Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam birinci anahtar dediğim yerde, köprünün diğer ucundaki ilk jpte sandığın içinde. inan bana...
  • @sahafiec

herşey için sagol omurumu yedi o gover bitirdim en sonunda paramda yokdu 5k ru verdiler bir tas yemek aldık en sonunda :)

1_Şimdi ben silahcidan susturucu aldım bunu m4'e benziyen silaha nasıl takıcam anlamadım?

2_ Bu göverin oldugu yerde radyosyon var ve ordaki geminin kapıları kapalı ne yapacaz anlamadım..?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
  • @Mert AYAN
    valla hocam sen bu oyunu bu şekilde zor bitirirsin. biraz daha yaratıcı ve keşif ol, birşeyler dene.
    sen herşeyin çözümünü kullanım kılavuzu gibi hazıra bekliyorsun, böyle oyunun tadı çıkar mı yahu?

1. her silaha susturucu takamıyorsun...
    2. kapı kapalıysa başka yerden girmeyi dene...
  •  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]
    Bende affınıza sığınarak yardım istiyorum 3.helikoptere giden yolu bulamadım helikopteri karşıdan görüyorum ama yanına çıkamadım. hayır adam everest gibi yerlere çıkarken banamısın demiyor böyle ufak bir rapmada su koyveriyor. Dolan dolan gına geldi
  • @sahafiec

Sayende zorda olsa ilk bölgeyi bitirdim ve ikinci bolgeye gectim ismi ''midsummer'' fakat her zamanki gibi sorun olucak ilk bolgede ki

u göverin oldugu yerde radyosyon var ve ordaki geminin kapıları kapalı ne yapacaz anlamadım..?

Bu göveri yapmadım ve ilk bölgede hiçbir scat göverini yapmadım. Sorun var mı beyaz göverleri yapıyorum hep.

Haklısın sende bunun nednei ben hayatım boyunca hep mp fps oynadım hiç sp oynamam ama bu oyun ilgili cekti ağır geldi galiba ama öğrenez...
  • @feriox
    o rampadan çıkamamanın bir anlamı var.
    tek başına gemide yaşayan Nuh'u bulacaksın o sana oraya nasıl gidildiğini gösterecek.
    oraya bir anomaliden geçerek gidiliyor...

@Mert AYAN
    hocam bir üstteki arkadaş aynı soruyu sordu ona cevap verdim. en azından birbirnizin soru ve cevaplarınızı okuyun.
    herkese herşeyi ayrı ayrı anlatamam...

sarı görevler ana görev beyaz görevler yan görev, istediğini istediğin zaman yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@feriox
    o rampadan çıkamamanın bir anlamı var.
    tek başına gemide yaşayan Nuh'u bulacaksın o sana oraya nasıl gidildiğini gösterecek.
    oraya bir anomaliden geçerek gidiliyor...

@Mert AYAN
    hocam bir üstteki arkadaş aynı soruyu sordu ona cevap verdim. en azından birbirnizin soru ve cevaplarınızı okuyun.
    herkese herşeyi ayrı ayrı anlatamam...

sarı görevler ana görev beyaz görevler yan görev, istediğini istediğin zaman yapabilirsin...

Hocam Nuh dediğin mutasyona uğramış köpeğiyle bize saldıran herifmi yoksa öyle birini öldürdüm ama o değil sanırım
    Zahmet olmazsa haritadaki yerini söyleyebilirmisin?
  • @feriox
    resimde sarı işaretledim Nuh'un gemisini...
    yazdıklarına göre ta kendisini vurmuşsun, geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Ekim 2009; 19:06:32 >
  • Bu kara iş:Beard adlı görevde ne yapmam gerekiyor..Anlamadım..Sultanın verdiği görevde..
  • midsummer tren istasyonu yani bizim town oldugu yerde özgürlük savaşcıları diye bir grup var o ne oluyor tam anlamadım katılayım mı ona? Stalkerler soyluyor genellikle join filan yaziyor.

Birde midsummer'dan bir stalker'den göver aldım 5000ru verdi bunu bandit bolgesine goturdum sınır karargahı gibi birşeydi adam benden 7000ru yani benim 2000 paramı aldı sonuc olarak goverde birşey kazanmadım üstüne üstlük 2000ru kaybetttim niye boyle birşey yaptılar anlamadım @feriox sen sen ol bu göveri yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

midsummer tren istasyonu yani bizim town oldugu yerde özgürlük savaşcıları diye bir grup var o ne oluyor tam anlamadım katılayım mı ona? Stalkerler soyluyor genellikle join filan yaziyor.

