Şimdi Ara

RX480 Tercihi (Sapphire, Gigabyte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne zamandır aklımda olan rx480'i almayı aklıma koydum 6 yıldan sonra ilk defa nvidia'dan, AMD ekran karta geçiş yapacağım.

GTX 1060 alacaktım fakat RX 480 ile arasında çokda fark yok üstüne RX 480 dx12'de daha iyi performans gösteriyor. ayrıca amd'nin freesync desteniği de ücretsiz sunması amd kart tercih etmeme en büyük etken oldu. şu an piyasada 700 - 900 tlye fresync destekli monitör alınabiliyor. gsync için ise en az 2000 tl bayılmak gerek herneyse;

8 gb vram'li bir model tercih edeceğim uzun vadeli olması açısından, şu an için aklımda Gigabyte RX 480 8Gb veya Sapphire Nitro+ RX 480 8 Gb var sizce hangisini almalıyım kullananlar var mı? ses konusunda veya sıcaklık konusunda nasıl bu modeller

• iki modelde gayet iyi bence uygun olanı tercih etmelisiniz bu aralar nitro modeli en çok konuşulan konu galiba ben olsam sapphire alırım
  • sapphire kullanıyorum ama gigabyte diyorum!
  • Sapphire Kullanan Biri Olarak Gigabyte Derim Ben Alırken Sadece Sapphire Vardı Ondan Dolayı Aldım Ama Memnunum Üzmedi Çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RX 470 4GB var Sapphire, daha 1.5 ay olmasına rağmen fanlardan biri sesli çalışmaya başladı. Şans bana vurdu, başka sorun yaşayan yok gördüğüm kadarıyla :)

Çok fark yoksa MSI al, Gigabyte ile Sapphire arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.
  • SAPPHIRE öneririm Yıllarca sapphıre 7870 modelini kullandım üzmedi iyi bir firmadır
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Nedeni?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Gaming oc Rx 6800
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha dayanıklı ve uzun ömürlü komponentlere sahipte ondan

• Gigabayte derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sessizlik ve iyi soğutma istiyorsan msı al
  • 1 hafta önce Sapphire Nitro RX 480 8 GB SKU: 11260-01(GPU 1342 Mhz) modelini aldım. AMD radeon programından kart ısısını 70 dereceyi geçmeyecek şekilde fan ayarı yaptım. Oyunlarda Fan 2300 devirde çalışınca ses geliyor. Yükte değilken fan çalışmıyor.
  • badb0y kullanıcısına yanıt
    MSI kullanıyorum sessiz ve soğuk en fazla 76 derece oldu Sapphire den memnun olmayan arkadaşlarım var.
  • gigabyte daha iyi
  • Msi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Asus derim.Yıllarca kullandım tek sıkıntı yaşamadım.
    Ayrıca 1116 TL , 3 Fanlı soğutma gibi avantajlarıda var.
    https://www.webdenal.com/asus-rx480-o8g-gaming-ci-express-3-0-dvi-d-hdmi-2-0-regular-dp_917853.html?gclid=CjwKEAjwm_K_BRDx5o-sxq6ouXASJAC7TsFLSjeHDYz7sxC0QgPqkbhz1C2J5WYeSYvVYXMt0KU8lhoCZUrw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 11 Ekim 2016; 17:53:00 >
  • Sapphire iyidir. kendimde kullanıyorum. soğutması çok iyi ve tasarımı oldukça güzel arka plakasıda var.
  • forumu yakından takip ediyorum;

öncelikle sapphire tasarımsal olarak çok iyi ama kullananların çoğu fan sesinden şikayetçi
    gigabye modelini kullanan varmı bilmiyorum ama şu ana kadar kimse bir şikayet belirtmedi. konu bazında
    msi modeli ise soğutma açısından çok iyi kullananların çoğu memnun

buna göre bir tercih yapacağım
  • Sessizlik konusunda msi,oc potansiyeli ve performans konusunda gigabyte,en uygun f/p kart sapphire

• Sırf arka alüminyum plakadan dolayı sapphire tercih edilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.