınızda). Mesela bende 4 geçit açılmıştı önce seslerini dinledim, sıralarını öğrenip içlerinden geçmiştim (Sırayla hangi kapıdan sesin çıktığını öğrenmek için yıldızların yakınlarında durabilirsiniz). Şimdiye kadar halletmeyenler varsa yardımcı olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 14 Ekim 2009; 23:47:00 >
  • @smnckli
    haliyle görevler azaldıkça canlılık da azalıyor hocam, meydan kalıyor yaratıklara ve zombilere.
    şimdi sen gurubun çoğunu oluşturmuşsun zaten ve yolu belli - adamlara "Pripyat'a gidecem benimle gelirmisin?" diye soruyorsun.
    başka yapabileceğin şey yok, bende anca 1 kişi daha bulabildim o da o kayıp Monolith gurubunun subayı.

onları gölün orada bulup konuşuyorsun sonra da Yanov garındakilerle konuşmaya söz veriyorsun ya görev icabı.
    ben onları Freedom gurubuna entegre ettim ve komutanları ile sohbete devam ettim.
    sonra benimle gelirmisin deyince hemen "evet" dedi...

@Vicci
    oraya oyunun ilerleyen bölümlerinde özel bir kartla gelip açıyoruz hocam.
    Veles'i ya tesaadüfen bulursun bir cesedin üzerinde ya da bilimadamlarının görevlerine devam et.
    onlarda görev çok ve birinde görev ödülü olarak Veles veriyor sana, böyle de tamamlarsın üçlüyü...
  • @sahafiec

Oyun bitmiş geçmiş olsun, gittinmi bölgedemi kaldın başka yapacak birşey varmı.

Birde şu benim monolight grubunun başı 2. bölgede Rogue isimli dostumun silahını gördünmü sen, bende var SVD nin kısası cidden güzel bişey kimsede yoktu galiba şu ana kadar geride ki resimlerde de görmedim yada gözden kaçırdım akşam bi ss atayım da silah görün
  • @sahafiec

Bilimadamların tüm görevlerini yaptım zaten yaptığım görevlerden birinde Jupiter deki zulalardan birini söyledi, 1. sini orda bulmuştum. Tesadüfen bulucaz artık. Yardımların için sağol.
  • @spawn42
    evet hocam, oyun bitti malesef ve ben savleri kullanarak iyi sonu da gördüm.
    aslında iki son biraz yanlış olur, biri oyunun gerçekte sonu diğeri ise "freeplay" denilen olay.
    şu an öyle takılıyorum, yani Pripyat'da kaldım ve tam ben burada yalnız sıkılırım derken...
    bir baktım telsiz bağlantısı geldi hemde askeri üssünden, oraya stalkerlar yerleşmiş ve base kurmuş.
    koştum tabi hemen oraya, zaten mühimatım o biçim yıpranmıştı - tüccar yok ama tamirat bedava.

ve en önemlisi, rehber var ve seni istediğin her bölgeye götürebiliyor.
    ben işte freeplay buna derim...
    ayrıca ona "bölgeden ayırlmak istiyorum" da diyebiliyorsun ki oyunu bitirme anlamına geliyor...
    bence çok iyi bağlamışlar olayları...bravo valla...

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

hocam ben o Rogue'un silahını biliyorum ve daha birkaç kişide görmüştüm Jupiter'de ama almadım.
    ilk oyunlardan tanırım onu ve kullandığım var, malesef oyun tüm silahların tanıdı çıkarcak kadar uzun değil.
    anca şimdi telafi edecem bölgelerde gezerken - daha FT-2000 ve ağır makinalı ile siftahım yok...

@Vicci
    eminmisin hocam hepsini yaptığına? onlarda tüm görevler hemen ilk konuşmaya girince görünmüyor.
    bazı görevler muhabbet esnasında konudan doğuyor. benim bahsettiğim görev o zulada Veles çıkan görev değil.
    bu görevde ödül için geri gelince para ve medkitlerin yanında doğrudan bir Veles veriyorlar...
    Psi ölçümü, anomalilere detektör yerleştirme, artifakt bulma görevleri tamam mı hepsi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 15 Ekim 2009; 13:11:15 >
  • @sahafiec

Ben yanlış biliyorumdur o zaman çünkü bahsettiğin Tüm görevleri yaptım, görevlerden birinde vermiştir heralde hatırlamıyorum tam olarak. Bir tek 3 adet "Veles" lazım. 3. bölgede bulmayı umut ediyorum artık.

Bişey daha eklicem bilimadamlarının bulunduğu sıhınağın dışında duran stalker da "Veles" var. Onunla beraber bir görevde yaptık hatta, onun mu vermesimi gerekiyordu acaba? Öldürüpte alınmıyorki, alarm veriliyor o zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 15 Ekim 2009; 13:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@smnckli
    haliyle görevler azaldıkça canlılık da azalıyor hocam, meydan kalıyor yaratıklara ve zombilere.
    şimdi sen gurubun çoğunu oluşturmuşsun zaten ve yolu belli - adamlara "Pripyat'a gidecem benimle gelirmisin?" diye soruyorsun.
    başka yapabileceğin şey yok, bende anca 1 kişi daha bulabildim o da o kayıp Monolith gurubunun subayı.

onları gölün orada bulup konuşuyorsun sonra da Yanov garındakilerle konuşmaya söz veriyorsun ya görev icabı.
    ben onları Freedom gurubuna entegre ettim ve komutanları ile sohbete devam ettim.
    sonra benimle gelirmisin deyince hemen "evet" dedi...

