Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış anlama sana boşuna post atan birisin demedim.. Haddimizede değil kimseyi genel eleştirmek.. Aklına gelecek en iyi ses kartlarını hatta gelmeyeceklerini bile kullandım..Seslere ait onlarca sıkıştırma codeci kullanan yeri geldiğinde sırf iyi ses için farklı editorlerle çalışıp kurgulayan birisiyim. iyi sesin nedemek olduğunu yeterince iyi bilirim.. millet mp3 çalar diye delirirken ben dır bu yüzden haaala mini disc kullanırım. J river, Jet audio veya foobar gibi yazılımların verdiği sesi küçümsemek bence bu konuyu bilmemektir.. Bilen birisi bu kadar net kestirip atamaz. Çünkü bahsettiğin şey gram alakalı değil.. Bu programlar varolan sesin üzerinde farklı işlemler yaparak istediğin şekilde kişiselleştirebildiğin programlar.. 320kbps de dinlesen 640da dinlesen bu böyledir..Hele hele J river'ın ses kalitesini sakın küçümseme...en iyi ses sistemini bile kullanıyor olsan..Güven bana

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Her zaman demişimdir kimseye bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın olumlu veya olumsuz.. Ne alakası var dediğin şeyin...Ses kartı aldığın zaman mp3 çalar kullanılmıyormu
    quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bunlarla uğraşmayın ses kartı alın daha iyi

Valla arkadaşım denemeyip gelip buraya yazsam haklısın ancak o tarz bir üye değilim.İstersen baştan aşağı postlarıma bak. Boşu boşuna post atan bir insan değilim.Konuya gelince iyi bir ses sistemi ve ses kartın olduğu zaman bu tarz programlara gerek kalmıyor. Mp3 V0 yada 320kbps den aşağı olmasın canavar gibi ses çıkıyor.Bizzat denedim ses iyi olacağına dandikleşiyor bu tarz program kullanınca..

Saygılar.

• hocam bu akşam kaldırıp diğerini kurdum...Hem sadece mp3 çalıyor hemde bedava...muhteşem bir olay gerçektende..Ben zaten ağırlıklı mp3 olarak kullanıyordumki tüm mp3 özellikleride yanında gelmiş...Tek kelime ile muhteşem olmuş eline sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Silver_Sky: Eğer resim ve video özelliklerini söylüyorsan, sadece mp3 çalmasını istiyorsan Media Jukebox ı dene, ücretsiz üstelik;ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MJ12/MediaJukebox12.exe

• quote:

hocam bu akşam kaldırıp diğerini kurdum...Hem sadece mp3 çalıyor hemde bedava...muhteşem bir olay gerçektende..Ben zaten ağırlıklı mp3 olarak kullanıyordumki tüm mp3 özellikleride yanında gelmiş...Tek kelime ile muhteşem olmuş eline sağlık

Peki hocam ses anlamında ücretli sürüm ile ücretsiz bu sürüm arasında fark hissetin mi? Çünkü görebildiğim kadarıyla ses ayarları ve codecleri aynı. Şahsen ben bir fark göremedim aralarında.
  • ses kalitesi konusunda ayrıntılı test edemedim ama ilk bakışta hiçbir fark yok..Süper çok sevindim son zamanlarda aldığım en güzel haber yazılımın böyle ücretsiz bir versiyonunun çıkması oldu..eline sağlık seninde tekrar
    quote:

quote:

hocam bu akşam kaldırıp diğerini kurdum...Hem sadece mp3 çalıyor hemde bedava...muhteşem bir olay gerçektende..Ben zaten ağırlıklı mp3 olarak kullanıyordumki tüm mp3 özellikleride yanında gelmiş...Tek kelime ile muhteşem olmuş eline sağlık

Peki hocam ses anlamında ücretli sürüm ile ücretsiz bu sürüm arasında fark hissetin mi? Çünkü görebildiğim kadarıyla ses ayarları ve codecleri aynı. Şahsen ben bir fark göremedim aralarında.

• Peki Technics hocam, en son kullandığın ayarlar nedir? İlk sayfada söylediğin ayarlardan ekolayzırı kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok, effects kısmında Conser seçili fakat bateri sesi az, vokal sesler ise yankılı geliyor.

