Şimdi Ara

RX480 Tercihi (Sapphire, Gigabyte) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

g1 gaming modelini çoktan eledim int. yabancı kaynaklı review'larda kart yükte 80 derece ve üstünü görüyor neredeyse referans tasarım gigabyte'ın soğutma çözümü amd kartlarda afallamış. sapphire desen kullanıcılarının neredeyse tamamı fan sesi diyor.

geriye zaten asus ve msi kalıyor. rx 480 stock pcbsini mutlak görmüşsünüzdür çok kısa bir pcb'ye sahip asus böyle bir pcb'ye 3 fan koymuş kasanız yeterli genişlikte değil ise sıkıntı üstüne vrm'lerde pasif soğutma bloğu göremedim.

xfx çok iyi ama türkiye'de satılmıyor galiba

kısacası Asus veya MSİ şu an için RX 480 veye RX 470'de en iyi seçenek gibi görünüyor.

STRIX'de vrmlerin üzerinde msi gibi soğutma bloğu yok çünkü daha iyi olan direk kartın ana heatsinkinin vrm'lere teması mevcut.

RX480 Tercihi (Sapphire, Gigabyte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 17 Ekim 2016; 18:27:01 >

•  RX480 Tercihi (Sapphire, Gigabyte)

Forza Horizon 3de denedim,kendi yazilimi ile oc modda.%100 gpu kullaniminda cekirdek hizi 1330mhz gorundugu gibi.Tam hiza cikamama gibi bir durum yok.Ayni durum gaming ve silent modda da mevcut.Testlerde neden boyle birsey var anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

g1 gaming modelini çoktan eledim int. yabancı kaynaklı review'larda kart yükte 80 derece ve üstünü görüyor neredeyse referans tasarım gigabyte'ın soğutma çözümü amd kartlarda afallamış. sapphire desen kullanıcılarının neredeyse tamamı fan sesi diyor.

geriye zaten asus ve msi kalıyor. rx 480 stock pcbsini mutlak görmüşsünüzdür çok kısa bir pcb'ye sahip asus böyle bir pcb'ye 3 fan koymuş kasanız yeterli genişlikte değil ise sıkıntı üstüne vrm'lerde pasif soğutma bloğu göremedim.

xfx çok iyi ama türkiye'de satılmıyor galiba

kısacası Asus veya MSİ şu an için RX 480 veye RX 470'de en iyi seçenek gibi görünüyor.

STRIX'de vrmlerin üzerinde msi gibi soğutma bloğu yok çünkü daha iyi olan direk kartın ana heatsinkinin vrm'lere teması mevcut.

RX480 Tercihi (Sapphire, Gigabyte)

Aynen dediğiniz gibi sanırım bu nedenden ötürü diğer rx 480 modellerine göre biraz daha sıcak çalışıyormuş gibi görünebilir, ama tam tersi diğer kartların GPU' su daha serin görünürken, aslında VRM leri yanıyor. Asus ise aynı zamanda VRM bölümünüde gpu sohutma blogu ile sohuttuğu için aslında ısı değeri fazla görünsede daha iyi sohutuyor.

• Ben sanırım MSI alıyorum..
  • ben de asus rog strix aldım elime ulaşıp biraz kullanınca detaylı bilgilendirme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feanor86 -- 19 Ekim 2016; 10:09:31 >
  • Arkadaşlar ben de rx 480 alacağım. Bir kaç sorum var yeni konu açmayayım dedim. Msi versiyonunda çok fazla problem yaşamış insan gördüm normalde msi alacaktım onları okuyunca vazgeçtim. asus-sapphire-gigabyte arasında kaldım. Aslında sizler güzel özetlemişsiniz ama ben bu işlere ilk defa bulaşıyorum ve biraz da pimpirikliyim o yüzden tekrar sorayım dedim. Sizce hangisini alayım? inventus'da gigabyte 1139 tl. Baya uygun geldi fiyatı ama sıcaklık konusu nasıldır hiç bilmiyorum. Sizce değer mi?
  • Gigabyte alma derim, youtube sitesinde incelemesi var, ürün 80-85 dereceleri rahat görüyor. Karalama açısından söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Windforce 3x fan iyi iş çıkarıyor ama 2 fan olmamış sanırım
    İzle lütfen;https://www.youtube.com/watch?v=9MWMyQ-slLI&t=312s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 21 Kasım 2016; 8:0:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.