Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bilimadamlarında tüm o dolaplar artifakt dolu ama ben onlara sadece 2 tane buldum - Oasis ve Hunt of meat.
    diğerleri benden değil...

o ağaçların kafes çekli oluşturduğu yerde ben artifakt buldum ama onun bilimadamlarınla alakası yok...

hadı hayırlısı, ehliyetli stalker olacaksın desene...
  • Evet ehliyetli stalker olcam, zırhlı personel taşıyıcısıyla dolaşacam artık Düşüncem 3 bölge arasında taşımacılık yapmak
    Ama önce bu gingerbreat anomalysini bulmam gerekli, ağaçtan aldım diyince moralimi bozdun nereye bakcam ben şimdi

Bu arada değişik değişik modlar çıkmış, bi göz atalım işe yarayan varmı (ama yeni oyuna başlangıç isteyebilir bazıları)

Call of Pripyat Modlar !

burada modlar var istersen bak.
  • @sahafiec

Hocam pripattan hemen geri dönmek mümkün oyun bitti bende pripatta çok fazla yan görev ve ana görev yok silahların zevkini çıkarmaya bak derim

Pripat diyip durduk ama ilk 2 bölge kadar hoşuma gitmedi yani bu oyunu baştan oynasam yan görevde yapsam 5saatten fazla sürmez biter
  • @spawn42
    ya orası kolay hocam, sen oraya kesin gitmişsindir, hani kaydım çıkamadım dediğin yer varya orası.
    detektöre artifakt gösteriyor orda üstte, yandan dikkatli tırmanırsan kalın dallardan oraya ulaşırsın.

henüz heyecan verisi bir mod yok, baktım - tercümeler ve ağırlık modu var sadece...

@hellteam
    e madem artık oraları gördün anlat bakalım şimdi.
    ben Pripyat'a sadece girip ince ayar alet takımlarını alıp hemen geri göndek istiyorum Jupitere.
    var mı dikkat etmem gerek özel bir husus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@hellteam
    e madem artık oraları gördün anlat bakalım şimdi.
    ben Pripyat'a sadece girip ince ayar alet takımlarını alıp hemen geri göndek istiyorum Jupitere.
    var mı dikkat etmem gerek özel bir husus?

+1
  • @sahafiec @spawn42

Hocam jupiterdeki tamircinin istediği calibrasyon takımı old bwc binasının üst katında o binada artifack bulabilirsiniz

Zatondaki Kardanovun istediği ise departman store binasının alt katında ordada artifack var

Önce Jupitere alet takımını götürmek daha iyi bi seçenek olabilir(sonra pripata geri döndüm ben) çünkü daha sonra zatondaki kardonova işiniz düşecek ve mutlak gideceksiniz
    Kolay gelsin
  • Arkadaslar ben oyunu yeni kurdum. ama etrafımda anlamsız bi gölge var. kocaman bi gölge daire sürekli etrafımda. grafik hatası diyedüşünüyorum ama tüm grafik ayarlarıyla oynadım yükselttim düşürdüm ama daire hala benle. bu sorunu nasıl yok edebilirim. sinir bozucu.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

(sağa tıklayıp resme bak diyerek resmi büyütebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 12 Ekim 2009; 16:34:14 >
  • @Lifetaker
    daha önce bazı arkadaşlar onlaral birlikte hareket eden çizgiden bahsetmişti.
    ama daireyi ilk defa duyuyorum. eklesene bir resmini görelim bakalım.

bu arada ekran kartı ve sürücü durumu ne?
  • slm arkadaşlar herkeze kolay gelsin ben daha yeni kurucam oyunu fakat bu oyun şu an için 2.8 gb mı ben bu versiyonu buldum daha uzun olması gerekmiyor mu?
  • @hellteam
    quote:

Zatondaki Kardanovun istediği ise departman store binasının alt katında ordada artifack var

hocam burayı haritada gösterebilirmisin bir zahmet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Arkadaslar ben oyunu yeni kurdum. ama etrafımda anlamsız bi gölge var. kocaman bi gölge daire sürekli etrafımda. grafik hatası diyedüşünüyorum ama tüm grafik ayarlarıyla oynadım yükselttim düşürdüm ama daire hala benle. bu sorunu nasıl yok edebilirim. sinir bozucu.

