Bende Aynı Hatayı verdi Baska Bir Crack Denedim Sorun Duzeldi...
versiyon : 12.0.395
quote:
Orjinalden alıntı: kardon
Teşekkürler,
Güzel programa benziyor. Tv kartlarını da destekliyor mu?
Evet tv kart desteği de var. Yok yok desek yeridir.
Cevapladın insallah Sende Sorunsuz Calistir Program Gercekten Cok İYi Ses Veriyor..
Selamlar ;
Programın son versiyonunu full olarak kurdum ama gece olması vesilesiyle test etme imkanı bulamadım.Bunca övgüyü almış bir progmanın hakkını vereceğini düşünüyorum.Birde bilgisi olan arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim.Pc'de müzik cd si yaparken ses kalitesini arttırmanın bir yolu var mı, yoksa kalitesi neyse ancak o kalitede kayıt yapma şansına sahibiz ? Programı paylaşan ve geliştirme yolları için bilgi veren arkadaşlara paylaşım ve emekleri için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
programı denedim gerçekten ses kalitesi fark ediyor güzel ama karışık bi program orta seviye sistemleri kasabilir...
kısayolları değiştirme şansımız olur mu ki?
Teşekkürler Technics
sağlam bir media player
bu programın 30 günlük kullanma süresi doldu ve şimdi tekrar yükliyemiyorum ne yapmam lazım
harika... paylasım ıcın tesekkurler.
yaa ben 12.0.318 versiyonunu kullanıyorum... şarkıların aralarında hışırtı geliyor neden olabilir bu??
2 yıl öncenin açılmış konu olmasına rağmen , ben yeni farkettim :) meraklanıp indirdim , doğrusu winampı geçeceğini hiç sanmıyordum. ancak dikkatlice dinlediğimde daha iyi olduğunu görüp kullanmaya basladım :) konuyu da baştan sona sayfalarnı okudum, istediğim temasi eklentisi filan indirdim,değmeiyn keyfime :)
çok teşekkür gerçekten paylaşım diye buna derim.
daha önce merak edip kurmuştum. ses olarak winamp ve wmp den iyi .. ama JetAudio Plus varken çok yetersiz ve kullanışsız geldi.
evet çok güzel ses veriyor teşekkürler . şu 30 günlük trial sorununuda çözersem tam süper olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Salvatuon
Hocam bu program bütün ipligimizi pazara serdi.. Kurulumdan sonra bi arama tarama yapti ki evlere senlik..Bütün adult video resim albüm fotolarim ne varsa serdi ekrana
hocam koptum yaw
Gerçekten güzel bi program. Artık hep bu Media Center'da dinliyorum şarkıları yalnız program 30 günlük... Geri sayım başladı....
10 numara program... indirdim denedim beğendim sevdim