Merhabalar, Sistemi yeni topladım ancak 2 gündür uğraşmama rağmen sorunu bulamadım, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya yardımcı olacabilecek arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim, sorunum şu şekilde ;
İnternet üzerinden araştırdığımda sorunun çeşitli nedenlerden kaynaklanabileceğini öğrendim , denediklerim ise şu şekilde ;
PC özellikleri şu şekilde ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencedesen -- 29 Ekim 2020; 17:17:15 > |
RX 580 8gb oyun oynarken kapanma sorunu
-
-
benzer sorunlar yaşıyorum. her zaman değil bazen geliyor bazen 1 ay olmuyor. çok üzerine düşmedim ama bazen can sıkcıı. konu takip,
sistem: rx 580 8 gb xfx
r5 1600
b450m s2h
-
quote:
Orijinalden alıntı: dodofranbenzer sorunlar yaşıyorum. her zaman değil bazen geliyor bazen 1 ay olmuyor. çok üzerine düşmedim ama bazen can sıkcıı. konu takip,
sistem: rx 580 8 gb xfx
r5 1600
b450m s2h
Arasıra olması belki normal olabilir hava sıcaklıklarından kaynaklı, ancak ben kasanın yan panelini de çıkardım buna rağmen ekran kartı çok ısınıyor, kasayı toplarken yanlış birşey mi yaptım diye baktım ancak bişey bulamadım
-
Hacım o PSU ne ole, canlı bomba mübarek:) PSUdandir. Ama yinede onden baska bir PSu İle dene
-
hocam bende normal internette takılırken falan sıkıntı yok. bazı oyunlarda (aoe 2 de, gta v) gibi ara sıra oluyor. niye bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: englishman22Hacım o PSU ne ole, canlı bomba mübarek:) PSUdandir. Ama yinede onden baska bir PSu İle dene
Bunu da en kısa zamanda denerim tesekkürler
-
Abarti oc de oluyodu core hizini dusur biraz undervolt yap
-
sorunun sebebi sorunun içinde,frisby psu
-
Bilgisayar kapanıyorsa bunun bir kaç sebebi olur..
Öncelikle komple kapanmalar aşırı ısınan bir parça yada kompanent itibariyle olabilir.
Arızalı ekran kartı anakart ya da herhangi bir anabileşenin sebep verdiği bir kapanma olabilir.
Psu yetersizliği veya arızası reset ya da kapanma ile sonuçlanabilir.
Oyundan atmalarda ise stabil olmayan ram işlemci veya ssd den daha sonra da oyunun yada işletim sisteminin bug yani hatasından şüpheleniriz yukarıda saydıklarım haricinde.
Sistemi yeni topladığınızı söylüyorsunuz bir çok başlık belirlemişsiniz yaptığınıza dair.. Yeni bir bilgisayar ise öncelikle GARANTİ SERVİS SAĞLAYICINIZA başvurmanız en doğrusu olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 29 Ekim 2020; 19:48:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X