Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jet audio yenazından 6 senedir takip ettiğim bir yazılım hemen hemen tüm gelişimini bilirim..winample yarışacak bir ses kalitesi vardır hatta yeni sürümü bir parça daha iyi olabilir (imzamdan ulaşılabilir bende paylaştım bunu ) ama bence JMC çok daha iyi ses olayında

quote:

Orjinalden alıntı: Tip

Aslında program bir parça mix/mastering programı kullanmış herkese oldukça basit ayarlarla dolgun ses kalitesine ulaşmayı mümkün kılıyor. Yine de ben bir kaç sorun yaşadım ve bu programı tercih etmeme engel oldu...
    Ben Jet audio kullanıyorum -http://www.cowonamerica.com/products/jetaudio/ adresinden incelyebilirsiniz. Ücretsiz sürümü de bulunuyor.- ve sesinin beni bu programdan ve foobar2000'den daha fazla tatmin ettiğini söyleyebilirim. Bir kaç ufak ayar sayesinde Jet Audio'da eriştiğim ses kaitesi denediğim programlar arasında beni en çok memnun eden seviyedeydi... Bunları söylerken belirtmenin yerinde olacağını düşündüğüm bir şey var: Sistemimin ses bölümü standart'ın çok az üzerinde kaliteye sahiptir... Hem ses kartımdan hem de haut-parleur'lerimden çok daha yeni, çok daha kalitelile ürünler piyasada bulunmaktadır... Belki daha iyi bir sistemde -7.1 vs.- diğer programlar daha iyi performans sergileyebilirler...

• Hala test ediyorm programı aynı şarkıyı,dinlerken ;msn den başkasına gönderemiyoruz.bide dfx i kurdum ama nerden açıcam, ayar yapıcam bulamadım yardım edecek varmı arkadaşlar?
  • inan o eklenti bişey katmaz bu yazılıma ama ben yinede ayarlarını vereyim

player / playback options / dsp studio dan istediğin ayarı oranize edebilirsin
  • hocam deniyorum ama dsp studioda dsp ayarları var . dfx ekranı(eklentisi)çıkmıyor.vazgeçtim teşekkürler
  • haklısın şimdi denedim..plug-ini kurmak için MJS ye sürükleyip bırakmak lazım ana penceresine.. ondada server hatası verdi yüklemedi bende
  • İşte buda kullandığım skin.Şarkılara yıldız verebiliyoruz.
    artist - isim -dakika vs sırasına koyabiliyoruz.
    en çok çaldığınız şarkıları otomatik olarak top hits listesinde saklıyor.

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savkar -- 3 Ekim 2006; 12:34:38 >
  • technics bi sorum daha olacak bu shuffle çalarken neden dosyaların yerini değiştiriyor.normal playlisti bozmadan shuffle yapamazmı?
  • ben playlist sekmesinden dinliyorum..ozaman playliste müdahele etmeden shuffle yapıyor

quote:

Orjinalden alıntı: savkar

technics bi sorum daha olacak bu shuffle çalarken neden dosyaların yerini değiştiriyor.normal playlisti bozmadan shuffle yapamazmı?
  • görüntülere baktım program bayaa güsele benziyo indirdim şimdiye kadar kullandıgım en güzel mp3 player ama biraz karışık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

haklısın şimdi denedim..plug-ini kurmak için MJS ye sürükleyip bırakmak lazım ana penceresine.. ondada server hatası verdi yüklemedi bende

hocam bu dfx i jukebox la birlikte açıyoruz sanırım ama bu jukebox ne işe yarıyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savkar -- 3 Ekim 2006; 20:01:44 >
  • Denemeyen kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savkar -- 4 Ekim 2006; 15:37:06 >
  • bu skin baya iyi hangisi bu.. buarada kullandığın skinlerin negativelerini veya dilediğin renk tonlarıyla kullanman mümkün biliyomusun bunu

quote:

Denemeyen kalmasın
  • offical siteden skins bölümünden çektim -blacklight- adı..
  • Bence pek bir esprisi yok programın.Paylaşmına saygım var tabi ama.....Hatta ilginçte bir durum var şarkı bazen hızlanıyor dinlerken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBB

Hatta ilginçte bir durum var şarkı bazen hızlanıyor dinlerken.

yok be hacı naptın sen.gayet süper çalıyo parçaları.braz ayar gerekio tabi.
  • programın msn de ne dinliyorum özelliği var.plug in lerden yükledim ama ayarlayamadım nasıl yapacaz bilen varmı?
  • Aha buldum msn ne dinliyorum özelliğini.

• EE güzel dostum madem buldun 'ne dinliyorum özelliğini açmayı' neden paylaşmıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal08 -- 19 Ekim 2006; 3:57:53 >
  • eywallah hocam güzelmiş.İlk kez böle bir ses kaltiesi aldım gerçi daha önce hiçbişey denemedim ama olsun sonuçta ilk
  • Dostum hangi pluginleri hangi siteden indirdin?Ben de yaptım ama sağlıklı çalışmadı ve şu an ne dinliyorum kapalı bende. Ayrıntılarıyla anlatırsan sevnicez.Hatta PM bile atabilirsin bana......

quote:

Aha buldum msn ne dinliyorum özelliğini.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.