@Vicci
    oraya oyunun ilerleyen bölümlerinde özel bir kartla gelip açıyoruz hocam.
    Veles'i ya tesaadüfen bulursun bir cesedin üzerinde ya da bilimadamlarının görevlerine devam et.
    onlarda görev çok ve birinde görev ödülü olarak Veles veriyor sana, böyle de tamamlarsın üçlüyü...

Hocam hangi gölün orda bir resim koyabilirmisin. Yada resim koymanada gerek yok isim söylesende olur.

Tamam Hocam buldum. Storage Container'in yanındaki büyük olan gölün yanındalarmış.

Üste edit:

quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

@sahafiec

Ben yanlış biliyorumdur o zaman çünkü bahsettiğin Tüm görevleri yaptım, görevlerden birinde vermiştir heralde hatırlamıyorum tam olarak. Bir tek 3 adet "Veles" lazım. 3. bölgede bulmayı umut ediyorum artık.

Bişey daha eklicem bilimadamlarının bulunduğu sıhınağın dışında duran stalker da "Veles" var. Onunla beraber bir görevde yaptık hatta, onun mu vermesimi gerekiyordu acaba? Öldürüpte alınmıyorki, alarm veriliyor o zamanda.

Ben valesleri başta zulalardan buldum görevi bilmediğim için sattım sonra da öldürdüğüm adamlardan buldum sende tek tek bütün herkezi öldüreceksin artık başka yolu yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckli -- 15 Ekim 2009; 13:45:49 >
  • smnckli

Artık öyle yapıcaz.
  • @sahafiec

Benim de bugün yarın biter, tepelere çıkacam önüme gelen herkesi vuracam dost düşman farketmez şu saatten sonra özellikler gauss adamı yamultuyor :))
  • @Vicci
    belki de görevi yaptın ama detektörü verdiklerini farketmedin gerçekten.
    o dediğin stalkerla ölçüm görevlerini yaptın di mi 3 yerde?
    o sana detektör vermiyor, diğer iki stalker görevde öldü ama onlardan Veles çıkmadı bende.

@spawn42
    bu ne gaddarlık hocam, hayırola...
  • Sadece ağırlık modu olan bir mod verebilirmisiniz acaba birkaç sayfa geride bir arkadaş vermiş fakat onda da araya seva suit ve gece görüşü katmışlar. Ağırlığın ne kadar olduğu önemli değil ben sonradan değiştirebilirim.
  • @smnckli
    o modu rahatlıkla kullanabilirsin hocam.
    SEVA filan yok onda ben denedim, anca tüccar modu ile birlikte kullanırsan o zaman...
  • Arkadaşlar Bunker-Lab daki bilim adamlarından bir görev aldım ama haritada görev yeri yine içeriyi gösteriyor ne iş anlamadım.
    Şöyle diyor; Contrackt with academies. (To bring artifacts Garik''hunk of meat'' and ''Gingerbread''
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar Bunker-Lab daki bilim adamlarından bir görev aldım ama haritada görev yeri yine içeriyi gösteriyor ne iş anlamadım.
    Şöyle diyor; Contrackt with academies. (To bring artifacts Garik''hunk of meat'' and ''Gingerbread''

Hunk of meat ve Gingerbread artifactlarını getirmeni söylüyor. Ben hunk of meat'i bulamadım fakat gingerbread'ı anomaly pineoak'ta bulmuştum.

Benimde bir sorum var. İlk haritada, gemideki adama exoskeleton getirtim fakat koşma upgradesini yaptıramadım kimseye ne gemideki adam nede jupiderdekiler yapmadı Pripyattakide yapmadı. Jupiderdeki adamlar technicion does not make such a modification diyor ilk haritada, gemideki adamda techniques need tools for fine work diyor. Eğer ilk haritadaki adam yapıyorsa upgrade'yi acaba o adam için gerekli olan toolslar nerede. Ben ilk upgrade ve son upgrade için gerekli olan tools'u buldum fakat ikinciyi bulamadım.

Edit: Hallettim ilk adam yapıyormuş ve upgrade için gerekli tools'u bulmak gerekiyormuş. Ayrıca bütün toolsları bulamayanlar için söyleyim youtube'ye stalker call of pripyat tools yazınca nerede olduklarını gösteren videolar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckli -- 16 Ekim 2009; 2:03:04 >
  • @ismailyt
    Hunk of meat 2. bölgede bir tren tünelinin içinde, yanında bir mutant ve anomaly var oraya görev arkadaşlarınla birlikte gideceksin yoksa hunk of meat çıkmıyor.

Gingerbreat da 1. bölgede ağaçların tepede birleştiği sepet kılıklı bir yer orada ağacın en tepesinde.
  • @sahafiec

O Görevi yaptım ama iki kişi ile birlikte. Ben tüm görevleri yapmış olmalıyım heralde çünkü sıhınaktaki tüplerin içi getirdiğim artifact'ler ile dollu. Dedektörüde bulmayı vereyim artık oyun biticek zaten az kaldı. Yardımlar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 16 Ekim 2009; 9:46:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.