Birde midsummer'dan bir stalker'den göver aldım 5000ru verdi bunu bandit bolgesine goturdum sınır karargahı gibi birşeydi adam benden 7000ru yani benim 2000 paramı aldı sonuc olarak goverde birşey kazanmadım üstüne üstlük 2000ru kaybetttim niye boyle birşey yaptılar anlamadım @feriox sen sen ol bu göveri yapma

Orada hepsini öldürseydin para sende kalırdı..
  • quote:

@feriox

Gecmiş olsun derken ? yoksa öldürmeyecekmiydik onu? Kapıyı acar acmaz ateş etmişti bende içeri el bombası atmıştım
    3. helikoptere ulaşamayacakmıyım ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

@feriox

Gecmiş olsun derken ? yoksa öldürmeyecekmiydik onu? Kapıyı acar acmaz ateş etmişti bende içeri el bombası atmıştım
    3. helikoptere ulaşamayacakmıyım ben şimdi

Bende bugun yaptım o göveri kapıyı actım ateş etmedi bende etmedim konustuk oyle ya o an yada gemiye gidip göveri aldıgım kişiyle tekrar konustum bitti göver.

@master of darkness

Keşke orda oldurseydim herkesi 5000 bedava kazanırdım zaten ondan sonra bir govere gittim bir stalkeri banditlerden kurtarmaya tabi gover bu oldugunu bilmiyordum silahsiz girdim banditlerin bolgesine ateş etmesinler diye megersem hepsi düşmanmıs karambole aldılar beni

Bu arada banditlerin oyunda ki göveri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Ekim 2009; 20:28:07 >
  • @mert ayan banditlerin tek görevi can sıkıntısı yaratmak..Çok sinir bozucular ya..
  • @master of darkness
    o galiba bir baskından bahsediyor ama detay bilmiyorum, o görevi yapmadım.

@Mert AYAN
    onlar Freedom'lar ve ilk iki oyunda da vardı. istersen onlara katılabilirsin, şart değil ama zararı da yok.
    o 5000RU borç görevinde parandan olduysan pazarlık kabiliyetine küseceksin.
    adama "ya 5000RU al yada silahımın mermilerini alırsın" deseydin 5000RU ile yetinirdi...

iyi okuyun arkadaşlar mevcut seçenekleri yoksa bu oyunun keyfini çıkaramazsınız...

@feriox
    o adam her gelene her seferinde ilk önce ateş eder hocami ondan sonra konuşur...

şimdi ne olacak bilmem, sen devam edince görücez...
  • @sahafiec

Hocam bugun cok işim vardı daha yeni geldim konu almış başını gitmiş

İnce ayarların yerlerini biliyorum pripatta bu arada şu mutfak tüpünü kullanmamıssın hala onunla bloodsucker mı ne onları patlatıyouruz

Bizim eşek te haliyle 200-250kg falan oldu ama silahların hepsini de kullanmasıda ayrı bi zevk
  • @hellteam
    evet hocam konu gerçekten kendini aldı gidiyor dur deyen yok...

aletlerin yerini unutma sakın bana da lazım olacak.
    bu arada bir soru: kısaca Pripyat'a girip onları alıp hemen Jupiter'e geri dönmek mümkün mü?

zehirli gaz dolu tüpe gelince, ben zamanında o kanemicilerin arasından geçerken onları uyandırmıştım.
    hayatta kalmak için sıkı bir çaışma sonucu hepsini temizledim ve bu görev farklı gelişti.
    haliyle bu zehirli gaz da elimde kaldı eşantiyon olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 12 Ekim 2009; 9:59:22 >
  • @sahafiec
    Bende senin gibi 2. geçişimde yine senden ilham alarak uyandırdım Sonrada hepsini bıçakladım zira uyku haliyle :) dolabın orada bugta kaldılar.
    Ama sandığın daha geçen gün açtım ve gittim tüpü bloodları oraya yerleştirdim tabi görev aktifdi, gazı verince 4-5 tane daha geldi gorev tamamlandı.

Bu arada dedektörü aldım, anomallere şu antenli aletlerden koydum, haritaya bakınca nerede hangi anomaly olduğu yazıyor hemen alıp geliyorum.
    Herkesi gara topladım, zuluyla içe içe konuştuk 4. de sızmışım başka yapacak görev kalmadı, düşman da yok ortalarda hiç iyi silah bulamıyorum düşman yok, ağır makineli yok roket yok, uzay tüfeği yok Svd nin mermisi yok Gidecem pripyata ama hemen dönebilecekmiyiz. Adam topla diyince gözüm korktu iyice her geliş gidişte adammı bulcaz yoksa.

