Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar hepinize...Haala bu prodan vazgeçemedim..Alternatif olabilecek bir ses yazılımıylada karşılaşmadım varsa daha iyisini gören haber versin..
    quote:

Orjinalden alıntı: climates

2 yıl öncenin açılmış konu olmasına rağmen , ben yeni farkettim :)
    meraklanıp indirdim , doğrusu winampı geçeceğini hiç sanmıyordum. ancak dikkatlice dinlediğimde daha iyi olduğunu görüp kullanmaya basladım :)
    konuyu da baştan sona sayfalarnı okudum, istediğim temasi eklentisi filan indirdim,değmeiyn keyfime :)

çok teşekkür gerçekten paylaşım diye buna derim.
  • Dolgun bass konusunda bundan daha iyi bir player yok diyebilirim rahatlıkla.Hareketli ve bass lı müzik dinleyenler(özellikle Rap) bunu kullansın derim.
  • Teşekkürler paylaşım için. Ama ben yalnızca Control Freak uygulaması için winamp kullanmaya devam edicem. Saygılar.
  • Technics ve BrooklynZU; BPM Studio yu denemenizi öneririm, biraz kullanması zor ama gerçekten güzel bir ses veriyor.

Technics, konu için de teşekkürler
  • @paramparca
    Zamanında beatmaker ve dj lik yaptığım için az çok programlardan haberim var.BPM studio yu da iyi bilirim.Güzel ve etkili bir programdır.
  • ben teşekkür ederim Dost, Bpmstudio 4 senedir güncelleme bile çıkartmıyor, çünkü diğer mp3 mixleme yazılımlarının teknolojisi ile rekabet edemediler...Zaten adındanda anlaşılacağı gibi kendisi jriverdan tarz olarak daha farklı..Jriver daha winamp gibi oynatma ve organize etme işlerinde kullanılabilirken, bpmsutdio ve benzerleri mp3 karıştırma işlerinde kullanılır..Bende 5-6 sene önce müdavimiydim ama artık karıştırma işlerim için daha farklı yazılımlar kullanıyorum..Dinlerkense sadece jriver yetiyor ses kalitesiyle de
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Technics ve BrooklynZU; BPM Studio yu denemenizi öneririm, biraz kullanması zor ama gerçekten güzel bir ses veriyor.

Technics, konu için de teşekkürler

• MediaJukebox adından ücretsiz bir yazılımı çıkmış, bir de onu denemek lazım, hatta ücretsiz versiyonunu indirmek isteyenler için Technics; ilk mesajına download linklerini ekleme yapabilir misin acaba?

Denemek isteyenler için:
    ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MJ12/MediaJukebox12.exe
  • Arkadaşlar bu yazılımın winamp görünümlü bir skini varmı..Onun arayüzüne alıştım başka bir şey kullanmak istemiyorum..
  • Bunlarla uğraşmayın ses kartı alın daha iyi
  • winampteki tüm arayüzleri jriver'a dönüştürebiliyorsun.. başlıkt anlattık önceden bulamazsan anlatalım
    quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Arkadaşlar bu yazılımın winamp görünümlü bir skini varmı..Onun arayüzüne alıştım başka bir şey kullanmak istemiyorum..
  • Her zaman demişimdir kimseye bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın olumlu veya olumsuz.. Ne alakası var dediğin şeyin...Ses kartı aldığın zaman mp3 çalar kullanılmıyormu
    quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bunlarla uğraşmayın ses kartı alın daha iyi
  • Elbette üstad ellerine sağlık..
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

MediaJukebox adından ücretsiz bir yazılımı çıkmış, bir de onu denemek lazım, hatta ücretsiz versiyonunu indirmek isteyenler için Technics; ilk mesajına download linklerini ekleme yapabilir misin acaba?

Denemek isteyenler için:
    ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MJ12/MediaJukebox12.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

winampteki tüm arayüzleri jriver'a dönüştürebiliyorsun.. başlıkt anlattık önceden bulamazsan anlatalım
    quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Arkadaşlar bu yazılımın winamp görünümlü bir skini varmı..Onun arayüzüne alıştım başka bir şey kullanmak istemiyorum..

Teşekkür ederim cevabınız için deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Her zaman demişimdir kimseye bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın olumlu veya olumsuz.. Ne alakası var dediğin şeyin...Ses kartı aldığın zaman mp3 çalar kullanılmıyormu
    quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bunlarla uğraşmayın ses kartı alın daha iyi

Valla arkadaşım denemeyip gelip buraya yazsam haklısın ancak o tarz bir üye değilim.İstersen baştan aşağı postlarıma bak. Boşu boşuna post atan bir insan değilim.Konuya gelince iyi bir ses sistemi ve ses kartın olduğu zaman bu tarz programlara gerek kalmıyor. Mp3 V0 yada 320kbps den aşağı olmasın canavar gibi ses çıkıyor.Bizzat denedim ses iyi olacağına dandikleşiyor bu tarz program kullanınca..

Saygılar.

• güzel program ancak kulanmayacağım bir sürü özelliği var, bunun kırpılmış versiyonu var mı ?
  • Silver_Sky: Eğer resim ve video özelliklerini söylüyorsan, sadece mp3 çalmasını istiyorsan Media Jukebox ı dene, ücretsiz üstelik;ftp://ftp.jriver.com/pub/downloads/MJ12/MediaJukebox12.exe
  • teşekkürler paramparca
  • Creative MediaSource organizer kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.