(sağa tıklayıp resme bak diyerek resmi büyütebilirsiniz)

up
  • @sahafiec

Buyur hocam bu binanın içinden zemine bi giriş var bina labirent gibi maşallah

• @Lifetaker
    hocam bu diğer arkadaşların da yaşadığı hata yanılmıyorsam.
    2-3 sayfa geride açıklaması var, bir zahmet okuyuver, kesin çözümü bulundu mu bilmiyorum...

@hellteam
    çok teşekkürler, yanlış yerde aramışım desene. tüh çıktım tek takımı alıpta Pripyat'dan.
    neyse nasıl olsa yine dalacaz...
  • Ustalar bir yardım.Helikopter-2 görevindeyim.Jupıter in oaralarda.
    Helikoptere giderken galiba bir Sniper ile vuruluyorum ama adamı göremedim doğrumudur?Yani arayayımmı?
    İkincisi hemen ilerde banditlerin tuuttuğu köprüyü geçtim hatta bir elektrikli bir yerde Artifacks ta buldum.Diğer helikoptere gideyim bari dedim.Bu seferde geçit konusunda takıldım.
    Gideceğim yer zehirli atık çukurunun içindeki sütunlardan atlayarak karşıdaki bir kapıya ulaşarakmı olacak?
    Yardımcı olursanız sevinirim...
  • @ismailyt
    hocam Jupiter'de araştırman gereken 2 helikopter var.
    biri mayın tarlası ile çevrili bölgede en altta haritada diğeri ise es sağda Jupiter fabrikasının içinde.
    ben ikisinde de keskin nişancı saldırısına uğramadım, ilkinde mayınlara ikincisinde de radiyasyonla uğraştım o kadar...

o zehirli atık çukuru bir anomali, Jupiter fabrikasın girmek için unun içinden geçmen gerekmez.
    onun solundan kıvran, yukarı çık o rampadan ve sonra sağa dön ve tam fabrikanın girişinde olursun...
  • O zaman o pıst deyip patlayanlar mayın yav.:)
    İyide helikopterin yanına vardım ama bir yerden ateş geliyor. (Helikopterden biraz uzaklaşıp açığa çıktığımda bu sefer gerçekten silah sesi duyuyorum ve bu ses duyduğum son ses olabiliyor çoğu zaman... :) ) Hemde tam kafama.Çünkü nerem hasar alıyor diye baktığımda kafama taktığım maskenin zarar görmüş olduğunu anlıyorum.

Diğer helikopter için dediğin şeyi yapacağım...
    Teşekkürler...
  • @ismailyt
    e hocam o kadar da çatışma olacak artık yani.
    çek sende silahını ve yok et saldsırganları, sonra da rahat rahat incele helikopteri.
    ama acele et vahşi hayvanlar da saldırabilir...
  • Adamı bir görsem çatışmaya can kurban.
    Daha önceleri herkes dost sadece mutant vs. avlıyordum.Buralarda banditler bize yan gözle bakıyorlar.Valla gördükleri yerde ateş açıyorlar... Bende karşılığını veriyorum tabi.
    Kolay gelsin...
  • Şu an itibariyle pripyata giderken 2 adamımda öldü girer girmez zulu gitti :) sonada rogue ama kendi başıma girdim pripyata.
    Gauss tüfeğini buldum, takımları aldım ikisinide, bi kaç görev yaptım biraz artifact topladım geri geldim ilke bölgedeyim şu an ağacın tepesindeki kuş yuvasında gingerbreat buldum nihayet. Bi kaç tüfek modifiye ettirdim sarı kartı aldım baya iyidi şu saatten sonra kimse durduramaz beni
  • @spawn42
    kolay gelsin hocam.
    bende diyordum benim adamlar çürük çıktı diye, demek senaryo gereği.
    en sağlam ayı gibi adam ilk önce kurban gitti hemde o minik gıcık farelere...
    iyi ki ben 4 kişi toplamıştım de 3 kişi girebildik Pripyat'a, adamların epey faydası oluyor

ne yolmuş ama Pripyat'a - git git bitmedi, her köşede düşman bekliyor...

kuş yuvası sana dert oluyordu nerdeyse. ben o artifaktı çoktan aldım fakat hiç bilimadamlarına verdiğimi hatırlamıyorum.
    nasıl ele geçirdiler bilmem, çaldılar mı acaba benden lafa tutunca...

tüm silahlar ve suit modlu, kim tutar artık sen - başlangıçta olacaktı bunlar da bak ne oluyor di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Ekim 2009; 11:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.