Ek olarak bu bilim adamlarının istediği Gingerbeat Hunt of meat mı neydi bunu halen bulamadım Yeşil yuvarlak bi anomalygaliba bi sitede nerede olduğuna dair bi yazı buldum ama çeviremedim yardımcı olacak varmı

"gingerbread ces nac na Zaton mapi, imas jednu anomaliju iznad koje se racva jedno ogromno drvo, gingerbread ti je na vrh toga drveta, moras se tamo popet, a hunk of meat sam zaboravio, al probaj kod onoga helikoptera koji se srusio u mocvaru, znam da je i u Zaton mapi nedje"

bir başka yazı

"A kome treba oaza : treba proci 4 puta kroz anomaliju koja baca u nazad i svaki put kroz sve zvezdice i peti put eto oaze...."

Bir başkası

"Kolobok se nalazi u anomaliji Sosnodub na vrhu drveta u gnezdu, a Lomot masa kod SKAT 5 u anomaliji Top..Oba u Zaton mapi.."

Ne demek istiyorlar nerden bulcam bunu bi tek heliopterle zatonu anladım.

Bir de video size Gerçekte Chernobyl ve Pripyat Oyun oynuyormuş gibi oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=JYkVatvFLsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 12 Ekim 2009; 10:08:55 >
  • @spawn42
    yahu hocan nereden buluyorsun bu tuhaf dildeki siteleri yahu...
    bu da sırpça galiba anca tahmin yürütebilirim ama önce gelelim bildiğimiz konulara...

o görevde 1 kanemici dahi hayatta kalsa zehirli gaz görevini yapabilirsin.
    ben o zaman bunun bir devam görevi olduğunu bilmediğimden hepsini vurmuştum...

yeni detektör ve anomalilere koyulan o vericiler işi çok kolaylaştırıyor.
    anomalide artfakt oluşunca haber veriyorlar sana da gidip almak kalıyor...

görev kalmadı diyorsun hocam da sen daha yeni Zulu ile içki muhabbeti yaptıysan daha Pripyat'a gidecek gurup oluşturman lazım.
    yani daha yapacak çok iş var, salma kendini - en az 3 adam bulacaksın...
    silahlara gelince, etrafta bandit istemediğin kadar - ayrıca Duty'lerde çok iyi silahlar var, onlardan alıver sapa bir yerde...

bilimadamlarının istediği "Hunt of meat" artifaktını zaten Psi olçumleri görevi için gittiğimiz tunelde buluyoruz.
    hani yanımızda koruma amaçlı birkaç asker var onları sonra Contoller yaratığı bize düşman yapıyor ve vurmak zorunda kalıyoruz hepsini.
    o artifakt oracıkta hemen Psi ölçümü yaptığımız odada...tabii o görevi henüz yapmadıysan ozaman bilemezsin...

bu sırpça yazılara gelince bunlar Zaton'da bir ağacın tepesinde kuş yuvasında bir artifaktan bahsediyorlar, Gingerbread diye.
    bu hikaye bana tanıdık geliyor zira Zaton'da bir PDA bulmuştum buna benzer birşey anlatan.
    kontrol etmem lazım...

biri de Oasis artifaktını anlatıyor ama bilimadamlarından bahseden yok sırp kardeşlerde...
  • @sahafiec
    Teşekkürler cevaplar için.
    O siteyi çok aradım vallaha, anlamıyorum ama bazen resim felan ekliyorlar oradan hallediyorum işimi, tabi en küçük şeyi buraya sor sor olmaz
    Tamam, ben o psi zımbırtısnız buldum yuvarlak dönen birşey fakat yine bilim adamlarının orada, Bu gingerbread olayı belirdi, zaten bilim adamlarında 3 tane dolap var 1 tanesi boş diğerlerinde de oasis ile bu psi var.

Ama yine helikopter felan yazıyor galiba orada ki ağaçlara tek tek bakcam olmazsa yada şu kafes gibi ağaçların birleştiği bişey var ağaçlar birbirini ağ gibi örmüştü orada dedektör ötüyordu fakat düşmekten çıkamamıştım akşam iyice bi bakayım oraya kesin orada.

Banditlerden de hep pompalı çıkıyor çingen gibi dolanıyorlar ortada sinirimi bozuyorlar, zombiler bile daha asil Neyse 3 tane adamı topladıkmı olacak galiba kolay bulurum gibi geliyor bana hayırlısı.

Bu akşam demişken bugün ehliyet kursu başlıyor benim yaa akşamları 3 saat gitti stalker. Tabi ehliyeti 24 yaşına kadar bekletirsen böyle olur :)))
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.