Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzerine dosya ittirerek daha sonra exportladım.
  • programı daha yeni yükledim..şuan deneme aşamasındayım...aynı şarkıyı hem winamp ta hemde J.R de dinliyorum..gerçekten fark var...bence woofer ı olanların mutlaka yüklemesi gereken bir program..bende 2.1 var gayet net ve dolgun bir ses veriyor..yanlız bana biraz karmaşık geldi ilk başta..sannırım yeni yüklemiş daha bazı özelliklerini çözememiş olmamdan kaynaklanıyor...neyse sorum olursa dönerim buraya...

tşk'ler technics..

herşey için
  • evet braz karışık program.kastırıyo hafiften.
  • walla winamp açıkken ram in 20mb ını kullanıyor..J.R ise 30mb..ee olacak okadar J.R komple bir media merkezi nede olsa fotoları bilem gösteriyor..
  • bende test ediyorum şu an.şu winamp skinlerinin,playlistteki yazı tipi çok küçük nasıl büyütecez?
  • Teknolojinin bu özelliğinden nefret ediyorum. Hergün yeni bişey çıkıo yüklüoz denioz yok beğenmedik yok eskisini yedekle ayar yap. Sonra registy şişsin onu temizle çok daraldı format at. Bu işin sonu yok valla. Bu arada programın tasarımı pek begenmesemde ses kalitesi çok çok iyi eline sağlık.
  • Programı 2 gündür kullanıyorum ve gerçekten tatmin edici bir ses kalitesi var. Ancak bir iki düzensizlik fark etttim programın çalışmasında... Bunlardan biri şarkını sesinin durup dururken ortasında, başında, sonunda veya şarkıya başlar başlamaz bir anda çok yükselmesi ve sonra normal seviyeye geri gelmesi... Gerçekten sıkıcı bir sorun müzik dinlemenin keyfini kaçırıyor... Bir diğeri ise şarkıya başlarken "acaba çalsam mı gerçekten?" gibi bir tereddüt yaşaması. Buffering süreci sırasında takılıyor ve bir sonraki şarkı başlarken bir süre bekleyebiliyor...

Yine de bu gibi sorunları henüz belirten kimse olmadı bu yüzden sadece benim bilgisayarımla da ilgili olabileceğini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin...
  • hazırladığın playlistleri açması çok uzun sürüyor.bide diğelim mp3lerin olduğu dosyayı atıyorum aradaki resimleri falanda sokuyor playlistte temizlemesi ayrı bi dert.gene winampa yol göründü galba ...
  • arkadaşlar, yazılımda ses alçalması veya yükselmesi, yada çalarken tereddüt yaşaması gibi sorunlar ben henüz görmedim..kullanımı karışık gelebilir çünkü çok fonksiyonlu ve gelişmiş bir yazılım.. bu bir alternatiftir..açıkçası ses kalitesine önem verenlerin kullanmasında fayda olan bir yazılım sadece o..playlistlerinizi ve klasörlerinizi ilk importlayışında cachelediği için biraz bekletiyor ama bunu ilk ve son kere yapıyor yazılım.. Kısaca ayrıntılar arasında kendinizi yoracağınıza dönün winampe..Ama benim gibi bir çok kişi winampini kaldırdı bile artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Ekim 2006; 1:09:45 >
  • katılıyorum technics e braz karışık ama bu program adam olur eklentiler gelsin hele bi.bide ramden işlemciden braz fazla yiyo.minumumda çalışması içn neler yapabilirz acaba.bu arada hangi skinleri kullanıyosunuz ?
  • Program yaygınlaşsın ozaman ayarlamalar yapılır. Şuan senelerin winamp ı ile karşılaştırmak zor zaten.
  • ziwaro +1 :)))
  • hadi bakalım 2 gündür kullanıyorum bende alışması zor kullanması güzel program.
  • ben de 3-4 gundur kullaniyorum. eger winampi ya da media playeri acip muzikleri listeleyip sonra da hic ellemeden o muzikleri dinliyorsaniz, bu programi tek gecerim. sesi hakikaten dolgun ve cok guzel. ama ben yine de winampimi kaldirmadim. bi bilmeyen muzik dinlemek ister falan, bozmasin bilgisayari.
  • Öncelikle şunu söliim;River dan sonra winamp ın sesi hiç çekilimiyor.Braz alıştıktan sora program hoşunuza gitmeye başlıyor ama ilk alışma devresi zor.Bu dfx plug inin kurdum ama program içerisinde göremedi?Nası halledicez.Ses takıntısı olan sabırlı arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
  • güzelde winamp hastalık olmuş bende başka program kullanamıyorum
  • şu mp3 olayı için XMPlay var.ses kalitesi bence çok iyi ve ücretsiz.boyutuda sadece 290 kb