Ayrıca konuyu açan sana ve bilgi paylaşan diğer arkadaşlara bizim teşekkür etmemiz gerek.
  • vinamptan şaşmam hocu.
  • Bugün J.River da ilginç bir şey farkettim, o da, yaklaşık 4 saat açık kaldıktan sonra tam tamına 400 mb ram tüketiyordu. Acaba sorun benim ramlerimde diye düşündüm ama bugüne kadar hiç böyle bir şey görmemiştim. Tamam 2 gb ram olabilir ama tek bir program da 400 mb ram tüketmemeli. Şimdilik biraz ara vericem kullanmaya, bakalım bir sonraki versiyonda da aynı şey olacak mı?
  • media centerı dene birde dilersen.. ben senin kadar uzun açık bırakamıyorum şu aralar... diğerinin freeware olmasından da kaynaklanıyor olabilir
    quote:

Bugün J.River da ilginç bir şey farkettim, o da, yaklaşık 4 saat açık kaldıktan sonra tam tamına 400 mb ram tüketiyordu. Acaba sorun benim ramlerimde diye düşündüm ama bugüne kadar hiç böyle bir şey görmemiştim. Tamam 2 gb ram olabilir ama tek bir program da 400 mb ram tüketmemeli. Şimdilik biraz ara vericem kullanmaya, bakalım bir sonraki versiyonda da aynı şey olacak mı?
  • Henüz kurup denemedim ama winamp + DFX eklentisinden daha iyi bir ses verir mi acaba?
  • Ücretsiz+Sistemi kasmayan ve en kaliteli ses veren program hangisi?
  • okadar zaman oldu kullanmaya başlayalı onbin tane dfx açsan winampin üstüne j river gibi ses alamazsın bence
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

Henüz kurup denemedim ama winamp + DFX eklentisinden daha iyi bir ses verir mi acaba?
  • sistemi en az yoranı foobar2000 en iyi ses kalitesiyse jriver bence haala daha iyiside çıkmadı henüz
    quote:

Orjinalden alıntı: CatchHideKiLL

Ücretsiz+Sistemi kasmayan ve en kaliteli ses veren program hangisi?
  • Hm o zaman foobar2000i deniyim ben. Hem sistemi kasmıcak hemde kaliteli ses vercek zor ama deneyerek hem sistemi az kasan hemde en ii sesi veren programı bulmam lazım. Bu sistemle J.River zor =( Teşekkürler deneyince yorumumu yazarım.
  • Foobarı denedim fakat beğenmedim kullanımı, skin yüklemesi vs zor.Başka bi önerisi olan var mı acaba?
  • Yazılım gerçekten çok güzel . Paylaşımlarınızın devamını diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatchHideKiLL

Foobarı denedim fakat beğenmedim kullanımı, skin yüklemesi vs zor.Başka bi önerisi olan var mı acaba?

J River Media JukeBox var ücretsiz, o da sistemini kasabilir, bilmiyorum. Bir de Aimp2 var. Ortalama 10 mb ram kullanıyor, bir dene istersen.
  • program harika şu an onunla müzik dinliyorum teşekkürler
  • bende winamptan vaz geçemeyenlerdenim ama gerçekten bu program çok başarılı. açıkçası yine winamp ı silmeye elim gitmedi çünkü hastalıklıyım o konuda alışkanlıklarımdan vaz geçemiyom ama gerçekten bu programda iş var! kullanımı o kdr da karışık gelmedi ayarlamalar gayet iyi ve winamp ta dinlediğim şarkılar gerçekten daha iyi geliyor tizler gerçekten süper. 5+1 sistemim de adam gibi müzik dinlemiyomuşum bunu fark ettim.. yanlız arkadaşımızın verdiği beta 13 ü indirdim 1 ay:( 1 aydan sonra allah kerim:D
    ayrıca winamp ın sıkıcı arayüzünden sıkılan bu programda çok şey görücek. mp3 aramalar gayet iyi olmuş vista daki gibi çat çat buluyor.
    yanlız tek sorunla karşılaştım oda birden bi şarkıya bastım şarkı çızırtılı çıktı durdurup yeniden başlatınca gitti ihşallah bidaha böyle bi şey yapmaz..
    ama yinede kullanılması gereken bir program tavsiye ederim. bulan bize sunan "Technics" arkadaşımıza çok teşkkr ederim!

• quote:

J River Media JukeBox var ücretsiz, o da sistemini kasabilir, bilmiyorum. Bir de Aimp2 var. Ortalama 10 mb ram kullanıyor, bir dene istersen.

Aimp kullanıyorum zaten şuan.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.