özellikleri;bu ksıım alıntıdır.

Oldukça hızlı ve stabil çalışma<br />
    * Doğal ses çıkışları<br />
    * 32/24-bit ve Çoklu kanal ses desteği ile donanımı kullanarak sesleri kaliteli çalma<br />
    * Interpolation ve Ses/Pan taraması<br />
    * Yüksek çıkışlı ses dosyalarını yumuşatabilme<br />
    * DSP desteği<br />
    * Ekolayzer, Reverb, Eklenti desteği<br />
    * Ayarları özelleştirip kaydedebilme<br />
    * Kaydedilen ayarları ayarlanan parçalarda otomatik olarak uygulayabilme<br />
    * Detaylı parça bilgisi gösterebilme<br />
    * İnternet üzerinden parça oynatabilme<br />
    * Tüm desteklenen biçimlerdeki parçaları internet üzerinden arayabilme<br />
    * Dahili WAV yazıcısı<br />
    * 8/16/24/32-bit WAV dosyaları ve harici ses biçimleri (MP3/OGG/vb...), ile kullanılabilecek ses düzeltme, seviye düzenleme ve ses kuvvetlendirme özelliği<br />
    * Kullanışlı Klavye Kısayolları ile rahat kullanım<br />
    * Tamamen özelleştirilebilir arabirim<br />
    * Tüm programlara entegre olabilme özelliği (Internet Explorer, vs..)<br />
    * Arşiv Eklentileri<br />
    * Arşiv ve Sıkıştırılmış tüm dosyaları çıkartmaya gerek olmadan oynatabilme<br />
    * Parça oynatılırken kullanılabilecek birçok müziğe duyarlı hareketli grafikler<br />
    * Sonique ses oynatıcısı ve Winamp Oynatıcısı Eklentilerine tam destek

http://www.inndir.com/program.php?id=1659 den indirebilirsiniz.

• Aslında program bir parça mix/mastering programı kullanmış herkese oldukça basit ayarlarla dolgun ses kalitesine ulaşmayı mümkün kılıyor. Yine de ben bir kaç sorun yaşadım ve bu programı tercih etmeme engel oldu...
    Ben Jet audio kullanıyorum -http://www.cowonamerica.com/products/jetaudio/ adresinden incelyebilirsiniz. Ücretsiz sürümü de bulunuyor.- ve sesinin beni bu programdan ve foobar2000'den daha fazla tatmin ettiğini söyleyebilirim. Bir kaç ufak ayar sayesinde Jet Audio'da eriştiğim ses kaitesi denediğim programlar arasında beni en çok memnun eden seviyedeydi... Bunları söylerken belirtmenin yerinde olacağını düşündüğüm bir şey var: Sistemimin ses bölümü standart'ın çok az üzerinde kaliteye sahiptir... Hem ses kartımdan hem de haut-parleur'lerimden çok daha yeni, çok daha kalitelile ürünler piyasada bulunmaktadır... Belki daha iyi bir sistemde -7.1 vs.- diğer programlar daha iyi performans sergileyebilirler...

• programı kullanın arkadaşlar benmde winamptan vazgeçmem zor oldu ama sese önem veriyosanız kullanın.kafanıza göre ayarları yapın.keyif alın.
  • teşekkürler,
    bakalım dediginiz kadar varmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.